Written by Mawar Putih | October 2nd, 2013

thepoplook.com kini kembali lagi. Setelah mencetuskan trending dan telah mendapat sambutan yang hangat  dan luarbiasa, thepoplook.com kini berkolaborasi pula dengan pereka fesyen terkenal, Jovian Mandagie untuk memperkenalkan koleksi terbaru dan menghasilkan rekaan pakaian di bawah label Precious JOVIAN MANDAGIE for Thepoplook. Kelas gitukan…

Koleksi JOVIAN MANDAGIE for Thepoplook mempamerkan imej rekaan retro era 1960’an, namun masih mengekalkan ciri-ciri keanggunan dan sofistikated kepada si pemakai. Sebanyak  7 rekaan pakaian dilancarkan, setiap satunya mempunyai 2 pilihan warna yang diinspirasikan daripada personaliti dan karektor wanita yang feminin dan elegan. Kombinasi warna yang lembut dan sejuk daripada ‘Pastel Color’  dan diperincikan pula dengan aksesori seperti crystal dan jewel serta pengunaan fabrik Bold Lace, menyerlahkan lagi kemewahan fesyen pada koleksi JOVIAN MANDAGIE for Thepoplook. Kelas gitu….

Memang menarikkan koleksi terbaru thepoplook.com nie. Anda boleh dapatkan segera koleksi yang bermutu dan berkualiti tinggi ini pada harga di antara RM290-RM320 dengan membuat pembelian atas talian di thepoplook.com. Jangan tidak tahu, penghantaran adalah percuma untuk semua tempahan dari Malaysia dan Singapura serta Brunei. Kalau anda masih tidak berpuashati, pulangkan jer dalam masa 7 hari tanpa memberikan sebarangan alasan, anda akan ditawarkan store credit dengan nilai yang sama, berserta pengecualian 5% yuran pemprosesan bagi tempahan yang seterusnya. Tapi Mawar Putih jamin anda akan berpuashati punyalah.Jadi, tunggu apalagi ? Mawar Putih dah pun order !!! Kepada anda yang ingin mendapatkan himpunan koleksi JOVIAN MANDAGIE for Thepoplook, bolehlah layari thepoplook.com  dan jangan lupa untuk LIKE Facebook www.fb.com/thepoplook atau follow Twitter @thepoplook serta Instagram @thepoplook untuk mendapatkan maklumat terkini.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

18 responses to Sentuhan JOVIAN MANDAGIE untuk thepoplook

  1. Anonymous says:

    Cantiknyeeeeeeeeeeeee!!!!

    0

    0
    • Neeloga says:

      Akak gemok..tak leh pakai. Nampak cam duyung nanti.

      0

      0
      • mamee monsters says:

        maaf kak…kalau kurus mmg nmpk cam duyung tp kalau gumuks nmpk cam dugong kak…

        0

        0
        • Jemah says:

          buruk bebenor bila lemak di perut berlipat2 pakai baju ketat, tapi sang dugong masih tak sedar diri, .. haha.

          0

          0
    • allin1shoppe says:

      BOLEH SHOPPING DI MY INSTAGRAM !
      ” ALLIN1SHOPPE ” . BAG ! KASUT ! BAJU ! PRODUCT KESIHATAN ! ACCSESORIES ! TQ

      0

      0
      • Maria Mersadis says:

        Cantek nya baju2 Jovian Mandagie tu .
        Visit my instagram uols utk baju dalam size gergasi , khas utk kak Neeloga yg badan mcm Badak Africa .

        0

        0
  2. fida ibrahim says:

    jangan jadi mangsa pesyennnn.tiru macam saya

    0

    0
  3. Anonymous says:

    sape y kurus n ramping memg le leh pakai mcm tu…nmpk cantik…kalau y selulit sana…selulit sini..lemak sana..lemak sini..lagi buruk kalau memakainya…

    0

    0
  4. […] Mandagie untuk memperkenalkan koleksi terbaru dan menghasilkan rekaan pakaian di bawah label Read More This entry was posted in Entertainment and tagged JOVIAN, MANDAGIE, Sentuhan, thepoplook, Untuk. […]

    0

    0
  5. minah jembu merah biru pasti gerek says:

    pes hahahahahahahaha booooooooooooooooooooooooooooooo !

    0

    0
  6. minah jembu merah biru past gerek says:

    minah jambu suka baju yg kaler black yg kt atas tu ngan kaler black campor kaler puteh tk puteh tu cantekkkkkkk! brape harga ni? kalau seratos ke bawah leh la minah jambu beli Al maklom lah kannnnnn hehe…ada sape2 datuk2 atau anak2 orang kaya yg nk sponser? sila lah …rengankn jejari runcing tu kol minah jambu Hp no 83365147 pasti minah jambu akan sambot dengan penoh semangat !!

    0

    0
  7. sally says:

    hmmm….peplum is so last year!

    0

    0
  8. Linzy Longkang says:

    baju2 JM nih style sama2 jer kaler lain lain xklusif mender nyer kang bayar mahal2 ada 5, 6 org pakai baju sama aper cikter nokksssss

    0

    0
    • mayo says:

      5,6 orang yang pakai baju sama pon bukan nya bangla keje cashier kat mydin,ni yang pakai artis2,doctor2,datin2 nokssss…lu ingat g jalan tar bole jumpa ke org pakai baju JM yang sama..nak cakap tu guna otak ler..

      0

      0
      • Anonymous says:

        hamboihhhh mayo ni sentapnye..bk awk pun design baju2 JM ni..huhuu
        btol ape linzy gtau..style mmg same pun..pndgan masing2..awak ckap pkai otak..kami yg bg pndgan ni pkai akal..huhuuu

        0

        0
  9. natasha says:

    siapa plak mawar putih tu bang nara….

    0

    0
  10. jemah says:

    yeaw… poplook bangsa cha alip nun ya punya company.. melayu ramai2 beli..

    0

    0