Written by AbangNara | April 13th, 2015

Gwiyomi, gwiyomi, gwiyomi. Lagu tersebut bersama gaya tangan dan muka comel pernah menjadi kegilaan di Malaysia satu ketika dahulu. Ramai sangat gadis-gadis Malaysia yang buat video gwiyomi nie. Semuanya pun comel-comel. Kalau tak silap Nora Danish pun ada buat. Tapi yang paling best tetap daripada gadis Melayu bertudung di bawah. Cute gila kot!!!

Abang Nara percaya ramai pembaca BeautifulNara yang berjantinakan wanita pernah bergaya comel gwiyomi dengan kamera masing-masing. Jangan sia-siakan kecomelan dan ke’cute’an anda itu. Tunjukkan ialah untuk #GwiyomiContest daripada LINE ini dan menangi pelbagai hadiah awesome!!! Daripada selfie tak tentu arah, lebih baik buat pose gwiyomi, dan hantar untuk #GwiyomiContest. Mana tahu ada rezeki kan?

gwiyomicontest

Tak perlu ambil video untuk #GwiyomiContest ini. Hanya perlu ambil 4 keping gambar yang menunjukkan anda sedang buat aksi comel gwiyomi. Tapi langkah pertama dan langkah PALING PENTING ialah download dulu applikasi B612 dari LINE ini. Sebabnya semua gambar comel gwiyomi dengan hashtag #GwiyomiContest perlu dihantar menerusi applikasi ini.

gwiyomicontest

Bila dah download applikasi B612 ini, tibalah masanya untuk anda bergwiyomi secomel mungkin dengan kamera anda menggunakan applikasi ini. Buatlah style macam mana pun yang penting kena ada 4 aksi gwiyomi. Semakin comel gaya anda, semakin tinggilah peluang nak menang. Yang penting, gunakan 2×2 collage selfie untuk gaya gwiyomi anda. Meh sini Abang Nara kongsikan contoh-contoh #GwiyomiContest.

gwiyomicontest

comellll kan?

gwiyomicontest

nie pemenang minggu pertama. Korang boleh buat lagi bagus nie

Abang Nara nak suruh wife join sekali sebab hadiah #GwiyomiContest ini semua hebat-hebat belaka. Ada dompet Chanel, bracelet Tiffany & Co dan banyak lagilah. Tarikh tutup ialah 3 Mei 2015. Ada banyak masa lagi untuk anda menghantar selfie Gwiyomi anda. Pemenang akan ditentukan menerusi undian terbanyak di akaun rasmi LINE Malaysia.
gwiyomicontest

Nasib baik hanya gadis-gadis je yang boleh join #GwiyomiContest nie. Kalau tak Abang Nara pun confirm akan bergwiyomi jugak. Hehehe. Maklumat lanjut sila layari Facebook LINE Malaysia. Kalau ada apa-apa tak faham, sila tinggalkan komen. Nanti Abang Nara jawab. Selamat bergwiyomi!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 responses to Serlahkan Kecomelan Anda Dalam #GwiyomiContest LINE

  1. Syafik says:

    aku nak buat boleh ? hahaha konfom ramai menyampah

    0

    0
  2. ntah pape says:

    sudah le abg nara…jgn jatuhkn maruah isterimu utk sertai contest yg bukan2…hadiah lumayan konon….

    0

    0
  3. Kiki Kerja Kahwin says:

    Ni mesti contest anjuran company2 Cina nak jatuhkan maruah gadis2 Islam Malaysia….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Dah lapok baru nak buat contest. Tak mo lah. Dulu okay la ckt. Skg dah mcm bodoh je aku nengok sape yg buat. So ketinggalann

      0

      0
  4. orked ungu says:

    outdated da kan gwiyomi2 bgai ni.. booo

    0

    0
  5. adudu says:

    benda ni bukan dah ketinggalan zaman ke ????? ZZZzzZZzzzz

    0

    0
  6. Manusia says:

    abg nara… tlg bgtau sket macam mane nak contact abg nara in private? tak puas hati dgn blog ni.

    0

    0
  7. comel aaaihhh tengok yang muda2 remaja ni… bila yang tua2 ni rasa segan pula nak bergedik depan kamera :p

    0

    0
  8. ganteng says:

    Cukup2 la bang nara oii.. dh la suka cilok info gosip artis orang lain. Ni nk soh org umah masuk contest gwiomi plakkk. Bawak2 la hafal ayat2 lazim ke. Ada gk manfaat

    0

    0
  9. meooooon says:

    dari pada buat contets selfie gyiyomi baik buat contest baca al quran ke??? hafal al quran ke…atau contest bacaan surah al fatiah yang betul…….
    nie buat contest mengediq jer…..
    bodo toi laaa

    0

    0
  10. burn says:

    I don’t think test stiap individu bole control sama..abg nara cuma promot sape2 nak join..silakan sape tak nak tak pksa..maybe ade org nak mndptkan satu barang tuh dgn buat mcm nih..stiap org punya cara..lagi pun klu benda tak melanggar hokum agama..tak mmbuka aurat cuma gaya muka angkat tangan buat peace kenyit mata..no problem kot bukn abg nara nk suruh wife dedah sana sini,maap sy pun bukan ahli agama..nk komen cuma dr pemikiran..lagi pun nak bca quran nak buat tuntutan agama xpose2 takut lak nanti lari dari nawatu jadi riakkk..habaqkan pada smua org..

    0

    0
    • bukan abg nara says:

      jgn terlalu gunekan pemikiran bila mengomen.. takut nnt akal melebihi wahyu… :)..lebih baik diam drpd terus berkata2 bende yg kite tak yakin, tapi ditambah plak disclaimer

      0

      0