Written by AbangNara | December 9th, 2008

memeysuhaiza8

Above sexy picture of Memey Suhaiza was taken during the red carpet of Anugerah Skrin 2008. I wonder how much sexier she wears inside Norman Hakim office when she was caught with Norman Hakim.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

108 responses to Sexy Picture Of Memey Suhaiza During Anugerah Skrin 2008

  1. rose says:

    betui ke memey momok tu..apasal badan mcm da beranak 10..kembang menyek semacam jer..ganazz betui kuda belang tu NH…sampai cm ni dikerjakan olehnyeee

    0
    0
  2. balqish says:

    awwwwwwwwwww…
    sexy siut…
    npe x bkak jew sume…
    tah pki apew2…

    0
    0
  3. aika says:

    kah ! tk cukup sexy… Fat tak cukup slimming baju kelambu. hitam tu.. betis macam batang pisang.yeak ….! ikan pun mati.

    0
    0
  4. aika says:

    beside dier tu lagi cun!

    0
    0
  5. darling says:

    Kalau cantik tak per juga..
    Perosak rumah tangga orang jer pompuan ni…

    0
    0
  6. darling says:

    Pompuan ni nak naikkan nama dgn cara yg salah…Ngamlah tu dalam lakonan farah syakira pun, dia di gelar pompuan tuttttttt..

    0
    0
  7. NURIN says:

    seksi lagi nenek aku kalo berkemban. da macam nek nak pun ada hehe. ingat lawa la tu..poodahh!!!

    0
    0
  8. NURIN says:

    ni bukan baju, tapi sarung cempedak. hehe

    0
    0
  9. rosh says:

    tak lawa..
    gemuk…iskkk..
    lawalagi mak jah kat sebelah..hihihih

    0
    0
  10. DEBAB! says:

    kesiannyer dier kena kutuk ngan u all sumer xp da benarnyer pe yg u all tue komen..hehehehe

    0
    0
  11. i~risyana says:

    hehe….
    fahsion lah tuh…
    i luv fashion
    but not her…

    0
    0
  12. n says:

    ni korang ckp die sexy!!!!
    uwekkk!!! m’luat aku tgk!!!
    klu dbanding kn ngan abby
    jauh 100 kli sexy abby!!!!
    mmg dasar p’puan xtau malu!!!
    dah glamour ngan cete pns,
    msh gak nak kuar tmpt umum!!!
    p lah sorok dlm jamban!!
    p’puan xtau malu!!! org tua
    die xajar ke??? kat sblh die tu spe??
    mak die eik??? sme je muke!!
    ye kot.. patut lah…

    0
    0
  13. syakira says:

    hahahahaha!!!mmg aku support giler la komen u all tuuu…die mmg dsr ikan dugong yg takder pinggang ade ati nak pakai camtu warden kat kolej saye lg lawa…cam aishwarya rai…kah!kah!…

    0
    0
  14. ~dazzle_ain~ says:

    i dun noe wat 2say…
    but that dress doesn’t suit wif her at all…
    huhu…
    bek yg kt sblh dye..
    lg okay ape..

    0
    0
  15. mimi says:

    eeeee buruknya badan dia, tangan dan lengan macam dah mengelebeh, muka macam orang anak 10, pakai baju macam kain tutup buah pisang, nampk buruk sangat, tak sangka dia buruk cam tu……..abby jgn risau , u jauh lebih anggun cantik dan ayu,,,,nh mungkin hanya nak rasa p……… baru aje kotttttttttt.

    0
    0
  16. eyan says:

    apeLh kowg ni,cian ngan die 2,,,tp cian gk abby…hahaa..

    0
    0
  17. cute girl says:

    ish..ish..ish..x baik la ckp mcm tu.wlupun memey slh tp jgn la kutuk dia smpi mcm tu.sepatutnya,kt bgi la nasihat ckit.sy bkn la nak mnyebelahi dia tpi sbgai manusia,kt x seharusnya ckp mcm tu kat dia.kciannnn..benda dah jdi..so,biarkanlah..kt x hak utk mghukum dia..

    0
    0
    • akulahnie... says:

      tak de makne nye mauk kesian…padan lah muka.,kaco rmhtangga org.kalu dia tak layan pun tak jdi punye…bak kate die benda dah jadi….ha,skarang ni inilah yg dia tanggung.kalu jadi artis boleh pakai otak..takkan benda camni tak reti nak pkai otak.hal tu boleh dielakkan klau die pdai guna otak.skarang semua org dah benci…tanggung lah sendiri…

      0
      0
  18. Celaka Punya Norman & Memey says:

    PuK*m*K betul style dia.. berani jejak red karpet lagi ek… Tak malu dowh memey ni. Woi orang semua dah boikot Norman ngan memek Bodoh ni.. balik Felda laaa… Takda gaya artis sebab tu yang jadiperampas laki orang yang norman tu plak apa biulnya tak tau lah.. sekarang hamik ko! Sengan Norman ngan memey! Bodoh buruk Hodoh aku tgk memey jalan kt red karpet macam KONGKANG kena PAKASA BERKEMBAN muka cuak jer… elok santau jer bagi mati Memey ngan norman nih.. buang masa je>> Boikot Israel Boikot Norman Ngan Memey!!!!

    0
    0
    • roy says:

      kita tukar nama deyar jadi memek org macam ini tak payah hedum mapus lagi bagus baru nak niak dah macam bagus bodoh……………………………….amat

      0
      0
  19. whatever says:

    hahaha eiyee macam nenek kebayan baru lepas buat botox yang tak jadi je cantik la nenek aku kat rumah buta ko norman hakim tu…uiyekkk nak muntah dasar orang kampung datang bandar lalu lupa diri..eisyy so fashion crime….

    0
    0
  20. mr phoenix says:

    burok shial rupe die…

    0
    0
  21. Mana ble Ckp!! says:

    Adeh Igtkn org pas berSaLin td…

    0
    0
  22. Aku anti IsraEL sial!! says:

    adeh,buhuknyaa! cantik g beruk uma sebla aku tak berbaju…nauzubiLLah.mintak d jauhkan.amin..(kalu btl la minah kuning ni bw mslh pd rumatangga org,minta2 ko n pasangan kau tu d bls la se adil2nye..amin)

    0
    0
  23. mau muntah says:

    uweek…macam nangka kena bungkus….bikin malu ja,,,jadi perampas suami org…cubala cari lelaki yg masih presh…..

    0
    0
  24. briana says:

    wow..cantiknya..cantiknya baju. kakaka!! abby 1000 times sexier then her

    0
    0
  25. yap ah loi says:

    Lor… gedebeh ghupanya…

    0
    0
  26. kuuuu says:

    tak baik kutuk2 orang…
    berdosa besar…

    0
    0
  27. antimemek says:

    lawa lagi makcik sebelah dia tu..ok gak la baju makcik tu dari dia..

    tk senonoh..
    tp biarlah.. ada balasan utk dia..
    tunggu jela nanti…

    0
    0
    • momoshiro says:

      kalo dah perosak rumah tngga owng 2…. sedo2 r cket .. eeeee ak yg sbg pompuan plak yang malu tngk ko………… ko ngan fasha sandha same jew… x sedo dri……

      0
      0
  28. minnie_cute says:

    c memey nie aku rse ler mmg die xpnh masuk ajr olh parents die kot sbb tu la die xdgr ckp ord tue die…myb die nk rse cmner rs mkn pki tube tu…klu nk…mai ler msuk….ape burok benor muko pompuan nie….ape ke jadah ler die nie p rampas suami org…klu nk ikutkan hati….aku nk sumbat jer berus pencuci toilet kt mulut die…baru padan muke die…

    0
    0
  29. CIMA says:

    GILE..STOK JANDE ANK 8 CANI P0N NH LEY SLERE..DASAR NAFSU KUDA..NENEK AKU G LAWO DR PMPUAN BODOW NIE..

    0
    0
  30. Anonymous says:

    sory to say..tp mmg sgt3 hodoh..kuikuikuikui..hitam plak tu..norman ltk mate kt tpak kaki kot..tu yg x dpt bza mn permata, mn pasir cm memey nih..huhuhu.. tobat la weh..

    0
    0
  31. lela cute 1991 says:

    ei..betina sundal ni ke,memang hitam pun tau….muka lain semacam je apesal..badan dah macam mak orang..solek tebal bape inci agaknye..lagi ok org kuning digi bersamamu tue tau hahaha…ramai2 boikot si betina gedik ni..huhu

    0
    0
  32. Nurin Syakira says:

    eeeeeeeeeleeeeeeeeehhhhhhhh…….!!!!!! kurang ajar punyer pompuan………………..nk tunjuk seksi konOOOON…balik tgk chermin dulu muke 2…….

    0
    0
  33. pi mampus says:

    perempuan tak sedar diri,umur baru setahun jagung dah nak menyundal…

    0
    0
  34. mama7 says:

    harap muka je lawa…tak tahulah dunia ni..mama hairan lihat mcm mana kita nak tangani masalah keruntuhan akhlak kalau org mcm si memey ni masih mendapat tempat di masyarakat secara gah gitu…artis patut jadi model utk menggayakan budaya dan akhlak yang baik tapi kalau akhlak mcm ni menjadi model kita apa akan jadi pada anak anak kita nanti…kata mrk takpe jadi bohsia ke bohjan…tengok memey lepas kena tangkap khalwat lagi top lepas tu… so happy..sama samalah kita renungkan…

    0
    0
  35. yus says:

    seksi gila beb, yg sebelah tu hot juga ya..

    0
    0
  36. molek says:

    muka cam pakai bedak sejuk, kale lain siottt dr badan dia. tu la, ada ati nak pakai sarung cempedak tu.hukhuk bdn lak cam baru pas branak…oh no!!!
    balik kampung la weih…bikin malu n bodohkan diri sendiri je…nak nampak cantik,tp hakikatnye nauzubilah…
    umur baru setahun jagung da mcm tu. masuk 2-3 tahun lg jdlah mcm azizan mahzan plak eh…

    0
    0
  37. lela cute 1991 says:

    ei..geli aku tengok..buat bangla2 semua tengokla betina
    murahan nie..

    0
    0
  38. shiela says:

    ni macam nenek aku punya balut cempedak jerk…..aku heran dia ni memang muka tembok dah rampas laki orang pastu boleh tayang muka kat dalam tb

    0
    0
  39. blackorange says:

    udah2 la to0..
    blik la…
    mnambah dosa jer

    0
    0
  40. minah says:

    maluuuuuuuuuuuuuu eaiiiihhhhhhhhh………aku meneengoknya,jatuh standard!

    0
    0
  41. ustad says:

    bertaubatlah wahai memey,sesungguhnya pintu taubat sentiasa terbuka untuk kita semua…NAUZUBILLAH……..

    0
    0
  42. sukaati la.. says:

    badan cam org dah kawin dan dah beranak..burokk.. tu pun nak tunjuk2 ke..cantik lagi makcik kat sebelah tuh

    0
    0
  43. shieda_manje says:

    klu korg nk tau….c memey ni org felda tenggaroh selatan….
    die ni dri zman sek dlu mmg ska rmpas hak org lain…da la dduk kat dlam utan,kuar je bndar sekali da terkjut ngn bdya…..klu korg nk tau die ni da la xpandai pastu blagak nk mmpos klu blik kmpung…..
    die pk mka cam sial die tu org nk r……
    memey tu mmg pmpn jlang mase sekolah…..
    bhsia klu men ngan jntan da puas…..
    sbb tu die nk rmpas norman plak……
    2,2 mcam sial…….

    0
    0
  44. mat says:

    lantak la…..dulu die kate xde pape akhirnye kantoi gak..ape2 pon yg bg komen tu ckp biar la b’lapik..nanti sibuk btolkan org..diri sendiri pon slh jugak..gadis2 yg mengutuk tu..kutuk biar b’pade takot nanti t’kene btg idung sndiri..

    0
    0
  45. hermosa5790 says:

    lol, mak cik yg kat sebelah dia lagi lawa.

    0
    0
  46. Anonymous says:

    dia xtgk cermin ker sblm kuar rumah. kalo xnak tutup aurat pon tutup la lemak2 yg bergelembir tuh. lengan besar dan lembek cam lengan nenek saper ntah. nenek aku punya lengan lagik slim dan mantop.

    kaki cam pompuan tgh pregnant 7 bulan.

    0
    0
  47. bong says:

    buruk napsu sungguh korang ni. ada ka cakap si tua bangka sebelah tu lagi lawa. memey tu hatta jd janda norman pun i sanggup buat bini no 2. duit mesti pinjam bank rakyat la. kawen artis kena ada duit

    0
    0
  48. kan says:

    utk memeyk hancur ni xder duit pon xper. free jer. amikla dah xder saper nak. norman miskin pon leh dpt tp xtaula kot2 ko lagik miskin

    0
    0
  49. kader bangla says:

    ini apa ni bayya ada ingat bayya punya gell pren suma sama ada ini baju juga ini malaysia juga ada

    0
    0
  50. hani says:

    jgn asyik nak kata orang cermin diri dulu. entah u all lebih teruk lagi. geli baca komen ko orang.

    0
    0
  51. kasparov says:

    cian abby…abby lagi lawa dari nate ni aku tgk..

    0
    0
  52. audrey says:

    memey gomuk…memey..gumok..eii gemuknye dia tu.kembang.tk lawanye..abby lagi lawa. kejap; je tu nnti lagi tmbah gemukkkk..

    0
    0
  53. akubenci says:

    aloh?????????????
    buruk sssssssssssiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllll………
    hahaha………..
    cian2….
    bw la tobat…..

    0
    0
  54. manusia says:

    macam orang gilerrrr tunjuk body sesuke hati baik mak cik kat sebelah tu tak sexy cantik pun cantik……………! GEMUK4!

    0
    0
  55. nisha says:

    knp lah tubuh macam apa ,, aa hati jg nak pakai gaun pendek ,, igt diri tu seksi lah tu ,, seksa adalah

    0
    0
  56. eyesolution says:

    that time. she is fat.

    0
    0
  57. kaseh says:

    mcm klakar je…ni ar d pggl seksi kg! hik3…cnn0t g0 ar.

    0
    0
  58. bedahblues says:

    apsal pakai baju camgitu? nak tunjuk apa sebenarnya????

    0
    0
  59. besq says:

    hodohnya gambar! dah nampak gemuk, kakipun tembam, hentikan pakai baju berkemban kalau body tak dak dik ooi!

    0
    0
  60. alexhart says:

    wah cantik dan sedap jugak memey ni ye hahahahahaha

    0
    0
    • [email protected]@ says:

      uwekkkkkkk0

      0
      0
  61. Jigger says:

    yang saya nampak….. macam ayam tua yang obesiti…

    0
    0
  62. pucuk tua says:

    orang yang tulis di atas ini iri hati norman yang untung for abby look can be deceiving ingat lah abby ini pandai berlakun

    0
    0
  63. pucuk tua says:

    ingat semua kata pepatah english beauty is in the eyes of the beholder saya yang umur 50 lebeh ini sudah bertunang dengan pelakun pengacara model ia juga jurutera yang berjaya berumur 33 tahun banyak wanita putih matasaya tidak kaya apa kata anda bila tengok gambar saya dengan dia kami akan kahwin april 2010 satu malaysia akan terperanjat saya tidak sangka itu lah cinta pandang pertama dia kata kita tengok betapa hangat kisah kami nanti terutama sekali kerana ia terkenal teka siapa dia ??????

    0
    0
  64. esteban says:

    huduhnye….

    0
    0
  65. ni says:

    xde la lawo pn pki mcm tuh
    mcm x cukup kain jek….

    0
    0
  66. flower says:

    dulu tembam sekarang mcm kurus sikit..
    seksi..

    0
    0
  67. chantek says:

    ceh! iyelah tu seksi camtu…ape laa…

    0
    0
  68. flower says:

    gemuk tol ler..
    haha..

    0
    0
  69. adreanna says:

    mak ai!!!!! gemok nyer…mcm bukan si Memey 2 jew..hdoh bangat..lawa lg mak cik kt sblh dier 2…huhuhuh

    0
    0
  70. cendawan says:

    huh…
    macam nak sawan aku nengok perempuan sundal ni…
    gemuk
    gemuk
    gemuk
    gemuk
    gemuk

    0
    0
    • Nekounam says:

      kesian dgn memey..die dah gersang…tu sbb die cari norman..takpe, norman takde, aku ade…boleh bg sperma yg kuat…hahahaha…

      0
      0
  71. NOKKKK says:

    TAK SESUAIIII … NOKKKK

    0
    0
  72. hot.flowers says:

    eee buruk nya, gedik,sundal dan tembam,hitam legam…dak da stim aku nak nenguk..wweeaarrkkk

    0
    0
  73. maria says:

    apssal x brkmban ngn kain sarong jew?burukkkkkkkkkkkk gilerrrrrrrrrrrrrr sialllllllllllllllll!!!!!!!!!apsal body ko mcm tu? kn pam ngn norman kuat sgt yea????????blm kawin dh mcm ni..nt kawin brnk sorang xtau la body ko mcmmn lg

    0
    0
  74. Anonymous says:

    Memey & keluarhga nye cibai….

    0
    0
  75. kak kiah says:

    efa lg cantik dr memey.

    0
    0
  76. [email protected]@ says:

    nauzubillah…jgn la anak cucu aku jadi mcm dia ni.

    0
    0
  77. momok says:

    wei korg ni mmg bute lor.ni bkn memey suhaiza.ni pereka fesyen n ank pade pelakon yg sebelah tuh.dasar yg tulis blog ni pn bodo dn bengap nk mampos haha sape pcaye lg bodo nk mampos

    0
    0
  78. momok says:

    tambah sket lg bodo bodo bodo la korg yg bodo

    0
    0
  79. momok says:

    wei nmpak sgt penulis blog ni pn xbole di percayai sgt.kelam kabut.penipu.yg tukang bace pn same2 bengap cam sial.da bnyak aku bace cite die ni byk yg xbtol.

    P.S: aku tetap benci pade mu memey yg sememey

    0
    0
  80. x baik mcmtu,perlu di ingat no body perfect..doakan moga diaorg insaf…
    singgah sebentar di BERITA SENSASI just info….

    0
    0
  81. nananini says:

    Awat jadi camtu memey…pakailah baju yg elok2 ckit.. barulah nampak sopan ckit..walaupun dah kita tu x berapa sopan….wat org kutuk jerrr….hihii…

    0
    0
  82. roy says:

    bodoh org macam ni tak ada otak tukar nama bukan memey jadi memek lagi bagus

    0
    0
  83. hgyt says:

    bodoh………………….memey jadi pelacur lagi bagus

    0
    0
  84. sempoi says:

    amboi c memey tu ingat dia lawo bebenor la tu..tp tk sedar mcm perempuan GRO je gayanya.ada ke norman blh tergoda plk dgn si beruk betina ni! macam dugong bunting pon yea jgk aku tgk c memey ni..kikikikikikiki…. kelakar btl…..kak abby tk pyh ler skit hti dgn bdk hingus ni sb trnyata kak abby bkali kali lawa berbanding dgn c memey dugong tu….!!!!! kua kua kua…ada jgk pmpuan muka tk malu dlm dunia ni mcm memey ni..

    0
    0
  85. noy says:

    ni bukan memey ni..

    0
    0
  86. buruk beno ko la memey. sapelah yg solekkan ko ahh…? ko solek mcmane pun ko tetap x lawo laaah. ade ati pulak budak felda ni belakon nak jadi puteri raja. BERANGAN………

    0
    0
  87. ariana says:

    itu bukan seksi itu jenis gemok tak sedar diri…betina perasaan , aku tgk muka pon naik myampah. Anak dara tak ada ada dara…lain kali tunjuk spender je terus bila norman nak main bukak spender je….terus main kat situ je…abby anak 3 pon jauh lebih cantik laaaaaaaaaa

    0
    0
  88. mizzlynn says:

    Ish..sakit mata aku memandang ni haa..dah lah itam, lutut plak berdaki..ade hati nak pakai baju berkemban mcm tuh..eeiii dia nih mmg tak tau kemaluan ahh..menyampah aku!perampas!!!

    0
    0
  89. Sayang Memey says:

    Cun giler la lu Memey…wa caya lu daring pakai camni..awat tak tunjuk lebih sikit clevage tu? Geram la I…Bertuah kau Norman…

    0
    0
  90. an2 says:

    aku engat model south africa td.xde ar cun pn pmpuan ni. ape la yg norman 2 giler2 kan sgt pmpuan 2…

    0
    0
  91. sakura... says:

    tak cun langsung…cun dan manis lagi abby….hodohnyer gamabr engkau memy…dah lah gemuk…pakai baju tededah2…x sesuai langsung lah…buruk bebenor..xde perasaan malu ker…x reti nak macth ker warna kulit dengan warna baju…kalu mcm abby kulit putih…pakai apa pun sesuai…eengkau 2 gelam….mantg2 ari 2 aby pakai dress warna kuning namapk anggun…engkau pun nak juga pakai warna yang sama….aduhhh……hodoh tau x,,,..apelah yang si norman nak sangat dengan engkau..patut disebat nie…mengikut hukum syariah….

    0
    0
  92. I HATE MEMEY!! says:

    eeuuuwww!!
    da la gemok macam di pam pehtu pakai gaun centu.
    ingat seksi ke??yuck!!

    0
    0
  93. miko ryu says:

    ni pesen apa ni??? dia ni org mana? minta tlg balik study dlu…kalu nk sexy pown tgok cermin dlu… kalu yg tebukak tu benda selera xpe, ni da mcm popuan angkat berat jek…..adushhhh buta mata ku….

    0
    0