Written by Bella | June 19th, 2017

Sudah beberapa kali terpalit dengan kontroversi yang melibatkan cara beliau berpakaian termasuk tersebarnya video yang mengatakan beliau memakai busana sehingga menampakkan bahagian tepi buah dadanya, pelakon Izara Aishah menjadikan ia sebagai pengajaran didalam hidupnya dan enggan lagi berpakaian terlalu seksi.

Saya agak terkejut, mengapa baru sekarang video itu disebarkan sedangkan acara itu berlangsung tahun lalu. Memang saya silap kerana cuai, malah mama dan ayah juga memarahi saya kerana berpakaian begitu.

Sejak itu saya semakin berhati hati dalam memilih pakaian yang digayakan. Siapa pun kita, pasti ingin berubah. Insya-Allah, saya sedang melakukannya perlahan-lahan. Saya juga lebih kenal diri, malah semakin matang dalam setiap tindak tanduk.

Izara juga menganggap setiap apa yang berlaku sebenarnya adalah teguran daripada Allah SWT agar beliau tidak terlalu leka dan ghairah untuk mengikut arus fesyen.

Sumber Berita : BH PLUS

[jetpack-related-posts]

10 responses to Sering Terlibat Dengan Kontroversi : Izara Aishah Kini Tidak Mahu Berpakaian Seksi

  1. nok gebuzzz says:

    nak pkekan mmg malu giler dgn family adib,kawan2 dato’K..kawan2adib…family lagi,tu namanyer pengajaran tok diri sendiri dan juga org lain….bukan terus berubah tapi sikit2 boleh kan…x mendatangkan keburukan pon kot kalau berpakaian yg lbh sopan…skrang pon dlm drama byk watak mengenakan tudung…x mcm dulu nak seksi2…wajib pegang2….

    7

    0
  2. buat buat terkejut says:

    kalau dah tayang segala bukan lagi seksi tapi seksa…tak habis2 mintak maaf tapi buat lagi..boring…

    4

    1
  3. Anonymous says:

    ala statement tak hilang fan, selalunya org pakai teruk sampai camni parent dia pun jenis tak kisah pun…nak berubah diam2 jerla pompan..menyampah buat2 sweet ni..ko ingat ni hollywood ke..drama pun dari novel celah kangkang

    5

    0
  4. rotiboom says:

    rasa mcm penah baca statement dia dulu..x nak pakai baju nmpak ketiak sbb family marah..skali ko..bukan ketiak lagi..dengan tetek2 dipertontonkan dengan bangganya..
    kalo salah retis ampun maaf dipinta ye ;)

    5

    0
  5. wekkkkkkk says:

    gmbr baju coklat tu bila pulak…masih terdedah bentuk v lebar, boleh terlondeh….dn senang turunkn jika nk tengok bgi org yg tertentu..

    3

    0
  6. Anonymous says:

    Udah ler tu Izara. Awak cantik. Tak yah pakai baju sendat sendat dan leher luas.

    1

    0
  7. Anonymous says:

    tak payah berpakaian seksa. Tak dapat offer berlakun pun tak per. Your future hubby dah loaded. His Family pun loaded b

    1

    0
  8. Anonymous says:

    Perempuan tahap bohs

    3

    0
  9. Bilis says:

    Pompuan ni tahap bohsia kelas atasan mne tahu rse malu

    3

    0
  10. Cupcake says:

    X habis 2 nk mintak maaf tp wat jgk. Mcm ni la Kak klau kau rasa lebih selesa berpakaian seksi, teruskan la berpenampilan sbegitu tak yah nk mintak maaf bagai. Klau org ngata ko wat bodoh sudah habis citer.

    2

    0

Leave a Comment

Optional