Written by Bella | January 19th, 2016

Tidak mahu Syatilla Melvin terlalu penat bekerja, Shaheizy Sam kalau boleh enggan bakal isterinya itu sibuk berlakon selepas mereka mendirikan rumah tangga nanti.

Buat Sam, sebagai ketua keluarga biarlah beliau sahaja yang berusaha keras dan menanggung keluarganya.

Saya tidak ada masalah untuk dia terus berlakon, tapi saya sebenarnya tak mahu dia penat bekerja. Kalau boleh saya tak nak orang sekeliling saya bekerja dan biarlah saya seorang sahaja yang menanggung keluarga. Tapi saya faham, seseorang pelakon itu bila dia berhenti berlakon, dia akan rasa ketagih untuk mahu berlakon semula. Jadi, saya tidak akan menghalang, cuma saya tidak galakkan.

Sudah lebih dua puluh tahun bergelar pelakon, Sam sudah tahu bagaimana sibuknya jadual seseorang pelakon sehinggakan tiada masa untuk berjumpa dengan ahli keluarga mahupun diri sendiri.

Saya sendiri sudah menjadi pelakon selama 22 tahun, jadi saya tahu kerja seorang pelakon ini bagaimana. Jadual penggambaran memang tak menentu. Saya sendiri susah nak berjumpa dengan keluarga saya, jadi kalau dia pun berlakon, bila masa kami boleh berjumpa. Walau bagaimanapun, jika dia teringin sangat nak berlakon, saya tidak ada masalah.

Bukan senang hendak jadi pelakon, disebalik populariti dan kemewahan mereka terpaksa menjalani proses penggambaran yang lama dan memenatkan. Ok lah tu kalau Sam tidak galakkan Syatilla berlakon dengan kerap, adalah peluang untuk dapat ramai anak ye dak? Eh..Hehe..

Sumber Berita: Tonton Extra

29 responses to Shaheizy Sam Tidak Galak Syatilla Melvin Berlakon, Tidak Mahu Bakal Isteri Penat

  1. Anonymous says:

    Ala x dpt lg kn… Mula2 syg x payah masak lah luka jari tu nnti.. Xyah la kemas umh lenguh tgn kang.. Xyah la bsuh kain maid ada.. 10 thn nnti.. Ko ni pmalas la.. Bau kepamm..

    0

    0
    • kalish says:

      Duduk dalm bilik je lah. Takut penat. Kalau bilik tgkat atas, takut penat turun tangga pergi dapur nak masak. So duduk dlm bilik je. Xpayah susah2 buat air. Sam ada nak buat air. Sebab sudah berpuluh2 tahun buat air kan so mmg pro lah katakan. Huhu.

      0

      0
      • Anonymous says:

        alaa..sebenarnye nak bagitau konon sam neh mampu tanggung semuanya..tak miskin ye..
        ape2 jelah labu..baru2 memang harum..
        besok lusa ade malash kewangan..suh bini g keje

        0

        0
        • Anonymous says:

          sam suh behenti laa sbb nk suh si shatilla ni jaga mak dia hari2.

          0

          0
        • anonymous says:

          haha masak le ko syatilla oii..mak sam cakap sam ni makan nasi pun bersuap lagi..to sam gud luck ler syatilla ni baru 25 umpamanya budak baru nak up

          0

          0
        • anyoyo says:

          serius ah wei umo die baru 25.. aku igt 32 camtu..emm..

          0

          0
        • roti panggang says:

          Sam ni kan ada mood swing…. harus lah pilih budak baru nak up, senang nak dengar cakap . Kalau pilih yang matured…. sam x leh control . Bebudak ni kalau tengah giler cendawan…. lagi lah ikut cakap si cendawan tu .

          0

          0
    • anon aon says:

      laki kau camtu eh? Sian.

      0

      0
    • hijau says:

      dah lama rasa gambar yg first sekali tu nampak giler muka syatilla jahat or mengongkong..

      0

      0
    • minah jambu kesayangan mak abah says:

      tidak mahu bakal isteri penat fuh cakap macm bagos aje huh ! nanti bila dh kawin jangan kasi dia buat keja rumah takot nanti dia penat dn tk larat pulak…suroh bini kau tu dudok dlm bilek aje make up cat2 kuku belek2 muka yg tk berape nk jambu tu huh !

      0

      0
  2. anon says:

    Betol ke takut bakal isteri penat……tah2 kuat jeles. Kaki control jgk shaheizi ni..

    0

    0
  3. Anonymous says:

    hai lah buat kenyataan merapu, mana boleh percaya sudah, sebelum ini emak kau dengan kau dan bakal isteri kau membohong, nanti tiap2 drama dan filem maka kau 3 ja yang keluar… once pembohong sudah tidak boleh di percaya lah…. keluar anak pun nanti berlakun juga

    0

    0
  4. mi;ah sirus says:

    ahhhhh sodahlahhhhhh!

    0

    0
  5. LESONG says:

    dulu minat gak la aku dgn si shaheizy ni.
    tapi bila die nak kawin dgn si syatilla ni….haihh lahhh….makin menyampah pulak aku.

    0

    0
    • Anonymous says:

      ya lesong ketuk dia dengan alu, pembohong dari emak sampai bakal bini, nanti dapat anak pun pembohong.

      0

      0
  6. anonymous says:

    xpayahla..buat semak tv je..tak jadi pelakon kat tv pun in realiti korang dah memang pelakon handalan..memang wedding of the year sangat..bukan sebab 25juta tapi wedding paling banyak kena sumpah seranah

    0

    0
  7. sha says:

    Waaaa so sweetnya

    0

    0
  8. pening says:

    aik…die halang wife die blakon kire bagus la…berlakon ni kne bersentuhan raat2 bagai…kan bagus tu elak fitnah…MELAYu… sume bnde nk condemn…btw syatillla can really act in sha & shah…. dulu sexy gile n skg sgt sweeet bile dh pki tudung…hope nk tgk u blakon watak yg lg challenging….all the best both of u!

    0

    0
    • jangan ada benci says:

      Suruh bhenti blakon dah kira ok but alasan dia mcm x logik. Sebab penat la konon. Semua pun ada kerja juga. Nanti semua bhenti la sebab penat. Sepatutnya alasan sam adalah alasan yg mcm kau bagi. Sbb byk babak pegang2 sana sini tapi sam tak fikir. Dia fikir sbb penat. Hm

      0

      0
  9. Anonymous says:

    Dia nak bini dia kangkang 24 jam jer

    0

    0
  10. Temah says:

    Elokla tu tak payah berlakon, lakonan si tilla ni pun bknnya bagus. so – so jerla.

    0

    0
  11. Aku Di Sini says:

    hehehe…tu pasal aku suka fazura…ada hikmahnya fazura bukan dengan sam ni….aku doakan jodoh fazura nanti lebih tip top dari yang sebelumnya….kalau dengan fazura aku dapat rasa their wedding will be “wedding of the year”….tak gituuu….

    0

    0
  12. anon says:

    Shaheizy sam ni kan dulu gay. punca sebenar dia putus dgn si najwa tu sbb dia biseksual. Kesian Syatilla.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Aku nak kentut lagi..

    0

    0
  14. j automotive says:

    I have read so many content regarding the blogger lovers but this post is
    actually a nice piece of writing, keep it up.

    0

    0