Written by Mawar Putih | December 11th, 2014

Ianya telah bermula.Ya.. yang dinanti-nantikan akhirnya telah tiba. Mempersembahkan JUALAN AKHIR TAHUN Lazada . Memang terbaiklah! Diskaun habis-habisan. Jom serbu jom.

Promosi AKHIR TAHUN Lazada ini bermula pada 12 tgh malam hari ini hingga 12 tgh malam esok, SELAMA 24 jam. Promosi menarik dan tawaran eksklusif untuk SEMUA KATEGORI. Ya, semua barangan bagi semua kategori diberi diskaun habis-habisan, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.

Jangan lupa sekarang ini sedang berlangsung tawaran Flash Sales, setiap satu jam, bermula dari 8am-11.59pm. Barangan yang terpilih akan diberi harga yang tidak munasabah untuk di’bid’ oleh para pembeli.Jom layari Lazada  untuk lihat apa yang sedang ditawarkan bagi promosi Flash Sales nie. Memang tak masuk akallah harga barang-barang yang ditawarkan. Harga jualan sebelum ini RM500, diberi potongan sehingga harga jualan sekarang RM90.Pergh~~. Tolonglah jangan terlepas promosi Flash Sales nie, rugi sungguh kalu terlepas.Dan seperti yang dijanjikan, KHAS untuk pembaca BeautifulNara, Lazada akan memberikan potongan sebanyak RM25 bagi setiap pembelian RM100 dan ke atas.  Ambil jer kod baucar di atas dan masukkan sewaktu pembayaran untuk mendapatkan diskaun tersebut ATAU dapatkan diskaun sebanyak 15% pada harga belian kepada pemegang kad CIMB Kwik, debit dan kredit.

Ada jugak kod baucer Lazada sendiri, iaitu “LAZADA1212SW” untuk dapatkan potongan 12% bagi setiap pembelian. Anda pilihlah sendiri diskaun mana yang perlu anda gunakan sewaktu pembayaran. Jangan pening sudahlah.

Kauorang memang jangan terlepas peluang setahun sekali nie tau. Artis-artis kesayangan anda sekarang ini pun tengah gigih membeli barangan mereka. Tak caya ? Tengoklah riak wajah mereka sebelum ini.Jom ke Lazada sekarang juga. Kalau banyak barang dah abis, janganlah salahkan kami pulak tau. Sambil-sambil jom LIKE Facebook Lazada atau INSTAGRAM Lazada.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 responses to SERBU – Jualan Akhir Tahun Lazada Sudah Bermula

  1. Anonymous says:

    tak boleh pakai pon code nara ni

    0

    0
  2. Anonymous says:

    xsemuanya murah…ade gak yang sama harga dgn kat luar..contohnya televisyen..

    0

    0
  3. Biarlah Rahsia says:

    Bukan ke Lazada ni penipu? Kan Awal Ashari dah penah umumkan? And ramai jugak org kene tipu dengan Lazada ni. Tak percaya, try google! Jangan tertipu dengan Lazada!

    0

    0
    • anonymous says:

      awal pon beli dengan lazada? layan jugak lazada rupanya. ingat kita-kita orang biasa je layan. artis banyak duit pon beli lazada. sebab murah kot. Hahahaha

      0

      0
  4. lozodo says:

    xtau la nak kata tipu ke tektik semata, sebelum 12/12 ni memang dok tgk 1 baju tu…harga die RM 85…bila tgk arini die tulis RM 99, diskaun 14% = RM 85 jugak…sama ngan price sebelum ni je…huhuhu

    0

    0
    • mimi says:

      antara tips nak beli jimat kat lazada ni mmg ada. haritu aku beli barang dalam rm1000 (murah dari harga luar), aku mmg dah lama perhati harga kat lazada rm1000 xberubah. bayar pulak guna mastercard (debit atau kredit) hari isnin je dapat diskaun rm100. banyak tu. selamat mencuba. berbaloi jugak membeli kt sini.

      -pembeli tegar lazada-

      0

      0
  5. 1whp biz says:

    Senang betul nak dapatkan duit extra…
    Bulan depan extra 1k, tahun depan berpuluh2 k pun bole dpt

    Tak percaya? Whatsapp/wechat 0168364810
    Saya kongsikan bagaimana

    Bkn susah untuk senang, mulakan langkah pertama anda

    0

    0
  6. wooww.. sru seklai ni lazada ane tertarik tapi ane takut nih soalnya belanja online ane suka gagal… kenapa ya gan jadi gak sesuai aturan heran deh ane

    0

    0
  7. Serbu nih jualan online akhir tahun lazada, ane tunggu nih barang2 terbaik akhir tahun lazada ni

    0

    0