Written by AbangNara | August 6th, 2013

Argh ~~~~~~~ Berita baik untuk peminat-peminat pelakon kacak Shah Rukh Khan. Beliau dan rakan-rakan akan hadir ke Malaysia pada 11 Oktober 2013 untuk menjayakan sebuah konsert di Stadium Nasional Bukit Jalik. Wife Abang Nara terus melompat kegirangan mendengar berita ini.

shah rukh khan di malaysia

Pengumuman awesome ini telah dilakukan di Facebook Hitman Solution yang merupakan sebuah syarikat terkemuka di dalam bab penganjuran konsert. Buat masa ini, belum ada sebarang info lanjut mengenai harga tiket dan info-info lain.

shah rukh khan di malaysia

Kepada peminat-peminat Datuk Shah Rukh Khan, jangan lepaskan peluang keeemasan ini untuk menyaksikan sendiri persembahan mantap beliau. Lepas raya nanti, bolehlah mula hafal lagu-lagu yang sering dinyanyikan oleh beliau di dalam filem-filemnya.

32 responses to Shah Rukh Khan Turun Malaysia 11 Oktober Ini

  1. Anonymous says:

    so?

    0

    0
    • effandiefa@gmail.com says:

      AKU DATANG ! LOVE U SRK

      0

      0
    • Kak Cham Kuat Gosip Dan Tido says:

      GAMBAR NOMBOR 2 TU KACAK,REMBES SGTTTTTTTTTT

      0

      0
    • Fakka says:

      Oh ye ke? Best nye… best nye… wau wiii… FAKKOF!

      Hanya wanita tua berambut tinggi dan terdesak penuh dgn fantasi dapat suami seperti SRK sahaja yang berminat.

      Buang masa dan duit.

      0

      0
    • Ritu vs Aya says:

      Betul2 tangkap feeling tgk Jab Tak Hai Jaan… Caya la Shah Rukh Khan!

      0

      0
    • BUNKFACE NO.1 says:

      senang betul dapat pangkat datuk….just shooting kat malaysia…terus dpt pangkat datuk…alasan dia promote Malaysia, kenapa org malaysia ni suka sgt bagi penghargaan kat org luar, org kt india ada ker bagi artis kita pangkat datuk bila shooting kat sana, org kita je BODOHHHH !!!!

      0

      0
      • BUNKFACE NO.1 says:

        kenapa drama melayu suka sgt ambik lagu indon buat OST….tak reti2 nak reka OST sendiri ke ? ambik jelah lagu bunkface buat OST kalau dah nazak sgt nak cari lagu, rimas sial drama melayu lagu indon….booooooo

        0

        0
        • Olga says:

          BUNKFACE TU LAGI LAH SENDU,LAGU CM TU NAK WT OST DRAMA?MUALLLLL JE DGR

          0

          0
        • BUNKFACE NO.1 says:

          Olga… kau dah dengar belum lagu raya Bunkface- Anugerah Syawal, best kan lagu tu, tak rugi dengar banyak kali, support muzik kita

          0

          0
        • Olga says:

          LAGU BUNKFACE MCM SAMPAH!!!!!!!!!!! NTAH BPE JUTA BUNKFACE BYAR KO SURUH WT PROMOSI KAN??????HAHAHAH

          0

          0
  2. sang tupai liar says:

    buang masa jer pergi…
    dia bukan nyanyi betul pun…
    setakat miming bek xpayah :o
    buang duit masa, tenaga, duit…….
    waktu solat pun leh terlepas……
    capish~

    0

    0
  3. wan sakinah says:

    bagi tiket free pun aku tak rela nengok nyer.

    0

    0
  4. ammokk says:

    Shah rukkan…lu punya zaman dh brlalu…

    0

    0
  5. anonimosh says:

    Tak minat ! hahhahha

    0

    0
  6. lana nordin syeksyer says:

    tak suker artis Bollywood ni sbb kebyakkannye datang sini sombong giler..ingat korang tu kellaass sgt ke..pirahhh…

    0

    0
  7. jemi says:

    buang masa je!!!

    0

    0
  8. so sad says:

    SRK dh tua… X minat~ :p

    0

    0
  9. peminat sakinah says:

    eja bukit jalil pun jadi bukit jalik….tue lah melayu bab seronok no 1 hahahaha

    0

    0
  10. OMG says:

    Bukit Jalik tu kat mane?
    cer cite.

    0

    0
  11. stone says:

    apalahhh yg best sngt mamat ni….baik tnggu metallica lagi bagus!!

    0

    0
  12. tacacila says:

    ni la contoh retis bollywood yg sendu…puihhh

    0

    0
  13. hantu raya says:

    Sekali lagi? Wahahahahaha… Dapat dato sri pulak la kali nie

    0

    0
  14. aazaria says:

    pertama:bukit jalik?kat mana tu?stadium baru?
    kedua: srk…mmg xminat dari dulu..nampak macho tp menanhis nombor satu..pergh.

    0

    0
  15. si comel yang kiut says:

    nampak sangat budak2 je kat sini . pirahh korang ape tau . srk ni popular time zaman datuk nenek mak bapak korang tu

    0

    0
  16. gym says:

    SRK sudah tidak relevan sekarang yer..harap maklum..

    0

    0
  17. eeuww says:

    SRK ni muslim ke?? ade aku kesah!!

    0

    0
  18. tempt=goda reloaded!!! says:

    kenapa wife abang nara melompat kegirangan?
    temptation reloaded! itu yang mendatangkan kegirangan?

    0

    0
  19. nui says:

    sape la agaknye 2 actress tu. Kalau deepika padukone confirm aku pergi! and for those x abes2 ckp pasal miming la benda la, dh berkurun kut tahu diaorg mmg x guna suara sendiri bila perform yg sibuk nk ungkit2 lagi kenapa??!! ni dtg bukan nye nak ‘menyanyi’ tapi nk ‘perform’ as in dancing and stuff! ada faham??

    0

    0