Written by AbangNara | January 8th, 2009

gambar seksi linda jasmine

Soon to be married hot single mother (better known as hot mom), Linda Jasmine showed off her true colour by wearing a sexy dress upon appearing in an event.

With her back completely exposed, Linda Jasmine does know how to attract male fans attraction. No wonder her soon to be married boyfriend Que Haidar falled in loved with this sexy, hot and stunning old lady.

What do you think about Linda Jasmine sexiness? Too much or you want more her to be sexier?

gambar seksi linda jasmine

23 responses to Sexy Pictures Of Hot Mom Linda Jasmine

  1. lela cute 1991 says:

    kepada lelaki yang tengok pasti cair……

    0
    0
  2. betty says:

    bertuah que….habis dia ratah si linda nie….jilat satu badan…

    0
    0
    • Anonymous says:

      ye…BTuL gak kaTa awak tu….saYe sOkOng 100%..Wah3,untuNg sunguh Que kn…emmm,,

      0
      0
      • tnom says:

        alaa… que 2 bkan hbat sngat pown.. aku yg p bwat keja’ ngan linda.. tembam punya!! buah BESAR!!

        0
        0
    • ray says:

      yer betty, btol 2,,,sdap sgt oue dpt linda,,,klau sy dpt mcm 2 sy jilat abis,,,air kencing lind pn sy minum tau,,

      0
      0
  3. fifie says:

    bertuah si que ni…dapat isteri cantik cam linda….
    darah kacukan plak tuh…

    0
    0
  4. flower says:

    biar la dia ratah pon..
    dia kan bkal nk jd pengantin..
    tp sekarang dh jd suami isteri pon..

    0
    0
  5. ni says:

    tp kan…
    klu dia simpan utk Que dorg kan lf bagus
    nape nak share pemandangan tu ngan semua org…
    hmmm….x sesuwai la

    0
    0
  6. hah kalau nak tgk gambar abg yg hot dgn diana di plkn

    0
    0
  7. amano says:

    ye ke tipu///////////////////////////////////////////////////////////////////////////

    0
    0
  8. syazleen says:

    Kalo kawin kerana nafsu, kejap jer dah bosan….

    Kalo kawin kerna ingin sehidup semati, mungkin la akan kekal lama….

    0
    0
  9. katakgebu says:

    Btul3!!!!!!!! i pun setuju

    0
    0
  10. cute says:

    puas sungguh Que dapat bini cam linda…….body dia memang mantap. untung Que…..

    0
    0
  11. zuZu says:

    ape nk jd la…nk kata bukan islam..nama dh islam…yg que pun 1..nama je suami..bwk2 la si linda tu tutup aurat…wat malu mak bapak je…ingat2 la seksaan kubur…dunia dh nk kiamat…:-)

    0
    0
  12. usagi says:

    kau rang ndak sibuk pasal hal urang sal ape yeee…,
    kau rang jeles yeee…., urang punya suka lah bukannya badan kau rang pun….tul tak. Tak bole tau menghakimi urang lain…kan dosa tuu, kalu tak suka jangan lah tgk…abiss crita. walau apa pun linda b’untung coz punyai tubuh badan yang amat cantik….maybe yang tak suka tuu sebab badan diurang besar kot cam gajah kali hahaha…, all the best linda and Que.

    0
    0
    • rezab says:

      linda cantik itu betul, linda seksi dan menggiurkan itu betul…tapi masuk neraka dan syurga itu juga betulll…so, beringat2 lah…

      0
      0
      • bibir says:

        besarnya linda mcm tubuh pondan, kasar mcm jantan dahla muka ala-ala nyah

        0
        0
        • unknown species says:

          my fren said ” takutnye tgk muke linda…mcm pondan. zizie izzete pun mcm rupa pondan sbb rahang dia besar & luas.”

          0
          0
  13. syasya says:

    Nasib baik tak de kurap!

    0
    0
  14. cik dah says:

    ingat la seksaan kubur wahai linda jasmine

    0
    0
  15. […] Read more on Beautiful Nara […]

    0
    0
  16. yy says:

    emmmmm…….orang islam yang cuma pada nama….

    0
    0