Written by AbangNara | September 8th, 2011

Sekejap nak berhenti, sekejap tak jadi berhenti. Sekejap dah insap, sekejap nak jadi penyanyi balik. Memang macam lalang sungguh Shahir AF8 nie. Kalau nak berhenti, berhenti je lah. Tak payah kecoh nak berhenti pastue tup tup nak menyanyi kembali. Buat habiskan beras je. Tak gitu?

shahir

Bukan apa semalam semasa mak Shahir diinterview, katanya Shahir akan kembali aktif menyanyi. Abang Nara agak pelik sebab hari tue dengar cerita dah nak bersara sepenuhnya. Kata mak Shahir:-

Pelbagai spekulasi mendakwa Shahir sakit, kecewa cinta termasuk sakit mental hingga dilihat keluar dari rumah dalam keadaan berjambang dan tidak terurus tidak benar. Tuduhan melulu itu penganiayaan, namun kami tetap tabah. Shahir akan meneruskan perjuangan seninya seperti dirancang dengan Astro Entertainment Sdn Bhd berikutan dia masih mempunyai baki kontrak lebih setahun.

Kepada Shahir, sila jangan jadi lalang. Kalau rasa nak teruskan menyanyi, sila teruskan sepenuhnya. Kalau nak berhenti pun sila berhenti terus. Jangan nak buat kecoh sana-sini. Nanti menyampah pulak orang dibuatnya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

88 responses to Shahir AF8 Nie Nak Berhenti Ke Nak Sambung Menyanyi? Sila Jangan Jadi Lalang

  1. idysur tagem says:

    dia ni pun dah macam rozita dah.kejap nak bersara.pastu sambung balik.cit poodah.

    0

    0
    • E.Nha says:

      haha, due kali lime je dieorg ni…

      0

      0
      • NaraPropa says:

        Oi Nara, Shahir tak keluar statement dari mulut dia yang dia nak bersara ok. Ko ni mat propa sungguh

        0

        0
        • NaraPropa says:

          Gi la mintak maaf kat Si Shahir ni sebelum terlambat NaraPropa oi. Hang dah fitnah dia terang2 pastu leh siap kutuk2 lagi. Di bulan baik ni baik hang pi mintak maap cepat, sebelum hang ka dia ka ‘out’ dulu

          0

          0
        • aku xsuka propa says:

          apa da korg nak heran.syahir ni sama je cam rcw suka wat propa..nak kawen xjadi kawen.nak benti berlakon xjadi benti..tu sama la tu..elok la berpasangan tuh..

          borinkla..xde cite lain ke abg nara.

          0

          0
        • tasya.. says:

          kalo bkn dri mulut dia nk b.sara..dri mulut sapa? mulut ko ker?

          0

          0
    • Sil Selitanaz says:

      Biarkanlah dia… lantak ler… asal dia bahagia…

      0

      0
    • NARA BENGONG says:

      SIAL LA KAU NI NARA PROPA.. SAPE CAKAP YG SI SAHER NIH NAK BERENTI NYANYI.. TUH SUME BUKAN DARI MULUT DIE.. LAIN KALI WAT RESEARCH DULU SEBELUM CAKAP.. APA YANG AKU BACA PASAL SHAHIR SELAMA NI PUN YG CANANG DIE NAK BERENTI MENYANYI CUMA ORANG TERDEKAT DIE.. SHAHIR TAK KATA APA APA PUN.. AKU NAK KAU KAJI DULU STATEMENT SIAL KAU NI SEBELUM POST APE2.. MACAM BAGUS MUKA KAU TU NARA MACAM KAWAH MELECUR DUDUK DIAM TAKPAYAH NAK BIKIN PANAS ORANG LAIN.. SIAL LA PPUUI… SILA DISLIKE BANYAK2 KOMEN AKU NI.. GUA TAK KISAH DAH.. GUA TERASA SEBAB GUA FAN DIE.. TITIK

      0

      0
      • lala says:

        eyh nyampahnye aku baca komen ko..rugila ko jadi fans die..die mcm nk x nk nyanyi je..x berdisiplin plak tu..da org kutuk pnynyi faveret ko..ko nk ngamuk ..marah2 nara plak..si nara ni report je .. mmg betol pun kan..kalo ye la x betul, sbb bukn die sndiri yg bgi kenyataan..bis tu syahir ni x de mulut ke nk betulkan statement yg salah..haaa..len kali otak jgn letak di lutut..ok?

        0

        0
        • suka hati says:

          seboklh ko lala…ko tahu apa…?ko pn macam aku xthu apa yg sebetulnya jadi kt shahir tu…lain org lain cara…suka hati dialah nk diam xnk bgtau n report dkt ko @ abg nara kawah….report boleh tp sebok2 nk ngutok2 plak….

          0

          0
    • Manjalara says:

      NARA ko tu yang gileee glamer saja buat hot story la konon2 yg shahir nk berenti pastu nk coverline la plak bila shahir sebenarnya x berenti pn. KAU TAK PAYAH NAK SUH SHAHIR LALANG LAA ….KAU TU SEPATUTNYA JANGAN JADI LANGAU.

      0

      0
      • aley says:

        kalau xde angin masakan pokok bergoyang??????
        artis ni semua sama jek ok, saje nak bikin panasss, buat peminat2 shahir poyo x yah la emo+bodoh sangat wat tambah dosa kering korang je, abang nara sekadar menegur..kalau tak tegur buat lagi tapi kalau dia bersara pun bagus gak, xde lagi suara sumbang menghiasi radio..hua3

        0

        0
        • aku xsuka propa says:

          yang meroyan kat sini nyk fans si syahir..aku xde benci si syahir.dia ok..je tp bila byk sngt cite xbermanfaat kuar kt blog paper pasal dia..menyampah hokey..kalu cite membantu kerjaya xpe..ni bercinta ngn rcw la..lagu satu tu je yg aku dgr slalu kuar..len tadak?so fan syahir jgnla sentap2..artis2 mmg cenggini..

          fact is fact.

          0

          0
        • Manjakani says:

          X der nyee keje SI ANGIN yg pi goyangkan pokok tu kalau x NARA duk bawah pokok main goyang-goyang. Statement kalau x kuar dri mulut tuanpunya badan sendiri x payah laa nk kuar kt sini plak..NARA kan skang cam dh malas jee nk update blog ni. kuar kan satu isu kita discus berhari2 dlm ruang komen so dia pn x yah la dia nk masuk ari2 mengupdate blog ni. TEKTIK BASI LAA NARA OII DLM POKET AKU JEE SEMUA TU..

          0

          0
        • Myra says:

          Yang meroyan mcm orang tiga suku nie kenapa? Siap buat2 caps lock bagai…
          Nara malas nak update blog dia,dia punya sukalah. Berkudis badan ko ker kalau dia tak update? Berlambak lg blog gossip kat M’sia nie..
          Kalau ko terer sgt, claim sume taktik ko tau..sume gossip dlm poket ko, haaa..sile la hadap buat blog sndiri. Nak tgk gigih ker tak ko mengerjakan blog tuh!

          0

          0
        • Manjakani says:

          eh!! ske ati ak laa nk CAPS LOCK sebesar kepala bapak ko sekali pn..ak pnjam keyboard murahan ko ke.. x kan ? so duk diam je ye dek non. Ko nk men puji2 je ke kt sini ? ni blog hiburan je tolol bkn blog imam muda nk men puji2.

          0

          0
      • Apedakorang says:

        Wah ramai yg terbakar nampak… Lek.. Arr.. Korg maki2 nie pun ape yg korang dpt. Bukan dpt kawen pun ngan shahir.. Lek..lek suda.. Jgn fanatik sgt.. Kang shahir x gile korang lak yg giler.. Huk3..

        0

        0
  2. jun says:

    aik..bukan ke statement nak bersara ni bukan datang dari mulut dia bang nara oiii…..

    0

    0
    • Ieda88 says:

      2 la..statement yg mengatakn dia nk bersara bkn dr mulut dia..abg nara,sy mmg ska bca kat beautifulnara ni..tp kadang2 kata2 yg abg nara kuarkn 2 melebehi batas..nk sindir pn artis kte pon agak2 la,tgk dlu keadaan..mcm kes shahir ni pon bkn salah dia..owg len yg ckp shahir nk bersara owg len plak yg kena sindir..hmmm..

      0

      0
    • smokedout says:

      asal korang x ske jeslina hashim? <3 jeslina :p

      0

      0
    • gojesh says:

      hurm, dia nak bersara ke, nak berhenti ke.. siapa kita nak kutuk dia lebih2.. siapa plak taknak berjaya bila dah ada kerjaya as a singer.. maybe dia ada masalah dia yang tersendiri menyebabkan dia tak mampu nak teruskan usaha dia dalam bidang ni.. maybe masalah tu terlalu rumit untuk dihebah2kan pada umum.. yang penting, apa pon dia nak buat, kita ni manusia biasa hanya perlu doakan yang terbaik.. beside, memang betul pon dia tak pernah kuakan apa2 kata nak bersara.. so, don’t judge people sesuka hati yea.. ;)

      0

      0
  3. cik pial says:

    Tahnya… buat semak perut je budak sekor ni.

    0

    0
    • aku xsuka propa says:

      apa da korg nak heran.syahir ni smaa je cam rcw suka wat propa..nak kawen xjadi kawen.nak benti berlakon xjadi benti..tu sama la tu..elok la berpasangan tuh..

      borinkla..xde cite lain ke abg nara.

      0

      0
  4. abc123 says:

    Kan mak dia kata sebab kontrak still ada setahun, sebab tu la kot xleh berhenti lagi

    0

    0
  5. hijau says:

    shahir kene tegas dengan pendirian die.tak boleh biarkan org trus mnerus buat spekulasi sndri pasal diri dia.shahir kene tnjuk dr dia sndri yg sbenar.be a man la shahir.ni dunia artis kene berani hadapi semua ni.aq rase mawi lagi berani dulu drp die.

    0

    0
  6. tak la minat shahir sangat says:

    wahhhh! Cam ni pulak. Baik tak payah afundi masuk kau dulu shahir… Baik Adira yang menang.. Adira memang lagi famous dari kau pun

    0

    0
    • pangkah adira says:

      mcm kau tu bagus sgt je …

      0

      0
    • saher kambeng hitam says:

      Betol tuh… nmpk sgt nk untong lebih.. tulah astro bg si Saher tu msk balik (afmasuk).. sbb rmi akan undi si Saher ni.. Astro nk untong lebih dr kambing hitam la katakan… Last2 x ke mana jugak si Saher nih.. skandal dgn mak org lg… xleh blah dowh..

      p/s: adira mmg lebih famous dr saher pon..

      0

      0
  7. MR_RIGHT says:

    shahir berbakat besar dan ade pakej.. jangan la berhenti~

    0

    0
  8. miss wawa says:

    dia kan mcm matair dia jugak si rcw!! kata nak berhenti berlakon tapi berlakon jugak!

    0

    0
    • lala says:

      Ataupun Rozita sendiri yg bagi tips kat Shahir kot suruh buat gimik camni? Btw kalau betul Shahir nak bersara terus pun lagi aku sokong. Bukan apa, lepas tgk filem Karak berpeluk2, pegang2 semua tu macam tak sesuai pulak rasa dengan imej dia lepasan sekolah agama dan bekas penyanyi nasyid. Time faizal tahir bukak baju dulu pun aku tak sangka inikan pulak si Shahir buat camtu..ataupun kalau betul dia nak sambung nyanyi ke baik stick terus menyanyi, x payah dah berlakon. Bukan ape, takut dieksploitasikan oleh director2 kat malaysia ni..dorg ni kalau nak buat adegan xde peluk2, bercengkarama atas katil mmg x sah..nak2 budak mentah mcm shahir ni kalau dia menolak kang kena kutuk diva pulak..

      0

      0
      • to lala says:

        ooo…lala ni peminat shahir rupanya….rajin betol buat post…nk mengaku malu ke….?mengaku jelah…

        0

        0
  9. Tak minat sangat says:

    wahhhh! Cam ni pulak. Baik tak payah afundi masuk kau dulu shahir… Baik Adira yang menang.. Adira memang lagi famous dari kau pun

    0

    0
  10. guess says:

    gimik je lebih~ tolong la… sudah2 la tu. klu btl nak berhenti, berhenti je trus! tak payah nak pukul canang. alasan je masih terikat kontrak.. asal masa mula2 pasang niat nak berhenti tu tak bagitau pasal ni? (masih terikat kontrak??). aku ni minat jg dgn ko shahir. tp aku paling malas dgn artis yg suka buat gimik2 mcm ni.

    0

    0
  11. cgi says:

    dia xpernah pun kata nak bersara….semua tu hnya khabar angin dan ayat selalunya ‘dikatakan akan bersara’..tapi dia xpernah ckp pun bang nara oiiiii

    0

    0
  12. HoNey bEe says:

    abg nara ni kalo artis pompuan xde la plak cakap emo2 cani… aduhaiiii…

    0

    0
  13. girlgirl says:

    Jgn la kutuk dia sampai macam tu. Kita tak berada kat tmpt dia, so kita tak tahu. Sy ni bukan peminat Shahir, tp utk menghukum dan mengata mcm kejam la.. Lagipun masih dalam kontrak.. mana boleh langgar kontrak macam tu saja.. Silap2 kena saman..

    Apapun kepada Shahir, salah atau tidak, harap kuat menghadapi cabaran….

    0

    0
  14. hafiz says:

    strategi untuk publisiti ni..mule2 cakap nk off..bile ramai orang tertanya, baru buat on balik.

    0

    0
  15. didi says:

    abg nara je yg mnyebarkan fitnah slama ni…shahir xckp apa pun!

    0

    0
  16. zaia says:

    abc123,aku pn rase cmtu.mmg nk brhenti tp kontrak ade stahun lg,kena habiskn dulu la. cmtu kot?’kot’ je la..huhu
    tp dia sendiri ke yg ckp nk bersara tu?

    0

    0
  17. hanna says:

    mslhnye shahir ni penah ker wt statement yg dia nk benti nyanyi..atau just spekulasi…
    biarla yg empunya diri beri kenyataan dlu..
    br ckp dia mcm lalang ker apa..?
    bang nara xyah risaula…shahir xpenah abeskn beras abang…
    rasanya dia mampu beli beras kot..!!

    0

    0
  18. samdolah says:

    aku bukan nak backup mamat ni tp aku rasa bukan die yg bagi statement. hanya orh seperti abg nara jer wat spekulasi ntah ape2 pastu skang nak blame org balik lak…

    adonyai abg nara sejak kawin ni da pening kepale ke bang. acu demo kelik kg rehat2 skit la boh. nyanyo demo

    0

    0
  19. Agaknye shahir nak ikut mcm rcw kot. kejap nk berhenti kejap x. Apepun kurangkan gosip,tingkatkan prestasi. bahaya jugak jadik artis nie
    http://amoibeautiful.blogspot.com

    0

    0
  20. saya says:

    kot ya bukan dari mulut dia tak bersara…keluar la bagi kenyataan…mmg gelong dah mamat ni

    0

    0
  21. jgn percaya ckp org says:

    nara woi..gosip hg murah sgt….
    “Abang Nara agak pelik sebab hari tue dengar cerita dah nak bersara sepenuhnya. ”
    hg dgq cerita ja bai…sbb tu org kata jgn terlalu cepat percaya cerita2 org…jgn buat kesimpulan sendiri..nanti jadi fitnah…apa daaa….lain la kalau hg dengaq dari dia sendiri….apa pun tak buleh nara ni….

    0

    0
  22. rozita che noq says:

    ek elehh…dia nak nyanyi ke..taknak nyanyi ker…lantak dia la nara oii…statement dulu bukan dr mulut dia pun…lagipun,bukannya ko yg bayar pun time dia nyanyi ke tak! “ade dia kesahh?”

    0

    0
  23. nila says:

    Alahai ikut suka dia la nak bersara ke tidak. kenapa orang lain pulak nak susah. tapi kalau dia berhenti lagi bagus. dari duk dalam dunia yang penuh maksiat.

    0

    0
  24. Observe Person. says:

    bukan main lancang kuning mulut kau bang nara. Before this, Sy suka dtg kt page ni n bace entri y best but this time when i read a story pasal Shahir, I totally disagree dgn entri ni. Okay, Sy bukan peminat Shahir tp still sy rase bang nara xpatut ckp mcmtu. Myb bang nara kena buat statement terbuka minta maaf kt Shahir mcm ape yang Gambit buat pada pihak blogger n fans dia. Sekian.

    0

    0
  25. nanabellafb says:

    ni msti isteri nara yg tulis . kalo x nara tak kn ckp shahir lalang . mlut girls kn mcm tutt ckit

    0

    0
  26. Feen says:

    Kadang aku tgk mulut nara ni mcm bapok pun ada, sama je dua kali lima dgn si AZUWARN ALLI, sori nama censored sikit, haha

    Please la nara, ayat kau tu tak boleh blah, di bulan baik ni baik apa salahnya post benda2 baik, ktorang terima je apa shaher nak buat, nak berhenti ke, nak nyanyi balik ke, kau tu je yg emosional sangat, tolong la nara oiii,

    Sedehhh la kau ni naraaaaa

    0

    0
  27. over u! says:

    Emo terlebih plak abg nara nie..apedaaa…

    0

    0
  28. hmmm says:

    ???…masalahnya dah mmg ada STATEMENT ker yg keluar dari mulut SYAHIR sendiri tntg dia nak berSAra??… persoALAnYAAaa…

    0

    0
  29. putri says:

    Abg Nara ni teruklah.Abg yg banyak buat kecoh sane-sini. Tak baik betul la.Mungkin dalam hati die memang nak berhenti, tapi die still ade kontrak..So, kene move on lagi setahun. And lagipun statement ni dari mak die..bukan mak die yg nyanyi…Abg Nara kalau nak cerite jgn main2 cerite je..artis pun manusie gak

    0

    0
  30. APAM TEMBAM says:

    Shahir is an “OPOSITE” person. So whatever come out from his mouth you guys have to translate differently:

    1) “Shahir kena penyakit misteri” – translate “Shahir tengah ANGGAU bercinta”

    2) “Shahir nafi bercinta dengan Rozita Cik Wan” – translate “Shahir MEMANG suka bergeli-geli dengan Rozita Cik Wan”

    3) “Shahir meneruskan perjuangan seni” – translate Shahir takut kena saman dengan ASTRO so kenalah jadik KULI astro setahun lagi.

    Adatlah..jenis putar alam…!!!!

    0

    0
  31. aku says:

    ABG NARA CAM XSUKA SHAHIR JEE….KE MMG SHAHIR MCM RUMPUT…TP SHAHIR NI RELAK J AK TGK…ORG LAIN J YANG SIBUK2 CAKAP BG PHK DIE..X GITU ABG NARA

    0

    0
  32. normah hakimi says:

    biyola si shahir tu nak wat per..kejap nak berenti ker, kejap nak menari ker, kejap nak berlakon ker..

    0

    0
  33. hmmm says:

    tak baik a.nara ckp shahir mcm tu…sy takde lar minat kat shahir tapi nampak sgt a.nara mcm dengki bila cakap macam tu….renung2kan lar….dia pun manusia….nak stop ke nak nyanyi ke…biarlar dia …tak kurang pun rezeki a.nara klu dia amik mana2 keputusan ok…baik pi jaga bini kat umah tu ah…..peace bro!!!

    0

    0
  34. aidy kimi says:

    biar je la die nak nyanyi ke die xnak nyanyi ke.yg ko sebok2 nak bising2 ni pasal ape?ade kacau periuk nasik kau ke?kadang2 nara ni aku tgk mcm da naik minyak.semenjak semakn glamor jadi blogger gosip2 ni.jgn besar kepale dah la.kalau artis pon bole di komen,xsalah jugak la kalau sekali sekala nara ni di hentam sket.bkn ape,mcm nara sendiri la, “sekadar peringatan jew..”

    0

    0
  35. Saher kambeng hitam says:

    Saher ni kambing hitam astro jek.. aritu dia kuar af trus ada afmasuk, sbb pe? nk pancing undi2 fan dan menebalkan poket astro dan jgk menipiskan poket pengundi… Suma ni mainan bisnes ok.. Pengundi2 dh kne kencing..
    Kpd Saher, kalo lu mmg juara, kne la buktikan yg lu tu sorg juara!!!

    p/s: lebih minat Adira drpd Saher.. :p

    0

    0
  36. tXo(the X one) says:

    apela sengal sgt…kn blogger2 gosip slalu tls criter dri khabar angin/dgr2 criter org..yg korg amik bulat2 wtpe..tgu jela tuan pye bdn ckp…hahaha

    0

    0
  37. iezet says:

    kalau dah jenis sampah.. memang sampah jugak

    0

    0
  38. tempelover89 says:

    Beras abg nara habis kot kalau shahir berenti nyanyi..hehe

    p/s: Abg nara ni sah2 bkn fan shahir ni..ngee~

    0

    0
  39. bakal suami RCW says:

    Aku naik meluat dengan gimik si Shahir ni… Album tak laku… Show tak jalan… Berlakon kaku… Lepas tu nak menumpang glamour Rozita Che Wan…

    0

    0
  40. Kipas Susah Mati Shahir says:

    agak2 la nara weh , shahir ni bukannya xde peminat , die kan dapat no 2 abp waktu shaheizy sam menang aritu .. da kau x minat , x yah la nak kutok2 !!!

    0

    0
  41. si berbaju PINK says:

    korang yg mengutuk shahir ni ape pekdah yg dapat ? komen (yg -) mcm &%*&% sorang2 . lantak shahir lah dia nak berhenti ker , nak teruskan menyanyi ker , sukehati dia lah . yg korang ni tak senang duduk apahal ? mcmlah shahir akan porak-perandakan hidup korang bila dia dah muncul balik ! bang nara pon satu , bulat2 percaya cerita kata shahir nak bersara . pastu suka suki jer mengata shahir . lalang lah , apelah . fitnah tu bang nara oiiii ! kalau nak nasihat pon , takde lagi ker perkataan yg lebih baik ? geram jer aku dengan abg nara ni ! n boleh tak korang stop kaitkan dia dengan RCW ?!!!!! dorg just berKAWAN jer okeh . dah naik MUAK & MELUAT berjuta kali ganda dah aku ni bace gosip2 yg mengarut tu !

    0

    0
    • mak jemah says:

      heiiiiiiiiiiii ko nyah nak marah2 pasai apa… jangan kuang ajar ek.!!
      ko x kenal abg nara sapa.. sebut je nara poyo seeeeeemuuuuuueeeeee oreng kenel…
      tp ko pun poyo jugak bersungguh je tulis mak jemah igt best sangat panjang berjela tapi haprak toll ayat ngko nokk..ko nak meluat ke hape ke ko punya pasal la kan..never ever ever..

      0

      0
  42. zakwan says:

    sbnrnya,kau ni yg lalang nara.ntah dari mane source kau dpt,kau main hentam jer.btter kau pegi jumpa shahir sndiri,kau interview n baru kau publish.jgn men sdap mlut jer kata org lalang.priuk nasik die,die pnye suka la.jgn tau nk hentam org jer,support sket.kau kan blogger popular.yg kau tau,neelofa.comel lah,geram lah.puiih..chillex sudah.blogger spt anda yg boleh mnjatuhkan karier seni jikalau brterusan bgini.

    0

    0
  43. tatatititutu says:

    KE ABG NARA NI DENGKI DGN SHAHIR.. IYELAH SHAHIR KAN 100X LEBIH HENSEM DARI ABG NARA.. ABG NARA NI KLU ARTIS LELAKI YG HENSEM2 NI DIE ANTI SIKIT.. KLU PUJI SI LISA SURIHANI TU MELANGIT,,, BILE DAH TAK SUKE SESEDAP RASE JE MENGATA ORG.. FIKIR2 LA SIKIT PERASAAN MAK AYAH SHAHIR KTE DIE LALANG LA.. INGAT SHAHIR TU TAK RAMAI PEMINAT KE, KLU TAKDE, TAK MENANG LA DIE KAT ABP.. CUBE JGN DENGKI NGAN KEJAYAAN ORG.. LAIN LA KLU STATEMENT TU DAH CONFIRM KELUAR DARI MULUT SHAHIR SENDIRI..ISH…ISH ….ISH….. BENGANG NGAN ABG NARA!!

    0

    0
  44. kiko says:

    nth le si shahir….nk cri publisiti murah ke? dh naik muak dh dgn statement2 yg nth ape2!!!

    0

    0
  45. Piston Pecah says:

    harap tak keliru lagi lah lepas nie… buat keputusan yang sehabis baik lah…

    0

    0
  46. aloy says:

    shahir ni sapa?

    0

    0
  47. senjata mega says:

    g mampos la die nak watpe..xdek kepentingan untuk negara langsung

    0

    0
  48. apa ke bangang si nara nie!! eh ko nie, lantak la kat dia,dia nak nyanyi ke apa ke, nape selama nie ko ke bagi beras kat dia, suh dia makan ke apa ke..napa dalm industri nie ada syarat ka,nak keluar ka masuk..??kalau org lain still minat kat dia,org request suruh dia nyanyi,rezeki suma tue..

    p/s : si nara tolong jgn cari publisiti murahan sial!!! tulis guna akal…

    0

    0
  49. betul ker says:

    nak kata apa pun katalah…. tapi yang penting bahasa itu biar beradap sikit….. Bak kata pepatah “Yang Baik Itu Budi; Yang Indah Itu Bahasa”…. Mr. Nara fikir2 kanlah

    0

    0
  50. Lagubestbest says:

    Kalo dia berenti nanti Astro saman dia sebab mungkir kontrak. Jatuhlah reputasi pasni kalo camtu. Xelok tuk masa depan cari pasal ngan company besar. Lagipun, kalo dia xjadi penyanyi dia nak jadi apa?

    0

    0
  51. Feen says:

    ALAHHH YANG BACK UP NARA TU ENTAH ENTAH NARA KOMEN SENDIRI, SEDIHNYAAAAAAAA

    0

    0
  52. si berbaju PINK says:

    mak jemah , sukehati ko lah nak kata aku poyo ker , ape ker . ayat aku best ker , mcm haprak ker , ade haku kesah ??? :p

    0

    0
  53. natural says:

    Abg nara meroyan sebab diri sendiri tak hensem, takde bakat utk glamer.Cume ade blog ini utk jadi glamour. …kononye…haha…nak ikut jejak Azwan Ali yg suke propa tu ke?.;)…Azwan Ali Junior

    0

    0
  54. MelayuBodoh says:

    WOW!! RAMAINYA MELAYU BODOH KAT SINI.

    0

    0
  55. FansBodoh says:

    YANG MENGGELABAH PANAS BONTOT BACKUP SHAHIR SEMUA BANGANG BERTINGKAT, PENYANYI BARU SETAHUN JAGUNG PUN KORANG NAK SANJUNG.

    0

    0
  56. TeamNara says:

    ABANG NARA FTW! FANS SHAHIR YANG BUTTHURT KAT ATAS SEMUA BLOODY STUPID HATERS.

    0

    0
  57. NaraLongkang says:

    hang g minta maaf kt shahir nara oii..dia x susahkan hang pon klo dia nk bersara ke,,nk nyanyi ke..klo ko bkn fan dia ko x yah pening2 nk ambilk tau pasal dia…klo nk tegur pun guna la ayat berhemah sikit..ini cm ayat longkang pecah…???STATMENT NK BERSARA PUN BKN KELUAR DR MULUT SHAHIR NARA Oiiii…hanya gosip semata2…cer nara wt research smula….or nara ni mmg percaya gosip 100 pratus kot….bodoh kot org cm tu…

    0

    0
  58. NaraDahBiol says:

    kecian aku dgn NARA ni….dr ko fitnah kutuk org x tentu pasal….baik ko duk diam jaga bini elok2…dapat jugak pahala..ni x pasal2 dapat dosa free kaw2 je..

    0

    0
  59. shahir says:

    shahir x kecoh2 pun nara oi…nara ni y kecoh2 pitnah dia…shahir ni senyap x berbunyi pun….apadaaaa…

    0

    0
  60. jgn percaya says:

    abang nara ni kalo ade gosip LISA SURIHANI BERAK WANGI pun dia percaya kot…apadaaaaa

    0

    0