Written by Bella | June 26th, 2015

Pengakuan Rafidah Ibrahim yang menyatakan beliau sedang mengenali hati budi aktor Shah Iskandar telah mencetuskan spekulasi bahawa mereka kini bercinta. Menyangkal gosip berkenaan, Shah menjelaskan beliau dan Rafidah hanya sekadar teman biasa namun memuji sikap temannya itu yang cukup penyanyang dan baik.

Untuk pengetahuan anda, Shah dan Rafidah mula kelihatan mesra bersama ketika kedua-dua mereka menghadiri majlis berbuka puasa anjuran Sony Music sekitar minggu lalu.

Acara berkenaan lebih banyak penyanyi dan saya tidak berapa kenal dengan artis-artis lain dan apabila nampak Fida kami duduk semeja. Memandangkan kaki saya tercedera dia juga ada membantu pegangkan barang milik saya tetapi itu bukan bermaksud kami bercinta tetapi teman biasa sahaja.

Dalam pada itu, Shah memberitahu, beliau selesa berkawan dengan Fida kerana aktres itu seorang yang mengambil berat dan penyayang.

Dia seorang teman yang baik dan penyayang tetapi itu tidak bererti kami bercinta. Biarlah perkara itu ditentukan oleh jodoh.

Semuanya terletak kepada ketentuan takdir, mula-mula teman biasa tetapi siapa tahu pada masa hadapan boleh jadi teman istimewa pulak?

Sumber Berita : mStar Online

18 responses to Shah Iskandar Nafi Sedang Bercinta Dengan Rafidah Ibrahim

  1. Pida Tdesak says:

    Hahahahaha.. Malunya klu aku!!

    0

    0
    • kikilala says:

      Fida ni memang jenis mudah suka kat lelaki. Pastu belum apa2 dh sibuk annouce. Kesian ko fida. Dh berkali-kali cmni. Tapi x ambik iktibar.. Payah payah..

      0

      0
    • Jemah says:

      kan! mana la nak sorok muka tu? tp yg jantan ni pun mcm player jer, dulu dgn kakak anzalna pun dia nafikan. budget hot sgt agaknya jantan ni!! please lah

      0

      0
      • Kudra says:

        Aah aku baru nak ckp bnda yg sama…aku x minat pon dgn shah iskandar ni..dah la singaporean bajet hot..dulu dgn kakak anzalna..bkn main baik..bila kakak anzalna kate they hv something..trus ckp kakak anzalna ni kwn jer la..takut market jatuh..market ko dah mmg jatuh..x pyh nk bajet hot sgt

        0

        0
        • ayra says:

          amboi bukan main mengutuk org singapore. bulan2 puasa ni mengutuk lah pulak. jangan lah tokok tambah doa yg dah bertepek tu? die nak bajet hot ke apa ke tkde kene mengena dgn asal dia dari mana. singaporean kerja dekat malaysia, malaysian works in singapore too? so? bila bicara tu ingat2 sikit ok :)

          0

          0
  2. dikcik says:

    Tak pernah serik…..tk malu kah?

    0

    0
  3. amoi says:

    hahahaa…adoi..bikin malu saja…konon ingat mamat tu nak ngaku la kalau ko kate gitu..sekali MENAFIKAN…wat malu jer fida oiii..ko ni asik kuar statement lelaki itu ini rapat dgn ko…mcm desperate gilaaaaaaaaaaaaaa!

    0

    0
  4. aku says:

    kiranya x jadi la ek ngan zaliff sidek?? err..lps mamat sepah..zaliff sidek..err

    0

    0
  5. Anonymous says:

    lelaki ni kdg mmg mudah mesra rapat dgn ppuan tpi x bmakna dia anggp kte kekasih dia.. dan sesetgh lelaki xnk saham jatuh.. ppuan yg kna main peranan klu suka pun jgn tunjuk sgt x pun jgn la wat knyataan yg memalukn.. awk dh comel tpi perangai awk tu.. hurmmm

    0

    0
  6. qesya says:

    Kesian aku tengok si fida ni….rupa ada tapi x ada orang nak….hahahhaa…dah berkali2 dan macam ni….syok sendiri….berubah lah…..bakat tak ada pun….

    0

    0
  7. Hati Perempuan says:

    Lelaki ni x habis2 nak mainkn perasaan org. tah2 dah masej ayat manis. sweet candy. pastu ckp pompuan syok sendiri. macam kes Kakak Anzalna.. urm..

    0

    0
  8. joy says:

    sudahlew tew fida. berlakon ke mana, menyanyi lagi la. asyik jaja kisah cinta je. senduuuuu

    0

    0
  9. itan says:

    shah ni ade penyakit kot..rapat2 pastu takde menda..sweet talk je manjang..aritu dgn kakak anzalna keee yg perasan jugak cam fida ni haihhhhh malunyeeeeee

    0

    0
  10. minah jambu terlajak habis says:

    shah ni dia bukan nye dia nak sangat ngan minah2 ni semua..dia cuma nk berkawan2 aje n saje2 aje nk test market..pastu bila pompan dh suka ngan dia n dia pon cakap la dia tkde ape2 ngan pompan tu… saje aje dia nk mainkn perasaan pompann..macm gini punye jantan kawinkn dia ngan janda bagos nk test market sangat huh !

    0

    0
  11. Ais says:

    You should pun your tinder account bio as ‘single but not available’ shah iskandar.

    0

    0
  12. anon says:

    bukan nak kata, tapi dulu dgn mamat and then zalif sidek pastu kata tgh mengenal hati budi ahli perniagaan @ rakan kongsi perniagaan, pastu dgn shah iskandar. fida, patut jgn umum tgh knal hati budi or apa2 pun, senyap2 sudah and then keluar berita terus kawin kan manis. bila da jd mcm ni…

    0

    0
  13. SSNA says:

    SHAME…HUUHUHUHU

    0

    0
  14. ANTIDOT says:

    dulu Shah kene reject ngan Che Ta..dan kena penumbuk ngan Zain.dia nak yang kaya dan popular jer..

    0

    0