Written by AbangNara | March 16th, 2011

gambar irma hasmie bertudung

Inilah wajah terbaru Irma Hasmie bertudung. Serius comel. Abang Nara LIKE 15 juta kali. You go Irma!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

197 responses to Serius Comel Bila Irma Hasmie Bertudung Litup

  1. cassandra says:

    tahniah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Nazim Nasri says:

    ALHAMDULILLAH :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. anum says:

    comelnye.. tahnia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Chicuka says:

    Alhamdulillah~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. ehem says:

    mmg comel

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. bakawali girls says:

    comei nyer…sejuk jew mata memandang….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sukaati akula.. says:

      ade 2 tiga hantu yg freehair ke hape yg dislike komen korang yg mulia2 nih?..xpakai tudung da la..xyah nk dislike2 komen org cakap alhamdulilah..xde agama btol!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. guli pecah says:

    wajah dia ayu je..tak sesuai tuk N…tu..nasib baik dah putus…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. boboiBOY says:

    comel3!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Syima Emi says:

    mmg sweet. alhamdulillah.. semoga bertrusan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. hijau says:

    Tahniah irma…semoga terus diberi hidayah dan petunjuk olehNya.yakinlah rezeki ada dmana2 dan cinta utk kamu itu ada..=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. me says:

    i like 50 juta kali..kalah abang nara..hehehe ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • achik says:

      ntah2 pasni abg nara byk post pasal irma apa berbanding Lisa Surihani kesayangan abg nara tu..
      hihihihi..
      apa2 pn Alhamdulillah smoga kekal irma macam ni..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mary says:

        sokong! cite sal irma k pasni. lisa suriahani taon lepasss. taon ni irmaa

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. PuteriSukaKentut says:

    Comel sgt wardina! i loikke~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. villa says:

    lepas nih leh la kak irma hasmie jd cover artis tuk BN lak..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. kyu says:

    like 16 juta! lol

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. faliq says:

    biasa je….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • akubukandia says:

      betul..biasa je..same je xpakai atau pakai.. xcun pun.. wardina cute lg

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • yuyu says:

        bg aku wardina ni rupe takdela unik ke apa. lgpun dah biasa tgk stok muke gitu. minat lagi aku dgn irma sbb nampak unik dan kiut. wardina ni overrated la

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. PuteriSukaKentut says:

    Over la Abg Nara like 15juta kali.. mampu ke tekan byk teuw?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. Dewi says:

    Waw! Memang lg ayu la…tahniah irma. Semoga cepat dipertemukan jodoh ya. amin.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. walid says:

    irma mmg comel, bila bertudung lagilah comel. btw..semua perempuan yg bertudung sgt comel krn mengikut suruhan agama Islam. Jadilah wanita yg solehah wahai wanita2 Islam…amin..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. red Onion says:

    wahhh! bguslah tuh..harap2 kekal ke akhir hayat lah ek..jgn kejap bukak kejap tutup lak pasnieh cm ex wife aziz m.osman tuh hikk..pakaian pon kena jaga jgk,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. apisv2 says:

    aku salah sorg peminat irma hasmie;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Jiji says:

    kiut gaban!

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
    Cari hadiah best untuk yang tersayang?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. tk says:

    suka sgt bila dpt taw artis2 malaysia pakai tudung.skg ni makin ramai yg bertudung.alhamdulillah.sape kate pki tudung tak laku???xperlu pun nak dedah sana sini.mcm aida rahim….cantik jeh..pape pon tahniah irma….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. ally_fern says:

    setiap apa yang Allah cipta itu memang cantik..
    dimana ada kelebihan disitu juga ada kekurangan..
    tak ada siapa yang lebih dan tak ada sapa yang kurang..sume sama rata Allah bagi..
    tahniah irma,teruskan imej begini..sesungguhnya bersyukurlah padaNya kerana telah memberikan hidayah untuk memakai tudung..harap istiqamah dengan apa jua yang anda lakukan..sume yang baik dari Allah..yang kurang itu dari kelemahan kita sendiri..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. cikhuhu says:

    Alhamdulillah =)
    sweet sesangat….
    sblm ni da mmg manis pon, da pakai tdung juta2 kali ganda sweet,,,

    harap irma tabah dan sabar dan jugak, kuatkan tekad semangat dan iman mu…agar kau terus kekal bertudung..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. oden says:

    btw, alhamdulillah .=)
    mr.nabil compem menyesal..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. hazel says:

    lagi cantik bertudung…wardina ni bestfren irma ke? tak ske wardina..die cakap macam gud2 je..heheh

    aritu ada terbaca kt paper mana tah..karl shafek pengacara 3hari2malam kt tv9 tu penah cakap yang die rapat ngan irma..abang nara pegila korek2 betul ke..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ABANG JAIJAI says:

      cakap gud2 pun tak suka? habis tu nak cakap maki2 ka?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • TAURUS says:

        ko x suka wardina? wardina 10 kali ganda lagi x suka ko…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • unggun api says:

          wakaka…klakar la taurus n…hahaha…kan dh kena…hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hazel says:

          sukati aku la aku nak suka ke tak suka artis mana..aku pun tak kesah kalo dia tak suka aku10 kali ganda..tak payahla nak emo2..bebas kan nak memilih, takde paksaan pun

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • SiKelembai says:

          hish,memacam.. wardina ok aper compare dr artis pompuan lain..
          yg aku tau la kan..wardina ni dh la berilmu pastu jage lak akhlak dia…perfect la..
          P/S: tu pandangan aku ler..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hazel says:

          yelah tu pandangan ko, pandangan aku lain..masing2 ada pendapat kan?

          aku cakap aku tak suka statement dia je, nothing personal

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mamu ajim says:

      mamu rgasa elok lagi bahasa yang wardina dok guna tu dari saripah rajiah haa.. hawat cheq kata lagu tu hazel, tak bek tau..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hazel says:

        aku tak maksudkan bahasa la mamu..kalau dah guna bahasa maki2 tu memanglah out..aku maksudkan statement2 dia..cth, artis tak boleh ikon..memanglah betul dia cakap tu, tapi tak perlu la nak mention satu malaysia..bab perangai memangla artis tak bole jadi ikon..abistu dia cari makan dalam bidang apa, bukan die pun bermula dari jadi artis/dewi remaja ke, kalau tak, takdenya orang nak kenal dia? (maksud aku artis tak suma buruk pun ada jugak yang elok..ada yang berwawasan n ada ilmu)..

        pastu bila irma pakai tudung dok nak tweet cakap bakal jadi menantu la bagai…alhamdulillah la irma da bertudung, tapi perlu ke nak mention macam tu?pakai tudung je dah bole jadi bakal menantu ke?bertudung tu kan wajib..aku pun pakai tudung jugak..rasa tak perlu la nak kua statement macam tu kot.

        dah2 kipas susah mati wardina jangan nak panas ati pulak..ni opinion aku je

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hazel jebon says:

        ayat ko ni kan hazel dah macam tak berupaya pompuan yg bertudung ler seperti apa yg ko bagi tahu ni weiii… mana maruah dan harga diri ko ni sbg pompuan? tol apa wardin kata srtis tak bleh jd icon sbb dia sendiri tau lah dunia artis tu mcm mana.. ko tu yg perasan mcm gud2 ja..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hazel says:

          ape kene mengena dengan maruah seorang perempuan?ada aku guna ayat memaki hamun ke?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hazel jebon says:

          tak payah lah pakai ayat maki2 pun tapi bahasa ko nipun tak melambangkan yang diri ko tu bermaruah sebagai pompuan lah..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • miss J says:

          ko cakap ape kena mengena dengan maruah perempuan?? adehh….aku ni pompuan pon malu tgk ko dok canang yg ko x suke kat wardina nih…ko artis ke yg nak terasa pe yg beliau ckp tuh??? skang lagi ramai x suke ko sebab canangan mu itu (betul kah ayat ku ini??)..

          beb..aku tau pe ko nak sampaikan..ko x suke care wardina pasal statement die kan?? tapi cube la ko renung balik ape yg die kate tu….hanya sekelumit je yg boleh dijadikan idola…tu pon aku rasa bukan idola..tapi contoh…
          aku juga manusia yg banyak salah & silap..
          jangan mara aaa…nak marah jugak tekan la dislike..hehehehe levya.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • TAURUS says:

          Hazel oi….ko cakap mcm gud2 je..hakhak
          buat sume org x suka ko mcm ko x suka wardina..
          hehehehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hazel says:

          owh macam tu?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ally_fern says:

      hazel..hazel..sememangnya benar apa yang dikatakan wardina..kenapa perlu artis di jadikan ikon..ramai lagi para ulama,yang boleh kita jd kan idola kita..x yah g jauh2 lah..cukup kita jadikan rasullulah itu ikon kita..apa yang ada pada artis nk di jadikan contoh dn ikutan?mungkin ko bukan org islam..sebab tu ko menidakkan kata2 wardina..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. petaibusuk says:

    sweet..irma suka makan petai tak? hihihi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Delaila Rose Maria says:

    ALHAMDULLILAH. MEMANG DAH COMEL, TAPI SEKARANG MAKIN BERTAMBAH2 COMEL. TERUSKAN DENGAN IMEJ BEGINI YA IRMA. PERCAYALAH REZEKI PASTI LEBIH MURAH LEPAS INI DAN DIPERTEMUKAN DENGAN SEORANG LELAKI YANG LEBIH BAIK, AMIN.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. mamu ajim says:

    tu dia aihhh, lawa sungguh la no.. anak sapa ni hat comei ni.. mamu berkenan lah tengok.. manih ja… sejuk mata dok tengok aihh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. [email protected] ulAr........ says:

    org perempuan Islam mmg manis bertudung..mmg wajib bertudung ni..go Irma…!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. kaki_g0ssip! says:

    MMG SENGAL LA NABIL TU SBB TGGLKN IRMA NI.. MESTI CKIT SEBYK NABIL NYESAL TGK IRMA SKRG NI… IRMA NI DHLA BAIK, LEMBUT JE.. LG1 BIJAK.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. sukasuki says:

    Tahniah Irma..suke sgt tgk awk bertudung..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. TAURUS says:

    NAMPAK LAGI MANIS DAN CANTIK BILA PAKAI TUDUNG……LEH JADI CALON MENANTU PADA MERTUA2 KAT MALAYSIA NI…hehehehhee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Kancilbiru says:

    di mana ada artis bertudung, disitulah ada wardina..

    wardina ni boleh jadi contoh muslimah dan pendakwah sejati…

    manisnya irma pakai tudung…:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Akoo says:

    Irma u see.. bila u bertudung seme org pujii kann! Dulu mana der org nk puji cenni.. Thts y suruhan Tuhan tu bila kita buat bukan Tuhan sj yg suka, manusia pun puji jugak.. so ini satu moral utk artis2 wanita yg lain.. ape kejadahnya korank buka aurat, berkemban mcm bini tarzan, tunjuk lurah seme.. korank nk buktikan apa pada masyarakat nii?? Nak buktikan & nk mengesahkan lagi yg korank bakal jadi penghuni tetap neraka tu ada laa.. insaflah artis2 pompuan mesia seme nihh, dahla korank menidak kan hukum tuhan, menghina ugama pulak tuhh.. malu laa sikit dgn org2 yg bukan islam yg lagi banyk sopan dari korankk.. muhasabah diri ok..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nini says:

      nk LIKE komen ko 50juta kali… hehehe… cayalah!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kemakemo says:

        lah ade org dislike ker??adess
        tp xpeh,,hak masing2 kan~heeheh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Berdiam lebih baik says:

          aku tawu sape yg dislike!!!! hahahha..tu..tu…tu..yg had ats 2… yg ckp wardina cm gud..2…ehhee

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hazel jebon says:

          aku pun rasa yg sama…ngeh ngeh..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hazel says:

          aku sanggup bersumpah aku tak dislike komen atas ni..so?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hazel says:

          mentang2 komen2 kat sini banyak yang satu je dislike terus je nak fitnah aku ke?senyum je sape yang dislike ni sebab da telepas kan

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. ctcomey says:

    memang comey… ;-) i like…..
    tuk suma artis wanita kat malaysia : ingat la anda akan menjadi semakin cantik dan comey bila bertudung… jauhkan lah baju sexy-meksy tu… x ada paedahnyer…. tu suma saham ke neraka….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ctcomey says:

      harap irma kekalkan pki hijab nie… jgn jd cam tok ti… pakai tudung nmpk jambul, pki serkup tudung saji…. kesian duit banyak tp tudung sehelai x mampu nak beli….isk..isk..isk..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ye la tu says:

        tau tak pe.macam serkup kepale nenek aku kat kampung pakai mase cakor sampah…hehehehehe tok ti pakai macam tu nampak lebih berumur padahal dia muda lagi..cube pakai tudung elok2 macam si fida tu conform datuk k lagi sayang.muke dah la comei nanti bertambah comei kan.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. fyna says:

    tahniah irma~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Lalala says:

    Hope benti smoke gak eh..x comel plak klu da pkai tdung tp smoke.mmg ssh nak bhenti tp u can do it.kami sentiasa di sisi anda!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. feyus says:

    Cantik, aku suka nih……..Pakaian islamic (menutup aurat)adalah pakaian terbaik dunia.

    Tips nak tambahkan speed PC

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. jBUN hensem says:

    x dpt nk tengok irma pakai
    skirt paras lutut lg…ish..kecewa..doh!

    hehehe..suka gak gan image bru dia..nice!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • leolizza says:

      u nak tngok dia pakai skirt pendek… u masuk la meminang dia n kahwin.. sure u leh tengok dia pakai apa2 pun…itupun kalau u lelaki la… dia dah pakai tudung elok2 u pi kata tak leh tngok dia pakai skirt pendek… nape yek u cakap macam tu… pelik…
      anyway… irma.. alhamdulillah… sbb dibukakan hati oleh Allah untuk bertudung… suke berjuta2 lemon k…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. nama saya says:

    tahniah irma =)

    kak dina sesuai jadi mentor untuk gadis2 muda yang baru mula bertudung. semoga allah merahmati kalian dan kita semua, amin.

    saya suka sgt =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Orang Kampung says:

    Kalau irma ni dengan Fahrin Ahmad sweet jugak kan…
    Sorang handsome sorg lagi comey… hehheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. tiada nama says:

    tahniah!!arap kekalkan btdung, jgn hanye skerat jln cm wan nor azlin!!!dh bukak tudung!!pe daaaa…!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      dier tunggu masyarakat trime dier balik jer..yerlaa dengan kes video xx tuh… skang masyarakat dh lupa, berlakon pun ramai dh panggil balik…tudung dier pun terbang la..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. non says:

    i like….terduduklah ko Nabil..melepas!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. AKU LAH SI BULAT YANG COMEL says:

    alhamdulillah… teruskan irma.. nampak comel sangat2….. :) tahniah !!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. me says:

    perempuan mana la yg x comel bila bertudung… ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • me says:

      pelik sungguh. beruk matyeh mana yg dislike bila org ckp alhamdulillah dan puji perubahan irma ni?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. lia says:

    Alhamdulillah kak irma..comel sgt..kekalkan k :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. super cute,,,, follow blog aku ya….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. milo says:

    waaaa comel sgt2!!!!! suka…cantik la irma..huhu.. ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. bumble bee says:

    walaupun aku x follow semua entry..tp aku rs entry ni paling membina..xde sesi pangkah memangkah org..huhu!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. JENET says:

    SANGAT MANIS, SEMOGA PERUBAHAN INI MEMBAWA SATU RAHMAT BUAT IRMA..TAPI LAGI BAGUS KALAU ARTIS WANITA YANG BERTUDUNG TIDAK LAGI BERCUKUR KENING..KADANG-KADANG PELIK BILA WANITA BERTUDUNG TAPI CUKUR KENING…EMMM

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bertudung lagi manis kalu baju berlengan panjang.tidak sesuai bertudung tapi lengan baju nampak ketiak.penah gak nampak pesyen macam ni .pakai tudung tapi nampak lurah pun ada.nak bertudung tapi tetap nak seksi tak paham betul aku lah.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. jemnenas says:

    Bagus sngt2 irma bertudng…mudh2n si nabil akan sdar bila tngok irma brtudng… bukn apa, si nabil tu dah trima kjutan budaya yg buat dia lupa asal usul…. padan muka ko nabil, dah elok2 dgn irma, mgatal nak jadi buaya… aku dh lama x mnat kat si nabil.. tp makin minat kat irma……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • SiKelembai says:

      yela kan..buaya naik darat sbb tsunami tu kot.. haha..
      bese ler.. culture shock..lalala….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. no_na says:

    cntik taw….. cute sngt2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. kakak irma says:

    Aku heran la,org ckp Alhamdulillah pun ada yg dislike kat comment..sapa la yg x de keje suka sgt tekan button dislike..bengong…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Berdiam lebih baik says:

      ak tawu sape..heheh….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • papa jahat says:

        mesti yg suka dislike ni 3 ekor beruk yg hatinya busuk..hati yg berkarat & x boleh terima kenyataan tgk org bertudung..mungkin juga mereka SETAN2 yg suka tgk manusia sesat..mereka tak suka tgk benda2 baik sbb hati mereka akan panass..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. dyaliela12 says:

    bertudung biar ikt islam ……. jgn jd mcm setengah artis 2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. zaia says:

    comel..Tahniah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. iekan78 says:

    lawanye…..blh jd calon menantu pilihan nih!!! nasib anak teruna baru umur 10 thn!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. NURI says:

    NAK KAHWIN KER…. ERMMMM

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. crunchira says:

    irma kat UTM dulu mmg bertudung g kuliah..
    Alhamdulilllah……skrg bertudung balik n makin cantik….:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. nurul says:

    Alhamdulilah..bertambah lg sorg umat islam yg bergelar wanita menutup aurat…to irma,kekalkan smpai akhir hayat anda…tahniah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. akunko says:

    waduhh.. cun bangat kak irma dah skang.. to kak irma n sape2 yg teringin nak beli tudung denim yg sedang hot skang ni, jgn lupa add fb kami ‘drjeans chentafashion’. utk kak irma, kami bg free jer..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. comel yang cute says:

    HEII..TAK PAHAM LA AKU ORG NI. YANG CKP ALHAMDULILLAH PN NAK DI ‘DISLIKE’ NYA. ape ke mengong sgt.. org bkn buat bnda tak baik pn.. bnda baik kot.. adoilahhh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. aku la 2 says:

    terbaeeekkk…mmg superb cumil..sy yg b’tudung nie turut rse bangge..t’sgt2 bangge…irma mmg cantik..alhamdulillahhh dh b’tudung lg b’gande2 cantik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. cik embun says:

    Alhamdulillah irma.. sesungguhnya perempuan yg baik utk lelaki yg baik.. jadikn penghijrahan ini disertakn dgn amaln yg baik sbg Muslim k..
    for kak dina.. teruskn usaha anda k.. luv u..
    For irma and girls out there.. kalo nk cari suami yg baik pergi ke masjid @ surau..but that one obviously la kn… tp kalo yg pegi cari kt clubbing..then tukar2 gfren..upload gambr2 xsenonoh..setakat menjaminkn dunia bukn akhirat..tu pn kalo bahgia la… lebih baik tggalkn…u know whom…
    Insyallah..ada jodoh terbaik buat diri kita semua.. k irma…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Tok Kadi says:

    irma, sudikah kau menjadi permaisuri ku?
    aku pula akan menjadi permaidani mu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. Myra Dolce says:

    cam rase terbukak pintu ati untuk btudung…hurmmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nama saya says:

      teruskan teruskan myra dolce!

      percayalah anda akan jadi seratus lagi lebih manis bila telah bertudung nanti, insya allah ^^

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu dengar kn kalau pompan pakai tudong susah nk dapat laki betol ke? siapa2 leh jawab?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ntah says:

      susah dpt laki? maybe susah dpt laki sbb kt dunia ni dah tak banyak lelaki yg kuat iman…. lelaki skrang nih bnyak yg nk plih seksi2, yg cntik2 sebab tu pompuan yg ska pkai dedah2 cpat dpt laki… x gitu??? yg penting, dpt lelaki yg kuat iman beb..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • who cares says:

      jodoh ditangan Allah..kita manusia hanya boleh usaha & tawakal je..xd bezanya pakai tudung @ tak susah nak dapat laki..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. arni says:

    cantik irma pakai tudung….sweet sgt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. Sol3 says:

    tahniah irma!!anda memang sgt jelita bila bertudung..penghijrahan yg sgt di tuntut Islam.semoga ALLAH merahmati anda & kehidupan lebih diberkati..!caaayyyoookkkkkk3X!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. lolyat gang says:

    irma mmg comel

    tp wardina tetap lebih comel

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. lala says:

    org yg dislike xtentu pasal 2..pesakit mental yg lari dr hospital bahagia….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. zaqyah says:

    wahhh…sgt suka…!! bgus, 1 penghijrahan yg +ve dear..!! rugi nabil..ehehe

    p/s : berhijab itu suatu yg indah.. nk tgk hijab cntik2, jom ke blog sya.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. callMeToT says:

    bagusla tu.. harap2 kekal la yer.. nnt i pinang kan u utk bapak i ke..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. Sharifah Ainadia says:

    mungkin ini salah 1 dari sebab dia kena ganti dari jd host Galaksi….. kan???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. Pencinta Irma says:

    Oh…hatiku bagai di curi oleh wajah manis Irma yang bertudung itu…sungguh indah dan tenang hati ku memandang nya…Irma sudikah dikau menjadi permaisuri hatiku…???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. Wak Lu says:

    cantik……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. nabil xnyesal sbb dia kan ske pmpn seksi…meluat plak tgok muke dia kt astro

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. FARZ'S HAMA says:

    Ada komen2 yg mcm kta Irma pakai tudung lgi comel. Pd teman pasti itu bukan niat sbnr Irma. Inilah kebesaran Allah SWT berikan pada umat yg pya hati yang lembut & boleh terima hidayahnya slps menjejakkan kaki di hadapan RUMAHNYA…Tahniah Irma kerana keikhlasan hatimu itu..semoga menjadi contoh pada artis2 lain.

    Fahrin…ooo…Fahrin..mesti hang dh tgk kan…rasa2nya memang ramai peminat di luar sana yg nak hang try dekat dgn Irma. Cubalah…moga2 doa kami akan menjadi jodoh hangpa berdua. Irma ada extra mixed blood lagi tau dari hat yang ex-hang dlu tu…Hangpa dua orang memang padan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. hazi says:

    nak berhijrah aku sokong sesangat… tapi bab kening halus tue aku kureng skit…. sori ye….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nama saya says:

      takpelah tu kesilapan masa dulu. doakanlah semoga dia tak ulang lagi, insya allah.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. cute jerk says:

    hazi : kening halus tue kan dulu2 sblum dia b’tudung..xkan bru2 b’tudung kena lebatkan kening..nnti lame2 ok laaa blik kening tue..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. shark says:

    wardina lg cun 100juta kali ganda hehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. nomiya says:

    comei sgt2 irma n wardina….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. saje sibuk says:

    nabil x nyesal kot tgk irma sbb taste nabil kan org yg dedah sana sini n leh sentuh sana sini…. yg kira sesuai ngn die nyer open minded la (den perli ni)….

    irma welcome to the club wanita bertudung…jgn lak ade offer berlakon kene bukak tudung u pon bukak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. nobody says:

    kalo aku ni laki aku nk pinang irma skrg gak hahaha
    :) irma u go girl.teruskn memakai tudung, harap kekal smpai akhir hayat ye,same goes to me n all muslim ladies out there.amin…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. Badri says:

    CUUUUUTTEEEE ~???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. student bandung says:

    comel

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. oblivious says:

    tahniah irma……lawanye awak bertudung…..wardina pon sama juga……..love both of u…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. Lazat says:

    Mmm..sdapnya..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. ra shanda says:

    i lg cunnnn..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. along says:

    seriuz comel gila !!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. eyla zainal says:

    alhamdullilah…comel sgt irma pakai tudung,moga2 biarlah berpanjangan, jgn pakai sekerat nampak jambul..harap2 iman irma kuat..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. cik nin says:

    comel2. alhamdulillah… terbuka juga hati kak irma utk bertudung. smoga kekal hingga ke akhir hayat dan smoga kak irma dilindungi dan dirahmati Allah sentiasa. amin… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. lia ilyana says:

    comelnyer kak irma paki tdung… tahniah kak irma, cntik n cmel sgt2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. myza says:

    likE3, , ,aLhamdulillah, , , swEet cgt, , ,law nk kawen, cari laa husband yg dpt mbimbing akak eh . . . insyaallah lelaki yg baek,utk wanita yg baek, , ,^_^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. aak says:

    yang wardina n irma sesuai dijadikan ikon artis malaysia.penampilan cantik dan bersih. ini tidak..amik siti yg kejap on off tudung.tp ok lah bisnes bagus. jauh lagi bagus dr diana danielle tuh. cam haper jerkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. nana says:

    so cute lah bila irma hasmie pakai tudung … i like ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0