Written by Bella | June 11th, 2017

Penyanyi, Shahir AF8 mengakui beliau sudah bertemu dengan keluarga Erra Fazira. Enggan mendedahkan status hubungan yang terjalin kerana menganggap ia terlalu peribadi, Shahir bagaimanapun tidak mahu melengahkan perancangan untuk mendirikan rumah tangga bersama Erra.

Saya juga tidak mahu lagi melengahkan perkara yang baik. Saya mohon semua supaya mendoakan yang terbaik untuk kami berdua. Memang kami merancang, tetapi Allah yang menentukan semuanya. Sampai masa, saya akan berkongsi segala-galanya. Cuma, ketika ini belum ada tarikh pasti dan saya juga perlu menghormati pihak lain. Saya faham situasi Erra yang terpaksa menjawab pelbagai pertanyaan. Apa yang dapat saya katakan, kami berdua memang serius.

Dalam pada itu, Shahir turut berkongsi beliau dan Erra baru-baru ini sempat untuk berbuka puasa bersama meskipun sibuk dengan kerjaya masing-masing.

Benda baik apa salahnya untuk kita doakan agar ia dipercepatkan. InshaAllah, kalau ada jodoh pasti Shahir dan Erra akan bersama.

Sumber Berita : BH ONLINE

32 responses to Shahir AF 8 Tidak Mahu Lengah Kahwini Erra Fazira, Mohon Doa Peminat

  1. Aielana Sophie says:

    Tanniah

    0

    0
  2. nyonya says:

    makin mual dgn citer si shahir nh. kesian Erra. forget him and u will definitely happier Erra.

    13

    0
    • Mia says:

      Kan. I pun rengsa sebab shahir ni macam talk and talk and talk and talk tapi takde action taken. Erra pulak macam drop hints sana sini pasal alisya nak adik la apa la. Tapi still gitu jugak la. But ehh who am i to judge relationship diorang kan. Lantak laa.

      9

      0
      • Apaje says:

        Waiting for sponsor kot, naik jelak ngan berita yg sama je kalau muka dia ni, tk malu ke jadi artis tapi popular ngan gosip murah gini, tk secara langsong dia seakan malukn era dgn jaja jawapan yg gitu2 jugak. Seems like era janda desperate sanggop tunggu. Fikir la lagi era. Kalau da cmfrm tetapkn hari nk kawin pn consider berita basi.

        2

        0
        • wekkkkkkk says:

          x perlu tunang, terus je umumkan kawen, mgkn ada org sponsor..MUNGKIN..ni blum apa2 lgi, satu borang kawenpun belum isi, saksi kawen pun belum cari, x kan nk cari sponsor dulu

          0

          0
  3. minah jambu suka saahara yaakop says:

    ni lagi satu cakap asek asek nak kawiiiiiin aje ngan erra tapi abok pon tkdak !! cakap banyak aje itu la ini la bukti nye ?

    5

    0
  4. anon says:

    Tak, aku takkan doakan ko kawen dgn erra sb kesiankan ko, shahir. Makcik ni dah tua, dah takleh beranak..
    Anyway, kita org semua actually dah bosan dgn kesah cinta ko dgn makcik2 & nenek2. Cari je yg muda…

    4

    3
    • Alam barzakh says:

      Nko ni kan…sekalipun kau taknak doakan diorg kawen, kau takde hak kata erra tu dah tak bole beranak.nko sapa boleh tentukan rezeki org bole beranak ke takk?? Jgn main2 dgn kata2 kau tu.boleh lari akidah.seolah2 kau ada kuasa tentukan org boleh beranak ke tak.taknak doakan diorg, kau duk diam2 sudah.nasib kau sndiri pun bln tentu.silap2 esok kau dah meninggal.bersoal jwb lah kau dgn malaikat di kubur atas kata2 kau.sekian.

      9

      0
      • Mak Jemah Tepi Tingkap says:

        Betul tu. Cakap la benda yg baik2 sikit. Mulut mintak dicili. Kalo mninggal x sempat mintak maaf dgn erra merangkak la ko kat pdg mahsyar sana

        0

        0
      • minah jambu suka saahara yaakop says:

        erra nak kena buat janji dulu sebelom kawin ngan shahir yg erra tak mahu branak pasal dh umur..itu terpulang la pada shahir nak kawin ngan erra ke taknk…bila dh kawin itu terpulang pada erra pulak nak ngandong ke tknk senang kan !

        1

        0
    • c says:

      ko jgn melawan kehendak Allah, cerita kawen ini adalah slh satu jjlan menuju ke alam jodoh yg telah dittapkan oleh Allah. Soal anak, ingt org muda je ke yg boleh berank, slagi mkcik2 yg masih ada haid yg sbur, dptlh laki yg muda, kalau di izinkn Allah, dpt anaklh..otak pendek la kau ni

      0

      0
      • c says:

        anonsays:
        June 11, 2017 at 7:16 pm

        ko jgn melawan kehendak Allah, cerita kawen ini adalah slh satu jjlan menuju ke alam jodoh yg telah dittapkan oleh Allah. Soal anak, ingt org muda je ke yg boleh berank, slagi mkcik2 yg masih ada haid yg sbur, dptlh laki yg muda, kalau di izinkn Allah, dpt anaklh..otak pendek la kau ni

        0

        0

        0
        • Hafiq Salmah says:

          Masalah dgn berapa makcik dah dia cakap nak kawen. Nikahnya tak jugak. Yg Era pun guna la akal skit, tak kan nak sama nasib dgn makcik2 yg sblm ni

          0

          0
  5. diva says:

    ko nak kahwin ke nak ngongkek ke buat je la bodo, tak payah sebok cakap kt wartawan..semak lah cerita pasal ko nih, lagi satu nak tnya ko ni keje ape Shahir bole ke tampung Erra tu

    5

    0
  6. Anonymous says:

    Soalan cepumas. Kna ada kerja atau jana income for maintenace

    1

    0
  7. sakit mata says:

    Nak nikah, nikah je la..duk pum pam pum pam kat sini buat apa? dari dulu smpai sekarang duk canang..

    0

    0
  8. Andy says:

    doa peminat?? doa parents la yg penting bro. Adoiyai

    2

    1
  9. Anonymous says:

    Air naik kepala..nak kawin ke nak memburit?Lengah?dah 8 tahun citer kau nak kawin.

    4

    1
  10. Anonymous says:

    Cerita basi

    0

    0
  11. Jie han says:

    Laaa…tak kawen lagi mamat ni ngan siErah…Ey! gamba tu…kasi update la. Gamba macam zaman Jefri Din je aku tengok..

    5

    0
  12. Aku says:

    Doa tapi takde tindakan, sama jg bang! Bunyi dah macam merepek tau tak? Move on jelah kak erra. Umo pun bukan leh tggu lg..

    1

    0
  13. Anonymous says:

    Basi dah la cite ni… dah beratus kali keluar. naik muak dah.. kalau si shahir betul2 nak, teruskan je lah… ke tak mampu?

    0

    1
  14. Anonymous says:

    Cari la yg baya2 ngko sahir..yg dah Berumur khas utk yg berumur jga..nasihat ni..klu tak mo ikut go head je..

    2

    0
    • Anonymous says:

      Air dah naik kepala bang!Siang malam terbau.mana tahan.Janda kesepian.Patut yg tua nie bagi nasihat pada yg muda.masalahnya yg tua pun otak kat lutut.

      3

      0
      • Hafiq Salmah says:

        Mana hang tau air dah naik kepala? Btahun2 bcinta, tak kan setakat dok tengok je. Alim betoi depa….. kan haha

        0

        0
  15. lalalala says:

    dulu cakap takde apa2 hubungan serious… cakap tak mungkin sbb usia jauh berbeza.. ahhhh poyo!

    2

    0
  16. Anonymous says:

    cepatlah sebelum monopous

    0

    0
  17. makdara says:

    Aunty

    0

    0

Leave a Comment

Optional