Written by AbangNara | January 23rd, 2013

Wow. Memang catchy sungguh tajuk majalah EH! yang terbaru ini. Dayang Nurfaizah tampil menghiasi muka depannya dengan tulisan “Seumur Hidup Tidak Pernah Bercinta” memang membuatkan Abang Nara teruja untuk membeli. Agak seksi juga penampilan Dayang Nurfaizah kali ini.

dayang nurfaizah

Mungkin imej baru untuk tampil lebih segar dan menarik di tahun 2013. Secara jujur, nama Dayang Nurfaizah memang kurang kedengaran sepanjang tahun lepas. Mungkin kerana tiada lagu baru untuk ditayangkan pada umum. Apa pun jangan lupa dapatkan majalah EH! yang terbaru di pasaran untuk mengetahui perkembangan terkini Dayang Nurfaizah.

P.S: Ferrari milik Cristiano Ronaldo untuk dijual.

77 responses to Seumur Hidup Tidak Pernah Bercinta – Dayang Nurfaizah

  1. aku punya pasal says:

    1st bahahahaha jgn jeles weiii

    0

    0
  2. Kiah Mulut Puaka Humban ke Neraka says:

    ko mmg propa dayang senandung!

    *eh aku pess ke? hihihi

    0

    0
  3. Jj says:

    Aduh kasihan.. :(

    0

    0
  4. johnjeninz says:

    Bukan minah ni kulit dia gelap ke??? Agak2 la nak edit pun….

    0

    0
  5. jj says:

    Kesian nyer

    0

    0
  6. merak kayangan says:

    Imej bersih x seksi lg senang dpt jodoh,dayang

    0

    0
    • wali says:

      wah… ske hati je ckp mcm jodoh org ko tau.. klu kira cmtu, yg seksi2 nk mampos dlm dunia ni tuhan x bg jodoh la?

      0

      0
  7. nana says:

    dayang ni umur berapa ek?

    0

    0
  8. kak leha says:

    alahai rindunya kak leha dgn body mcm dayang ni.. skrang body kat leha da montel la, da tak sexy mcm dulu..

    0

    0
    • Wawawa says:

      Kalau mcm tu.. Sila excersize dan mkn makanan sihat ye…

      0

      0
    • kak lohan says:

      kak leha body da montel sape suruh pump byk2!?nk body mcam dayang senang jerr,rajin2kan la dgr masalah2 kucing2 dan anjing2 yg terbiar kat luar tu,nk settlekan masalah mereka konpem mkn xlalu tido xlena,bdan cepat kurus!

      0

      0
  9. ggg says:

    Agak over photoshopnye. Sekian

    0

    0
  10. pompom says:

    Dayang ni dr dl x penah lg cetuskn kontroversi.nama dia naik atas bakat dia sendiri.. bkn mcm artis skrg,br 2,3 bln duk dlm industri glamor ni da buat huru hara nk saman menyaman pdhal bakat hampeh..

    0

    0
    • erin says:

      btul tu pompom..sukung 200%,mmg aku lbh lbh respect artis mcm ni yg bakatnya x bole dipertikaikan tp kontroversi kurang…x mcm retis len,dok canang dia becinta ngan sapa,pkin brg brand apa,melancong kat mana..tp bakat hhhmmmm…hampeh

      0

      0
  11. Raja Azmi says:

    Dayang..u kena belajar memikat jejaka seperti i..
    Baru lah tahu apa itu cinta..

    0

    0
  12. baby AAA says:

    no wonder la… dayang pun tak pakai handphone.. tapi sekarang tak tahu la… ade jugak org tak nak pakai hp.. aishhh..aku takde hp, susah jgk nk contact2 org.

    0

    0
  13. apa2 saje says:

    yg ni xde ke nk nasihat suruh tutup aurat??? *peace*

    0

    0
  14. loli says:

    adakah mksud dyang dia msih dara?????????

    0

    0
  15. nenetBurberry says:

    artis ni kan, kalau pakai baju tak dedah2 dada , boleh tak??

    0

    0
    • PELIK??? says:

      dah name artis.aku pelik la dgn cara pemikiran sesetengah org ni.pelakon buat babak pegang tgn sikit kene komen.dah mane nye PELAKON kene la jd pelakon.benda tu bknnye betul pun.pendek kata org melayu x layak berkecimpung dlm dunia artis sbb terlalu byk komen2 yg x masuk akal.

      0

      0
      • x pelik pun says:

        x pelik pun..ok la tu ada org komen..x perlu pegang tangan, peluk memeluk, cium2 dahi nak menunjukkan kemesraan suami isteri kalau itu sekadar lakonan..kalau ‘keterlaluan’ sangat orang pun akan naik menyampah..sebab kita tau, yang mereka ni cuma berlakon..kadang-kadang ada yang dah berkahwin..jadi, pengarah perlu kreatif untuk memastikan jalan cerita tidak lari walaupun tiada adegan yang ‘mesra2’..pelakon pun perlu ada pendirian yang tegas supaya tidak disuruh2 melakukan perkara yang tidak elok semata2 untuk ‘menyedapkan’ jalan cerita..kita pun digalakkan memberi komen yang membina supaya industri filem kita berkembang dan lebih maju..kalau kita mengiyakan atau mendiamkan perkara yang tidak elok sampai bila pun industri kita tak kemana..

        0

        0
      • JHudd says:

        Aku sokong komen Pelik??? Dah nama pon berlakon kene laa ikut skrip kan? Macam tu baik korang tgk citer indon, korea seme, kita beli jer biar orang lain yang kaya, citer arab pon teruk dorang tak comment. Anyway, Dayang terbaik, dia berada dalam kelas tersendiri!

        0

        0
  16. produk kesihatan says:

    dayang amik pil adira ni kot.

    0

    0
  17. bubblepop says:

    xpenah bercinte…one night stand je penah…wakakakaakakak

    0

    0
  18. .................... says:

    eh…bila plk si dayang ni jdi putih…..bukan ke dia gelap…kalau nk edit sekali pn agak2 la….suka tengok dayang ni..masa dia jdi mentor dulu sush nk tengok dia marah….dayang ni dari dulu memg seksi…suka pakai baju y tali halus….

    0

    0
    • Anonymous says:

      nampak sgt gambar dayang utk cover magazine EH ni byk ‘edit’ pakai brightness utk kasi cerah.. sblm ni jumpa dayang kat KLCC, dayang jalan dgn kwn dia 2 org.. dayang kecik je dan kulit pun gelap..

      0

      0
  19. Anonymous says:

    ceh aku ingtkn nig baizura tadi..ekekeke

    0

    0
  20. miss mong says:

    terima kasih kpd teknologi g telah memutihkn kulit dayang..

    0

    0
  21. maXx says:

    tu la…
    dulu aku pasang angan2 die dgn anuar zain…
    tp anuar zain org kate gay…
    mmg xdapek la…

    0

    0
    • Anonymous says:

      bukan org kata daa.. memang die gay pun..westerner berebut2 nak duet nyanyi ngan die tau..

      0

      0
  22. slay says:

    nampok bebeno menipu nyo

    0

    0
  23. Ratu minah jambu merah/ biru says:

    eh betol ke kau ni dayang ?? sumur idop tk penah bercinta !!!!! leh pecaya ke ni dayang ???? kalau tk caya pulak nanti betol pulak ape yg dia cakap kan….boleh pecaya ke ni ? kalau bohong camana ? nk kate dia bohong macm betol pulakkkkkkk nk kate betol macm bohong pulakkkkkk…….camana ni ????? peminat2 caya ke ape yg dayang dh cakap kn ni ? bang nara percaya tak ? kalau gituuuuu percaya ngan tk percaya bang nara pileh yg mana ? percaya ke tak percaya ? kalau minah jambu pulak macm tk percayaaaaa je …tapi nk kena percaya jugakkkkk mana tau kalau ape yg dia cakap kn tu betollllllll…. ! korang semua percaya ?????? jangan tk caya lahhhhhhhh !!!!

    0

    0
  24. ikan siakap diternak kak cham/olga says:

    siakap pun heran bin ajaib dgn dayang senandung ni… dulu kuar statement kononnye dia ni takde phone , sbb tulah org susah nak ushar.. pelisss la dayang oii!!! zaman bgini canggih takkan handphone nokia 1100 tu takde kot??
    lagi satu, siakap ni bukannye pecaye sngt kalau org ngaku tak pernah b’cinta..umo dah 30+++ takkanlah msa zaman skola dlu2 takde kapel2…
    pelikla ko ni dayang senandung…
    p/s sabarrr jeeelaaaa…….

    0

    0
  25. tasya says:

    dayang kena berguru dng raja azmi…. mntk tips dng dia.. cmna nk cri lelaki muda…. heee

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Pengomen2 ni banyak mengomen kulit si Dayang yg takder kena-mengena dgn karier dia sbg artis ni pe hal…. Check dulu kulit sendiri tu kot2 ada kulat, panau, kayak, kurap dan yg seangkatan dengannya. Semua ni poyo…. peace yo….

    0

    0
  27. mimi says:

    Racist yo. That’s why la melayu hanya sukses dlm bidang hiburan. Bangsa lain tlg majukan ‘tanah malaya’. huhu….budus selamanya.

    0

    0
  28. peminat dayangduyung woii says:

    tajuk majalah agak cliche…patut nak cakap dayang mecintai kaum sejenis je…opssssssssssssssssssssss

    0

    0
  29. noraabas says:

    belom pernah bercinta,,x semestinya x pernah jatuh cinta ..kena paham tu..apa2 pon saya minat gila ngan dayang..suara best n bersih dr gosip2 liar

    0

    0
  30. hi dyg–i pun tak pernah bercinta!!

    0

    0
  31. Lagubestbest says:

    biar btol.. xkan xpnah langsung..

    0

    0
  32. Dayang Nurfaizah punya mekap artis says:

    Kamek pun camya juak Dayang… Mun kawen jgn lupak jemput kamek huahua.. Saje je tajuk tu suruh majalah ni laku…pdhal bila baca,lain plak yg dtulis…

    0

    0
  33. Samdol says:

    xpayahla nk edit over2.. Smpai jd putih si dayang ni hah! Kulit gelap pun cantik laaaa….

    0

    0
  34. ........ says:

    putih ke hitam ke yang penting sempurna k.

    0

    0
  35. dayang. abg aku single lg.. nak x?

    0

    0
  36. hamba ALLAH says:

    Putih ke hitam ke semua kan kejadian ALLAH, yg nak dikira esok amalan kita kat dunia ni bkn kaler kulit kita … baik tegur dia cara baik suruh tutup aurat.

    0

    0
  37. Anonymous says:

    muka okay dh. x kisah la putih or hitam. tp mekap tue wat muka cm bru pas wat plastic surgery pla. hehe

    0

    0
  38. xoxo says:

    dyg… Mmg baik dari kecik. Pendiam. Xsuka gossip. Mmg x pernah dgr die couple. Cuma seksi sgt! Apa2 pun…dyg mmg berbakat

    0

    0
  39. Tak kisah Dayang gelap ke putih.. Atleast COVER PAGE muka dia. Ko ader ? Setakat famous di facebook twitter baik tak payah lah.

    0

    0
  40. cherry says:

    8least muka ompuan borneo kedak si dayang nurfaizah tok kacak2 xkedak lepeh ya muka ko diat huhu…ompuan swak nang kacak2 medes2 mancit2 ko ada???x ada nak??ko paham??xpaham yah k la 1 borneo peace :))

    0

    0