Written by Bella | August 26th, 2015

Hubungan akrab yang terjalin antara Erra Fazira dan juara Akademi Fantasia 8, Shahir sering menimbulkan tanda tanya jika mereka sebenarnya pasangan kekasih. Malah, kedua-dua mereka juga enggan memberikan sebarang komen berhubung isu berkenaan. Baru-baru ini pula, timbul khabar angin mengatakan mereka sudah putus cinta.

Walaubagaimanapun, menurut Shahir dalam kenyataan terbaru beliau di Berita Harian beliau merasa agak terkejut sewaktu mendengar berita sudah renggang dengan Erra, jelasnya  mereka berdua masih lagi rapat seperti biasa.

Meskipun beliau kini menetap di Perak dan Erra pula di Kuala Lumpur mereka masih lagi bertanyakan perkembangan antara satu sama lain melalui telefon bimbit.

Saya sendiri tak tahu menahu kenapa wujud cerita itu. Sumbernya sendiri tak berani untuk dedahkan nama. Jadi saya anggap penulisan itu hanya sekadar usik usik atau andaian semata mata. Yang pasti tiada apa yang berubah.

Oleh kerana saya di kampung (Perak) dan dia di ibu kota, kami banyak berkomunikasi di telefon bimbit.

Baik Erra Fazira mahupun Shahir sendiri tidak pernah mengaku mereka sedang bercinta, mungkin juga hubungan mereka sememangnya tidak lebih daripada kawan. Tidak salah juga untuk seorang wanita mempunyai seorang kawan lelaki yang rapat dengannya tanpa sebarang hubungan istimewa.

Sumber Berita: Berita Harian

19 responses to Shahir Akui Masih Lagi Rapat Dengan Erra Fazira Hubungan Tidak Pernah Putus

  1. mawar says:

    untung la erra dpt pisang muda belia ;)

    0

    0
  2. tasasila says:

    Yang pasti tiada apa yang berubah..
    Emmm….ye dah la tu tengah bercinta….ayat berbau ikan sangatttt…

    0

    0
  3. Ammara says:

    wow… retis pompuan skang pakat cari pisang muda yek.. emmm follow jejak che ta…

    0

    0
  4. Anonymous says:

    TREND TASTE ORG MUDA SKRG SUKA KAT MAK J KOT… OOOPSSS!!

    0

    0
    • hmmmm says:

      kenapa … mak j tu hina ke
      kot awak jadik macam tu nanti macmana
      kan tu ketentuan Allah..
      Jangan jadi muslim yang lupa qada dan qadar Allah

      0

      0
    • Anonymous says:

      hei nonok bacin!!!!! ko jgn pandang hina pandang rendah the ‘J’ Division ok. aku janda aku kawin bujang gaji 5 angka. ko ingat janda tak laku ker???? ko jgn jeles janda dapat pisang muda batang muda ko tu jgn cakap dapat pisang muda pisang kecut pun tak hingin muker ko yg berkurap tu…………

      0

      0
  5. Anonymous says:

    lawa lah erra pakai tudung labuh macam gambar tu

    0

    0
  6. El says:

    X slh brcinta cintun pn,sma2 single kn

    0

    0
  7. SNOW QUEEN says:

    erra ni dh 2 kali gagal kahwin..tak pernah nak stick on..kawin baru pun tetap juga cerai…katanya xde jodoh…ye la tu…aku tgk yusri dgn lisa blh stick on sampai skrg malah so sweet gitu…myampah dgn kisah cintan cintun si erra….

    0

    0
    • che ton says:

      Jodoh d tangan awak ke?? saper yg kawin sbb nk cerai? the way u comment shows how low ur IQ level r… 1 day if u got divorce, u will remember my comment…

      0

      0
      • che ta memang cantik says:

        suka sangat campur kerja Allah SWT,…kalau takdir bleh kita tulis ada ke manusia nak lalui kesedihan kekecewaan yang akan membuat dikutuk masyarakat…zikir and fikir before you comment…malu sangat

        0

        0
  8. anon says:

    Kenapalah shahir ni, pelik betol taste dia. Ade ke minat kat makcik2…..Carilah yg muda, blh buat anak ramai2….Berkawan pulak tu dgn erra, ex bohsia…..eeewww gelinya..

    0

    0
  9. Tikus says:

    Cari la yang muda sikit Shahir oiii, yang boleh bagi kau zuriat 3-4 orang.. Ni dah dekat umo menopos, takut lambat skit kawen, menopos lak si makcik erra.. hmmm takdak zuriat ler ko…

    0

    0
    • bapaku kawin lg says:

      Tak pe lah … mana tahu erra bg shahir pasang lagi lps dia manapose ….
      The more the merrier …. hahahhahaha …

      0

      0
    • che ta memang cantik says:

      nick name Tikus…otak pn sama…komen melayu melayu KEPOH n OTAK KAMPUNG camni la….sedih…melayu oh melayu

      0

      0