Written by AbangNara | January 21st, 2009

More and more Malaysia female celebrities has showed their sexiness in dressing up. Maybe to be a famous celebrity at Malaysia, talent is not important, what more important is the gossip, sexy body figure and beautiful face

In these pictures Dayang Nurfaizah showed to us her sexiness by wearing some kind of weird dress. More pictures of sexy Dayang Nurfaizah by reading the full article.

Baca Yang Ini Pulak:-

53 responses to Sexy Pictures Collection Of Malaysia Female Singer, Dayang Nurfaizah

  1. naruto says:

    Kesian dayang xder $$$ nk bli bju..
    dh berkemban rupe bagai ni.
    sape la stylist dia ni..
    ksian..cam gro pon ada ruper gak.
    (isshhh xbaik2)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  2. Anggerik Merah says:

    tebiat nk mampus agaknye dia nie…pakai cam tuh! bodoh tul! islam ke ape nie!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  3. nina says:

    nasib baik tuhan bagi dia berkarat kalau putih gebu rasenya x pakai baju langsong

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  4. peah says:

    yang korang sakit hati sangat dgn die ape cerite? gasak die lah nak pakai ape pun! bukan nye die mintak korang duit utk belikan die baju! die punya fasal lah!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  5. green says:

    dayang ni xde duit nie..tu yg bj xcukup kain..
    cian..cian..sedey aku..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hamba says:

      mahal ape baju camtur…ko ingat murah ke baju tu? sebab duit dia banyak ar dia pakai baju camtu..bukan senang nak dapat…lantak dia la.. yang korang kutuk dia apesal..dia dapat pahala..korang dpt dosa..padan muka korang

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ferdie zisilian says:

        tul 2. ak pn se2ju
        dorang kutuk kutuk dayang tu sbenarnya dorang j-lous..ye lakan… dayang 2 glamourusssssss

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. kak Elon says:

    kenapalah korang ni begaduh hanya dayang nurfaizah sorang.kiter ni disuruh komen jer.bukan disuruh begaduh.pepe jer ler…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  7. budakmanentah says:

    uikkk…ketiak itam…xtahannn

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  8. cimA says:

    ntah2 peah ni adk dye kowt..same2 klabu..haha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  9. crack2be says:

    I sokong kata2 Peah….Kepada UFuck, bole tak i cakap kalo u islam u tak pakei nama UFuck nih!Sedar sket yeh!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  10. ANDRY says:

    PELAH KORANG NI…cam ni pun nak kecoh…x seksi lngsng..biasa je..korang yang kutuk2 ni dah bagos sngt ke? lu pikir la sendiry..sengalllllllllllllllllllllllllllll

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. teddycha says:

    ape2 pon sume slh..kite mmg xptt biarkn saudara islam jd cmtu..
    so teguran is the first step la…xdpt tgur, tgurn dlm ati pn xper…
    so…DOA…doa agr dayang berubah..
    coz tutup aurat tu bkn bole ikut suke ati…
    nak tutup..tutup..nk bkk..bkk..
    tapi tutup aurat tu satu kewajipan yg xperlu dipersoal..
    mcm solat…nk xnk…kene solat gak..
    sume hukum Allah jadikan ade hikmah dan maksud disebaliknyer..
    bkn tgu hidayah,…tapi kne cari hidayah…
    ape2 hal pon klu nk ckp xtau ilmu agama..
    xpatutla…kiter ni dok dlm negara islam sbgi agama rasmi..
    so masalah jahil tntg hukum islam xptt ade..
    pk2 la sendiri..
    moge Allah memberi hidayah kpd kiter sume..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • nak comment jgak says:

      stuju!!!!!!!!!!!!!!1
      bile tuhan suruh tutup aurat
      nak xnak WAJIB TUTUP AURAT

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Peminat SG says:

    hahahaha… kekek none stop the music siak..~!
    bertenang bwk bertenang.. meh sini isap rokok byk2.. HEHE~
    ni baru artis korng koment ni mcm.. duh, kata selebrity takan lah nk berselubung mcm pocong lak kan.. mayb dia pakai gitu kena dgn tmpt dan keadaan… tak lah mcm setengah org my…nk romen siang2 hari dalam taman pon jadi! chey!!! sungguh memalu kan… isk isk isk…

    soal ugama tu biar lah dia jawap sendiri! antara dia dan TUHAN!!

    harap marah..kalau keterlaluan..
    *tumpang lalu~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Anonymous says:

    pas ni dia saman blog ni pulak. hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. crackerjack says:

    Hello people,
    You people see all this pic with lust and then comment badly about the individual.You are all the same.Dont talk bad about othe rpeople.Its their preference how they wanted to be.Just enjoy or should i say cuci mata.Thats it.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  15. ni says:

    dia nih seksi sgt la
    x sesuwai la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. flower says:

    hot gurlz…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. 3ySeNcK.. says:

    nenek aku panggil die…mek hitam

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. zarina says:

    pe la korang ni..
    mgkin si dayang ni x thn paneh kot….2 pasai la die brkemban…
    tapi kan…uitt x thn la tngk ketiak die….karat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. nak pakai cam tu kulit mau cantik.. kalau x , boleh bikin malu bf wo…. so, kalau dayang ni, bagi gua, kene polish sikit lagi tang ketiak, lutut, siku and bukulali,,… kritikan membine ni tau…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  20. kuna says:

    cam GRO je…hahhahahha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  21. betoi says:

    ala yg komen 2 mcm laaaaaaaaa bek sg kau org yg ckp sengal.sial ah..dah kauorg bek sgt pakai lah jubah ye…tak yah pakai jeans n t shirt…coz 2 pun leh nampj seksi…itu hak dia nak pakai mcm mane… kalau kauorg nak bg nasihat bglah elok2x berdoa ke… coz kalu nak suruh tutup aurat kna tutup elok2x lkalu setakat bertudung lepas 2 pakai jeans ketat n t-shirt ketat bek tak payah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. dak notykitty says:

    konon alaaa2 j.lopez kot..kesimpulannye,bdk2 melayu zaman skrg mmg x sdar diri.da rupe krg cntk,so pakai la dedah sne cni tok tarik phatian umum..jd.srdar2knla diri anda..yg ikhlas

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Penari Poco2 says:

    APA DYG MAKEI SEKSI2 MCM TOK????
    BERIK MALU ORG SARAWAK JAK.
    MUN DATANG KE NEGERI ORG, TUNJUKLAH IMEJ
    BAGUS SIKIT.
    MUN PAKEI SEKSI2 MCM TOK, PAKEI TERTAK ORG JAK.
    HUUUH….TEROK GILAK.
    SIKITPUN AKU SIK MINAT DGN KAU TOK DARI MAREK2
    SEBAB KAU YA BERIK MALU ORG SARAWAK JAK PAKEI
    SEKSI2…
    SEMOGA KAU TUKAR IMEJ LA LEPAS TOK, TUTUP LITUP!!!
    AKU TETAP NYOKONG PENYANYI YG BERIMEJ TUTUP LITUP
    TAPI POPULAR MCM SITI NURHALIZA!
    KAU DGNNYA JAUH BEZA…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. awOkk says:

    Mmm….aku xkesah dia nk pakai ape pon…aku bkn minat sgt pon kt dia….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. singa laut says:

    ketiak itam..geli ak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. anti dayang says:

    nm je skolah agama dulu..tp xpraktikkan…mule2 je cam alim2 kucing…pastu xlaku mulala selak sket2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Tanpa Nama says:

    masa ni sebnarnya dia nak g mandi pastu tiba2 org tangkap suruh buat menyanyi… tu yg berkemban tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Princess says:

    ketiak itam ade ati nk pkai kmban2… Aku x mnat lngsung kat minah itam ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. sal says:

    lawa baju ko dayang!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. hide says:

    dia ni sekolah agama dlu…ee…x gayat ke dia pakai cam2??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ebleez_a says:

      alaa sekolah agama pun tak guna gak kalo tak amalkan apa yang diajar oleh ustaz n ustazah kat sekolah tu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. skethati says:

    hak elah…yang ni kata seksi?nabila huda tu dah nak terkeluar ‘spotlight’ die korang tak bising pun…jap…sume artis korang kutuk…hai,tak paham aku,kite sume ni 2×5,dah tau tak suke ngadap gak blog nih…hahahhaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. cherry says:

    tu antara dia dgn ALLAH..xyah ar kte tambah dosa kita dengan menghina,mengutuk org lain,sdgkan kita sbg manusia pon xsempurna g..nasihat sudah,jgn sampai kutuk2..kang xpasal2 dpt dosa..renung2kan ar..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  33. gurl says:

    knp nk kutuk dayang ni…. apa masalah korg!!!!! dia x kacau hidup korg pn. dia nak cri rezeki kan.bukan dia jual badan pn. dh dressing mcm 2… lantak arrr… apa yg bodoh sgt ni smpi nk kutuk2 org!!!!! mulut mcm longkang arrr sapa yg kutuk 2!!!! ingt ko bgus sgt kew!!!! blah arrrr!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. jack the riper says:

    Komen giler2.. persoalannya… mcm mana sampai sini??? mesti niat korang nak tgk awek seksi tu yg terjumpa blog nie… kan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. kenapalah says:

    sexy tp xmengancam. sian… hanya akhlak yg baik jer boleh jadi kelebihan ko dayang, lain2 ko dah xder so mcm ni apa2 pon tarak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. lady says:

    kau org yg jeles tgk dia kot….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. ray says:

    love u faizah..hot…walao

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. chem says:

    kat ment0r td p0wn seksi!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. purple says:

    kak dyg teruskan jak..enjoy nar2..boh gagow ngan komen owg yg xpnting..mek kan oways sokong tak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. washfa says:

    Apa akn jdi hari ini andainya ALLAH cabut nyawa kita krn smlm…kita lupa utk sujud padaNYA…Apa akn jdi hari ini andainya ALLAH tutup kalbu kita dr CAHAYA KEIMANAN krn smlm…kita lupa utk mengingatiNYA..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. ain says:

    dayang seksilah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. dynD says:

    jaga skit..jgn main ske je kate org.kalu tak tau sama ada betul ke tak ..mentang2lah pasal topic je krg dah nak coruption org punya publisity. .a.k.a. pub.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. noor says:

    korg nih jgn nk mgata sgt laaaaa….
    korg pn x perfect sgt laaa!!
    bodoh la sape yg mgata 2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0