Written by AbangNara | May 24th, 2013

Kontroversi video Keek Sharifah Sakinah yang sememangnya tidak sedap mata memandang turut memalitkan lumpur kepada Anzalna. Ini kerana video tersebut di”upload” menggunakan akaun Keek Anzalna. Bagi Anzalna, nasib Sharifah Sakinah tidak baik kerana video itu menjadi panas di YouTube.

sharifah

Berkata kepada MalaysiaDigest, Anzalna memberitahu yang perangai Sharifah Sakinah sememangnya gila-gila. Menerangkan kejadian tersebut, Anzalna berkata:-

“Ya, memang dia guna akaun Keek saya. Kami tukar-tukar Keek. Sebenarnya ketika itu kami di set penggambaran drama ‘Orang Gaji IQ’. Masa tu tengah waktu berehat. Saya, Sakinah, Syazwan Zulkifli dan ramai lagi, kami semua memang berperangai giler-giler. Asal ada saja perkara yang kelakar sewaktu itu, kami akan Keek. Kami merapu-rapu jer sebab kepala masing-masing giler-giler. Kami hanya berseronok.

Malangnya nasib Sakinah tak baik (gelak). Tak sangka ramai yang melahirkan tanggapan negatif terhadap video itu. Apa yang boleh saya katakan, Sakinah tak bogel. Dia tak buat perkara-perkara yang lucah. Ketika tu kami beramai-ramai dalam satu bilik. Hanya orang sekeliling kami saja yang tahu apa yang jadi. Memang Sakinah ada sebut perkataan-perkataan yang tidak elok di dengar, mungkin itu yang membuatkan masyarakat tak dapat terima benda sebegitu

sharifah sakinah

Orang kata, artis ini memang standard gila-gila dan lucahnya lain macam sikit. Tinggi sikit daripada orang biasa. Bagi Abang Nara memang dah lucah dan tidak sesuai langsung video Sharifah Sakinah nie. Takkan nak tunggu bogel baru nak menyesal? Senang cerita, tak payahlah upload video-video mengarut nie. Buat sakit mata dan sakit hati je melihatnya. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

100 responses to Sharifah Sakinah Tak Bogel – Anzalna

  1. bobo wanita says:

    ko bela sgt la minah desperate 2 anzalna..x pasal2 ko pun kena benci msyrkt pasni..benda bangang x payah nak bela sgt..hahahadoi la artis2 ni

    0

    0
    • Kak Lie says:

      kalau bogel pun aku tak hingin nak tengok. muka macam pompuan Boyan…muka jemuan !

      0

      0
      • Ramona Zam Zam says:

        Saripah Sakinah muka buruk

        0

        0
        • anon says:

          Sharifah Sakinah + Anzalna = 2 BIMBOs detected.

          0

          0
        • Dalton Layola Tino says:

          lebih kurang perangai Neelofa…gedik lebih !!!!!

          0

          0
        • Rita vs Ayu says:

          Anzalna oiiii, soalnya bukan berbogel atau tak. 1 dunia tahu yg Sakinah mmg x berbogel masa tu. Masalahnya bergurau dgn menyebut benda2 lucah dan pakaian sulit wanita itu yg menjadi persoalan skrg. Lebih baik Anzalna x perlu masuk campur dlm hal Sakinah ni kalau xnak terkena tempiasnya sekali. Awak tu pun suam-suam kuku ajer Anzalna oiii. Takut nak selamatkan kawan punya pasal, dgn awak2 sekali ke laut

          0

          0
        • bobo wanita, ko bela sangat wanita desperate macam Anzalna tu. dia dengan Sharifah Sakinah dua2 masuk kargo. dengan ko2 sekali masuk kargo. kargo masuk saluran pembentung Indah Water. ko bodoh.

          0

          0
      • Rita vs Ayu says:

        Anzalna oiiii, soalnya bukan berbogel atau tak. 1 dunia tahu yg Sakinah mmg x berbogel masa tu. Masalahnya bergurau dgn menyebut benda2 lucah dan pakaian sulit wanita itu yg menjadi persoalan skrg. Lebih baik Anzalna x perlu masuk campur dlm hal Sakinah ni kalau xnak terkena tempiasnya sekali. Awak tu pun suam-suam kuku ajer Anzalna oiii. Takut nak selamatkan kawan punya pasal, dgn awak2 sekali ke laut

        0

        0
      • bujang says:

        Aku heran jugak muka macam ni pun kemaruk jadi artis….
        kalau buat bini kote pun x naik.

        0

        0
        • Anonymous says:

          eleh cakap besar…org lain x pikir soal tu…ko pulak terpikir…jgn ckp besar lah…kan ada depan mata terkam terus

          0

          0
        • MakJemah says:

          jgn cakap byk la bujang oii..sedangkan pondan muka macam selipar koyak pun kau rodok semacam aje..kambing pakai skirt pun kau boleh layan stim..inikan pulak wanita tulen..hak tuih!!

          0

          0
      • eh ckp muke boyan… ak boyan.. relax je… akak ak engineer… doctor… lecturer… ko ade???? bia boyan janji xmintak sedekah… mulut jge sikit… ak ngah wat degree kot… ko ade???

        0

        0
      • Only CT (In The World) says:

        BUY CHINESE LAST (BCL CAMPAIGN)
        SENARAI BARANGAN SEKUTU DAP

        MINYAK MASAK
        1) Minyak Sri Murni
        2) Minyak Knife
        3) Minyak Buruh
        4) Minyak Naturel
        5) Minyak Daisy

        MINUMAN
        1) PowerRoot Ali Café
        2) PowerRoot Oligo Cereal
        3) PowerRoot 9Spot Isotonik
        4) Malta
        5) Teh Cap Masjid
        6) NutriMalt
        7) Teh Guru Cap Masjid
        8) Drinho All Drinks
        9) Isomax Isotonic
        10) HomeSoy

        BARANGAN PENGGUNA & MAKANAN SEGERA
        1) Pau Ahmad
        2) Sri Murni Nugget
        3) Marina Tuna
        4) Marina Nugget
        5) Roti Massimo
        6) Farm Crows Butter
        7) Tepung Gandum Cap Sauh
        8) Semua Prodik London Biscuits (London Rolls DLL)
        9) Semua Produk Khee San Bhd (Gula-Gula Fruit Plus, Fizzy Orange, Mint, Wafer & Lain-Lain Makanan Tepu)
        10) Semua Produk Malaysia Dairy Industries Ple Ltd (Vitagen, Marigold, Peel Fresh, HL Milk DLL)
        11) Semua Produk NONA

        RESTORAN
        1) Old Town White Coffee
        2) Baskin Robbins Ice Cream
        3) Dunkin Donuts
        4) Sakae Sushi
        5) Mc Donalds

        PASARAYA
        1) Pasaraya EconSave
        2) Pasaraya 99 SpeedMart
        3) Pasaraya KK mart
        4) Pasaraya NSK
        5) Mc Donalds

        BARANGAN & PERKHIDMATAN PENGGUNA (BUKAN MAKANAN)
        1) Goh Ban Huat (GBH) –Pengeluar kelengkapan tandas & pembentungan
        2) Focus Point (Optometrist)
        3) Bas Konsortium Ekspres
        4) Bas KKKL Ekspres
        5) Bas Five Star
        6) Bas TranStar
        7) Bas Genting Ekspres
        8) S & S Ekspres
        9) Eagle Ekspres
        10) Bas SE Super
        11) Antar Holiday
        12) Boon Best

        MEDIA
        1) The Sun
        2) The Star
        3) Semua Akhbar Berbahasa Cina
        4) Rocket
        5) Suara Keadilan
        6) Malaysiakini

        0

        0
    • emmm says:

      perangai giler ek? so kalu giler2 perlu melucah ke?

      0

      0
      • Anonymous says:

        Hai Anzalna, tolong sampaikan pesan aku ni pd si Sakinah tu. Tolong bagitau kat dia, muka dia macam monyet. Monyet pun tak lucah macam dia.

        0

        0
    • fakkap says:

      Memenuhi ciri2 mistress S&M…

      0

      0
    • Kipas Payah Mati Neelofa says:

      NEELOFA JUGAK YANG SUCI DARI BETINA 2 EKOR NI

      0

      0
      • betul tu. aku tak nampak Neelofa buat kontroversi murahan. video ka, mengangkang ka takde. dia fokus kat keje dia, tapi kalau hati dah dilumuti rasa benci, bekap anzalna dan kinah tak memasal

        0

        0
        • Anonymous says:

          Whatttt???? Nealofa tk buat kontroversi murahan??? Dr start join industri seni ni dia dh start Ada kontroversi dh…google sendiri ye…then pakai skirt pendek sampai nampak panties n terbaru nmpk bra pula…tk nmpk dia malu pun…komen pun mcm selamba je…so itu apa??n ambil gambar dgn Hans hari tu sampai sentuh2 bahagian tutt Hans tu …pakaian dia dh cukup murah dh ketatnya sampai tkle nafas pleasela if nk bandingkan pun carila artis yg sesuai…

          0

          0
      • lalola says:

        diorang sama je. smua cari publisiti murahan. haktuihhhh!!

        0

        0
      • Olga says:

        BETUL TU NEELOFA JUGAK YG BAGUS XDE VIDEO MURAHAN

        0

        0
        • Anonymous says:

          masalhnya neeloper ni seksi mengalahkan hape tah..ambik gambar pun tertonggek2 weih..sudahlah…!

          0

          0
    • Anonymous says:

      AMBOI NAK BACK-UP NAMPAK! NAMPAK SGT KAU PUN LEBIH KURANG SAMA JE DGN DIA.. TAK KIRALAH DIA BOGEL KE TAK, TAPI CARA DIA BUAT MCM TU MMG MELAMPAU, BODOH, KURANG AJAR DAN KELUCAHAN !

      BENDA TAK ELOK DAN TAK BAIK MMG TETAP TAK ELOK/TAK BAIK.. MCM TU KE KORANG HIDUP DAN BERGURAU??? MAKIN TERSERLAH SIKAP ARTIS2 MALAYSIA YG KURANG CERDIK..

      CUBALAH TUNJUK SESUATU YG BAIK/SIHAT ATAU POSITIF SUPAYA MASYARAKAT BOLEH BERKONGSI.. INI TIDAK, SATU PERSATU SEMUANYA YG TAK BAIK DAN MEROSAKKAN!

      0

      0
    • Anonymous says:

      Anzalna + Kinah = sundal bodoh

      0

      0
      • ini says:

        Hihihi.. apala bezanya dgn kau?

        0

        0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        helo anzalna ! kenape u nk cver cver sangat si sakinah gatal ni? u ada utang dia ke? heran betol mati matian dia nk bersehkn nama sakinah yg dh kotor ni eeeeeee tk payah lah u nk cver cver dia sangat anzalnaaaaaaaa nanti sakinah rembat mateair u baru padan muka u !! u nk cver dia sangat tu dh kenape ! u jaga diri u sudah lahhhhhhh dh terang2 kt vdeo dia tu sakinah nampak macm pompan tk baik…..walau pon dia tk berbogel ! cuma minah jambu nk tau ape sebab n kenape dia sanggop keluarkn vdeo yg macm pundek tu kenape ?????????? stress? dh tk laku? or kena tinggal ngan mateair? bang nara tolong siasat benda2 ni semua minah jambu macm tk boleh dengar n tengok lah ! bang nara !!!!!!!!!!!!!!

        0

        0
    • Anonymous says:

      artis malingsia ngak ada yang cantik ya.. semuanya jelik, entertainment indonesia paling maju di asia tenggara…artis malingsia tu kampung banget…..dasar malingggg, tunggu aja train di indo siap…indo bakalan maju dari Kuala Lumpur bahkan paling maju di Asia

      0

      0
      • Anonymous says:

        Sibuk je Indonesian sesat ni sekor nak menempel kat blog ni.. Woiii indon bodoh, lu bisa mampos aja!! Berambus kau balik ke negara kau, dasar sialan tak sedar diri.. Artis indon lagi jelek dan burok serta bitch.. Si Lupe, Dewi Persik, Luna Maya, Kris Dayanti semuanya muka burok dan tiada harga diri dan bertaraf pelacur!!

        0

        0
        • INDO AYUH MAJU says:

          loe kenal sama artis negara gue, gue langsung ngak tahu artis negara loe, sinetron indo diminati oleh malaysia, buktinya hampir seluruh tv menayangkan sinetron indo..lagu indon juga diminati oleh malaysia sampai musisi malaysia terasa terancam & mewajibkan hanya 10% lagu indo

          0

          0
        • yu says:

          gue udah lama tinggal di malaysia, apa loe perasan atau ngak artis malaysia sangat kampungan, lihat aja actor negara jiran thailand, philipine semua ganteng2…cantik2, malaysia ? bukan mahu menghina tp fashion artis malaysia sangat kampung deh

          0

          0
        • Anonymous says:

          Indian bodoh celaka!!! Merempat kat Malaysia tak sedar diri pastu nak berlagak pulak, balik negara kau sendirilah indon bodoh.. Berambus skrg!!!

          0

          0
      • Anonymous says:

        Wtf..?indon br nk wt LRT bagai tue ker…?tak layak nk compete ngn mesia..

        0

        0
        • yu says:

          ngak usah sombong loe, apa negara loe itu maju? kuala berlumpur hanya pada bangga sama KLCC aja, lihat deh Jakarta penuh dengan pencakar langit, tunggu aja pencakar langit tertinggi indo siap, KLCC bakal kalah

          0

          0
        • Anonymous says:

          EH ENDON NI XSEDAR DIRI HIDUP MEREMPAT…LAGI NK KUTUK MALAYSIA..EH,,ORG INDON TU KUAT MAIN SUSUK LA WEHH..OPERATE SANA SINI..MAKEUP TEBAL NAK MAMPOSSS…CUBA KALAU KO TENGOK YG TAK JADI ARTIS,MUKA MACAM HARAM SEMUA..TAK PAYAH TENGOK KAT INDONESIA LA..TGOK KAT MALAYSIA JE PUN DAH CUKOP..BURUK WEEIII….EHH..AKU PUN PERNAH PERGI INDON LA…BURUK NAK MAMPUS..BAU BABI KUAT..SIAP TERGANTUNG TEPI JALAN ..

          0

          0
      • yu says:

        setuju sama loe anon, malaysia hanya kuala lumpur yang dibangga…tapi coba lihat wilayah lain di malaysia…ya ampun kampung miskin, fashion orangnya sgt kampung..pendek kata, hanya kuala lumpur aja lah maju…wilayah lain di malaysia pada miskin semua

        0

        0
        • nurin says:

          shame on u…sekurang2nya org malaysia xde sampai terdesak cari kerja dkt sana..xcm orang indo bersepah dkt kl…dah 2 macam kodok naik junjung..buat jenayah sana sini maju lah sngt indonesia 2 kan (nak muntah aku)….kurupsi tinggi..mata wang kecil..oh please… Malaysia is better than indonesia..so nampak x yang Malaysia ni lebih maju dari Indonesia?
          #sekurang2nya Malaysia bg peluang kolobrasi dengan artis luar..dapat la jugak artis indonesia duit..kalau haramkan terus???enta2 artis indonesia jd peminta sedekah#
          BOOOOOOO for indooooooooo

          0

          0
    • Yatie says:

      x yah la dok bela sgt kinah tu… cari nahas la hg ni…tp apa nk heran klu hg pon lagu tu jgk prangai…suka ati lah hampa…tp NARA elok klu hg x yah dok post video2 kinah yg bingai2 ni suma…dia syok la amik publisiti murahan… wat derkk ja msti senyap la dia…

      0

      0
  2. Anonymous says:

    ni la mentaliti artis murahan

    0

    0
  3. Anonymous says:

    anzalna duduk la diam2 xpyh gatal nk komen..nnt org benci kau pulak….

    0

    0
  4. Comel tak kak ton says:

    kinah2.. kak ton n kak melah ksian sgguh kat ko ni.. sekolah betingkat2 bebal pung tingkat2 jgk…. org lain tak buat, tp kena pitnah besusah payah bersihkan nama.. ko plak saja kotor kan nama sendiri.. aii aku tak paham laa

    0

    0
  5. maya meira leyanama says:

    baguslaa gigih mmbekap…kakak gigih dok mtk mf kat media suh org lpekn slh sdiknya gn bideo bebal tu adiknya mkin mnjadi2 dok wat bideo..ni haa dtg lg sorg dok mmbekap ni anzalna plss ok jgn kwnla dgn sakinan tu x hot pon…hmm dok dlm satu bilik brcmpur tu ape lg msg2 dok gegeli brtepuk tmpar sesame sndrin la ye agknye kn…

    0

    0
  6. debah gemok says:

    she’s just being herself! Aku ada kawan perangai gila gila macam ni memang happening . tak payah lah kot rasanya benda macam ni pun nak heran . biarlah dia !

    0

    0
    • roonay says:

      then perlu ke show off keburukan sendiri kt satu duniaaaa? pls think twice

      0

      0
    • kuih lapis says:

      mungkin ko dgn kawan ko ni jenis urban sgt kot, klau mcm sy dgn kawan2 sy…x main lah benda2 lucah tu sebab malu..nak bergurau pun bergurau benda lain..still hapenning

      0

      0
    • sis says:

      abeh kalau gila2 kene tunjuk satu dunia?

      0

      0
    • Anonymous says:

      STUPID BITCHES !!! U BITCHES MAY BURN IN HELL….!!!

      0

      0
  7. ace says:

    “Dia tak buat perkara-perkara yang lucah.”
    perkataan yg keluar dari mulutnya berbaur lucah… sekian

    0

    0
  8. big boo on you says:

    Hahaha , lawak siaa tengok comment korang . lame gila doo , and one more thing kalau korang dekat tempat si sharifah takkan takde orang nak backup , pleas laa sah sah laa nak ada orang kedua suruh menafikan semua gosipgosip tak selalunyaa tak berapa nak betul . Ohhh , before nak menilai orang tuu , better nilai diri sendiri -.-

    0

    0
  9. tah pape la korg ni.. says:

    alaa rilek je sudah laa..korg prnh x time kecik2 nyanyi..”xnk kwn sudah..name kau dollah..tetek kau sebelah..” xtaw la kalau korg suci sgt time kecik dlu kan..tp rsenyer biasa je kowt..plik rsenyer nk bsar2kan bnde ni..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Mslh ya ni bukan kecik2 lagi.. Dah tua bangka nak mampos, NAMPAK sgt kau ni species cam Kinah n Azabna ni..

      0

      0
    • Anonymous says:

      tetek kau sebelah jer ke? padan lah otak pun berfungsi sebelah jer.anzalna tetek sebelah dah kena makan mat salleh.

      0

      0
    • PENA says:

      kalo time kecik buat perangai camtu ,kompem mak aku dah cubit aku teruk2…ini plak yang buat perangai macam nie dah tua dan patutnya dah matang tapi rupa-rupanya mentaliti dia teruk …lagi teruk dari budak2 kecil yg x tau baik & buruk .. tolonglah,budak kecil pon tak hingin nak buat perangai camtu…lebih baik main game POU or ANGRY BIRD drpd buat benda x senonoh tu…ayat2 dia tu berbaur lucah..macam nie nk jadi artis..artis tahap tong sampah jelah… KEEK patut digunakan dengan baik..untuk promosi drama atau perkembangan terbaru dia…bukannya nak promosi warna bra DIA!!! You want to know what I think!! I think that was rubbish!! totally rubbish!!it is also stupid!!people just started to recognized her talent but this video that she made really ruined everything…shame on her!!

      0

      0
  10. nanu says:

    sukati die la, die nanyi lucah ke, giler2 ke bukan nyusahkan korang pon. ade die suruh korang gi tengok video die buat tu, takde kan. dah tu nak bising2 sgt pe hal pulak. bukan die nak mintak duet korang pon. sebok jerrr

    0

    0
    • Anonymous says:

      Woii Nanu.. Ni lagi sekor Babi laknat yg bajet urban/western style.. Org2 sini tak hadap pun nak tgk video celaka tu, soalnya bukan kitaorg nak kecoh/sibuk sgt tp isu ni dah kecoh satu Malaysia.. Bodoh lah kau ni, mesti makbapak kau tak pernah ajar pasal adab dan santun kan??? Patutlah ckp mcm bitch! Tak sensitif pasal kesopanan rupanya kau ni… Mesti kau ni pun jenis yg pakai pakaian seolah mcm telanjang dan cakap mencarut2 kan???

      Klu betina Kinah tu kafir org tak kisah pun, ni Melayu dan Islam.. Sah2lah mencemarkan maruah masyarakat Islam Melayu., species mcm kau ni tak reti2 dan tak faham klu org ckp baik2 kan??? Kena hamun sumpah seranah camni mungkin baru nak faham agaknya, maybe masih tak faham dan takkan faham kot kau ni.. Bodoh takleh ditegur bangang melampau2…!!!

      Entah2 kau ni Kinah sebenar agaknya… Mesti byk lg video2 bangang membabi yg kau buat kan?? Jijiklah kau ni…

      0

      0
      • Anonymous says:

        Sggh ironi anon 1.27am nie…dok canang psal org xde ksopanan tp cara ko menegur nie sopan laa sgt ekh..?nwy,memandangkn aq komen nie bkn nk ckp psal ksopanan..so bole laa aq kata u r so full of shitttttttttt…puihhh…

        0

        0
        • Fiz says:

          Ni yg dok back-up ni mesti Kinah.. Hahaaa… Pompuan takde harga diri, pasni ko nak tayang video apa pulak?

          0

          0
      • nanu says:

        ape yg aku cakap cam bitch tu. kau cakap mak bapak aku tak ajar sopan santun, so what mak bapak kau ajar kau bersopan sangat ker??? sampai keluar perkataan babi, bitch dan seangkatan dengannya yang tak berapa nak sopan sangat tuh. ooo tu mak bapak kau semua tu cakap perkataan sopan laaa. bagus mak bapak kau kan. parents teragung di abad ini.

        kalau nak cakap hal bersopan santun ngan aku, kau tu sepatutnya cakap dengan berhemah dulu. ni kate orang lebih, padehal kau cakap lagi teruk dari aku.

        sopan sangat la kan, cakap orang jijik, padehal die yang keluarkan perkataan jijik….cakap tak serupa bikin

        0

        0
  11. chill says:

    tak baik kot duk cemuh2 org. kalo nak nasihat , nasihat la cara baik. sampai cakap muka org mcm beruk. hmmm. tak patut sgt2.

    0

    0
  12. merah beruk punyer says:

    ntahnyer…gasaklah…sesetengah artis ni ada yg kulit muka tebal…muka tk malu…perangai giler2 lahhhh sangat…sampai menjatuhkan kemaluan kaum wanita…

    0

    0
    • mamat bersepah says:

      aku wanita gak, tak rase malu kot.. tak tau la kalau die buat video tu, kemaluan engkau pulak yang jatuh kot. kalau die tak malu pon, ade kene mengena ke ngan orang len. die punya muka, sukahati die sendri la kan….

      0

      0
      • Anonymous says:

        Nampak sgt ‘mamat bersepah’ ni species yg sama dgn Kinah. Kesiannya… Heheheeeee

        0

        0
  13. Anonymous says:

    Nak cari publisiti murahan la tu…..Bila jadi isu, baru la orang kenal siapa sakinah dan anzalna. Sebelum ni masing-masing suam-suam kuku je..

    0

    0
  14. lagubestbest says:

    Sudah2 la kutuk SS nie. Dia bukan faham pun ‘makna disebalik’ kenapa korang kutuk. Yang dia faham cuma ada ‘aura orang xsuka dia’ tu je, so dia backup diri sendiri. Sesetengah orang ‘short otak’ sikit, dan mereka fikir on d surface je, jadi xperlu penat2 nak explain reason kutuk2 tu. Dia xkan faham. Bright side, orang yg fikir pendek nie.. mereka selalunya berani & boleh buat apa saja. Kalo salah pun, selamber je dia move on.

    0

    0
  15. Love says:

    ..apa yg nk dihebohkan sgt pasal video tu…perkataan bra n seluar dlm serta warna bkn lucah pn..kecuali la kalau dia tunjuk semua tu baru la lucah…move on pls

    0

    0
    • i luv u pani says:

      ntah betul tu, ape ko klau pegi kedai tanye sales girl kat mane section bra ngan seluar dalam pun melucah le??

      0

      0
  16. Anonymous says:

    Lucah ke x lucah, perkataan tu tetap xsopan utk wanita muslim.kalau budak2 yg tgk, pasti terkesan jgk benda negatif pd pemikiran mereka.lu pikir le!!

    0

    0
  17. aku mmg kesah says:

    Lucah ke x lucah, perkataan yg disebut tetap tidak sopan utk wanita muslim.jika knk2 pulak yg tonton, pasti terkesan jg perkara negatif utk pemikiran mrk.pikir2 la sblm buat benda xpekdah

    0

    0
    • ape yg ko kesah sgt says:

      komen mcm kat malaysia ni org islam semua hidup islamic sgt la…..hahahahha

      0

      0
  18. fatin says:

    beter ko diam anzalna…ko tu pon xbpe nk naik..nnti ngn ko skali kena bnci..ko pon nk msuk geng afiq n ina azman gak ker?dbenci org?xyah nk back up si kinah senget tu.. klu rmai org dlm bilik xmalu ker bt sume tu?? jga la maruah ko cket..kakak2 ko tu rilek jer..aku minat ngn kakak ko,tp ko? xlyn aku doohh..

    0

    0
  19. lala says:

    itulah lain kali pikir dulu sebelum buat… tak semua org akan berfikiran mcm apa yg korg pikir.. kita ada agama dan budaya masing2… pandai-pandailan pikir. peace!

    0

    0
  20. Shhh says:

    NMPAK SGT PELAKON2 KTA NI JENIS TAK BERMORAL….TPIKAN PENYANYI KITA TAK BYK YG PERANGAI BUROK2..KALO DA PUN MGKIN SEKERAT DUA…SBB MEREKA MASUK DLM BIDANG SENI NAK BERKARYA..BUKAN NK CRI KONTROVERSI..PELAKON KITA MMG BYK PELAKON MURAHAN…AKU TAK MINAT LANGSUNG DGN PELAKON2 SKRG…….LGI BGUS YG DULU…

    0

    0
  21. gadis melayu says:

    Perempuan yg tidak terasa malu dgn video mek kinah ni…i xtaula maybe gadis hati kering kot sama dgn mek kinah ni… Kita as org melayu esp gadis melayu kan mmg terkenal dgn adab sopan n sifat malu… Itula harga diri kta sbg perempuan melayu yg beragama islam… Klu nak kita dipandang tinggi dan mulia. Peliharala ia…

    0

    0
  22. saya lalala.. says:

    jg laa sensitif org melayu & islam… perkara mcm ni pun di anggap bergurau.. kalau daa kene tegur di caci maki terima jelaa… ambil iktibar.. tak payah nak bg ulasan nk backup diri sndr atau sesiapa.. salah ttp salah.. laen laa korang buat perkara yg betul..

    0

    0
  23. maya meira leyana says:

    sape ckp dy x melucah…stkt sebiu suar dlm bramerah..ade lg la dy sebut pkataan ni…..fcuk!!fcuk!!!fuck!!!!!!!!!3x ok..ke kau salu sgt gne word tu tu sbb bg kau bese je bnda cmtu

    0

    0
  24. anon says:

    Sekarang trend keek ni boleh datang bahaya jugak. Keek famous sama ada nak buat gaya comel atau “sempoi”/ “gila-gila”. Artis dengan gaya artis. Orang biasa pun boleh tahan “gila-gila” nye. Contoh macam Mawar Rashid semua tu lah. Ada yang menyampah, ada yang sampai tahap hardcore fans(?). Maybe trend sekarang orang suke orang yang outspoken boleh terloncat sana sini, bagi diaorang itu kelakar. And yes, diaorang tak boleh terima sebarang teguran. Mulai la defensive, sampai kadang2 bagi reply comment yang kasar or macam Sakinah ni, berderet-deret keeks dia tak habis-habis sambung cakap pasal “orang tak suke saye cakap psl bibird…bibird dah mati…”
    Kata sempoi, kata gila-gila, shouldn’t they are all open to critics? Tapi serious, aku dah mulai tak faham dengan trend “sempoi” as they are all claimed ni. Takpe, maybe semua yang buat keek “sempoi” tu umur muda sangat lagi. Kita tunggu lagi 4-5 tahun, malu ke idok tengok perangai camtu satu dunia tengok. Or mungkin juga diaorang akan tak kisah pun sebab “kami just jadi diri kami”. We’ll see.

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      S sakinah ! sudahhhh laaaaa gi keja GRO lagi bagos biar mulia sikit prangai tu daripada prangai kau yg sekarang ni huh !! tk bogel konon huh ! kenape gatal sangat buat vdeo yg macm jalang tu ! pastu eh ada pulak yg bekap si sakinah ni eeeeeeeeeeeeeeeeeeee kenapeeeeeeeeeee la si anzalna ni nk bekap sangat si sakinah ni !!!!!! korang berdua ni kawan yg paling paling baik ke? konon2 kenyataan anzalna tu boleh bersehkn nama si sakinah ni balek n orang boleh percaya lah eh podah !!!!! dh terang2 vdeo tu macm dia nk di sondol gitu huh !!! dasar pompan memang nk kena sondol punye huh !!! bwekkk !!

      0

      0
    • mak org says:

      well said!!

      0

      0
  25. Anonymous says:

    popuan tu cakap mcm kuahajar betul bila meletop kol dia haritu, buat malu nama kakak ja la woi

    0

    0
  26. modjo says:

    hmmm…..bagi aku tak payah over react kut….nak kutuk2 sampai ke muka semua…..yg rosak sket tu perangai dia………aku ada gak memember yang otak giler macam tu. tapi selagi dia tak bogel2 tu bole je terima lagi. kalo da bogel2 tu dia akan dpt pengajaran dia sendiri la.

    kita tengok dia punya life background la……tengok environment dia…..tengok keadaan dunia kita……..jangan berbohong la kata kat malaysia ni hidupnya sopan giler……kalo kat kelantan tu pun bnyk gler kut yg rosak…….ini kuala lumpur. kita bole nasihat sahaja. sbb life manusia…perangai manusia ni bukan kuasa kita nak ubah. tambah2 dah dewasa macam ni.

    orang mcm ni selalunya sampai masa dia akan sedar sendiri…..bila tiba masa dia bandingkan diri dia dgn seseorng yg jauh lebih baik dari pada dia….jauh lebih cantik dari dia…….dia akan sedar…. cuma belum tiba masa.

    korang tak percaya org2 mcm ni weng ?? weng kat situ je la…..kalo tak caya cuba ko ajak dia solat ….ajak ari ni pakai baju kurung tutup aurat…..jaga perangai……dia ikut tau… yang baik2 dia akan ikut…..percayalah…sbb org weng mcm ni selalu hati dia jauh lebih baik dari org biasa. cuma dia tak bole kawal perbuatan/cara percakapan dia. (kalo tak percaya lagi…… lepas da suruh pakai sopan2 perangai sopan2 tadi…ko ajak dia isap okok……dia akan isap ok) …..org mcm ni dia tak bijak letak sempadan dalam hidup dia.

    jadi kesimpulannya aku tak rasa hidup diorng teruk sangat. some of them yg korang kutuk bagai nak gila tu langsung tak pernah kutuk org keliling dia (tak macam korang kut…hahaha sentap tak dengar?)…..kita ni yg mungkin lebih teruk. cuma tak nampak sahaja (angkat2 kening). jadi ….kalo nk tegur….tegur la baik2……jangan libatkan muka ke bentuk badan ke….sbb tu semua ciptaan Allah. berani betul korang ye…..

    kita kena bersikap terbuka dan be realistic la sket……(jangan hebat komplen org lain sahaja,….kadang2 aku tak paham dengan korang ni)

    ‘sombong diri’ betul bila dapat peluang komen pasal org lain…….

    hmmmmm

    0

    0
    • Anonymous says:

      Perkara tak baik atau mungkar walaupun sebesar zarah ianya tetap tak baik dan mungkar..

      0

      0
  27. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    selamat pagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hehe ! bang nara !!!!! mana minah jambu punye komen yg smalam tu ????????? eeeeeeeeeee geram betol minah jambu lah ! suka sangattttttttttttt selit kn komen minah jambu huh !!! nanti kau bang nara !!! kalau minah jambu jumpe minah jambu pelok dari blakang biar padan muka huh !!

    0

    0
  28. Observer says:

    Sebenarnya aku tak pernah dengar nama dia sebelum ni, tak tau pun dia ni sape or wat ape. Hmm…kalau dah rupa kurang & tak popular, kene lah cari jalan walau ape cara sekalipun, kalau tak muka tak masuk paper…..publisiti murahan. Actually she’s a clever girl, now org sibok kenal & sibok cakap psl dia. …..

    0

    0
  29. rainbow says:

    kalau hari ini kita rasa biasa je buat lawak bgtau pakaian dalam..jgn terkejut zaman anak2 kita nnt mereka rasa biasa je buat lawak tunjuk pakaian dalam betul2..

    0

    0
    • lola says:

      aku takkan terkejut apa yg akan berlaku masa depan sebagaimana tak terkejutnya aku pada zaman ini. pengaruh datang dari pelbagai arah. walaupun dlm negara sendiri…..dalam rumah sendiri. tanggungjawab ko ‘pilih cara’ didik anak ko dan sentiasa ingatkan apa yg baik dan tak baik. kalo ko sendiri tak buat perkara tak elok mcm tu dan tidak terpengaruh bermakna jati diri ko kuat…..cara mcm mana ko dpt kekuatan itu?……itu lah yg ko kena ajar kat anak2 ko……cuma usahanya lebih mencabar sbb pengaruh itu selalunya makin hebat mengikut zaman. Kalo betul caranya insyaAllah dia pun akan kuat dan mampu hidup dgn baik mcm ko. -kita tak mampu nak bentuk environment tapi kita boleh ajar anak2 menghadapi environment-

      0

      0
  30. Anzalni says:

    Anzalna…analogy kau gunakan menampakkan kau tak bijak. Kita orang Melayu, kaya dengan adab dan budi bahasa. Jangan ingat dah berbogel jer baru patut malu. Kelakuan anak dara Melayu tak sepatutnya macam tu.

    0

    0
    • JiranKuPengsan says:

      kalau minah ni bijak, takde la dia keluarkan statement ‘BUNUH’ masa dia gaduh dgn bimbo pengacara nona tu..apa ke namanya tah, aku dah lupa..mmg dia ni kurenggggg sikit..dalam erti kata lain, bodoh.

      0

      0
  31. cik makcik says:

    sebagai seorang perempuan tak patut kot dia keluarkan perkataan macam tu..perempuan itu melambangkan kelembutan, kesopanan dan kecantikan..bila buat video macam tu kan da nampak tak cantik perangai tu..please la..kita ni wanita timur patut penuh dengan kesopanan..tak payah la macam nak meroyan bagai..tak abes2 dengan bebird-bebird ko tuh sakinah..ape masalah kau ni..kesian gila tgk..xbg org kutuk tp pasal apa tayang canang satu dunia…please la..control diri tu..takde istilah sempoi ke ape ke..awk tu perempuan ok sila jaga imej perempuan..okehh!!!

    0

    0
  32. Liza La Diva says:

    senang citer je la. salah satu faktor MELAYU hilang jati diri. Hilang da adab, cakap pun biadap, bahan gurauan melampui batas. inilah melayu low minded. akal x ckup ilmu. harap rupa je. masuk industri nak menyemak je lebih. Verangan nak kawin orang kaya. tak da moral.

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Bahaya buat video2 macam ni. Takut nanti ada pulak orang psiko yang take serious dan buat benda tak elok kat Sakinah ni.

    0

    0
  34. Anonymous says:

    yg admin pun lebih bodoh dan bangangnya dr sakinah.kalau dh x suka sape suruh ko tngk…bodoh

    0

    0