Written by AbangNara | December 9th, 2011

Comel kan gambar kad kahwin Ana Dahlia dan Chef Riz yang direka khas oleh Kad Lestari nie? Abang Nara serious teruja dengan kecutean dan kecomelan karikatur yang ada pada kad ini. Sempoi tapi penuh dengan gaya ekslusif. Tahniah diucapkan kepada Kad Lestari kerana berjaya mereka kad perkahwinan yang sangat unik.

kad kahwin ana dahlia dan chef riz

Lagi 8 keping gambar kad perkahwinan Ana Dahlia dan Chef Riz dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kalau anda berminat untuk mendapatkan kad yang seunik ini, sila layari laman web Kad Lestari ataupun Facebook Kad Lestari.

kad kahwin ana dahlia dan chef riz

kad kahwin ana dahlia dan chef riz

kad kahwin ana dahlia dan chef riz

kad kahwin ana dahlia dan chef riz

kad kahwin ana dahlia dan chef riz

kad kahwin ana dahlia dan chef riz

kad kahwin ana dahlia dan chef riz

kad kahwin ana dahlia dan chef riz

53 responses to (SERIOUS CUTE)Kad Kahwin Ana Dahlia Dan Chef Riz Rekaan Kad Lestari

  1. Kak Minah says:

    Macam nabil punyer. any way, kad nie ttp comel

    0

    0
  2. mimi says:

    cntik2

    0

    0
  3. erisaamieza says:

    cute

    0

    0
  4. kutu kepala says:

    comel betul dua2 merpati sejoli nii

    0

    0
  5. Juan says:

    sekarang kad kad kahwin lawa lawa, good

    0

    0
  6. suehada says:

    cute n simple…suke tgk chef n ana…sgt2 sepadan n sama cantik..

    ana dahlia nie kecantikkan wanita melayu….suke tgk

    0

    0
  7. meeradiana says:

    superb kiut!!!!!!!!!!
    creative giler dorg..hahaha

    0

    0
  8. nadia123 says:

    wah kemain.. pepon tahniah yer.. ana dahlia mcm anak dare sey.. aku yg dare pon x slim cenggitu.. jeles100xx

    0

    0
  9. Budak Nakal says:

    wah mmg cantik…
    apa2 pn taniah …

    ” Habuan RM1 juta Untuk Harimau Muda Sukan SEA ”
    http://kozumiro.blogspot.com/2011/12/habuan-rm1-juta-untuk-harimau-muda.html

    0

    0
  10. Lynn says:

    nampak cantik cute & fun. but not exclusive & classy.

    0

    0
  11. princess89 says:

    pd pandangan aku la (xtaula korang, kot2 aku jer) gambar no 3 tu dari tepi iras2 rita rudaini..

    0

    0
  12. ciput says:

    sama canti sama padan…ana dahlia pun tomey… ayu je tgk muke die…wlpn xde mekap tebal

    0

    0
  13. hunny says:

    hensem plak aku tgk Chef Riz skarang. An Dahlia mmg dari dulu cun

    0

    0
  14. kak lehot says:

    jum cakap dgn Cleverbot. Cleverbot.com

    0

    0
  15. hawa lalala says:

    ok. yg last pic tuh. bukan patotnye exclusively DESIGNED for ke instead of design? Do correct me if I’m wrong.

    0

    0
  16. “Exclusively DESIGNED for” laaaaa….nak yg grand je..yg mudah tu pon bole x perasan….sedih..kaya tapi bengap

    0

    0
    • akutaktaula says:

      weh aku bukan nak memandai, tapi kan, aku cam rasa tak sedap hati je chef Riz kawen ngan Ana ni… cam something wrongla kat pompun ni…… tapi yela..tak baik aku cakap camni ye., cuma nak cakap je apa aku rasa.. apapun aku doakan yang terbaik kat dorangla.

      0

      0
      • kiah papedom says:

        aku setuju… ppuan ni malu mak bapa dia org kg… chef wan ni mkn rendang buatan mak dia pun dia xbg.. sbb dia xnk chef wan jmpa dng mak bapa dia org kg… dia ckp mak dia masak bkn sedap pun… org bukit gantang..tp mengaku org kemunting.. menyampah aku.. bru nk kwin chef riz.. bkn vvip pun…lupa daratan punya org.. xsuka!!!!!

        0

        0
      • kiah papedom says:

        ala ana tu malu mak bapa org kg… padahal org bukit gantang..mengaku org kemunting

        0

        0
  17. kalau saya, saya tak mau lah ada contact nama diorang besar2 katbrlakang kad, iklan free tu. sama gak dengan brang2 lain mcm door gift ke, muffin ke kerepek ke… kalau minat betul2 lehlah tnya tuan rumah.

    0

    0
  18. Gugu says:

    Uiyoo..cute nye..mcm kad raya pon adaaa..

    0

    0
  19. Samad says:

    Beautiful nara ni xde idea dah ke smpai nak pakai tagline blog serius ni? (serius cute) puihhh

    0

    0
  20. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    hensem nyeeeeeeeeee chef rizzzzzzzzzzzzzzz geram minah jambu lah! kalau minah jambu dapat or jumpa minah jambu nk terkam n pelok betol2 untok chef riz muahhhhh muahhhhhhhhhh muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh …………

    0

    0
  21. kak nam says:

    langsung tak exclusive sbb design dah digunakan utk kad nabil!
    apsal si pengantin x bg design/idea lain yg lebey kreatif?
    taun nih byk artis gune servis kad lestari nih…aku tgk sume design cun2!
    tp bile diorg dah repeat design dah jadik x cun…

    0

    0
  22. lalala says:

    ana dahlia ni cantek melayu…muka keibuan…hrp jodoh diorg pnjg smpai ujung nyawa (dgn harapan…bl kita doakn yg baik2 utk org…allah akan balas yg sama)….=)

    0

    0
  23. entahle. says:

    lepas kantoi pasal mendalah kat masterchef tu, aku teros malas nak minat kat chef riz lagi dah. haha. suka off topic. btw, they make a beautiful couple.

    0

    0
    • mr cool says:

      ade jugak jenis manusai yg kje nk ungkit slh silam org…klo org ungkit slh ko..PADAN MUKA KO!haha~

      0

      0
    • amm says:

      apa laaaaa….. tgk kawan2 kat atas… x ungkit pun!! citer lama… buat apa tambah dosa!!! ishhhh…

      0

      0
  24. Kelaaaaas Kau Yah says:

    Aku pun dah x minat nak nengok
    Masterchef Malaysia
    Apa Kelas

    0

    0
  25. mail lambong says:

    lawo sangat2

    0

    0
  26. WIFI says:

    Best jadi perempuan zaman skrg
    Janda boleh bersanding kali kedua

    Ingat zaman dulu2 org tua2 berkata
    Bersanding hanya sekali

    Zaman dh berubah

    0

    0
  27. WIFI says:

    Bestnya perempuan zaman skrg
    Janda dh boleh bersanding kali kedua

    Ingat ag org tua2 berkata
    Bersanding hanya sekali

    Zaman dh berubah

    0

    0
  28. aku says:

    ana dahlia janda ke???
    berdosa ke kalau janda????

    0

    0
  29. hantu berjogging says:

    dia ni ke pelakon tambahan nora elena kan

    0

    0
  30. look like funky right..mybe dorng ske cm 2..but cool..

    0

    0
  31. MIa says:

    Mcm muka rita rudaini pun ade si ana dahlia kat dlm gambo tuuu…

    0

    0
  32. tyn says:

    haa jangan lupe jemput zubir ali..kang xpasal2 c zubir tu kuarkan brita “artis kena talak 3 selepas 7 hari kahwin” sekali lagi sebab xkene jemput

    0

    0
    • beta draconis says:

      hahaha..chef riz jgn lupe bawak cili padi…kalau zubir tu ckp merapu…lumurkan je kt mulut dia…hahaha..baru dia tau cili tu pedas ke manis…

      0

      0
  33. fatin says:

    haa jangan lupe jemput zubir..kalau xjemput die kang xpasal2 kuar brita “artis kene talak 3 selepas 7 hari berkahwin” hihi

    0

    0
  34. akulahpompuanittew says:

    sama cantik, sama padan!!

    0

    0
  35. eiyma says:

    cun!!!!!!

    0

    0