Written by Bella | December 28th, 2016

Sudah hampir lima bulan mengandung, isteri kepada Shaheizy Sam iaitu Syatilla Melvin merasa syukur kerana semuanya berjalan dengan lancar. Malah, beliau tidak mengidam makanan ataupun benda-benda yang pelik.

Alhamdulillah, ketika ini, semuanya lancar. Tidak ada apa-apa yang teruk ketika hamil. Saya tak teringin atau mengidam makanan yang bukan- bukan.  Saya tak menyusahkan suami untuk dapatkan itu dan ini, mengidam benda yang pelik.

Cuma berat badan saya paling ketara naik. Sebelum ini, memang susah nak naik. Dulu nak cecah 50 kilogram pun ambil masa.  Sekarang, berat badan saya sudah naik jadi 59 kilogram.

Syatilla dan suami sebenarnya tidak kisah dengan jantina anak yang bakal dilahirkan  namun beliau  memaklumkan dalam kedaannya sekarang beliau dijangka bakal melahirkan anak lelaki.

Jangan terlalu memikirkan jantina anak dan serahkan soal itu kepada takdir. Apa yang penting bayi sihat dan cukup sifatnya nanti.

Sumber Berita : BH ONLINE

[jetpack-related-posts]

19 responses to Shaheizy Sam Dan Syatilla Melvin Dijangka Bakal Timang Cahaya Mata Lelaki

  1. N says:

    WHateverrr!!!

    5

    0
  2. melati says:

    pungkok hg !!! Next….amat boring nya..wakakakakkaka

    3

    0
  3. Anonymous says:

    seronoknya tgk org mengandung..seronok tgk suami dorang tak sabar2 jadi ayah…moga tahun 2017 giliran aku pula mengandung..aaminn..apapun Allah lebih mengetahui yg terbaik untuk hambaNya..tp aku inginn sgt nk mengandung..doakan aku ye….

    52

    0
    • Anonymous says:

      amin..semoga Allah S.W.T berikan kamu rezeki untuk merasa fasa menjadi seorang ibu :)

      10

      0
    • Anonymous says:

      bila dah mengandung baru rasa macam seorang isteri yang sempurna ye dak….

      3

      6
      • almy mendoza says:

        Komen paling bodoh!! So kalau xdiberikan rezeki oleh Allah…kau cacat ke?

        7

        2
      • Momsy says:

        Pemikiran kampung n tak sekolah. Sempurna aja kau sebagai isteri kalau tak dapat mengandung pun. Ni one of those yang post oh tak sabar jadi ibu and buat orang lain yg tak dapat mengandung rasa kecik n terhina. Tapi dah jadi mak jaga ke anak? Or sibuk main handphone anak terbengkalai. Anak2 nama Aja lahir tapi tidak terdidik. Aku ibu by the way to 2 kids but I hate stupid comments like this. And no, while u are entitled to ur own opinions but stupid opinions that degrade others should just be shot down

        6

        0
        • Moriana says:

          Kau emo sangat dah kenapa? Are you one of those women yang tak de anak? Atau kau ada anak tapi kau jaga sorang and laki kau tak jaga lepas tu kau meroyan kat sini. Just keep your two-cents lah!

          0

          1
    • Anonymous says:

      Aamiin..semoga ada rezeki untuk kita yang menanti,inshaAllah..Allah sebaik-baik perancang

      8

      0
    • Anonymous says:

      amin… sy doakn awk dpt merasa jd ibu…

      7

      0
  4. HoTneSS says:

    1 TEAM BOLA SEPAK KATERNYERRR

    3

    0
  5. Anonymous says:

    Populariti dah corot..takde fans lagi. Baik ko buat MLM je bro…

    4

    1
  6. sakit mata says:

    boringggg

    1

    0
  7. Ros says:

    Wow, berita yg sgt x penting dalam ekonomi skrg. Next.

    4

    0
  8. Anonymous says:

    Mudah2an tidak jadi pembohong mcm nenek dan ibubapanya

    1

    0

Leave a Comment

Optional