Written by AbangNara | January 3rd, 2011

shah jaszle

Ingat lagi gambar di atas? Nampak jelas kan ada pelukan manja di situ antara Maria Farida dan Shah Jaszle di situ? Ok sekarang cuba tengok gambar di bawah pulak.

shah jaszle

Nampaknya memang Shah Jaszle mempunyai hobi yang sangat menyeronokkan. Kami rasa hobinya tak lain tak bukan bergambar sambil memeluk wanita di sekeliling. Sumpah best ada hobi macam ini. Untuk makluman, wanita di dalam gambar di atas ialah Anzalna, salah seorang peserta Dewi Remaja 2010.

shah jaszle

Sebenarnya kami jeles sebab si Shah Jaszle ini dapat peluk ramai perempuan. Semua pulak yang cun-cun. Teringat kata-katanya yang tak minat awek Melayu. Tapi semua gambar perempuan yang dia peluk masa ambil gambar semuanya perempuan Melayu. Apa ada hal?

Sempena tahun 2011 kami juga ingin bertukar hobi. Kami ingin meniru hobi Shah Jaszle. Siapa kat sini yang sudi dipeluk oleh kami sila reply di ruangan komen dengan meninggalkan nombor telefon anda. Weeee ~~~~

106 responses to Seronoknya Menjadi Shah Jaszle, Dapat Peluk Memeluk Ramai Perempuan Hot~~~

  1. Kasih says:

    erkkk, pesanan yg terakhir tu mmg xboleh blah lngsung hehehe…. hobi baru ya ingin memeluk smbl tggl kn no hehehe…. 1 ayat perli yg paling ganas tp lembut ni hehehe…

    well, nk salahkan si shah pon xbole gak kalo yg si artis pompuan2 pun dtg menghimpit tuk dipelok2 dan xkisah tuk dipelok2 kn…

    so samada perempuan yg nk dipeluk oleh si shah ni melayu atau x mmg dia xkan kisah, jnji dia dpt pelok… weeee ^_^

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 3
    • hi kasih ..hepi nw year..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
      • Kasih says:

        hi belacan.. epi new year gak….

        Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
      • MuJE says:

        ala abang nara, mana ade ramai? 2 orang jer nii…

        mane lagi? gambar…gambar…gambar…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
        • ATTENTION says:

          mmgla dua org jer mujie…tp itu yg ada gmbr yg kte nampak….yg kita x nmpk????? huh, tanggung la dosa laki pompn sama jer, memalukn. yg tino2 tu kalu tak melentik2 xbole ker??? nk begambar pn bediri jela elok2…ni x, lentik sna cni…mcm itik jer…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
        • eliz says:

          SJ nak pempuan magribi yang bole gelek2 kot

          kakakaka

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • misskenyalang says:

      HOBI BARU DI TAHUN BARU. APA NAK JADI LA? BEST SANGAT KER?

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

        peluk pompuan sana, peluk sini…. esok2… kecoh rupanya PLU….LOL

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • mmmmm says:

      kusot ngattttttt………bajet hot la tu……tolong la 2 owg tu x kuase nk tgk yg laki konon x minat owg pompuan melayu yg pompuan mmmmmm ntah la……..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. Reena says:

    Gila ketat..free show for the guys.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • ishh…segannye …

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • abarage says:

      ksian tgk anzalna ni.nak bergaya tp xkena tempat.dia ni fashion victim.tgk la pic dia kat nara yg sblum ni.ntah pape je style dia.cth nya pakai top warna shocking pink + blink2 tgahari buta.kata dr overseas tp style ntah pape je.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • sayapunya sukala says:

      gaya cam pompuan penah kene main..cam xkesah..ex omputih ler katekan..urban la sngttt….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  3. Lynn says:

    erk.. dulu suka dgn dia ni. skrg nih x ingin

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  4. tepong says:

    walopon xhensem konpem bangga dpt peluk org lawa2. gpon bnda free…sapa xndak

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  5. remy says:

    suke tgk maria farida…hot gituuuu

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 10
  6. Bob Z says:

    sib baik nama Anzalna….kalo Inzalna lain pulak jadinyer….:)

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  7. Lovelyvic says:

    Agaknya maksud Shah Jazle tu, awek melayu untuk dibuat peluk2 saja… nanti nak kahwin dia pilih bukan Melayu.

    Apa nak buat…. mana ada buaya tolak bangkai. Bukanlah maksudnya Shah ni buaya. Kang ada yg tak paham perumpamaan marah plak aku taip mcm ni….

    Tapi kalau “barang keperluan” diberi percuma…. rezeki jangan ditolak. hahahahah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
  8. Diana says:

    hahah, dah banyak ke dpt no. phone dan dah ada ke yg kena plok… hehhe… terror aaa u guys

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  9. Mat Skodeng says:

    Jantan idung belang memang cam ni, ckp x serupa bikin dan bila berlakon mcm sampah…spesis camni x yah la bagi muka masuk TV

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  10. mys abby says:

    mungkin bg dia tu perkara biase kot….
    tp bang nara, toksah la nk jeles2..
    klu ikut dapat pahala takpe la..
    ni klu ikut pasti konpem dosa punye lah!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 4
  11. ad lakyta says:

    apa plak la nasib anak perempuan dia nanti…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  12. shelly says:

    wow…
    da la minat dia sbb semat..
    last2 tau suka dok peluk2 neh..
    dan dan jatuh saham..
    xmau aih…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • ALAMAYA says:

      weeeeeeeeee
      nak pelok bang nara!
      my num is 999 emergencycall only haaaaa…

      hak hak hak… shah ni gilo….. pompuan yang sebok nak pelok die double sengal….. depeardo la kot…. c maria farida tuh tak sedar da tueh ke? baya nenek aku da kot…. adoi, manusia manusia

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  13. eugeen kim says:

    eee..like he’s so hensem?
    s**t

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  14. shyyy says:

    kalau hensem xtau la ap lg ko buat ye jaszle…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  15. dasat jugak mamat nih.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  16. ALAMAYA says:

    hurm boring lah cite pasal dieh ni… best lagi upload gambo lisa surihani bebanyak…. lagi best!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  17. tulip says:

    azam tahun baru ..x mahu ngutuk daaa ..!!! bye ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  18. amirulez says:

    nak kongsi hobi yang sama boleh x??? huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  19. Lalaki Jantan says:

    Peluk-peluk jugak…akhirat jangan lupa…..Maca ni ke artis islam…? tunjuk contoh yang tidak baik?

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  20. pemeluk says:

    bukan ke Anzalna tu ex gf dia?
    yg shera tv3 tu pun ex gf jgk kan?

    shaz ni bgtau yg dia x minat dgn awek Melayu disebabkn pengalaman bercinta dulu. Dulu awek dia Melayu+Muda Remaja,so tu psl kot skg ni dia brcinta dgn Melayu tp lebih tua dr dia/dewasa?? ala,tu ayat merajuk je tu,klau dia x minat melayu msti dia senyap je,ni nk jgk bgtau kt wartawan,nk suh awek melayu pulak gi ngorat dia kot kah kah kah,ni lg dpt pulak yg cantik gebu mcm maria farida tu,tp maria tu bukan melayu tulen pon,mix filipino kan

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  21. eszol says:

    aku pon dpt byk peluk pompan hot

    tapi x seronok mana pon jadi aku

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 9
  22. DANIAL_LOVE says:

    MUNGKIN ADA SESETENGAH ARTIS YANG GELI NAK PELUK IBU BAPA SENDIRI SEMANJA DAPAT MEMELUK ARTIS LAIN SEERAT BEGITU…INILAH DUNIA AKHIR ZAMAN..ARTIS DIPUJA DAN DISANJUNG…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  23. petra_dubies says:

    muka ensem ramai le yang nak peluk2…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 7
  24. what the? says:

    hmm .. tak minat lelaki ini sangat, kelihatan egois dengan kenyataannya ..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  25. fezal says:

    untung la dea tu !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  26. abarage says:

    shah jazle idung pelik..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
    • petra_dubies says:

      idung dia comel heheh

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • HELO CIK ADIK MYSARA..AWAK JANGAN NAK KUTUK SAYA PUNYA HERO MALAYA TAU.HANYA HATI AWAK SAJA YANG TAHU APA OPINION AWAK ABOUT SHAH JAZLE.DIA PUN TAK MAHU PELUK RAMAI GIRL BILA DIA AMBIL GAMBAR..DIA CUMA IKUT ARAHAN DICRECTOR YANG AMBIL GAMBAR TU JE.. AND TAK PAYAH NAK CEMBURU KALAU DIA DAPAT PELUK MANY BEAUTIFUL GIRL IN AROUND THE WORLD..TAPI…AWEK TU MESTILAH SEPADAN DENGAN DIA YANG BERUMUR 23 TAHUN.. MEANING…
        YANG LEBIH MATANG DARI DIALAHSUCH AS FAEZAH ELAI, FARALYNA IDRIS DAN NEELOFA..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Kancilbiru says:

    yang pompuan tu pun sama naik..syok dibiarkan diri dipeluk..hmm…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  28. nibong tebol says:

    hairan kenapa byk sgt cerita pasal shah ni? aku jarang tgk dia berlakon..ada pun berlakon keras mcm batu. sbb dia jambu kah? mcm adik2 ja…hahaha..Tak minat!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  29. pompuan tu pon merengek kat badan dia plak tu macam nak disuruh pelok lagi panas ja..ish3

    belogapasajajadi.blogspot.com

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  30. MINAH CYBER says:

    ala .. jgn salahkan lelaki lah … klu pompuan sendiri yg gatal .. ahhahaa .. lelaki mmg suke .. .. jd perempuan biar tegas !! jgn suke2 nk bg lelaki sentuh ..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  31. lemonate says:

    MAMAT nie mmg Berlagak Bagus n Encem Ebehhhh… tlg lah awk tue br lg tlg jgn nak SESAK sgt nak naikkan nama sampai wat kontroversi murahan specialy thru fb or twiter ok!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  32. ATTENTION says:

    Love FAHRIN AHMAD…..jauh panggang dari api dgn jazle ni..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  33. SWEET says:

    KAT MANA ENSEM MAMAT NI
    BIASA JE

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  34. xam says:

    gambar last tu, ketatnya seluar nampak cameltoe

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  35. zelaidben says:

    rasa2 nya mak dia,berapa kerap ar dia peluk mak dia macam mana dia dok peluk wanita2 ni..erm..saya suka peluk mak saya..lagi best..tak bedosa..hehe..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  36. Rayy says:

    eee… xrela i… lg baek aku plok kucing aku.. gebu pon gebu.. kucing kan haiwan Kesayangan Nabi…?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  37. hajimaru says:

    uwekkk..ketiak bucuk peluh2 nak peluk olang..haiya….bau tungkik ma….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  38. hyde says:

    untungnya shah jaszle dpt peluk ramai pompuan hot… ruginyare bakal bini shah jaszle, dpt sisa pompuan hot….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  39. ..... says:

    tak tau hukum ke? haram la bersentuhan dgn bukan mahram…ni la bila selesa dgn dosa….selesa sgt kan???

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  40. deana says:

    eyy gmbr last nmpak ketembamaman tuttt popmpuan tuh!tak mlu!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  41. nurul says:

    sy tau..abg nara amik pic nih dri page fb anzalna kan..kat bwh pic tuh ade kwn2 dorang komen ckp dorang adalah bekas pasangan kekasih…adegan plok kat ats mase still couple la tu kan..nper abg nara tak mention sal couple tu??ermmm…bese ar tuh arytis2 laki plok memelok,kata pon artis..ahahahaa….anzalna tu yg over!!shahz jazle i love u muchoh!!!=p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  42. oz says:

    hoho diorg memang penah couple la dulu.. anzalna tu ex-gf shahz jazlee..mamat yg dok sblh anzalna mcm kenal jek..hahahahaha ^^

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  43. kesimpulannya kalau nk ramai awek peluk anda, jadilah hensem mcm Shah jazlee ni

    x gitu?

    (hensem ke…hehe)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  44. mat gosip says:

    dah ensem sapa tak nak peluk ,, tapi ka;u setakat ensem duit tak ada buat apa setakat dapat bau ketiak je hehe

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  45. mat gosip says:

    dah ensem sapa tak nak peluk ,, tapi ka;u setakat ensem duit tak ada buat apa setakat dapat bau ketiak je hehe..yang penting suka labur duit

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  46. jenglot says:

    heh..ex gf keberapa la si anzalna ni..tak tgk lagi exgf dia staf tv3 lg..tu pon hot juga

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  47. Mysara says:

    harap muka je..hensem lagi Ashraff Muslim,..perangai pun cool..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  48. esparanza says:

    yuck! xminat. hari tu kan.. dalam blog oh bulan or rotikaya kalau xsilap, tym anugerah skrin, ada timbul cerita pelakon muda kiss janda muda dpn umum. ramai yg kata shah jazlee n wan sharmila. mintak tlg abg nara tlg siasat. betul ke cita ni?
    (huuu…. sila jgn hentam sy. hnya inginkan kepastian)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • azah azah says:

      murah sangat ke shah jazly punya maruah ekk…pelik betul…remy ishak pun tak gitu…nk popular jgn sampai maruah tergadai walaupun awak tu jantan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Lolito says:

    xminat aku jntan nih…hensem pulakkk…cube die dok bawah jmbatan pgg mangkok…msti cam sampah masyarakat…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  50. Lolito says:

    jenglot : ex gf yg staff tv3 tuh xsilap ex gf kamal adli dulu…jantan nih mne suke pmpuan mlayu..prasan muke cam maher zain….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  51. lolyat gang says:

    fuiyooo
    body minah baju biru tu
    mantap beb

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  52. Aku says:

    Aku prnah trbaca petikan ;

    “Kami sanggup sentuh najis mughalazah (phm2 la binatang apa) dari bersentuhan dengan bukan mahram”

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  53. krazix says:

    eww.. tanak peluk2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. detective conan says:

    dari first aku tgk gmbr anzalna ni, semua gambar dia semua mendada, menonggek..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  55. jongos says:

    laki dijadikan utk melindungi wanita..tp aku rase die ni perosak anak bangsa….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  56. jongang says:

    Mamat tu POYO je dan Perasan Hensem

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • ustaz hilang serban di kepala.. says:

      mamat 2 mmg poyo tp ensem jauh r die banding ngn ak..slh mmg slh peluk tp klo ad awek nk pluk ak then rs cam hipokrit lak ckp xmo..jeles 2 bro awek cun p*ki p tombam geram lak ak jongang2..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. hyde says:

    dier ni kene santau gile popular laa… mayde blum matang lagi kot… bagi la dier maser… bru lpas sunat tu.. tu yang merenyam semacam..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. no wonder laa says:

    alaa,x suke kat awex melayu….yg ko 2 keturunan ape? mak ko keturunan ape…..owh,i taw……..ko suka awex bangla kan shah….cit,podahhhh…..;p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. mcm2 la skrg…nikah je senang..blh peluk siang malam

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. aysyah says:

    tak tahu lah nak ckp ape pasal ini cuma apa yang boleh di katakan

    apa2 jer lah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. siti says:

    yelah seronok di dunia jer….jgn lupa balasan di akhirat kelak..renung2kan lah n selamat beramal.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. pagi isnin says:

    ape ko ingat ko ensem sgt ker?? xde laa sehensem mane pon..
    alahaiii…wat malu jerr peluk sane peluk cni..
    xabeh2 nk wat kontrobersi..
    artis yg lagi popelar dr ko xde pon nk skandal sane skandal cni..
    alaaa pelissss laaa…
    sudah2 laa bseronok ngn dunia nie..xkemana nye yer shah susah nk eja ooooii…kengkonon jaszle tu abeh commercial laa..cehh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. syazqy says:

    atas dunia bole lah suka peluk2 pompuan nnti diakhirat peluk sape aku pon xtau itu semua keje ALLAH.buat ape yg Allah suruh tinggalkan larangannye.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  64. yanazubir says:

    kpd abg nara, mmg btol la shah jaszle ni suke awek mat salleh….die tk kate die tk suke awek melayu kan? so kalo die suke awek melayu pon, biar le die….ape de hal? hehehehe…lgpon tgk le taste die cmne, awek melayu pon tp muke cun tak hingatttt!! ala2 mat salleh gituuuu~~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. xhensem says:

    ala,yg tak dpt peluk tu SJ jeles ar tu…nie mesti tak cukup syarat nie..nk peluk SJ kene hot2 je tau..he3..pastu kutuk belakang dier…kalo dah hensem kate hensem…takkan nk kate muke senget lak..dh tuhan bg dier hensem..apara,ati manyak busyuk punya olang..dh perempuan yg nk kt dier..nk wat camner..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. nona says:

    pelok bantal busuk lagi best!!!ngeeeeeee~~~~~~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. crazeeshorty says:

    Hahahaha….. Dia ni masih hingusan….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  68. mr x says:

    pmpn zaman skg mmg makin bodoh ,pantang tgk laki ensem..smua nk sapu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. saya says:

    dunia semata2 je.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0