Written by Bella | October 17th, 2017

Susulan tersebarnya foto beliau bersama seorang wanita jelita yang merupakan seorang pramugari, penyanyi, Shahir menafikan khabar angin beliau sedang hangat bercinta dengan wanita tersebut. Jelas Shahir, wanita itu adalah peminat setia yang sering menyokong beliau sepanjang berlangsungnya program AF Megastar 2017.

Saya tiada hubungan istimewa dengan wanita terbabit, saya mengenali dia sejak sebulan lalu dan mengaku dia sering memberi sokongan sepanjang program AF Megastar berlangsung. Tapi tidaklah sampai dia jadi kekasih atau ada hubungan lain.

Kami baru kenal dan kalau keluar beramai-ramai, tapi tidak tahu mengapa dia ambil gambar seolah-olah kami berdua sahaja. Tentang kapsyen love itu juga saya tidak tahu, kena tanya dialah mengapa tulis begitu pula.

Peminat Shahir dan Erra dah boleh tarik nafas lega dan tidak kecewa lagi. Nampaknya hubungan mereka masih utuh kerana Shahir tidak mempunyai kekasih baru.

Sumber Berita : mStar Online

25 responses to Shahir AF Megastar 2017 Nafi Sedang Bercinta Dengan Pramugari

  1. x says:

    kamu kn bujang, x sapa larang nk kawan sesiapa je, melenkan bini org.

    9

    0
    • Anonymous says:

      Sekurang2nya Erra x jaja cerita mcm minah tu. Memalukan.

      23

      0
      • Miss Unibes says:

        Bodoh punya Mona. Eh betulke nama perempuan tu Mona? Lol. Aku ingat kamu tu gf Shahir. Rupanya penyokong. Ke ada yg cuba melaga2 kan korang? Siyal lah kalau Shahir ngan EF. Aku ok je Shahir bercinta. Asalkan jgn dgn EF atau makcik2. Carilah sesuai ngan kau Shahir. Tapi kalau EF pilihan kau, pi lah.

        1

        4
        • Anonymous says:

          Minah tu syok sendiri hahaahaha. Shahir ni macam taste tinggi ak tengok. Maybe minah ni bukan taste dia sebab muka pun xdela cantik mana. Memang la dia muda tapi kalau banding ngan erra macam langit ngan bumi

          3

          0
        • minah latoya mulot longkang vazzzz says:

          Setuju ngan anonymous. Erra tu Top 12 Miss World kot. Supermodel dan primadonna. Mestila ramai terkejar2 kat dia. Pempuan ni memang la muda dan bergetah. Tapi Erra lagi hot dan cantik. Sama cam JLo, Angelina Jolie, Demi Moore. Dah berusia tapi HOT. Nampak sngt si shahir terhegeh2 nak kat erra.

          6

          1
        • Anonymous says:

          Perempuan ni spare part je kot. Shahir main2 ngan dia. Kalau x jadi ngan erra, perempuan ni boleh ganti. Kalau ak jadi perempuan ni, dah lama ak tnggalkan si shahir ni. Girl where’s your dignity? You deserve better. Ramai lagi pilot yang boleh sangkut ngan hang

          4

          0
    • minah jambu say NO to drugs says:

      jambu ni pompan kalau shahir kawin ngan dia pon ok cute muka dia..kalau dh suka jngan tungu lama2 terus gi merisik ..

      0

      0
  2. Mamy Biol says:

    alamak malunya lelaki ckp gitu, biol2 mamy pun xda lak laki kata gitu? ke dia takut xda org undi dia nant x memang la pulak… retis biasa le…

    7

    0
  3. cekkkuuu says:

    Walaupun hidung mancung, pipi tu jangan la tersorong sorong dik monah oiii. Shahir tu nak campak mana si Erra dia tu wakakakakakaka

    4

    1
  4. Mat Ronggeng says:

    Choyyy…ribut tak, angin tak…turun pulak pramugari dari langit nak caras Cik Abang sayang…. Tersembur pasembur Kak era…. !!

    1

    1
  5. makenon says:

    shahir oii,kau elok jugal bontot jew lah,

    1

    1
  6. MerakSekampung says:

    Buat malu je perempuan ni. upload gambar shahir bukan main lagi, sekali orang tu cakap tak ada hubungan istimewa. ahahah. perempuan sekarang ni memang suka upload gambar lelaki melebih2. last2 syok sendiri.

    8

    0
  7. Anonymous says:

    boleh tau ni..c shahir mmg tehegeh2 ngan erra..pempuan ni dia tak suka pula..mau duit erra la tu..

    0

    4
  8. makenon says:

    jual BON and the TORT jew lah shahir oii.lagi untung..harktuihh

    0

    1
  9. Anonymous says:

    Takpe….last2 pompuan memang. pompuan teraniaya…. dipermainkannn…. Joy Revfa pun yg tak berlakon boleh ada yg beli lakonannya.

    1

    1
  10. wawa says:

    alahai sis mona, gambar ramai2 tapi crop bagi nampak mcm korang keluar berdua je…malunya bila shahir dah ckp mcm tu…huhu…

    5

    0
  11. nok gebuzzz says:

    nak perhatian jer tu…tumpang glamerrr!!pompuan skrang mn tau jaga maruah!

    3

    0
  12. El says:

    Cek ig perempuan tu, tak cantek manelah, rambut die aje yang karat, cantek erra lagi walau dah berusia

    6

    0
  13. UWEKKKKS says:

    EOK LAH SHAHIR.. SEMUA BENDA KO NAK NAFIKAN! HUHHHH

    1

    0
  14. Milah says:

    Cantik gak perempuan ni…x baik ckp dia terhegeh-hegeh….lg pun shahir je pun…low class…ngan gg besi tu…loya tekak…dik…baikla cari jantan lain dik oi…jantan mcm ni…mmg x boleh pakai…tgok cara jawab pun da tau…mmg x berguna…makcik erra tu sndri pun aku xtaula np boleh digosipkan ngan jantan gg besi ni…dah2 la perasaan shahir…budget ko jejaka rebutan???

    3

    2
  15. Mis Sarjit says:

    Lepas ni confirm dia jd pelakon. Cara nak di kenali n publisity. Mcm jgk zul ariffin dulu2.

    2

    0
  16. Anonymous says:

    Meluat betul dgn shahir nie…

    0

    2
  17. Insankerdil says:

    Pesanan buat shahir..berhati2 dgn wanita yg tidak dikenali..ingat pesanan ibubapa..

    0

    0
  18. Bananana says:

    Aku rasa mybe diorang memang tgh rapat kot cuma bukan official.. Takkan la asyik keluar sama2 tp syahir xtahu perempuan tu suka kt dia.. Cuma pelik la jugak… baru sebulan kot nk upload gambar bagai, lol. Artis pulak tu, sah2 org senang nak kenal

    0

    0

Leave a Comment

Optional