Written by AbangNara | January 6th, 2009

gambar seksi fasha sandha

A cat lover, one of Malaysia most famous female actress, Fasha Sandha is slowly gone from Malaysia acting industry. We can say that she’s slowing down her career of some marriage rumors, playgirl rumors and many more bad gossips about herself.

To all Fasha Sandha’s fans who are missing this lovely female actress, please read the full article because we have searched for some of her sexy, stunning and charming pose pictures just for you guys.

gambar seksi fasha sandha

gambar seksi fasha sandha

gambar seksi fasha sandha

gambar seksi fasha sandha

gambar seksi fasha sandha

Baca Yang Ini Pulak:-

164 responses to Sexy Pictures Collection Of Fasha Sandha

  1. girl says:

    ha…ni lagi satu, artis melayu pempuan yang x sedo diri!!perangai mcm hampas tebu ada hati nak kawin dgn laki org? sok2…bekas laki org yg ko kawin tu tinggalkan ko..meraungla dengan sore doraemon ko tue..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 5
    • Anonymous says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 15
    • miss k says:

      sore doraemon lg sodap laa..ni sore itik sereti…hahahahaha..
      ishh x baik ngutuk hamba Allah..sesunguhnye yg cantik tu ttp ade kekurangannye..tp kes die ni..mmg da t’lbh kurengggg

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
    • dianne says:

      Bioarla dia dgn hidup dia…
      dosa msing2,diri sendiri pown kne jaga dlu bru ley kutuk org…

      masing2 pnye hal

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
      • kepet says:

        A AHH AGAKNYA DIA NK JD MAT SALEH X JD KOTTTTTTTT

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
    • fred ardzmie says:

      sokong girl

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • ish3 says:

      lau la tkdir ko Allah bg nikah ngn laki org??nk pgl ko perampas kew???erm pk lak Bini2 Nabi kite…xkan la isteri Nabi yg ke 2 hingge ke 12 ni perampas…PK la wei..sblm mengate org

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  2. mamahot says:

    yearrh..btl ckp girl tu…artis ni mcm dh takdak maruah dh..mna taknyee..hidup tak pernah dekat dgn allah..tak takut mati agaknyee..kalau mati sempat taubat takpe..buat mati MENGEJUT????mati dlm kekufuranlahh..auzubillah..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  3. capee dee! says:

    ya btul ckpmu 2 pompuan tak sedo diri bagui mampus dr keci nyusah kn org jek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  4. issobel says:

    x baik la ckp mcm tu.biarkan je…suka hati dia lah nak bt apa.dia nak kebas laki org ke,nak bt dosa ke.itu hal dia.mmg sy akui fasha ni bnyk bt hal tp kt x blh ckp dia mcm tu.x pasal2 kt pla yg bdosa coz mengata org.so,kt pendam kn dlm hati je.lgpun kt x rugi pun klu dia bt hal.cuma mencemarkn ada la..hehe.tpi,hrp2 la fasha brubah ye.ini demi agama dan maruah agama.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  5. unName says:

    hahah.. ckp pasal mati.. kalau tengah tulis coment nie mati camne? tengah tulis coment nie malaikat kat kiri dan kanan pun coment kite jugak:D

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • flower says:

      ye btol 2…
      tp aku ckap benda btol ler..
      ko pon komen skali erk..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • rania says:

      aku rase biar le dia..dosa phala fasha tanggung sendiri le..korg x yah wat dose basah lak…tngok aku pon da terbabit wat dosa ni…astaga

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  6. florafauna says:

    rubbish!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  7. caca says:

    ni mmg sengal..lawa la sgt pkai cam tu..
    mcm iblis jer…baik tk yah pkai suar

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  8. caca says:

    lagi sikit je nak nampak yg kat bwh tuh…x tahu malu ker…..bawa2 la insaf…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  9. saloa mambok says:

    dia mcm org india kan

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  10. yaya says:

    klau pkai baju nmpk tubh tu baik tk pyh pkai trus……

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  11. eela says:

    fasha kau pakai je sexy2.kau kan cantik.diorang nak sebuk pahal.kau pkai coli ngan seluar dalam pun takpe.kau kan cantik.nampak tetek kau yg besar tu.ape rahsianya eh????i like your tetek.kau ade cara yg x leh org ikut.i love u tetek besar.(tolong insaf)………

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  12. eela says:

    tetek besar.x reti malu……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  13. puteri salju says:

    tutup aurat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. atas batu says:

    menyampah dah gua tgk dia ni…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  15. alexhart says:

    betul ka fasha sama suami orang! aku masih bujang lau dia suka aku – aku pun suke dia pasal dia lawa!! tak kira perangai buruk kerana ada cara2 nya tue untuk buat die baik hehehe!!
    i love u maya karin..eh salah fasha sandha i lap u =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  16. flower says:

    baik x yah pakai baju..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  17. puteri says:

    keturunan beb diorang ni anak beranak x caya tgk mak dia kena tinggal suami, lps tue x pandai didik agama, sbb tue anak ingat bukak aurat tue dapat pahala…nauzubillah pakai kain kapan pun lengkap la, ko mati serba putih fasha oi, nasib dia nanti mcm mak dia, x caya kita sama tgk dan lihat….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • onenita says:

      eee….tak baik….kalu marah dier pun yang sampai babitkan mak dia….mak dia tak tau apa2.kalu orang kata dkt mak korang mcm mana.okes pikir-pikirkan.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  18. ah seng says:

    ini solang lagi..haiyo..
    apa sula jd sama melayu?
    talak agama ka?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  19. Mat karau says:

    bisa la tu…namenye cun..blh la nk wat suke hati emk bpk dye…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  20. Who am i says:

    sebena nye ade lagi gamba yg terahkir tu dye sebenanya tindik pusat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. si tenang says:

    fasha…
    pliz….
    hope u dapat dalami ilmu agama..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. si tenang says:

    kamu memg seorang gadis yang cantik…
    cume…lagi manis kalo kamu percantikkan akhlak kamu sebagai seorang wanita…
    =) just tegur…sy ngaku sy pon xbrape perfect….
    tp u as artis…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  23. ANDY CHESTER says:

    ooo…ini lah mak tiri doraemon yg stay kat malaysia. hehe =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. FIKRI says:

    BAIK BOGEL BULAT TERUS JADI PELACUR

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • aku paling menyampah dgn fasha sanda ni bukan korang je. Buget bagus je………………….. x tau nk kata ape la. kesian mak dia dapat ank mcm SE@$%…….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. boxer hugo bosss says:

    hahaha…haiss trus nk jd pelacur..hahaha..korg nie klako ar..emo sngguh tuee…mne de ttek beso ttek die kecik je beb..ttek aku lg beso..hahahaa…
    sib baek die putih kalo ikot kan kuarge die hancusss sudeyy..sume muke cam banggali siot…tp syg ..jual muke n bdn nk sare diri..sedap nyer jd farid kamil kan..gatah die idup2..hahahaa.yam yammm…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. ila says:

    insaf2 la pasha sendat eah……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. gua minat fasha says:

    alaaa..x seksi pun..korang je dengki…yg pmpuan nk marah2 x tentu psl…korang tu x confirm lg still virgin..ssh nk cari pmpuan melayu yg still virgi..tul x????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • x-not-x says:

      kot iye pun nk mengcover,jgn samakan org lain dgn org yg kau cover ni.aku banyak jumpa pompuan melayu yg sill virgin.kau tak jumpa mayb kau cari kt club ke,kat mana ke….cari kt tempat yg elok la weh….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • nz says:

        memang susah nak cari pown,,,,
        sbab laki n pompuan sama2 blumba utk advance..
        hahahaaaaa (xyah sbut la bab meLAYU)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. no name says:

    Prinsip Islam Hadhari tidak dapat diaplikasikan sekiranya rakyat Malaysia terus dengan gayanya yang sebegini….
    apa akan jadi seterusnya???
    Di mana letaknya prinsip agama Islam?
    jgn dedahkan aurat..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  29. golden-hearted says:

    KO MEMG CANTIK FAS…tapi kecantikkan ko akan terserlah bila ko cantikkn sikap ko tu…siti nurhaliza yg glamor sampai arini pn bkn sebab dia sexy tp budi bahasa dan pandai jaga diri tu teru menerus naikkan nama dia cos takda artis lain kat industri kita mcm dia…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  30. jernih says:

    gambar no 6 tuh..
    ler kasik la nampak pusat ko tuh pasa…
    nak tgk lubang jauh ke dekat… kalu jauh
    jodoh dg org jauh la… kalu dekat jodoh dengan org dekat la… org tua2 kata…wakakaka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. pening gurlz says:

    Nauzubillah……
    Ya Allah…..
    kucing die jek yg aq mnat tp owgnyer aq benci….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. pening says:

    ala c fasha ni…budget bagus je..berlakon x seberape..suare ckp teran2…nyampahhhh…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. memey says:

    sexy amenda..nmpk tetek bru la orait..lsg x sexy pn..skt hti je tgk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. pingu_kota says:

    baik xyah pkai bj mcm 2…
    wat malu je kan..
    bajet cun sgt mcm 2 la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. sharlia says:

    ha x baik ckap mcm tu kat dia lgpun dia ada juga perasaan .cuma dia tu ada sikap buruk jer suka rampas hak orang maksudnya rampas laki orang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. lulu says:

    dah rosak budak ni… lelaki yg buta saja nak kan perempuan yg cantik di luar tp rosak teruk di dalam…
    taubat je lh Fasha. Kat filem pun engku dah tak laku…
    99% org kat Malaysia tak suka engkau…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. WaLoa says:

    betol3..
    org x suka ka r…
    baik ka g buka bisnes sndri hahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. kurus says:

    she is really photogenic.
    from all angles..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. angel says:

    ishhh..seksi gler minah ni…x sedor diri 2!!! sore mcm doremon

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. angel says:

    ishhh..seksi gler minah ni…x sedor diri 2!!! sore mcm doremon
    nympah ak tgk!!!~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. lynn_ says:

    kt farmasi USM kn da 1 pic psl nk kurus,muka fasha sandha ni la.
    ak cakap member ak xcaya,kata muka sama.
    tp tgk pic2 kt cni,mmg kompem r fasha sendat tuh.
    pkai top ja.kurus kan..~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. adios says:

    seksinya,,……ini yang buat abg tak tahan ni…he3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. fahrin says:

    ko mmg seksi…….pe nak jadi dengan wanita kang sumu nak tunjuk2..ish3333 dose sumu 2 tau x? tp skang sumu nye dorang bantai peluk ngan laki orang macam2 la….entah2 dah x tut…..huh faham2 la…ha33333

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. kaseh says:

    ingat cantik sangat,kalau kamu cantik x payah tayang2 ramai lagi org y lebih cantik.bagus jangan jadi artis,jadi aja pelacur kalau pakai baju mcm 2.bodoh…memaluka aja cibai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. lilin says:

    biala dh mmg cantek pon dia ni… perfect kat lua…. lantak dierla nk pakai baju ke.. xnk pakai ke… tp satu jek tak cantek,… pangai je hudoh sgt….!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. AYAPPAN says:

    taK SEKSI PUN PIE…………..DAH ………… MABUK

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  47. sal says:

    cun gile la c pasha ni……setiap filem lakonan dia pun gerenti meletup.gud luck la pasha,peduli ape smue org ckp ttg kite.memang pasha nie da over la but kena paham juga yg len org len pendapat n pendirian.tau memandangkan c pasha nie cun gile,2 la rmi org kat luar sna yg dengki kat dia kot!…….peduli pe korang klu c pasha ni rebut laki org ke ape..yg ptg x kene mengene ngan fmly u all.ntah2 yg mengutuk c pasha la 2 yg melimpah dosa nti..ingat beb,raya bru je nak b’lalu dan lma lg dosa 2 bru t’ampun………u memg meletup la fasha,gud luck!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  48. momok says:

    tapi kita dok kutuk-kutuk org tu…baik sangat ke kita

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Jay says:

    Aduhh… muke mcm c**** .. nak je jadi jalang m’sia… Kesiannn… mude mude dah ade taik kat muke.. cis!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. wiewin says:

    bialah dia..xyah sibuk kutuk org,buat dosa jaaa…dah dia suka xkan kta nk mlranh..jngn jaga tepi kain org lah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. syafik says:

    tutuplah aurat.jgn tunjuk kemaluan atau buah dada/
    cukur bulu kemaluan tp jangan tunjuk kat orang lain tau.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. sarahfina says:

    dulu fasha tak lah agama ke fasaha
    baik tutupauraut tu tau
    dosa tau lau tak tup aurat
    tuhan marah tau

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  53. AC? says:

    Tgok fasha mase intervew kat AC?
    Lagi la..!!
    Cam ……………………..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • just 4 fasha n commenders………..
      1st of all wish 2 fasha n cmmenders gud day n hepy alwyz.
      aq rsa korng x ptut nk cmment cm 2 cz korg n fsha sama2 mnusia. kalu dia pake ape2 yg terk pn. korg xlayak nk ktuk dia cm2. aq tkt org yg dekat ngn korg @ korg sndri pn sma cm dia gak. dlm dunia ni sume same je kot2 ye pn nk tegur dia tegurlah dgn kesabaran….
      2 fasha. ingt kte ni islam, dunia dah makn tua just ignore komen yg mengeji tp jadikn ia as ur inspire 2 chnge in islam way

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. hay!!!
    korg ckp xska fasha tp yg dok buka gk page fasha nape?
    2 brmksd korg still lagi tringt kt dia n nk amk tau pasal dia…
    so jgnla hipokrit….
    lalalalalalalala…….sory ye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. HEIā€¦ napela korang ni suke sgt kutuk fasha. i dont think she is that bad.sometimes the media make things look worst! im not a hard die fan but i totally disagree with all the critics. NONSENSE!! gambar yang dipaparkan pon takder la menunjukkan sgt pun apa apa yang kontoversi. suke sgt nak komplen org padahal tak tau ape ape!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. Anonymous says:

    dfh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. cute gurl says:

    bengap punya bangang la you ni…ingat body you cun sgt ker? mcm papan jer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. cute gurl says:

    diam la you nadia..you pun sama bengap ngan dia..yg you nk bela artis mcm dia knp?you pun sama mcm dia la..get loss la both of you..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. shurah says:

    hang ni pasa pa bukak sana bukak sini x maluka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  60. ayen says:

    wow seksi nyer….bestttttt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. AYUNIE says:

    INSAF laaaaaaaaa…
    dunie nk kiamat SUDAA..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  62. AYUNIE says:

    xleyh kalahkn sexy aq..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  63. Sambal Kentang says:

    MACAM PANTAMAK KAU

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  64. siti says:

    kenape mesti komen sampai mengeluar perkataan yang x senonoh,why??????

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  65. NaNa says:

    betul kte tak bleh kutuk org atau bencikan org sesukati, hidayah tu akn smpai pd sape2 yg dikehendaki olehNya, tapi ingat kite tak bleh biarkan org melakukan maksiat dan kemungkaran, walaupun dosa masing2, tapi kalau Allah nk turun kan bala bukan pd die sje tp org yg tak terlibat pun turut knr jugak, contoh mcm kt aceh tsunami tu. so renung2kanlah ye…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  66. khai says:

    bodoh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  67. HERO. says:

    woi,,,,,jgn kutuk cinta aKU….lempang korang karang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  68. HERO. says:

    OH FASHA CINTAKUU…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  69. fa says:

    hate u because u suke tackle suami org

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  70. laki fasha says:

    npe bnc bni ak tu????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  71. nyot! says:

    wow!!! tetek besar…aku suke!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  72. ust man says:

    i love u fasha,,,,, taubat laa, masa masih ada….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  73. ust man says:

    saya sedia terima

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • irwan says:

      aslmlkum ust man… cr yg lain je le ust yg ni bg kat sy mn blh than.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  74. hizal says:

    ala fasha tu buat rojak dah ah/?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  75. bilik air says:

    nak buka baju ke caye tengok nak bukak je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  76. suck!!! says:

    jomlah kita masuk bilik?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • mybigGB says:

      appakata kita syer, hang separuh aku separuh kita makan sama lepas tu kita lepaskan kat zoo biar beruk,orang utan buat jamuan makan malam

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  77. mybigGB says:

    kata orang tua! lain hulu lain parang, lain dulu lain sekarang, tapi adat timur takkan hilang, apa kata kalau tak berpakaian langsung seperti dulu-dulu zaman batu lagi mengancam. boleh simpan untuk bawa tidur-29010772010.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  78. mybigb says:

    tak apa, boleh glamor lagi, boleh cari makan – buat filem untuk orang muda macam filem xxx.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  79. tenten de aska says:

    dulu die ny ank kampungan…..sampai k.l da jadik setan tuh ar smpai minum ayer setannnnn…tayang b0dy sana sini….uh…xtaw maluuuuu!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  80. Esha says:

    huhuhu..lantak la si fasha tu..dia x kacau orang..tapi biar dia tanggung dosa

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  81. daybee ochie says:

    aoklar fasha ya.. pa lar pnyakit ko ya.. nang mena sora ko ya kdak doraemon.. dhlar asa manja jak. puuuiii!!! boh gk ko kuar lam tv eh.. mok muntah nnga muka ko lam tv.. bluueerrkkk!!! suntuk laki ko ya!!! cney ko ngkah biji mata ko haa!! c tanga org dh da bini ank ka???!!! stupid!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  82. NICK says:

    HR TU KO MSUK HOTEL MNA NGAN JEJAI

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  83. ct says:

    kenapa fasha pakai bju kain x ckup..jgn malukan artis malay….jgn trlalu sksi sgt………..so badly artist……..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  84. secret says:

    klau ia pon bkak bju trus je!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  85. norazimah says:

    seksinya……….ish2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  86. amirukl says:

    bai kenal orga

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  87. baby/; says:

    PE NK JDI dgn fasha nie bju x ckup kain agak2 ark ““

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  88. bunnga says:

    sememangya dia makhluk allah yang akan menerima azab yg setimpal

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  89. porno izle says:

    I am shocked at the items I overlooked before I read this post. Thanks for the good information.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  90. Mellysa@gmail.com says:

    fasha,i thing u ny tak lyak jdi artis..coz u ny mmg takde bkat n tak laku …….W.T.F u…………

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  91. medicalteam says:

    awatlh jd lgu niee xsenonoh lgsg

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  92. muLan says:

    adeeehhh!! fasha.. arap anda akan brpakaian lebey sopan slpas ini.. ak pon xde lerr baeek sgt mcm malaikat.. tp its nothing wrong to be a better person , right???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  93. syaza says:

    34789999876

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. rossalina says:

    klau nk pkai bjuu seksi2 agk2 lh sikit…..
    klau nk seksi sgt bogel jerk lah..!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  95. fara sahidar says:

    x baik kta ktuk2 org kta sbgai sdra dlm bngsa n agama knalah sling bgi nasihat n ingt-mnigati antara 1 sma lain…bkan mlemparkn kta2 yg ksat…ikutlah cra pndakwah zman nabi2 kta dlu..n brdoa spya allah bgi ptunjuk kt fasha…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  96. atok.com says:

    aduhai cinta canduri…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. lah says:

    ape yg seksi nyer..org tu tak kacau ko pon..tapi ko yg kacau org..jadi stalker org tu..pastu curi gambar org letak kat blog ngko..sapa lagi hina?dia hina pon antara dia dgn tuhan..ko?dgn tuhan pon ya sbb tabur fitnah sana sini..mengapi2 kan, pastu dgn dia lagi..mcm mana ko nak jawab akhirat esok?hahaha..org2 bodo dan tak intelligent je yg senang2 blh terima benda2 camni then emo..tulis macam2..punca? ngko..lagi banyak & lagi teruk org tulis kat comment..lagi banyak ko kena jawab esok.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  98. hantu toyol says:

    bulu burit tu!!!! kahkahkahkah

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Tendou says:

      Ade bulu burit ker..?? Maner..?? Video panas fasha sandha yg kena pancut dalam ade x..??

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  99. Tendou says:

    I HATE FASHA SANDHA…!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  100. hate nara says:

    aaaahhhhhhhh…..stimnyaaaa…………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. syafiqah says:

    kte ne org islam…..
    so,agk2 skt pakaian 2…
    jgn nk melampau nau….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. priya says:

    jangan menlampau sangat
    u orang islam

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. EIQALOVE says:

    DAH LAH BIAR KAN JEW KAK FASHA 2……..DAH STAIL DIA CAM 2 NAK WAT CAM NEW YG DAPAT DOSA DIA BUKAN KITA……KARANG KITA LAK YANG DAPAT DOSA GUMPAT ORANG JEW…..MAK DENGAN AYAH DIA X MARAH DIA KITA NAK SIBUK2 WAT PEW KAN…….ASSALAMUALAIKUM……………….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  104. mal says:

    sememangnya nya cantik Fasha sanda ni walau pun dengan menutup aurat dan ini hasil ciptaan tuhan. Aku doakankan supaya dia mendapat hidayah Allah serta keampunanNya aminnn…dan aku sendiri pun belum tentu masuk syurga. Jika aurat dibuka akan dapatlah kasih sayang manusia yang sementara dan kalau ditutup aurat pula akan dapatlah kasih sayang Allah yang kekal abadi.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  105. gds_mucyukx says:

    sedo2 ler dry 2 fasha .. jgn na wt2 baek dpn media n pminat bub kamey da tw prngai gdikx ko 2 .. mnyampah .. baek ta yah pkay bju lau na sgt tnjuk bdan .. cm ppuan ta btowl jer ,, awk 2 islam sedo2 ler dry whai hambe allah !!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  106. pakyob malaya says:

    stim ler tengok fasha shanda,bila boleh dapat dia kan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. miazaki says:

    kerana sudahnya begitu…..takdir telah tertulis ketika kita dalam rahim ibu lagi….nk buat macamana…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  108. miazaki says:

    manusia tiada yg sempurna…dia pn xmintak dilahirkan begitu….jd kita sesama manusia..nasihat jer lah…harap fasha akan berubah bila dh bina msjid nnt.innsyaallah.sama2 kita doakan

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  109. miazaki kb says:

    sori ini komen aku yg ketiga…sbnarnya fasha ok tapi bila dh pop sngat biasalah….sape2 pn akan jd gini..dh seksi e2 hak dia lah..kalau dh jodoh dia dgn suami org e2 dah takdir dri illahi..kita terima je lah..ketentuan tuhan sape bleh elak…?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  110. puteri says:

    hi fasya sya syg awk.. sya minat awk sngt….
    sya nimat awk sbb mka sya sma ngn awk sngt2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  111. ayyim says:

    ..wo wo woo..bi0w jew la..fasha nk jd binik yg n0m0r bape..ajal m0ut j0d0h prtmuan di tngn tuhan…wat pning pler nk mikir 2 sume..baek jge dr sndr..h0h0h0

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  112. haikal temeris says:

    peh die ni islam ke kapir klau kpir itulah die ha itulah hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  113. zeaf says:

    fuhHhHh,,,,mmng ckup giler,dah lah cute lawa fasha sanda.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  114. mikail says:

    wer fasha aq nak romen gan kamu blh plzzz gan sanggap kamu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2