Written by AbangNara | January 28th, 2011

siti nurhaliza

Tengok kulit muka Datuk Siti Nurhaliza, terus Abang Nara menyanyi lagu M.Nasir:-

[note] Yang tulus yang mulus, yang mulus yang kudus[/note]

Mulus gila kulit Datuk Siti. Kalau pakai SimplySiti boleh dapat kulit secantik Datuk Siti, hari nie jugak Abang Nara pergi beli. Jeles tak ingat dah nie.

Oh ye, Twitter Datuk Siti Nurhaliza yang tak sampai sebulan dibuat sudah pun mencecah 12 ribu follower. Tak lama lagi cecah 20 ribu la tue. Korang kena follow sebab Tweet Datuk Siti sangat comel. Korang tak akan sangka Datuk Siti akan tulis macam tue.

Lagi gambar kemulusan kulit wajah Datuk Siti dengan membaca entri ini sepenuhnya. Semua gambar dicilok dari Twitter Datuk Siti Nurhaliza.

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

176 responses to Serius Mulus Gila Kulit Wajah Datuk Siti Nurhaliza, Jeles Abang Nara Dibuatnya

  1. silentgirl says:

    bole la…lawa la gak…make up kan..

    • zaza90 says:

      ooppss…!!biasa saje..

    • LadyLynn says:

      MEMANG CANTIK. TAK KISAH LA APA ORANG NAK KATA.

    • Lipstick Hijau says:

      Dato CT cantik la…comel…..luv CT!!!~~~~!

    • Blog Sensasi says:

      mmg ct comel tapi dah org yg punya

      kami di blog sensasi nak war2kan tentang tajuk posting di blog sensasi

      kami prihatin harap2 anda juga prihatin
      “JENAYAH:Tahan MyVi putih bernombor WUS948 kerana disyaki menculik” ceritanya di blog sensasi

    • takSYGmulut says:

      Bagi org yang berhati bersih, semua percakapan yang keluar dr mulutnya perkataan baik-baik,manakala bg org yg hatinya kotor selalu keluar perkataan kotor, jd x guna kita menghina sesama islam, ada baiknya kita berselawat ke atas nabi….budi bahasa budaya kita..tak ada manusia di atas muka bumi ini yg sempurna 100%. jd cermin-cerminlah diri anda…..wassalam

    • takSYGmulut says:

      tak ade gunanya kita mencaci dan mengutuk org, sedangkan kita x sempurna 100%, siti x ckp dirinya cantik, mahupun kulit cantik tulus mulus, sebaliknya org lain memujinya….org yg cantik dtgnya dr hati yg bersih, dan tak ade gunanya org yg cantik tp perangainya nauzubillah….allah maha besar, maha adil dan berkuasa…jd renung-renunglah diri anda….usaha tangga kejayaan…

    • durianBELANDA says:

      kecantikkanya membuatkan ramai lelaki tergoda…..nasib baik siti x rampas laki korang semua….klu tak mesti korang yg merana…hi..hi..
      kira oklah bekas isteri datuk k, sbb jd janda kaya, klu nak cari anak teruna pun bleh…tak gitu…

  2. i love dato siti nurhaliza says:

    cun!!! cantik!!!! suka sangat kat tok tie!!!

  3. iela says:

    nice!!

  4. JeMBaLAnG TaNAh says:

    bkn ke sbelum DS da produk simply siti lg muke die dah mmg mcm tu??…produk mana2 pn sama jek,klu rajin membelek n memanjakan muke,insylh sape2 pn leh cantik mcm tu..ditambah plak ngan makeup…
    tp DS mmg cantik pn,sume pmpuan cantik pe??.. ;)

    • big haha says:

      bgaimana memanjakan muka?

      • KakLong says:

        Cuci muka kurang2 2 kali sehari..
        Tiap2 minggu sekurang2 nya 2 kali, kena amalkan:

        1) Skrub muka pastu
        2) Wapkan ngan air panas (seelok2nya wap air lepas mendidih tu) pastu
        3) Pakai masker yg contained timun or green tea

        *Tiap2 malam lepas cuci muka kena pakai toner pastu moisturiser..Kalo konsisten, korg akan dpt muka mcm Tok Ti..cuma tinggal rajin tak rajin jer.. Akak buat n menjadi..umur dah nak 30, org ingat 24..huhuu

        So, renung2kan & selamat beramal.. :D

  5. pergh! says:

    pelik tp benar snggh… mcm mna ct boley tlis cm tu ye? cra tulisan dia x mcm cra dia ckp..

  6. Reena says:

    Mulus katanyer..kulit zizie ezzette laagi mulus..i’ve seen her without make-up..seyes mulus!

    • jeng2 says:

      yup..n lagi satu masa aku kawin dulu pak andam aku ni amakeup artis dia tunjuklah dia amik gambo dgn artis2 yg dia makeup..dia kata kulit paling cantik n xperlu makeup tebal camelia..datuk siti tebal..

    • miss oren says:

      ha’ah aku pon penah jmpa zizie mmg mulus gila… tok ti stakat make-up je tu……

      • tol aaa…. akak pun penah jupe zizi. mmg halus bebenor kulit dia. mmg xnmpk make up pun.. sbb dia mase tu dok santai2 je. ble bezakan artis make up over2 ngan tak bile face to face apa lagi siap berlaga pipi kih3x..

        • Que Sera Sera says:

          aku pun suke. Kulit fauziah Latif pun mulus dr dulu sampai sekarang. dia nampak lebih muda dr ct

  7. cinta says:

    tulis macam mane?
    leh sesape leh copy paste tulisan die?

  8. bb says:

    HMMM..HALUS MULUSNYA KULIT DATO CT NI.YO LA, ORG KAYA KEJE MANA STRESS.HEHEHE.KTE NI, KEJE OPIS BERLAMBAK, JAGA ANAK, JAGA HUBBY, MASAK, ITU INI..DH TAK MULUS.=D

  9. siti mmg cantik. tak ble argue. tp bab kulit cantik tu, ade member bgtau, dia ade kekwn ngan makeup artis, dia bgtau kulit siti mmg putih gebu tp kulit dia x cantik sesgt smpi mulus licin bla2, even jerawat pun ade..siti penah crita, penah kena kensel shot iklan bila muka dia tetiba ade jerawat. make up artis tu bgtau kulit artis yg cantik antaranya Ning Baizura, walaupun dia berkulit gelap tp xde cela kat kulit dia… same aa cam mat saleh, walaupun putih tp kena make up sbb kat muka diaorg biasanya ade jeragat…

  10. bb says:

    anyway, dato ct mmg cntik klu tk pakai make up pun.muke baby face.=)

  11. effie says:

    cantek!

  12. jelita~~ says:

    dulu kulit ct x brp putih & mulus camne..maybe dia ada buat something yg kita x tahu. dah masuk 30-an tak kan kulit xde kedut langsung. tul x? duit byk tipulah x pernah buat rawatan kulit muka. setakat penjagaan produk mula apa la sgt….

    • miss oren says:

      ye lah…. skrang ni pun dh ada gas untuk putihkan muka juz sebur je gas tu kat dalam kulit…tak caye tanya kat kak dynaz.. ada keluar kat rancangan nona baru2 ni……

  13. seryna says:

    tudung cik siti terbang kat mane?

  14. ikan buntal says:

    cam nk geget-geget aje hehehehe…shanteklahhh..

  15. Mel says:

    mana tak mulusnya kalau ada kelebihan pi SPA setiap ari…..kalau muka orang biasa pun hari-hari pi SPA boleh jadik mulus macam kulit CT.

    Tak mungkin kerana pakai SimplySiti boleh jadi macam tu. Ada orang kata dia punya pelembap jenis La Mer 5k sebotol. Peerrgghhhh…kalau ini la regenya…..tak mulus jugak tak tahu la kan.

    Saya rasa Diana Daniele, Lisa Surihani & Farah Brep Brep antara yang berkulit mulus.

  16. nonochan says:

    org kaya blhla…………………………..

  17. garpu sendok says:

    habuk pon x heran. enjit bg seri mmg la muluss..

  18. meow says:

    pakai la tudung betul betul lagi berseri :)

  19. helo says:

    apa kejadahnya fesyen baju ct ni?nak2 yg gambar last tu.cantik bukan pada muka saja; tp keseluruhan.muka cantik tp badan gempal baju mcm badut pun tak guna jugak.duit byk,paling koman hirela fashion consultant.org biasa2 tak byk duit pun tak dressing mcm badut. hissshh

    • si gendut says:

      ..kau ni ade je yg tak kena…takkan 24jam nak dress up manjang…bagi aku yg memang kasih tak belah bagi kat ct…dia tetap cantik kalau pakai guni sekalipon…dia ni cantik luar dan dalam…yg paling mahal tu kaya tapi humble…mau dgr lagi ke?….enuff said for today…muahhh ct

  20. Auta says:

    kulit org kg lagi mulus & natural..i like it………………!!!!

  21. kurus says:

    aku nak try lah simplysiti ni..
    nanti lah pas aku abeh guna syurah..lalalala…

  22. Ieza says:

    Siti ni nampak lebih comel bila tak mekap.. natural beauty.. bila make-up tebal sangat dah tak nampak kecomelannya…

  23. zabuan says:

    anak tri siti yg slung tu sape name??awek die lawa

  24. mr riaz says:

    dah pakai benda2 mahal kat badan nampakla lawa…

  25. nana says:

    bese je aku tengok…muka dah mekap…..

  26. SUEADIRA says:

    Sebenarnya artis2 ni bayak pakai Vitamin C Plus Gluta . Lagi mahal Gluta tu , lagi cepat hasilnya. Kulit putih n Berseri .Tu la tren artis sekarang. Cuba tengok muka Umi Aida dulu dan sekarang . Kan berbeza

  27. sang kelembai says:

    nenek aku pon kulitnya mulus jugak .. pakai bedak sejok je ..!!

  28. skyjuice says:

    guna la produk simplysiti..kalah ct ngn abg nara nnt..hehe

  29. Farah Brep Brep antara says:

    biasala kena gangbang tiap hari hehe

  30. ZZZ says:

    MACAM BURIT JER……

    • sayangselasih says:

      mka ko yang mcm burit…cermin lah dulu mcm lah ko tu lawa/encem sgt (tak tau ko nie ppn ker llaki)…slipar jepun aku lagi lawa dri muka ko…he33333333333333

    • Puteri Bunian says:

      ZZZ…!!!!
      u n ur mouth more rubbish!!!!!!
      dun so cocky say that word or critic her…..!!!
      it Gods gift to her? not to u..!!!!

  31. kurus says:

    abang nara…
    nak request boleh?
    aku tngh tngk episod 1 puteri salju kt tv3 ni..
    ada sorang plakon yg jadi ibu tu.. suka sangat..
    boleh la masukkan posting tntang plakon2 ibu ibu kt mesia ni next time yer..
    aku suka sgt dgn mrka semua.. trutama yg dlm drama ni..
    kang abeh..aku coba tngok sper nama dia..

    • kurus says:

      tak dpt tngkap la nama dia…
      rosnah mt aris pon ada gak.. dia pon ok gak brlakon..

      ntah saper nama dia.. nmpknya dia blakon satu episod jerk..
      sbab awal2 dah meninggal lak dia dlm drama ni..
      ruper dia mcm hindustan sket..

  32. Reena says:

    Sebenarnyerrr…akak nitaaaa lah yg paling mulus, gebus..seperti katanyerr…air wuduk sudeyyy…kihkihkih..

  33. sayangselasih says:

    Perfecto!!!!!!!!!!!!!!!!!!…akak mmg minat giler lah kat datd ct…sejuk jer tgk muka dia…tak jemu lgsng..nilah bukti keikhlasan dato berkirban dlm bidang seni nie….bukan semata2 kerana produk jer yang dia blh dpt kulit cntik mcm tu….kalo apa yang kita buat tu ikhlas terpancar kat muka tu….yang tak suka dato ct aku tak kesah..asalkan aku suka….ko ada

  34. mixgirl says:

    alaa…biasa ajer kulit ct nie…
    ada artis lg cantik n gebu lg kulitnyer x kecuh pn!!!

  35. Piston Pecah says:

    lagi mulus kulit lisa…

  36. Didi says:

    btw, ct pakai produk jepun brand “la diva”… my chinese fren yg ckp coz dia pn guna n ct is one of the regular custmer. mmg result dia gempak tp ya la, mahal dah tntu puny… 3 bln skli mesti kena renew n dkt m’sian market benda ni x leh masuk. x taula nape…

  37. bb says:

    klu nak kulit mulus smulajadi tanpa make up, mkn la EPO.(Evening Primrose Oil).Mmg sgt bagus utk kulit wlupn fgsi utama dia utk piyed yg tk regular.klu piyed ok pun, still bleh mkn.dia banyak mnfaat utk wanita.Bb dh mkn 5 tahun, kulit bb sntiasa lmbab(bdn dn muke), kulit jadi sekata, cerah, gebu, kulitb kaki jd lembut, rmbut kurang gugur(mklumlah, dh bsalin ni msalah tu mmg ada), n yg pling best org ingat bb baru lpas skolah, pdhal umo kejap lagi masuk 30 an.hehehe.

    tak yah nak pakai make up tebal2 mcm artis, pakai produk mcm2.ksihatan bmula dri dlm.=D

    • cik karma says:

      kau biar betul bb, dah nak masuk 30 pun nampak cam budak spm??jeles benor ku mendengarnya..aku tau epo bagus untuk pompuan, tapi fungsi sebenarnya aku tak pasti lak, tu yg cik tak termakan lagi..

      • bb says:

        bb tk ckp, tp org lain yg ckp.=D(member-member bb la…yg seusia.hehe). seriously, kulit mmg sntiasa lembab coz tu la muke susah nak naik kedut.sebab epo ni dia kndungan dia minyak dri bunga.vitamin e pun ada.

        fgsi dia bagus utk wanita.Cik Karma Google la.Bb makan EPO blackmores yg 500 g dulu.skang mkn yg HPA punya.apa2 brand pun, fgsi ttp sama.Wah, cite psl kcntikan plak.hehe.Tp apa pun, pngambilan sbarang suplemen sila tanya kpd Dr.anda.

        ~Kcantikan Semulajadi Bermula Dari Dalam, Bukan Make Up~=))

  38. anniessa ay says:

    pkai mahal2 pon lastly tepek bedak sejuk jugak..
    member2 kolej i ciap pkai yg brand2 lg..ade yg pkai dior, loreal paris, etc.. tp bedak sejuk jugak dorg tepek mcm hantu!! hahahaha !!!

    p/s : kejelitaan adalah hak milik setiap WANITA ! :p

  39. Nor says:

    Foundation Dan bedak buat muka jd gebu! N some treatment I suppose!

  40. Ct says:

    obsession of herself….

  41. zabuan says:

    iklan milkadeal kat atas tu jual pe smlam aku nmpak futsal arini jual dinner table lak……

  42. CANTHEK says:

    rabun ke abg nara nie..lbh baik abg nara pegi check mata..kot2 something happen kt mata abg nara tu….:P

  43. nursetausemua says:

    jgn risau….mcam2 ada ari ni – peeling, laser, injections. cream aje wont do the work!! siap duit je.

  44. mulut tempayan says:

    cantiknya ct ni korang ble ckp x cntik..tanpa mekap pun dia still nmpak cantik dan cute sgt..

    atau korang jeles ni coz korang x cntik? hehehe..

  45. Que Sera Sera says:

    kecantikan akan pudar. Kecantikan iman kecantikan yg abadi.
    teringat satu dialog drama; bermake -up mcm juga cat rumah. kecantikannya tak kekal.
    bermake up haram, kebersihan itu yg dituntut. Bersih hati, bersih iman, bersihlah muka.

  46. sape yg pnah jumpa die dpn2 tau la btapa tebalnya dia mekap…. sebalik mekap tu, itu yg kita xtau ;p

    tp ct mmg comel la pon…xdinafikan. bab kulit tu je jd rahsia ct

    • teropong says:

      setuju sekali.Dari skrin tv pu dah nampak. Tahi lalat tepi bibir pun tak nampak dibalut foundation berlapis lapis.
      Tentang comel tu aq kureng setuju. Pd aq lah…”comel” sangatlah bukan comel loteh.

  47. aku.dia.dan kamu says:

    siti xpakai safety belt atas jalan raya..pe la nak jadik nie..isk isk isk

  48. mamadamia says:

    bedak 4inci suku mau x mulus…kulit bulan pon bisa mulus kalau disapu bedak mcm tu

  49. student bandung says:

    niceeeeee

  50. hajimaru says:

    kalau fulus bnyak..kulit yg mcm jalan tar pn boleh mulus..

  51. Maimoon says:

    Releven ke ltk tread psl ct kat cni.? Kena kutuk adalah. Bingai!

  52. addy says:

    hahaha… letaklah cite apa pun
    yg kata anti-ct pasti akan duduk menepek kat sini
    hahaha… ternyata ct masih popular antara semua
    kes FS pun kalah
    tgk jelah komen psl siti je dh banyak
    hahaha… terima kasih kpd anti-CT
    anda memang follower yg gile2 sangat
    kata anti tapi anda sentiasa menunggu
    wakaka… gelak sama mereka

  53. min says:

    ni hasil pakai simply siti ker? mustahil beb….baru je lg simply siti nit, xkan hasil dah macam nie…?

  54. calm says:

    giler arh…x make up pun cntek…

  55. fcuk says:

    x perlu lah ko pakai tudung lah ct…tengok pun meluat jer… asyik cite dia jer…boring lah…. dah lah mandul…. lagi nak buat dosa…

    • mizza says:

      fcuk.. apa mslh ko nak ckp org mandul?biarlah..ko xtau ke yg bek atau buruk sume dtg drpda DIA? apa hak ko ??cbe cite..cbe cite ..pe mslh ko nak ckp psl rezeki2 yang dtg dr Allah s.w.t?

    • ohmybanban says:

      ntah kau nih.. ei,fcuk.. aku cakapla.. selalunye orang yang mengata orang lebih nih bende tu datang balik kat kite.. kena kau mandul kang baru kau taw!

    • sayangselasih says:

      ee teruk nya awk ni…ckp org mcm tu bygkanlah kalo dato ct itu ahli keluarga ko sendiri org ckp mcm tu…

  56. damia says:

    nama je datuk ke dato’ …tulis dlam twitter macam sengal je..tak menggambarkan langsung mcam org tua…ada perkataan “doh” la “kot” la…sebijik macam budak baru nak up…apa2 pon kulit dia mg cantik, org banyak wiwit kam

    • mmy says:

      ada panduan ke klu ada datuk kena cakap mcmni
      klu takde datuk kena cakap lain lak
      apa lah doh, benda kecik pun ko nk bisng2

  57. hanie says:

    masih lagik tak puas hati hahah.kenapa kalo memey, fasya sandha semua org mengamuk tanak back up depa..tapi ct lain pulak…semua org senyap tutup mulut…kenapa? sebab banyak duitkan?

  58. minah says:

    eleh…mekap!!! cuba yg xmekap huhuhuhu

  59. Arisha says:

    tok ti ni banyk duit leh la wat mcm2 bg gebu mulus kulit dia 2.. ade duit smue pun jd….

    • meow says:

      yup.. ade duit mmg sume ble wat.. wat pe cr duit klu xgune..?? human is very complicated… jgn slhkan siti klu die gune duit tue utk diri dia sendiri.. =)
      money is not everything..but everything is money..

  60. teropong says:

    gambar ke5 tu tak sesuai. Berselendang…berlengan pendek. menimbulkan kekeliruan yg memandang terutama pd yg bukan Islam.
    Islam melarang mencukur bulu kening…dilaknat : 40 hari tak diterima amal ibadat
    org lama berpesan jgn jadi ‘yellow banana”. Pisang walauapapun kulitnya tetap kuning. Mata hitam tak bergati warna. Kurniaan Allah tu tiada cacatnya.
    mengingatkan diri saya sendiri

  61. KO says:

    Ada orang diuji dgn kesenangan, ada org diuji dengan kesusahan. Between the two, sy lg rela diuji dengan kesusahan sebab ia mengingatkan saya akan kuasa Allah. Pls remember friends, don’t be like Siti. Diuji dengan kesenangan; she wins everything in her life. Tapi Siti mudah lupa.

    Maybe she feels that Allah’s gift to her as a sign of approval from Him. And the truth shall prevail. Hukum alam tidak memilih. It’s only a matter of time.

    Beauty is only skin deep. Ugly is to the bone.

  62. gosipgurl_fea says:

    awwww cantiklah. simply-ct ~~XD
    anyway kalau nak cantik mesti keluarkan toxin dari dalam badan. amalkan minum green-tea 1 cawan sehari pun dah cukup. luaran memang kena jaga tapi cantik sebenar tu dari dalam. maksud saya yang berkaitan dengan toxin sahaja ya ;p

  63. fzura says:

    duit banyak kan, ape tak mulusnye.. mcm2 bleh buat, duk dlm spa sehari pun xpe..xyah basuh kain, xyah kemas rumah.. mencantikkan diri jela..

  64. mila says:

    sape kata siti cume diuji dgn kesenangan je?? die pon diuji ngan kesusahan.. kesusahan sbb blum dikurniakan cahaya mata .. sbb kesusahan tu die slalu dikutuk.. so mcmne? pk dlu sblm menulis.. =)

    • CANTHEK says:

      itu bkn kesusahan la..itu namanya dugaan…adoyai…!!

      • mila says:

        dugaan tu bkn kesusahan?? abis ko define ia sbgai satu kegembiraan atau kesenangan? lawaakkkksss.. adoyaiiii

        • KO says:

          Bukan sy x fikir. Maaf, takde anak tu mmg satu ujian utk die. A small alarm from Allah moga2 die sedar (baru 4 thun kan ? Ade la tu nanti. ) But even after being tested, do u feel she has changed to someone better? Sorry to judge, but I dont think so.

          Lihatlah perkara2 sebelum ni. I’m really comparing between what she has lost n what she has won. Between the two, winning has been her thing. All this while, almost everything is on her side. Mmg die kene kutuk, but we know Siti is immune to that kind of thing. Such thing has no effect on her as many people are on her side. Segala yang buruk Allah dah tolong lindungkan.

          Tulah yg sy maksudkan dengan diuji dengan kesenangan. Kesusahan tu terlampau sikit utk die btul2 rase kuasa Allah.

        • mila says:

          ok…=)

  65. hanie says:

    aku berdosa..mintak maaf ya ct..tanak kutuk dah,janji…mendapat seruan keinsafan di kedai mamak tgk bola…..smekommmmmmmmmmmmmmmmmmmm

  66. diacinta.. says:

    abg nara jgn la post pasal ct lagi.. cian die..
    die x mintak pun kita cite psl muka die..tin pepsi die tu ke..xslh klu org len nak menegur.. tp xbek menghina..
    xkn nak tunggu smpi die da xde kat muka bumi nie bru kita nk berhenti menghina?

  67. penguna simply siti says:

    suka tgk kulit datuk siti yg mulus n cantik tu……tp kenapa bila kita pakai produk simply siti tu jadi x sama mcm datuk siti???? jgn kata nak jadi licin……terus naik jerawat everywhere. at last kena jumpa doktor pakar…….kos nya jd lebih mahal dr beli produk simply siti. SO musykil……..

    Datuk Siti tolong jawab ckit……

  68. biskut says:

    ct ni cantik klu mekap biase2 je…tak yah mekap tebal2..pelik jd nye..pasal org kate dia mandul tu…itu bkn dia nk..kita ni tau ke dia betul2 mandul?ade org yg da kawin berbelas2 tahun baru dpt sorg ank…ni kan plak dia barui 4 tahun je…bkn membela dia tp berkata2 tu bialah rasional…Allah Maha Mengetahui segala2nya

  69. biskut says:

    baru je smlm dgr ustaz kate..klu kita dpt apa yg kita nk..itu pun bermakna ujian jgk utk kita..ujian supaya kita x lupa & sentiasa mengingati Allah & bersyukur dgn kurniaan Nya.

  70. nhs says:

    kata xnk adjust kening dh…tp tetap adjustkn…dasar hipokrit!

  71. mdm m says:

    nak kata cantik…bolehlaaa….muka nenek aku kalau make-up pun cantik juga…harap muka saja cantik tak cukup sister…hati perut pun mahu cantik….lagi satu aku malulaa tengok tok ti pakai tudung cam ni….what is this? orang islam baru kot. aku takut style pakaian dia jadi ikutan generasi akan datang…di halalkan yg haram…the best buka saja tudung tu

  72. dot dot says:

    lagi baik nk muke cntik dgn mekap drpd cucuk sana sini!

  73. lolyat gang says:

    memana org kampung pun akan jadi camni
    dulu miskin xleh nak cantik2

    skang byk duit,touchup segalanya

  74. hacks says:

    ala x pyh nk malu tgk ct pkai tdg mcm ni…..yg pakai tdg bju dedah sna sni x malu lak kn? yg pakai tdg tp tdo dgn jantan x malu lak kn? tdg x menunjukkan keperibadian seseorg skrg ni…ada yg x pakai tdg pun tp rjin solat lebih drpd org yg pakai tdg tp solat buat x endah ja…bersyukur kpd yg dpt hidayah utk pakai tdg sejak kecil..kpd yg blum memaki tdg, smoga anda juga dberi hidayah…no one perfect xcept rasulullah…

  75. CANTHEK says:

    WANITA BERKOPIAH…………

  76. ohmybanban says:

    kenapela korang sume ni nak dengki sangat ngan die?? biarla die.. yang korang ni dok kutuk2 siti ni da bagus sangat ke?? yang lisa surihani x tutup aurat tu boleh je korang puji melambung kan..

  77. yoyo says:

    mestila mulus….kan cocokkkk….

  78. dinda says:

    i tahu story yg sbenarnya…! SITI PAKAI SUSUK..trust me..demi allah i x mnipu…she told me! n i know evrytink..

  79. ehem says:

    jgn nak mengarut la dinda…buat la fitnah bukan2…kulit die mmg i dh penh tgk dr dekat without makeup mg mulus giler…and Olay penah buat kajian kulit DT tk de masalah pun

  80. tasha says:

    dinda nie meroyan.hello, orang pakai susuk x boleh masom mekah tau or dah kena pedajal kat mekah nun.Ko ni sengal or tak belaja bab agama weyh siap demi2 Allah lagi. Bangang!

  81. b0m b0m p0w says:

    alahai la k0rg ni tau…
    die cantek ke,x cantek ke…
    yg kaya die kan?
    die pakai mekap tebal ke, x ke…
    yg hidup mewah die kan?
    die pki tudung ke, x pki tudung ke….
    kub0 masing² kn?
    kenape nk kene memburukkn die..selama die dlm dunia seni ni, x pena pn die pakai baju yg menj0l0k mata..t0l x?baju yg tkeluar lurah dendam..
    kain singkat yg tnampak lubuk² terpendam?
    x de kn?
    bnyk artis lain yg pakai baju mcm x cukup kain x de plak k0rg kec0h..
    manusia², klu sekali pn x suke CARA die jgn sekali kita mengutuk sbb itu pn ada lah d0sa pada kita..sebaliknye kita berd0a sem0ga 1 day insyALLAH pintu hati die terbuka utk menutup aurat dgn cara yg betul..amin~ sama² munasabah diri..;) peace n0 war~

  82. JoLL says:

    sume org pun punyai kecantikan masing2 !!!
    hargai kecantikan masing2…

  83. ain says:

    tapi
    macam seram pun ade muka siti nih

    jgn mekap tebal2 la siti.. kalo muda2 comel la gak mekap tebal skit
    dah tua ni
    seram laa

  84. duit banyakkk…. boleh la letak macam2 krim… makan pn bende berkhasiat + fresh…mst la kulit segar jerh.

  85. myne says:

    song hye kyo malaysia

  86. sayangsayantg says:

    Kalau ada duit, kulit berdanau pun bole jadi lawa… pls lah… she got tones of $$$… apa apa buat enhanced.