Written by AbangNara | January 26th, 2015

Kalau anda ada terbaca Harian Metro beberapa hari lalu, pasti anda akan terkejut membaca pendedahan tentang aktiviti sekurang-kurangnya 10 orang pelakon yang menjadi gadis peneman atau dalam bahasa omputihnya, escort girl kepada VVIP tempatan. Bayaran yang diterima oleh escort girl ini sekitar RM3,000 sehingga RM10,000 untuk satu malam. Kesemua pelakon yang menjadi escort girl ini kini sedang berada di dalam perhatian pihak polis. Jeng, jeng, jeng.
rotikaya

Mula-mula Abang Nara macam tak percaya juga dengan apa yang dibaca. Biasalah berita kadangkala akan disensasikan untuk menarik perhatian pembaca. Namun apabila presiden SENIMAN iaitu Zed Zaidi membuat pengakuan tentang kewujudan aktiviti tidak bermoral ini, memang terkejut Abang Nara dibuatnya. Terus Abang Nara tertanya-tanya siapakah 10 gadis peneman ini. Teringin nak tahu. Kata Zed Zaidi:-

Perkara seperti ini memang wujud. SENIMAN bersedia bekerjasama dengan pihak polis dalam hal ini dan membersihkan industri daripada gejala yang boleh merosakkan imej.

Kami dapat aduan mengenai ada orang kenamaan (VVIP) yang menggunakan artis sebagai peneman dan ini secara tak langsung mencemar nama artis itu sendiri.

Kami terdedah dan berjumpa dengan ramai orang. Mungkin ada yang fanatik ini akan buat apa saja untuk bersama dengan artis yang mereka minat. Jadi bila artis itu terjebak dan bermesra dengan seseorang, lama kelamaan dia boleh jadi teman.

Nasihat saya, pandai-pandailah bawa diri dalam mencari rezeki. Banyak lagi tanggungjawab sosial yang boleh dibuat. Kalau rasa tak boleh, jangan jadi artis kerana kita ada peminat, kita dekat di hati masyarakat, jangan rosakkannya

zed zaidi

Diharap sekiranya pihak polis membuat tangkapan kelak, janganlah hanya artis sahaja yang ditangkap. Tangkap sekali VVIP yang melaburkan wang mereka untuk mendapatkan escort girl daripada golongan artis ini. Abang Nara percaya hanya segelintir sahaja artis wanita yang melakukan aktiviti tidak bermaruah ini. Janganlah hanya kerana nila setitik, rosak susu sebelenga. Diharap mereka yang terlibat ini segera insaf dan meningkatkan lagi kualiti lakonan/nyanyian, bukannya menjual badan untuk keuntungan. Sumber Harian Metro.

P.S: Nissan X-Trail terbaru dilancarkan pada harga RM142,800

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

26 responses to SENIMAN Akui Memang Ada Artis Jadi Gadis Peneman VVIP

  1. nana says:

    adakah zahida rafik juga

    0

    0
    • chantique says:

      lagi??

      0

      0
    • simplyjendul says:

      mak j budak cacing kah?

      0

      0
    • FASHA SANDA MASIH GEMOK N SADO says:

      ZAHIDA RAFIK TU DAH BUKAN ESCORT GIRL LAGI !!!
      DIA DAH DI NAIK TARAF , JADI PEMPUAN SIMPANAN !!!

      NI YG AKU RASA :

      NORA DENISH = BEFORE DISIMPAN RAJA SELFIE

      NADYA DANISH = KAK NORA

      CHE TA = BEFORE KAWEN

      FAZURA = BAYARN PALING TINGGI NI

      AINUL AISAH

      MARSYA

      HANES SURAYA = CONFIRM

      ERRA FAZIRA = DULU STOP , SEKARNG AKTIF LG

      RAMONA ZAM2

      FAUZIAH GOUS = BEFORE KAWEN

      MAYA KARIN

      0

      0
  2. MANLAMBONG says:

    ADAKAH???????? NOR FAZURA JUGAK??????

    0

    0
  3. Anonymous says:

    lana nordin kah.. opsss

    0

    0
  4. upin & ipin says:

    Lagi?????

    0

    0
  5. Siapa Siapa Siapa says:

    Bagi ler tau siapakah mereka itu? Teman nk tau!

    0

    0
  6. bonda says:

    dulu2 pernah kuar kisah Erra gi teman shahidan kasim gi overcee.. bayar RM40k..
    masa tu dia lom kawin lagi…

    0

    0
  7. ariana says:

    yg aku sbut ni cnfirm,sbb mmg kwn2 aku ade knl artis2 ni,heroin karipap2 cinte,1 mlm 3k.sape tah nme,lupe i,chaca maembong,cik ta b4 kwin..jrung bsr ok..fathia,nabila ..hhmm…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Huh!! Retis2 sekarang ni memang banyak yg tak boleh pakai pun. Jadi retis nak cepat kaya sanggup buat apa saja, maintenance tinggi. Yg jantan jd gigolo/anak ikan. Perempuan? Mcm p#%$^@r kelas atasan.

      0

      0
  8. Anonymous says:

    Senang je nak tau. Artis yg hidup mewah, asyik gi holiday overseas je, buat majlis tu majlis ni, spend duit kalahkan jutawan tapi berlakonnya suam2 kuku. Itu la dia. Kalau maintenance tiap2 bulan beribu2, hasil berlakon tak seberapa.. macam mana mana nak hidup. Yang menjadi peneman VVIP di perhatikan tapi kenapa yang VVIP tu terlepas. Bezanya mereka2 ini tak rasa malu, boleh tayang lagi kemewahan .

    0

    0
    • Anonymous says:

      15 tahun yg dulu kawan aku pernah di simpan Dato. kawan aku orang s’pore. dato kasi dia sebijik condo di kawasan mahal di s’pore, keta BMW and monthly allowance 10,000 ribu dollar Singapura. dia bukan artis tapi maintenance dia ngalahkan artis. hidup dia mewah berpindah from 1 dato to another last last sekarang dah umur 40an dia kawin dgn mat salleh kaya. dia tak ingat halal haram janji hidup mewah pokek penuh apa nak semua dia dapat.

      0

      0
  9. mojo says:

    Abam jugak.,kahkahkah…lantak koranglah artis.

    0

    0
  10. bijan says:

    yg aku herannya,,diorang tak takot kantoi ka pastu heboh semalaya?kan ke diorang tu artis..p mana2 pon confirm la orang kenai kan..

    0

    0
  11. Olga says:

    byk gak dapat duitttt tuuuu, camni aku pon nak jadi peneman vvip, main ringan2 asalkan masyukkk 10000 semalam kaya tu…..

    0

    0
  12. ann says:

    memang betul, mudah je nak kenal, kalau artis yg berlakon suam2 kuku tapi hidup mewah, itulah orangnya, kasut, handbag dan pakaian hampir RM 15000 – 30000 sekali pakai…dapat tengok perbezaan dgn artis berjaya macam tok ti, bekerja menyanyi sampai hampir separuh nyawa bertahun2 dan dapat kawin ngan org kaya lagi..memang layak hidup mewah

    0

    0
  13. ilya says:

    dulu Tasha Sheila juga mcm tu…lps ada bopren baru ni mungkin tidak lagi.

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Putri Mardiana salah sorang kot?

    0

    0
  15. victoriabecks says:

    Zahida bkn pompuan simpanan lgk…tp bini no.2 ehem…ehem….sorang menteri.
    khabarnya zahida tk bole langsung mention nama suami dia sapa pd umum, amik gambar gn suami pn tk bole expose….sbb kalau first wife tahu, maka jatuhla talak…
    allahualam.

    0

    0
  16. […] lalu, kecoh dunia hiburan tanah air apabila suratkhabar Harian Metro membuat pendedahan kewujudan 10 orang selebriti wanita tempatan yang menjadi ‘escort girl’ kepada VVIP di Malaysia. Disebabkan tiada nama yang didedahkan, orang ramai mula membuat serkap […]

    0

    0
  17. […] lalu, kecoh dunia hiburan tanah air apabila suratkhabar Harian Metro membuat pendedahan kewujudan 10 orang selebriti wanita tempatan yang menjadi ‘escort girl’ kepada VVIP di Malaysia. Disebabkan tiada nama yang didedahkan, orang ramai mula membuat serkap […]

    0

    0