Written by AbangNara | January 6th, 2009

gambar seksi fasha sandha

A cat lover, one of Malaysia most famous female actress, Fasha Sandha is slowly gone from Malaysia acting industry. We can say that she’s slowing down her career of some marriage rumors, playgirl rumors and many more bad gossips about herself.

To all Fasha Sandha’s fans who are missing this lovely female actress, please read the full article because we have searched for some of her sexy, stunning and charming pose pictures just for you guys.

gambar seksi fasha sandha

gambar seksi fasha sandha

gambar seksi fasha sandha

gambar seksi fasha sandha

gambar seksi fasha sandha

164 responses to Sexy Pictures Collection Of Fasha Sandha

  1. girl says:

    ha…ni lagi satu, artis melayu pempuan yang x sedo diri!!perangai mcm hampas tebu ada hati nak kawin dgn laki org? sok2…bekas laki org yg ko kawin tu tinggalkan ko..meraungla dengan sore doraemon ko tue..

  2. mamahot says:

    yearrh..btl ckp girl tu…artis ni mcm dh takdak maruah dh..mna taknyee..hidup tak pernah dekat dgn allah..tak takut mati agaknyee..kalau mati sempat taubat takpe..buat mati MENGEJUT????mati dlm kekufuranlahh..auzubillah..

  3. capee dee! says:

    ya btul ckpmu 2 pompuan tak sedo diri bagui mampus dr keci nyusah kn org jek

  4. issobel says:

    x baik la ckp mcm tu.biarkan je…suka hati dia lah nak bt apa.dia nak kebas laki org ke,nak bt dosa ke.itu hal dia.mmg sy akui fasha ni bnyk bt hal tp kt x blh ckp dia mcm tu.x pasal2 kt pla yg bdosa coz mengata org.so,kt pendam kn dlm hati je.lgpun kt x rugi pun klu dia bt hal.cuma mencemarkn ada la..hehe.tpi,hrp2 la fasha brubah ye.ini demi agama dan maruah agama.

  5. unName says:

    hahah.. ckp pasal mati.. kalau tengah tulis coment nie mati camne? tengah tulis coment nie malaikat kat kiri dan kanan pun coment kite jugak:D

  6. florafauna says:

    rubbish!

  7. caca says:

    ni mmg sengal..lawa la sgt pkai cam tu..
    mcm iblis jer…baik tk yah pkai suar

  8. caca says:

    lagi sikit je nak nampak yg kat bwh tuh…x tahu malu ker…..bawa2 la insaf…..

  9. saloa mambok says:

    dia mcm org india kan

  10. yaya says:

    klau pkai baju nmpk tubh tu baik tk pyh pkai trus……

  11. eela says:

    fasha kau pakai je sexy2.kau kan cantik.diorang nak sebuk pahal.kau pkai coli ngan seluar dalam pun takpe.kau kan cantik.nampak tetek kau yg besar tu.ape rahsianya eh????i like your tetek.kau ade cara yg x leh org ikut.i love u tetek besar.(tolong insaf)………

  12. eela says:

    tetek besar.x reti malu……

  13. puteri salju says:

    tutup aurat

  14. atas batu says:

    menyampah dah gua tgk dia ni…

  15. alexhart says:

    betul ka fasha sama suami orang! aku masih bujang lau dia suka aku – aku pun suke dia pasal dia lawa!! tak kira perangai buruk kerana ada cara2 nya tue untuk buat die baik hehehe!!
    i love u maya karin..eh salah fasha sandha i lap u =)

  16. flower says:

    baik x yah pakai baju..

  17. puteri says:

    keturunan beb diorang ni anak beranak x caya tgk mak dia kena tinggal suami, lps tue x pandai didik agama, sbb tue anak ingat bukak aurat tue dapat pahala…nauzubillah pakai kain kapan pun lengkap la, ko mati serba putih fasha oi, nasib dia nanti mcm mak dia, x caya kita sama tgk dan lihat….

    • onenita says:

      eee….tak baik….kalu marah dier pun yang sampai babitkan mak dia….mak dia tak tau apa2.kalu orang kata dkt mak korang mcm mana.okes pikir-pikirkan.

  18. ah seng says:

    ini solang lagi..haiyo..
    apa sula jd sama melayu?
    talak agama ka?

  19. Mat karau says:

    bisa la tu…namenye cun..blh la nk wat suke hati emk bpk dye…

  20. Who am i says:

    sebena nye ade lagi gamba yg terahkir tu dye sebenanya tindik pusat

  21. si tenang says:

    fasha…
    pliz….
    hope u dapat dalami ilmu agama..

  22. si tenang says:

    kamu memg seorang gadis yang cantik…
    cume…lagi manis kalo kamu percantikkan akhlak kamu sebagai seorang wanita…
    =) just tegur…sy ngaku sy pon xbrape perfect….
    tp u as artis…

  23. ANDY CHESTER says:

    ooo…ini lah mak tiri doraemon yg stay kat malaysia. hehe =)

  24. FIKRI says:

    BAIK BOGEL BULAT TERUS JADI PELACUR

    • aku paling menyampah dgn fasha sanda ni bukan korang je. Buget bagus je………………….. x tau nk kata ape la. kesian mak dia dapat ank mcm SE@$%…….

  25. boxer hugo bosss says:

    hahaha…haiss trus nk jd pelacur..hahaha..korg nie klako ar..emo sngguh tuee…mne de ttek beso ttek die kecik je beb..ttek aku lg beso..hahahaa…
    sib baek die putih kalo ikot kan kuarge die hancusss sudeyy..sume muke cam banggali siot…tp syg ..jual muke n bdn nk sare diri..sedap nyer jd farid kamil kan..gatah die idup2..hahahaa.yam yammm…

  26. ila says:

    insaf2 la pasha sendat eah……..

  27. gua minat fasha says:

    alaaa..x seksi pun..korang je dengki…yg pmpuan nk marah2 x tentu psl…korang tu x confirm lg still virgin..ssh nk cari pmpuan melayu yg still virgi..tul x????

    • x-not-x says:

      kot iye pun nk mengcover,jgn samakan org lain dgn org yg kau cover ni.aku banyak jumpa pompuan melayu yg sill virgin.kau tak jumpa mayb kau cari kt club ke,kat mana ke….cari kt tempat yg elok la weh….

      • nz says:

        memang susah nak cari pown,,,,
        sbab laki n pompuan sama2 blumba utk advance..
        hahahaaaaa (xyah sbut la bab meLAYU)

  28. no name says:

    Prinsip Islam Hadhari tidak dapat diaplikasikan sekiranya rakyat Malaysia terus dengan gayanya yang sebegini….
    apa akan jadi seterusnya???
    Di mana letaknya prinsip agama Islam?
    jgn dedahkan aurat..

  29. golden-hearted says:

    KO MEMG CANTIK FAS…tapi kecantikkan ko akan terserlah bila ko cantikkn sikap ko tu…siti nurhaliza yg glamor sampai arini pn bkn sebab dia sexy tp budi bahasa dan pandai jaga diri tu teru menerus naikkan nama dia cos takda artis lain kat industri kita mcm dia…

  30. jernih says:

    gambar no 6 tuh..
    ler kasik la nampak pusat ko tuh pasa…
    nak tgk lubang jauh ke dekat… kalu jauh
    jodoh dg org jauh la… kalu dekat jodoh dengan org dekat la… org tua2 kata…wakakaka

  31. pening gurlz says:

    Nauzubillah……
    Ya Allah…..
    kucing die jek yg aq mnat tp owgnyer aq benci….

  32. pening says:

    ala c fasha ni…budget bagus je..berlakon x seberape..suare ckp teran2…nyampahhhh…..

  33. memey says:

    sexy amenda..nmpk tetek bru la orait..lsg x sexy pn..skt hti je tgk..

  34. pingu_kota says:

    baik xyah pkai bj mcm 2…
    wat malu je kan..
    bajet cun sgt mcm 2 la…

  35. sharlia says:

    ha x baik ckap mcm tu kat dia lgpun dia ada juga perasaan .cuma dia tu ada sikap buruk jer suka rampas hak orang maksudnya rampas laki orang

  36. lulu says:

    dah rosak budak ni… lelaki yg buta saja nak kan perempuan yg cantik di luar tp rosak teruk di dalam…
    taubat je lh Fasha. Kat filem pun engku dah tak laku…
    99% org kat Malaysia tak suka engkau…

  37. WaLoa says:

    betol3..
    org x suka ka r…
    baik ka g buka bisnes sndri hahahahaha

  38. kurus says:

    she is really photogenic.
    from all angles..

  39. angel says:

    ishhh..seksi gler minah ni…x sedor diri 2!!! sore mcm doremon

  40. angel says:

    ishhh..seksi gler minah ni…x sedor diri 2!!! sore mcm doremon
    nympah ak tgk!!!~

  41. lynn_ says:

    kt farmasi USM kn da 1 pic psl nk kurus,muka fasha sandha ni la.
    ak cakap member ak xcaya,kata muka sama.
    tp tgk pic2 kt cni,mmg kompem r fasha sendat tuh.
    pkai top ja.kurus kan..~

  42. adios says:

    seksinya,,……ini yang buat abg tak tahan ni…he3

  43. fahrin says:

    ko mmg seksi…….pe nak jadi dengan wanita kang sumu nak tunjuk2..ish3333 dose sumu 2 tau x? tp skang sumu nye dorang bantai peluk ngan laki orang macam2 la….entah2 dah x tut…..huh faham2 la…ha33333

  44. kaseh says:

    ingat cantik sangat,kalau kamu cantik x payah tayang2 ramai lagi org y lebih cantik.bagus jangan jadi artis,jadi aja pelacur kalau pakai baju mcm 2.bodoh…memaluka aja cibai

  45. lilin says:

    biala dh mmg cantek pon dia ni… perfect kat lua…. lantak dierla nk pakai baju ke.. xnk pakai ke… tp satu jek tak cantek,… pangai je hudoh sgt….!!!

  46. AYAPPAN says:

    taK SEKSI PUN PIE…………..DAH ………… MABUK

  47. sal says:

    cun gile la c pasha ni……setiap filem lakonan dia pun gerenti meletup.gud luck la pasha,peduli ape smue org ckp ttg kite.memang pasha nie da over la but kena paham juga yg len org len pendapat n pendirian.tau memandangkan c pasha nie cun gile,2 la rmi org kat luar sna yg dengki kat dia kot!…….peduli pe korang klu c pasha ni rebut laki org ke ape..yg ptg x kene mengene ngan fmly u all.ntah2 yg mengutuk c pasha la 2 yg melimpah dosa nti..ingat beb,raya bru je nak b’lalu dan lma lg dosa 2 bru t’ampun………u memg meletup la fasha,gud luck!

  48. momok says:

    tapi kita dok kutuk-kutuk org tu…baik sangat ke kita

  49. Jay says:

    Aduhh… muke mcm c**** .. nak je jadi jalang m’sia… Kesiannn… mude mude dah ade taik kat muke.. cis!!

  50. wiewin says:

    bialah dia..xyah sibuk kutuk org,buat dosa jaaa…dah dia suka xkan kta nk mlranh..jngn jaga tepi kain org lah..

  51. syafik says:

    tutuplah aurat.jgn tunjuk kemaluan atau buah dada/
    cukur bulu kemaluan tp jangan tunjuk kat orang lain tau.

  52. sarahfina says:

    dulu fasha tak lah agama ke fasaha
    baik tutupauraut tu tau
    dosa tau lau tak tup aurat
    tuhan marah tau

  53. AC? says:

    Tgok fasha mase intervew kat AC?
    Lagi la..!!
    Cam ……………………..!!

    • just 4 fasha n commenders………..
      1st of all wish 2 fasha n cmmenders gud day n hepy alwyz.
      aq rsa korng x ptut nk cmment cm 2 cz korg n fsha sama2 mnusia. kalu dia pake ape2 yg terk pn. korg xlayak nk ktuk dia cm2. aq tkt org yg dekat ngn korg @ korg sndri pn sma cm dia gak. dlm dunia ni sume same je kot2 ye pn nk tegur dia tegurlah dgn kesabaran….
      2 fasha. ingt kte ni islam, dunia dah makn tua just ignore komen yg mengeji tp jadikn ia as ur inspire 2 chnge in islam way

  54. hay!!!
    korg ckp xska fasha tp yg dok buka gk page fasha nape?
    2 brmksd korg still lagi tringt kt dia n nk amk tau pasal dia…
    so jgnla hipokrit….
    lalalalalalalala…….sory ye

  55. HEIā€¦ napela korang ni suke sgt kutuk fasha. i dont think she is that bad.sometimes the media make things look worst! im not a hard die fan but i totally disagree with all the critics. NONSENSE!! gambar yang dipaparkan pon takder la menunjukkan sgt pun apa apa yang kontoversi. suke sgt nak komplen org padahal tak tau ape ape!

  56. Anonymous says:

    dfh

  57. cute gurl says:

    bengap punya bangang la you ni…ingat body you cun sgt ker? mcm papan jer…

  58. cute gurl says:

    diam la you nadia..you pun sama bengap ngan dia..yg you nk bela artis mcm dia knp?you pun sama mcm dia la..get loss la both of you..

  59. shurah says:

    hang ni pasa pa bukak sana bukak sini x maluka

  60. ayen says:

    wow seksi nyer….bestttttt

  61. AYUNIE says:

    INSAF laaaaaaaaa…
    dunie nk kiamat SUDAA..

  62. AYUNIE says:

    xleyh kalahkn sexy aq..

  63. Sambal Kentang says:

    MACAM PANTAMAK KAU

  64. siti says:

    kenape mesti komen sampai mengeluar perkataan yang x senonoh,why??????

  65. NaNa says:

    betul kte tak bleh kutuk org atau bencikan org sesukati, hidayah tu akn smpai pd sape2 yg dikehendaki olehNya, tapi ingat kite tak bleh biarkan org melakukan maksiat dan kemungkaran, walaupun dosa masing2, tapi kalau Allah nk turun kan bala bukan pd die sje tp org yg tak terlibat pun turut knr jugak, contoh mcm kt aceh tsunami tu. so renung2kanlah ye…

  66. khai says:

    bodoh

  67. HERO. says:

    woi,,,,,jgn kutuk cinta aKU….lempang korang karang…

  68. HERO. says:

    OH FASHA CINTAKUU…….

  69. fa says:

    hate u because u suke tackle suami org

  70. laki fasha says:

    npe bnc bni ak tu????

  71. nyot! says:

    wow!!! tetek besar…aku suke!

  72. ust man says:

    i love u fasha,,,,, taubat laa, masa masih ada….

  73. ust man says:

    saya sedia terima

  74. hizal says:

    ala fasha tu buat rojak dah ah/?

  75. bilik air says:

    nak buka baju ke caye tengok nak bukak je

  76. suck!!! says:

    jomlah kita masuk bilik?

    • mybigGB says:

      appakata kita syer, hang separuh aku separuh kita makan sama lepas tu kita lepaskan kat zoo biar beruk,orang utan buat jamuan makan malam

  77. mybigGB says:

    kata orang tua! lain hulu lain parang, lain dulu lain sekarang, tapi adat timur takkan hilang, apa kata kalau tak berpakaian langsung seperti dulu-dulu zaman batu lagi mengancam. boleh simpan untuk bawa tidur-29010772010.

  78. mybigb says:

    tak apa, boleh glamor lagi, boleh cari makan – buat filem untuk orang muda macam filem xxx.

  79. tenten de aska says:

    dulu die ny ank kampungan…..sampai k.l da jadik setan tuh ar smpai minum ayer setannnnn…tayang b0dy sana sini….uh…xtaw maluuuuu!!!!!!!!!

  80. Esha says:

    huhuhu..lantak la si fasha tu..dia x kacau orang..tapi biar dia tanggung dosa

  81. daybee ochie says:

    aoklar fasha ya.. pa lar pnyakit ko ya.. nang mena sora ko ya kdak doraemon.. dhlar asa manja jak. puuuiii!!! boh gk ko kuar lam tv eh.. mok muntah nnga muka ko lam tv.. bluueerrkkk!!! suntuk laki ko ya!!! cney ko ngkah biji mata ko haa!! c tanga org dh da bini ank ka???!!! stupid!!

  82. NICK says:

    HR TU KO MSUK HOTEL MNA NGAN JEJAI

  83. ct says:

    kenapa fasha pakai bju kain x ckup..jgn malukan artis malay….jgn trlalu sksi sgt………..so badly artist……..

  84. secret says:

    klau ia pon bkak bju trus je!

  85. norazimah says:

    seksinya……….ish2

  86. amirukl says:

    bai kenal orga

  87. baby/; says:

    PE NK JDI dgn fasha nie bju x ckup kain agak2 ark ““

  88. bunnga says:

    sememangya dia makhluk allah yang akan menerima azab yg setimpal

  89. porno izle says:

    I am shocked at the items I overlooked before I read this post. Thanks for the good information.

  90. [email protected] says:

    fasha,i thing u ny tak lyak jdi artis..coz u ny mmg takde bkat n tak laku …….W.T.F u…………

  91. medicalteam says:

    awatlh jd lgu niee xsenonoh lgsg

  92. muLan says:

    adeeehhh!! fasha.. arap anda akan brpakaian lebey sopan slpas ini.. ak pon xde lerr baeek sgt mcm malaikat.. tp its nothing wrong to be a better person , right???

  93. rossalina says:

    klau nk pkai bjuu seksi2 agk2 lh sikit…..
    klau nk seksi sgt bogel jerk lah..!!

  94. fara sahidar says:

    x baik kta ktuk2 org kta sbgai sdra dlm bngsa n agama knalah sling bgi nasihat n ingt-mnigati antara 1 sma lain…bkan mlemparkn kta2 yg ksat…ikutlah cra pndakwah zman nabi2 kta dlu..n brdoa spya allah bgi ptunjuk kt fasha…

  95. atok.com says:

    aduhai cinta canduri…

  96. lah says:

    ape yg seksi nyer..org tu tak kacau ko pon..tapi ko yg kacau org..jadi stalker org tu..pastu curi gambar org letak kat blog ngko..sapa lagi hina?dia hina pon antara dia dgn tuhan..ko?dgn tuhan pon ya sbb tabur fitnah sana sini..mengapi2 kan, pastu dgn dia lagi..mcm mana ko nak jawab akhirat esok?hahaha..org2 bodo dan tak intelligent je yg senang2 blh terima benda2 camni then emo..tulis macam2..punca? ngko..lagi banyak & lagi teruk org tulis kat comment..lagi banyak ko kena jawab esok.

  97. hantu toyol says:

    bulu burit tu!!!! kahkahkahkah

  98. Tendou says:

    I HATE FASHA SANDHA…!!!!

  99. hate nara says:

    aaaahhhhhhhh…..stimnyaaaa…………

  100. syafiqah says:

    kte ne org islam…..
    so,agk2 skt pakaian 2…
    jgn nk melampau nau….

  101. priya says:

    jangan menlampau sangat
    u orang islam

  102. EIQALOVE says:

    DAH LAH BIAR KAN JEW KAK FASHA 2……..DAH STAIL DIA CAM 2 NAK WAT CAM NEW YG DAPAT DOSA DIA BUKAN KITA……KARANG KITA LAK YANG DAPAT DOSA GUMPAT ORANG JEW…..MAK DENGAN AYAH DIA X MARAH DIA KITA NAK SIBUK2 WAT PEW KAN…….ASSALAMUALAIKUM……………….

  103. mal says:

    sememangnya nya cantik Fasha sanda ni walau pun dengan menutup aurat dan ini hasil ciptaan tuhan. Aku doakankan supaya dia mendapat hidayah Allah serta keampunanNya aminnn…dan aku sendiri pun belum tentu masuk syurga. Jika aurat dibuka akan dapatlah kasih sayang manusia yang sementara dan kalau ditutup aurat pula akan dapatlah kasih sayang Allah yang kekal abadi.

  104. gds_mucyukx says:

    sedo2 ler dry 2 fasha .. jgn na wt2 baek dpn media n pminat bub kamey da tw prngai gdikx ko 2 .. mnyampah .. baek ta yah pkay bju lau na sgt tnjuk bdan .. cm ppuan ta btowl jer ,, awk 2 islam sedo2 ler dry whai hambe allah !!

  105. pakyob malaya says:

    stim ler tengok fasha shanda,bila boleh dapat dia kan

  106. miazaki says:

    kerana sudahnya begitu…..takdir telah tertulis ketika kita dalam rahim ibu lagi….nk buat macamana…

  107. miazaki says:

    manusia tiada yg sempurna…dia pn xmintak dilahirkan begitu….jd kita sesama manusia..nasihat jer lah…harap fasha akan berubah bila dh bina msjid nnt.innsyaallah.sama2 kita doakan

  108. miazaki kb says:

    sori ini komen aku yg ketiga…sbnarnya fasha ok tapi bila dh pop sngat biasalah….sape2 pn akan jd gini..dh seksi e2 hak dia lah..kalau dh jodoh dia dgn suami org e2 dah takdir dri illahi..kita terima je lah..ketentuan tuhan sape bleh elak…?

  109. puteri says:

    hi fasya sya syg awk.. sya minat awk sngt….
    sya nimat awk sbb mka sya sma ngn awk sngt2

  110. ayyim says:

    ..wo wo woo..bi0w jew la..fasha nk jd binik yg n0m0r bape..ajal m0ut j0d0h prtmuan di tngn tuhan…wat pning pler nk mikir 2 sume..baek jge dr sndr..h0h0h0

  111. haikal temeris says:

    peh die ni islam ke kapir klau kpir itulah die ha itulah hehehe

  112. zeaf says:

    fuhHhHh,,,,mmng ckup giler,dah lah cute lawa fasha sanda.

  113. mikail says:

    wer fasha aq nak romen gan kamu blh plzzz gan sanggap kamu