Written by AbangNara | January 12th, 2011

zizan

Baru sahaja berakhir demam kepialu AJL25, kini demam denggi ABPBH 2010 pula sudah bermula. Petang tadi telah diumumkan senarai Top 5 Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2010. Paling mengejutkan ialah ketiadaan diva yang sememangnya diva, Ziana Zain. Tidak dinafikan peminat Ziana Zain memang ramai tapi semuanya jenis yang agak malas mengundi.

Paling hebat ialah Kak Engku dan Ana Raffali apabila dicalonkan untuk 3 kategori sekaligus. Kami paling suka apabila melihat senarai Penyampai Radio Paling Popular dan ternampak nama Salih Yaakob di situ. Memang selayaknya dia berada di dalam top 5 kerana telah menceriakan pagi jutaan orang.

Sila like Facebook ABPBH dan follow twitter @ABPBH untuk info yang lebih mantap.  Rasanya untuk Top 5 nie, undian boleh dibuat mengikut SMS. Berikut adalah senarai top 5 ABPBH 2010. Yang di”bold”kan adalah tekaan Abang Nara untuk jadi juara. Untuk Anugerah Bintang Paling Popular pulak, tekaan Abang Nara ialah kalau tak Zizan mesti Shaheizy Sam ataupun Yuna. 3 orang tue jer.

Senarai penuh Top 5 ABPBH dan gambar sekitar majlis tersebut dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar di atas kepada Twitter Klubbkiddkl

.A. PENYANYI LELAKI POPULAR

——————————

01.     Aizat

02.     Anuar Zain

03.     Black

04.     Faizal Tahir

05.     Shahir

B. PENYANYI WANITA POPULAR

——————————

06. Adira

07. Ana Raffali

08. Alyah

09. Stacy

10. Yuna

C. ARTIS DUO/BERKUMPULAN POPULAR

——————————

11. Ana Raffali/Sohaimi Mior Hassan/Altimet

12. Azlan & The Typewriter

13.  Bunkface

14. Meet Uncle Hussain

15. 6ixth Sense

D. PENYANYI NASYID POPULAR

——————————

16. Hijjaz

17. Inteam

18. Mirwana

19. Rabbani

20. Raihan

E. PELAKON TV LELAKI POPULAR

——————————

21. Aaron Aziz

22. Ady Putra

23. Fizz Fairuz

24. Remy Ishak

25. Shaheizy Sam

F. PELAKON TV WANITA POPULAR

——————————

26. Fasha Sandha

27. Lisa Surihani

28. Noorkhiriah

29. Scha Alyahya

30. Tiz Zaqyah

G. ARTIS BARU LELAKI POPULAR

——————————

31. Daus

32. Maulana

33. Shahir

34. Sharnaaz Ahmad

35. Shahz Jaszle

H. ARTIS BARU WANITA POPULAR

——————————

36. Adira

37. Ana Raffali

38. Mizz Nina

39. Nurul Elfira Roy

40. Nur [email protected]

I. ARTIS KOMEDI LELAKI POPULAR

——————————

41. Along

42. Angah

43. Johan

44. Nabil

45. Zizan

J. ARTIS KOMEDI WANITA POPULAR

——————————

46. Didie Alias

47. Kenchana Dewi

48. Noorkhiriah

49. Raja Azura

50. Sharifah Shahirah

K. PELAKON FILEM LELAKI POPULAR

——————————

51. Aaron Aziz

52. Bront Palarae

53. Remy Ishak

54. Shaheizy Sam

55. Syamsul Yusof

L. PELAKON FILEM WANITA POPULAR

——————————

56. Diana Danielle

57. Lisa Surihani

58. Liyana Jasmay

59. Maya Karin

60. Scha Alyahya

M. PENGACARA TV LELAKI POPULAR

——————————

61. Ally Iskandar

62. Awal Ashaari

63. Aznil Nawawi

64. Jimmy Shanley

65. Zizan

N. PENGACARA TV WANITA POPULAR

——————————

66. Cheryl Samad

67. Fara Fauzana

68. Nurul Syuhada

69. Raja Azura

70. Sharifah Shahirah

O. PENYAMPAI RADIO LELAKI POPULAR

——————————

71. Aznil Nawawi

72. Faizal Ismail

73. Halim Othman

74. Kieran

75. Salih Yaakob

P. PENYAMPAI RADIO WANITA POPULAR

——————————

76. Abby Fana

77. Fara Fauzana

78. Linda Onn

79. Raja Azura

80. Sharifah Aleya

abpbh 2010

abpbh 2010

abpbh 2010

abpbh 2010

abpbh 2010

abpbh 2010

abpbh 2010

abpbh 2010

abpbh 2010

abpbh 2010

abpbh 2010

abpbh 2010

abpbh 2010

abpbh 2010

abpbh 2010

abpbh 2010

abpbh 2010

abpbh 2010

abpbh 2010

abpbh 2010

214 responses to Senarai Top 5 ABPBH 2010, Bintang Paling Popular Bakal Jadi Milik Siapa?

  1. saya says:

    faizal tahir!!nak faizal tahir.

    0
    0
    • Pililah Aku says:

      A. PENYANYI LELAKI POPULAR

      ——————————

      Shahir

      B. PENYANYI WANITA POPULAR

      ——————————

      Stacy

      C. ARTIS DUO/BERKUMPULAN POPULAR

      ——————————

      Bunkface

      D. PENYANYI NASYID POPULAR

      ——————————

      Rabbani

      E. PELAKON TV LELAKI POPULAR

      ——————————

      Remy Ishak

      F. PELAKON TV WANITA POPULAR

      ——————————

      Lisa Surihani

      G. ARTIS BARU LELAKI POPULAR

      ——————————

      Shahir

      H. ARTIS BARU WANITA POPULAR

      ——————————

      Mizz Nina

      I. ARTIS KOMEDI LELAKI POPULAR

      ——————————

      Zizan

      J. ARTIS KOMEDI WANITA POPULAR

      ——————————

      Noorkhiriah

      K. PELAKON FILEM LELAKI POPULAR

      ——————————

      Remy Ishak

      L. PELAKON FILEM WANITA POPULAR

      ——————————

      56. Diana Danielle

      Liyana Jasmay

      M. PENGACARA TV LELAKI POPULAR

      ——————————

      Aznil Nawawi

      N. PENGACARA TV WANITA POPULAR

      ——————————

      Sharifah Shahirah

      O. PENYAMPAI RADIO LELAKI POPULAR

      ——————————

      Salih Yaakob

      P. PENYAMPAI RADIO WANITA POPULAR

      ——————————

      Abby Fana

      0
      0
      • katak itam says:

        yup faizal tahir..faizal tahir!!hehehe wahhh siti nurhaliza tak masuk siot….hohoho..eh aku ada baca 1 blog yang revealed pasal kisah-kisah orang atasan ni..pasal siti nurhaliza ni pon ada..blog ni memang best wei..cube baca..maskancil.blogspot.com tak tau lah betul ke tidak atau boleh dipercayai ke tidak. ape pendapat korang??

        0
        0
    • yaya_yumi says:

      agak pelik npa siti xde..lupe daa die dh brsara dr ABPBH..=)

      0
      0
      • http://kukukata.blogspot.com/2011/01/top-5-anugerah-bintang-popular-2010_7787.html says:

        i vote for fasha sandha… =) he3…

        0
        0
      • Umi Mimie says:

        aku sudah M E L U A T sama itu Siti Nurhaliza.

        0
        0
        • 50-50 says:

          Kenapa makin ramai yang meluat sama CT ???..cuba citer sket. Pasal isu tak bertudung ke..kejap ada..kejap tak ade..He He he

          0
          0
        • Siti Nurdrama says:

          lain kali kalau dah xbersedia..jgn pakai…ni buka tutup apa citer….konon minta ruang waktu..porahhh…kalau minta ruang waktu nak berubah…makin lama makin tutup kepala tu..ni tak…makin lama makin terbuka la plak….apa takut kehilangan datuk k ker..tak galamour ke kalau kepala tertutup??????

          biasa la, bila hati belum benar benar mendapat wahyu, perkara ini akan terjadi. mungkin ke mekkah hanya memohon untuk dikurniakan anak sahaja.

          Hampeh!

          0
          0
        • CT Tarik Diri says:

          Keputusan untuk tidak lagi menyertai ABP pada tahun-tahun akan datang adalah bagi memberi laluan kepada barisan artis baru bersaing sesama mereka.
          “Saya berterima kasih kepada peminat kerana mencalonkan saya lagi pada tahun ini, tapi ini mungkin tahun terakhir bagi saya untuk menyertai ABP ini.
          “Saya dah lalui acara ini dalam masa yang panjang dan saya sudah lalui susah payah bertungkus lumus berkempen untuk diri sendiri. Kini tiba masanya bagi peluang kepada artis lain pula.
          “Tahun depan saya mahu berehat, pada mulanya ingat nak berhenti tahun ini tapi sudah tercalon, jadi sayang nak tarik diri.
          “Namun itu tidak bermakna saya berhenti dalam bidang seni ini. Karier saya tetap berjalan, hanya saya berhenti dari bersaing di ABP sahaja,” ujar Siti Nurhaliza yang ingin hadir ke ABP hanya sebagai penonton pada tahun hadapan.

          :(

          0
          0
        • taknak mengumpat says:

          ermmm… kpd cik siti nurdrama… ape maksud u mendapat wahyu??? kalau cetek agama… jgn sebut pasal agama… wahyu itu diturunkan utk para rasul ye….. manusia dgn harapan, mendapat “hidayah”… tu laaa… nak cakap kat org lain, taknak cermin diri dulu…. haishhhh…. tak paham org macam kamu nih… sedih sedih…..

          0
          0
        • puteri Bunian Siber says:

          _taknak mengumpat_
          aku sokong ko, memang siti nurdrama ni memalukan diri sendiri jew…tak tahu adab jugak dalam berkata-kata…pendek kata memang ZERO lah ilmu die tu…nasib baik aku tak kenal die tu (Tak teringin nak kenal pn)…Memalukan diri sendiri jew!!!

          0
          0
        • Dasar Penakot says:

          Last year pon, Siti menang cetek aja…takut lah tu!

          0
          0
        • mys abby says:

          last year kan dia dpt penyanyi wanita popular ngn bintang plaing popular…ape yg cetek..??

          0
          0
      • matdarts says:

        ct nak anugerah bisneswoman popular plak kot?

        0
        0
        • Ahaks says:

          Anugerah Khas Juri—Perampas Suami Orang Kelas Pertama !

          0
          0
        • Budak Nakal says:

          biar apa pun Siti tetap juara…bulan madu paling panjang 3 tahun tak mengandung-ngandung !

          Kah Kah Kah

          0
          0
        • aku la says:

          ish…dah2 la korang ni..kesian ct korang cakap camtu..itu semua kan kerja TUHAN.. jodoh ajal maut,ade anak ke takde itu sume TUHAN dah tetapkan..

          0
          0
        • My Dear says:

          bodo lah kaurang semue. Sudah terang lagi bersuluh..Siti tue mandul. Terima je lah kenyataan.

          0
          0
        • Majulah Kita says:

          kat Indonesia pun CT dah kena boikott tak sepopular dulu. Ye lah kawan baiknye Kris Dayanti curang sama suami. Amik suami orang. Kalau rakyat Indonesia boleh berpikir secara logik..mengapa tidak Malaysia. Sayang, Malaysia nampak maju..tapi mentaliti orang2 kat sini..kurang maju dan kurang cerdik.

          SAY NO TO HIPOKRIT !

          0
          0
        • Makan Cili Pedas says:

          Budak nakal..kau memang nakal :)

          0
          0
        • takeshi laichi says:

          perhh..agak2 le kawan..mengandung ke x tu rezki yg Allah tentukan..susah la kawan kalu kutuk ikut hati..akal kan ade :)

          0
          0
        • KakLong says:

          Btul2..sume kat sini dok kutuk2 siti..makin ramai mengutuk, makin byk pahala dia..kita gak yg dpt dosa..ish2
          sape2 yg mengata dia x ngandung2 la, man**l la, beringat la, tu sume bukan keje kita, nnti2 kita plak kena nasib yg sama..mana kita tau..

          0
          0
        • riena says:

          teruknye mulut busuk ko budak nakal………ingat la weh…..jgn terbalik kat ko lps ni….insaflah wehhhhh

          0
          0
        • mall lue says:

          allah akan tunjukkan pdmu wahai budak nakal….semoga kau mendapat hidayah dari allah utk perindahkan sikapmu….aminn

          0
          0
        • Aku budak nakal says:

          Allah tak akan memberkati jika umat manusia bersubahat dengan orang2 yang hati busok meruntuhkan masjid2 yang dibina hingga bercerai jadinya.

          Kita renungkan je lah ye….

          0
          0
        • adamlasahi says:

          siti menang women of the year sme’s the brandlaureate award a.k.a tun hasmah award

          plus simplysiti menang best promising brand award

          p/s: berbanggala anak melayu boleh berjaya..ni tak, asyik nak kutuk je..artis luar nak diagungkan..bagus sgt ke artis luar tu? ttp ke x? minum arak?

          0
          0
      • Cik CT says:

        ct dh x nk bertanding lg, nk bg can kt artis ln.

        0
        0
    • lana says:

      yes.. i will vote 4 faizal tahir.. he is d best. nak undi sms/online & akhbar for faizal..

      0
      0
    • milix says:

      mia sara xmasuk list ke..dia popular pe..blakon pun byk..muke liyana kai spec tu cam luna maya ckit..hehe

      0
      0
    • gilo says:

      nak gg shahir!!!

      0
      0
    • Kasih says:

      hnya FT…. FT & FT & FT :)

      0
      0
    • Dila says:

      Faizal Tahir laa,mst kn menang!

      0
      0
  2. andy telasai says:

    semua top 5 layak berada dalam top 5 (: all the best kepada semua calon2 (:

    0
    0
    • ehsan says:

      1.penyanyi lelaki popular
      -shahir
      2.pnyanyi wanita popular
      -stacy
      3.pelakon tv wanita popular
      -lisa surihani
      4.pelakon tv lelaki popular
      -remy ishak
      5.pelakon filem wanita popular
      -lisa surihani
      5.pelakon filem lelaki popular
      -shaheizy sam
      6.pengacara lelaki popular
      -aznil
      7.pengacara wanita popular
      -fara fauzana
      8.penyampai radio lelaki popular
      -salih yaakob
      9.penyampai radio wanita popular
      -raja azura
      10.artis komedi wanita popular
      -noorkhiriah
      11.artis komedi lelaki popular
      -zizan
      12.artis baru lelaki popular
      -shahir
      13.artis baru wanita popular
      -adira
      BINTANG PALING POPULAR
      -LISA SURIHANI……..

      0
      0
      • LONDON says:

        BINTANG PALING POPULAR
        SAM

        0
        0
        • rosh says:

          BPP=zizan..sam..lisa

          0
          0
        • [email protected] says:

          1000% setuju…

          0
          0
      • ye saya... says:

        i komen ni bkn sbb tak suke lisa.. she is nice actress.. but i dont think so lisa boleh menang bintang paling popular..

        0
        0
  3. cik wiwin says:

    kami suke sgt shaheizy sam.. heheh ..

    0
    0
  4. jawatengik says:

    sape sharnaaz ahmad????????

    0
    0
    • nana says:

      berlakon cerita dottie
      kalaua tak tgk cerita dottie
      cerita yg scha berlakon carefreetuh
      kalau tak tgk lagi
      tatau lah.hohoho

      0
      0
      • kyle says:

        oooooo….bru pasan…..ko ckp mcm tuh…..dia adew belakon ngan scha lam carefree(tuala wanita) ekekeke

        0
        0
      • [email protected] says:

        hahahahhaa….

        0
        0
      • jawatengik says:

        patut x aku xkenal.. semua cite yg korg sebut tu aku x tgk.. hahaha!

        0
        0
  5. norhafizzah niat says:

    Sahiezy sam,dia byk kelor tv…

    0
    0
  6. rajakelakar says:

    KONPEM ZIZAN LAHHH…

    0
    0
  7. peace says:

    kalau penyayi ak plih faizal tahir!!

    0
    0
  8. toritonz says:

    A. PENYANYI LELAKI POPULAR
    Faizal Tahir

    B. PENYANYI WANITA POPULAR
    Adira

    C. ARTIS DUO/BERKUMPULAN POPULAR
    Ana Raffali/Sohaimi Mior Hassan/Altimet

    D. PENYANYI NASYID POPULAR
    Hijjaz

    E. PELAKON TV LELAKI POPULAR
    Remy Ishak

    F. PELAKON TV WANITA POPULAR
    Tiz Zaqyah

    G. ARTIS BARU LELAKI POPULAR
    Shahir

    H. ARTIS BARU WANITA POPULAR
    Adira

    I. ARTIS KOMEDI LELAKI POPULAR
    Zizan

    J. ARTIS KOMEDI WANITA POPULAR
    Sharifah Shahirah

    K. PELAKON FILEM LELAKI POPULAR
    Shaheizy Sam

    L. PELAKON FILEM WANITA POPULAR
    Diana Danielle

    M. PENGACARA TV LELAKI POPULAR
    Aznil Nawawi

    N. PENGACARA TV WANITA POPULAR
    Cheryl Samad

    O. PENYAMPAI RADIO LELAKI POPULAR
    Faizal Ismail

    P. PENYAMPAI RADIO WANITA POPULAR
    Linda Onn

    0
    0
  9. chantek says:

    wajib betul abg nara bold kan si lisa surihani ek hehe

    0
    0
  10. nana says:

    aku rasa zizan raja lawak
    hohoh

    0
    0
  11. nana says:

    sedih laa nanaxfm takda
    takde rezeki kot

    0
    0
  12. Lisa Surihani……………………..
    Faizal Tahir………………………..

    0
    0
  13. tronnnn says:

    tekaan yg abg nara buat mcm ley pakai je sume…:) sya pun teka sme cam2…
    emm…harap2 pemenang2 abpbh kali ni xde yg xpuas ati lagi la ye mcm ajl25 ari tu…sbb kali ni semua ley undi artis/pelakon mne yg dye suka!!yea!!

    0
    0
  14. Oh, ye ke..? says:

    vote 4 mat jijan….!!!

    0
    0
  15. jimmy says:

    Buat la voting link,, boleh tgk prediction oleh pembaca BN

    0
    0
  16. black tie says:

    malas nak tgk result bang nara ni.. masa AJL haram tak kena pon.. kakakak.. kita wait and see je la..akakak..pastu leh tunjuk perasaan kat sini kalau tak puas ati..kuikuikui

    0
    0
  17. Rin says:

    ermmm kategori yg slalu x brubah yg ‘nasyid’ n ‘Dj’ tu..
    sma jek spjg tahun.. ktgori bosan.
    tp tekaan bg pmenang stiap kategori tu , saya x sama pndapat ngn abg nara. :)
    kptusan adalah d tgn pngundi,, sape x undi, maka xde lah suara mereka d dgri.. huhuuu

    artis popular thn 2010 sape ek..?
    better jgn d sebut2, nnt calon2nyer OVER konfiden plaks.. :p
    senyap2 sudehh..

    0
    0
  18. kutu says:

    pelakon filem wanita fofular….LJ pun boleh laa dr lisa tu kan bang nara???

    0
    0
    • peupeotcyg says:

      LJ sejak akhir2 ni gmba kt paper cam gedik2 je ngan c samsul tu…aduyai…mude lg da begamba camtu…xjelez tp xmanis sgt gmba camtu..

      0
      0
  19. memaya says:

    wah ana raffali macam nak pegi perhimpunan UMNO dah…

    0
    0
  20. RBO60 says:

    PILIHAN KU
    A – Aizat
    B – Yuna
    C – Ana Raffali/Sohaimi Mior Hassan/Altimet
    D – Rabbani
    E – Shaheizy Sam
    F – Lisa Surihani
    G – Shahir
    H – Ana Raffali
    I – Zizan
    J – Noorkhiriah
    K – Shaheizy Sam
    L – Lisa Surihani
    M – Aznil Nawawi
    N – Fara Fauzana
    O – Salih Yaakob
    P – Fara Fauzana

    0
    0
  21. haha says:

    that person with protruding lower jaw shouldn’t win!!!

    0
    0
  22. RBO60 says:

    Salam Abg Nara…lebih seronok jika abg nara buatkan voting link…A to P..

    0
    0
  23. aku ni. says:

    .A. PENYANYI LELAKI POPULAR

    ——————————

    01. Aizat

    B. PENYANYI WANITA POPULAR

    ——————————

    09. Stacy

    C. ARTIS DUO/BERKUMPULAN POPULAR

    ——————————

    11. Ana Raffali/Sohaimi Mior Hassan/Altimet

    D. PENYANYI NASYID POPULAR

    ——————————

    16. Hijjaz

    E. PELAKON TV LELAKI POPULAR

    ——————————

    21. Aaron Aziz

    F. PELAKON TV WANITA POPULAR

    ——————————

    30. Tiz Zaqyah

    G. ARTIS BARU LELAKI POPULAR

    ——————————

    32. Maulana

    H. ARTIS BARU WANITA POPULAR

    ——————————

    36. Adira

    I. ARTIS KOMEDI LELAKI POPULAR

    —————————

    45. Zizan

    J. ARTIS KOMEDI WANITA POPULAR

    ——————————

    50. Sharifah Shahirah

    K. PELAKON FILEM LELAKI POPULAR

    ——————————

    51. Aaron Aziz

    L. PELAKON FILEM WANITA POPULAR

    ——————————

    58. Liyana Jasmay

    M. PENGACARA TV LELAKI POPULAR

    ——————————

    61. Ally Iskandar

    N. PENGACARA TV WANITA POPULAR

    ——————————

    66. Cheryl Samad

    O. PENYAMPAI RADIO LELAKI POPULAR

    ——————————

    73. Halim Othman

    P. PENYAMPAI RADIO WANITA POPULAR

    ——————————

    77. Fara Fauzana

    0
    0
  24. Esquire says:

    artis bintang paling popular selayaknya Faizal Tahir atau Zizan dan tak mustahil Shaheizy Sam

    0
    0
    • LONDON says:

      I like

      0
      0
      • [email protected] says:

        me too =)

        0
        0
  25. ehsan says:

    CONFIRM LISA SURIHANI SAPU BERSIH ABPBH 2010…..

    0
    0
  26. atie says:

    nape adik mia tak tercalon kategori artis baru.. huhuhu
    confirm bleh menang, mia kan ramai peminat…..

    0
    0
  27. orkid says:

    sepatutnya kena ada kategori pelakon kanak-kanak….

    0
    0
    • Pikirkanlah says:

      Tak patut kita jerumus budak2 ke alam glamour. Biarlah mereka bersekolah dahulu. Rosak nanti anak2 melayu..

      0
      0
  28. lin says:

    saye bersetuju dgn pilihan abg nara sey! semua skali stuju. pastu bintang paling pop patut lisa. hehe

    0
    0
  29. q says:

    BINTANG PALING POPULAR

    Shaheizy Sam!! (jgn tibe2 ana menag plak)

    *sbb mamat ni la aku kembali berselere nk tgk film melayu..
    haha..terbaik la..dimana ade highway!

    0
    0
    • LONDON says:

      Betul3

      0
      0
      • [email protected] says:

        saya setuju!!!!

        0
        0
  30. Maimoon says:

    X sangka kak engku dpt 3 pencalonan . Sblm ni kne reject dgn era, begaduh dgn misha omar . Kira kak engku byk musuh ketat dlm industri. Nasib baik peminat x boikot kak engku

    0
    0
  31. TAHUN NI TAHUN ZIZAN!

    0
    0
  32. zf says:

    sy pilih yuna tahun ni…

    0
    0
  33. ARIES84 says:

    alyah muka mcm serabai…jgn perasan nak menang..jd contoh pun blum tntu lpas…

    0
    0
    • zaia says:

      tak payah jadi contoh,hampir 100% meniru artis lain.dari gaya imej video klip,sikit2 tiru dah ler.
      suara bagus tp sayang,disbbkan imej peniru yg terserlah tu,makin ramai menyampah ade la..bangga pulak tu jadik peniru.
      copycat sana sini!

      0
      0
    • zaia says:

      tak dpt nak agak mana.bnyk yg sama2 sgt popular dlm kategori yg sama.
      ade jgk tu dah sah2 paling popular tp tak menang,ramai peminat tp tak semua peminat dia tu rajin undi.

      0
      0
  34. shizuka says:

    lau rasa diri tu org islam,, mesti tau kan jodoh, rezeki semua di tangan Tuhan Yang Esa…..lau korang cakap macam tu, korang macam x percaya dengan adanya Tuhan Yang Maha Esa yang mberi kita semua tu…..subbanallah….

    0
    0
  35. meend says:

    sume tkaan kita mcm same la abg nara.but 2 jer tidak.pelakon tv wanita dn plakon filem wanita.

    dua2 lisa surihani.but bg sy lisa surihani berlakon, tkla sehebat mane.cuma dia agak bernasib baik sbb dpt cite2 yg best spt adamaya, lgenda budak setan.cite ala2 taste remaja gitu.pndek kate, biase2 jer.mgkin sbb dia cun, psl tu dia popular!bg plakon drama terbaik, noorkhiriah lg berbakat.nmpk real dn tk control ayu.n bg filem plak, lakonan liyana jasmay mmg mberi kesan.n klu budak pmpuan(gmbr no.11 ngan lelaki tu) dh layak bertanding, dia pn layak.lakonan dia dlm syurgamu ramadhan mmg real, menjiwai tk kontrol cntik. for me, kbanyakan plakon pmpuan berlakon tak real, adengan kat umah jer pakai make up!be natural la, mcm ely suriati n fauziah nawawi.tu barulah diva lakonan!

    p/s-may sbb bn ni, pminat lisa surihani.hehehe.jgn marah, cume pndpt jer-=)

    0
    0
    • ehsan says:

      ni pertandingan popular bkn cari yg terbaik…ape ko ingt ni anugerah skrin ke???lisa surihani lg hebat dri liyana jasmay yg gedit tu…dia tu pengganti erra fazira….primadona filem n drama skrg….ko kena terima hakikat ni…..vote for LISA SURIHANI……

      0
      0
      • meend says:

        popular jer klu tak berbakat umpama emas yg tk bkilau.tu kan pndpt jer.ngko ni msti budak bawah umo.pilih lisa pn, pasai dia cun, wat pa?bakat beb..bakat.cube ko banding cite lbs dengan papadom, mane yg lebih mngglkn kesan?stakat mat jiwang mcm ko, of coure pilih cite lbs yg hero heroin nya hensem n cun, tp bakat biase2 jer.ape daa ngko ni.

        0
        0
        • ehsan says:

          kalau xberbakat..dia xkn menang award PELAKON WANITA TERBAIK FFM23…ade otak ke x ngko ni????ko ni mesti suku sakat liyana jasmay….LISA SURIHANI tu dah la cantik, cun,baik, bijak plk tu…ade degree UNDANG2 dri UK….ngko kena terima hakikat ni….LJ xblh lawan LISA SURIHANI….LJ bljr stkt mane???ngko pn aku rase SPM pn xlulus….semua citer dia berlakon box-office…..vote LISA SURIHANI….

          0
          0
        • meend says:

          sian budak kecik ni.klu yer pun fanatik, trime la pndpt org.spm tak lepas?sorry yer…mls jer nk berlagak.ko ni, komen mcm budak kecik.emosi smcm, sikit2 nak nangis.hehe.klu ko nak vote, vote ler.aku tak larang pun.aku pn tk vote, bknnya pilihanraya aku nk vote.cuma tu pndpt aku jer.industri kite ni, masi mmentingkn paras yg CUN dari BAKAT.ngko yg kene trime hakikat, bukan aku.n aku rase, ngko spm pn tk lpas.bg pndpt emotional, not rational.i feel sorry 4 u, childish.

          0
          0
        • meend says:

          box office pun, sbb dia bernasib baik dpt cite best.cube klu scha alyahya atau tiz ker yg dpt watak utama adamaya tak pun lbs, aku rase pun dotang popular jgk.coz cite2 mcm tu, mmg taste anak2 mude skang.tu just pndpt aku ler budak kecik.novel lbs tu, aku dh bace since 90’s.mmg sedih pun ceritanya.tp ramai org ckp, filem lbs tu, tk mberi kesan ksedihan sgt.coz plakon2 nya , lakonan mereka tak la sehebat mana.tak bleh lawan bakat pelakon dlm cite pondok buruk.tu baru best!ok, popai.

          0
          0
        • ehsan says:

          eh dungu…ko ni bodoh ke ape???bakat ade kalau muka hodoh, hidung kembag buat ape????ko ingt org nk tgk ke pelakon hodoh???aku rase ngko ni mmg keturunan hodoh….sbb tu ko dengki sgt ngn pelakon cantik n berbakat mcm LISA SURIHANI tu….dh pgarah adamaya nk bagi dia berlakon lantak dia lah…yg ngko kalut ape hal???dh pgarah tu tgk LISA lg hebat dr scha n tiz….so ngko kena terima la hakikat yg pengarah skrg duk brebut nk ambil LISA brlakon….so ngko jgnlh nk dengki sgt ngn LISA….ngko tu org tua….mmg xde test ngko ni….kalu pelakon dlm LBS tu xbez…nape LISA blh menang???/farid pn trcalon jg kategori pelakon lelaki terbaik….so ade otak pikir…jgn letak kat buntut otak ngko tu…..

          0
          0
        • Galexymarr says:

          Aku rasa lah kan…LS tu memang comey, tapi bakat dia kurang lah..akue nmpk lakonan2 die mcm biasa2 je. Dia menang award pn disbbkn ceta lbs tue hebat. Kalo nk tngok plakon wanita yg brbkt..cuba korang tengok lakonan Noorkhiriah n Sharifah Amani. Best..wo….

          0
          0
    • iQa says:

      bila sebut SyurgaMu Ramadhan, teringat lakonan Zarina AF sbg Aishah.gila mnjadi abes!! dengan gedik, ngada2, jahat, manja…semua ada la! best… budak pempuan dlm pic tu nama dia Elfira Loy. pandai gak berlakon kn…skrg dia blakon drama Hani kt TV3.

      0
      0
    • XsukasukiX says:

      lisa surihani tak pndai berlakon..
      tapi dia kn rmai pmint..
      ni ptndingan popular,,
      yg mmerlukan vote2 dri pmnat..
      bkn juri profesional yg bg mrkh..
      for sure yg popular akan menang..
      bkn yg berbakat…
      klu nk yg berbakat tggu la festival filem ke, ask ke..
      ye syg..

      0
      0
      • meend says:

        noorkhiriah popular ape.tak dgr mase anugerah skrin org ramai sorak mase dia dpt anugerah.dh la berbakat, popular plak tu!double kredit tu!jgn popular , tp tak berbakat.anyway, lisa surihani ttp cun dn comey.=)

        0
        0
        • XsukasukiX says:

          tp sape lbih popular?
          tggu je la cmtu ek..
          anyway tak mnat spe2 pn..
          lisa surihani lagi la tak minat..
          minat lagi kat kak limah..
          haha !

          0
          0
        • meend says:

          sam ler lg popular.i pn tak minat2 sape2 sgt.just bg pndpt.right, undi kak limah pun ok gak..

          0
          0
        • XsukasukiX says:

          chop..
          komen ni utk anugerah pelakon wanita popular,,
          bkn lelaki lor

          0
          0
        • meend says:

          well, klu popular, kemungkinan jer lisa bleh menang.sbb org undi pun i think sbb dia cun.but if bakat, i don’t think so.n bntang kseluruhan, i think sam.

          0
          0
    • meend says:

      hmm..dgki?aku minta ler kat lisa ler.cuma sam yg lg menonjol jadi bntang pling popular la der.ko ni, ckp pakai ler palotak yer.dhla masuk kat komen aku, mulut jahat plak tu.tua?sape?ngko ke?hahaha..ko kot yg hodoh.me hodoh?xcuss me.budak mcm ko ni yg tak beradab mmg spm pun tk lepas.heii…brambus ler klu ko nak undi sape pon.jgn menyemak nk komen2 pndpt aku.bdk tkde iQ mcm ko, mmg suke bg tkanan mcm bodoh.

      0
      0
      • ehsan says:

        eh org tua dungu….org hodoh pelik bin ajaib…..mls aku nk lyn org BODOH xberakal mcm ko ni…lantak ngko la…nk mampus ke or nk masuk kubur ke…aku xheran……

        0
        0
        • meend says:

          ngko la mampus.budak bodoh.sex maniac tu la emosi smcm ngan lisa .hahahahahah.dungu, hodoh, kuang ajo plak tu.aku yg mls layan ko bangang, ko yg masuk ruang aku.hahaha, tak malu.berambos ko ehsan bodoh

          0
          0
        • ehsan says:

          bodoh, bangsat, dungu, banggang, bongok, jelik, jijik, hina, jahil, dajal,setan, iblis n whateverrrrrrrr………………

          0
          0
        • meend says:

          ehsan says:
          January 14, 2011 at 6:20 pm

          bodoh, bangsat, dungu, banggang, bongok, jelik, jijik, hina, jahil, dajal,setan, iblis n whateverrrrrrrr……………… to ehsan.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2

          0
          0
    • meend says:

      ehsan says:
      January 14, 2011 at 9:53 am

      eh dungu…ko ni bodoh ke ape???bakat ade kalau muka hodoh, hidung kembag buat ape????ko ingt org nk tgk ke pelakon hodoh???aku rase ngko ni mmg keturunan hodoh….sbb tu ko dengki sgt ngn pelakon cantik n berbakat mcm LISA SURIHANI tu….dh pgarah adamaya nk bagi dia berlakon lantak dia lah…yg ngko kalut ape hal???dh pgarah tu tgk LISA lg hebat dr scha n tiz….so ngko kena terima la hakikat yg pengarah skrg duk brebut nk ambil LISA brlakon….so ngko jgnlh nk dengki sgt ngn LISA….ngko tu org tua….mmg xde test ngko ni….kalu pelakon dlm LBS tu xbez…nape LISA blh menang???/farid pn trcalon jg kategori pelakon lelaki terbaik….so ade otak pikir…jgn letak kat buntut otak ngko tu…..
      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1

      tu la psl, mmg ko ni jantan gedik.ckpla ko tu syok kat lisa,tp sblah mata pn dia tk pndg ko. tu la ko emosi smcm.tgok muke jer.oi budak, kat hollywood sane, bkn pndg muke.bakat.bab2 kturunan jgn sebut.ko ni, ada adb ke takde?dhlah masuk kat ruang komen org, kuang ajo plak tu.tua?who?u?of course.tu la pale ko liat sgt.aku pn minat lisa la,bangang!tp bace pndpt aku tu btol2, dia cuma tak layak dpt.ramai lg yg layak, mcm sam!ko phm ker?ke ko ni ngokngek sgt.idiot.

      0
      0
      • djoe says:

        ehsan ni sape?komen mcm budak bodoh jer..msti bru tlepas dri kndang ni..

        0
        0
        • ryan says:

          ntah,mcm bodoh jer.dri atas td aku nengok dia komen.klu dia kutuk org bleh, org kutuk tau plak melatah.lu ni mat karat la bro!lu g la mkn lisa tu.wa yakin, mamat dmana ada highway tu yg bleh mnang.kecoh la lu bro

          0
          0
  36. shahir fans says:

    apa² jerla…yg penting artis lelaki baru…shahir…luv shahir sgt²..

    0
    0
  37. Alahai says:

    Penyampai Radio Wanita Popular – Fafau, bukan LO :)

    0
    0
  38. meend says:

    bintang popular, i think si sam la!

    0
    0
    • [email protected] says:

      InsyaAllah kalau ada rezeki Sam..sama2 kita doakan ya..dan jgn lupa vote plak =)

      0
      0
  39. Sengit2..hihihi…

    ARTIS PALING POPULAR…….ialah……

    0
    0
  40. Fedzmy says:

    waa smua favourite artis aku ada … ahahahahahahahaha..i like. Go Lisa, Go Aaron, Go Zizan, Go Kak Engku, go Pak Nil……..

    0
    0
  41. parah sandha says:

    dengar citer nama ziana diorg replaced ngan ana raffali.. mcm biase la abp ni kan leh manupulate nama.. padahal ana rafali dah layak kategori duo berkumpulan.. dia menang ajl pun masa pencalonan dah tutup..

    0
    0
  42. shahira d hati ku..... says:

    artis baru lelaki popular d menangi oleh ten tereng!!!!!!!!! SHAHIR…….
    penyanyi lelaki popular d menangi oleh ten tereng!!!!!!!!! SHAHIR
    penyanyi wanita popular d menangi oleh ten tereng!!!!!!! ADIRA…..

    0
    0
  43. lolyat gang says:

    FT suxxor !!

    fuh zizan pun pakai kasut supra skang

    0
    0
  44. anita says:

    i like saleh yaakob dan kak engku…

    0
    0
  45. Ain Syuhada says:

    lahh .. masuk jugak itu SI SENDAT !
    aDES =_=’
    Dan nabil tak ptut mnang lahh …
    dye dah tak buat lawak dahh … bikin kontroversi je ..

    0
    0
  46. iklan:

    **baca paper kosmo td..Fasha berbikini coz frust jejai ikut ND g bercuti…huhuhu…

    0
    0
  47. katak kodok says:

    Mak ai… Didie Alias. Tak ingat dunia langsung. Semenjak dua menjak berlaki muda ni… tergedik2. Jauh lebih berbeza dr zmn anak byk dulu.
    Cik kak…tolong kumpul dosa buat suami kat kubur nanti ke? Tak cukup dosa yg suami tu sendiri dah ada, ni kau pulak nak tolong tambahkan dosa dia…
    Kasihan… aduh kasihan….

    0
    0
  48. Reena says:

    Masa ni lah Lisa leh ‘merayu undi’ drpd fans dia yg dah cecah berapa org? 1 juta uols!!! Diva pemes pun fans tak sebanyak tu! Meroyan fasha! Kalo peminat Lisa stok rajin undi, cerah lah harapan kalo tak jadi cam akak jiana je lah..ramai peminat tapi kureng mengundi..errr..aku hanya rajin melobi..ngeee… ; )

    0
    0
  49. akulahpompuanittew says:

    Faizal tahir plsssssssssssssssss!!

    0
    0
  50. Aida-nureen says:

    Harap2 sgt FT menak menagang la…tak pun zizan pun ok gak…aku memang minat giler kat lawak zizan yg kelakar tur…..lisa pun best gak…yg pasti jgn ana menang sebab dia dah kayooooooo….

    0
    0
  51. Jena Jen says:

    pasai kak adebab noor tk masuk pencanlonan yer. Kak debab noor ok peh. Tk tua sgt,sebaya yuna. Sb gemuk tk tepilih kot. Ini dh diskriminasi

    0
    0
  52. pija says:

    Shaheizy Sam,mizz nina or zizan…. TLG ar jgn Faizal tahir.. zaman dia da berlalu k… hahhahah

    0
    0
  53. SAFA says:

    x kisah sgt… anyway, cute gambar adira and stacy d atas tu.

    0
    0
  54. NurKasih says:

    Pilihan saye:
    a) FT
    b) Yuna
    c) Ana Raffali/Sohaimi Mior Hassan/Altimet
    d) Mirwana
    e) Shaheizy Sam
    f) Noorkhiriah
    g) Shahir
    h) Adira
    i) Zizan
    j) Noorkhiriah
    k) Shaheizy sam
    l) Lisa Surihani
    m) Zizan
    n) FF
    o) FBI
    p)FF

    Paling Popular = Shaheizy Sam (luv)

    0
    0
  55. Joe says:

    ABG JEM pasti!!! FBI lawak yang sentiasa tak jadi dan Hangit sentiasa hancing, Faizal T_ _ K berita karat lebih, jerit, lagu tak top pun, Baik Aizat, suma tahu lagu dia. Lisa byk photography session, filem, tapi bakat semulajadi belum ada lagi, Norkhiriah yes, tapi biasalah kan ini vote budak2 bawah umur, tgk femes je.

    0
    0
  56. hafeezi says:

    a) faizal tahir
    b) yuna
    c)Ana Raffali/Sohaimi Mior Hassan/Altimet
    d)rabbani
    e)remy izhak
    f) tiz zaqyah
    g)Shahz Jaszle
    h)mizz nina
    i)nabil
    j)noorkhiriah
    k)bront palare
    l) liyana jasmay
    m) zizan’
    n) fara fauzana
    o) faizal ismail
    p) fara fauzana

    bintang paling popoular YUNA

    0
    0
  57. A.P.I says:

    abg nara x abis2 gn yuna ..
    best noh ke yuna tu ..

    0
    0
  58. ehsan says:

    vote for LISA SURIHANI n SAM SHAHEIZY…..hero n heroin Malaya sekarang…..

    0
    0
  59. penChentaMuzik says:

    A. AIZAT
    B. STACY
    C. ANA RAFFALI
    D. INTEAM
    E. FIZZ FAIRUS
    F. LISA SURIHANI
    G. SHAHIR
    H. ADIRA
    I. ZIZAN
    J. SHARIFAH SHAHIRAH
    K. SHAHEIZY SAM
    L. LISA SURIHANI
    M. JIMMY SHANLEY
    N. FARA FAUZANA
    O. FAIZAL ISMAIL
    P. FARA FAUZANA.

    ARTIS PALING POPULAR.. BEAUTIFUL NARA..KEHKEHEKEH…
    I VOTE FOR STACY..TAK PUN LISA SURIHANI..HEHE
    YG PASTI, XMAU VOTE UTK FASHA SENDAT..KUIKUIKUI..

    0
    0
  60. xxx says:

    ct masuk pun org ckp mcm2…dia xmasuk lg la org ngata mcm2 kt dia…manusia2….

    0
    0
    • reaza says:

      BETOL TU…MULUT MCM2 JER…DAH JOIN SALAH…XJOIN SALAH..KORANG TU XLAYAK NAK BAGI KOMEN…LANGSUNG TAKLAYAK…SIBUK JE NAK MEMBURUKAN ORG..MCM DIRI TU BGS SANGAT..

      0
      0
  61. XsukasukiX says:

    nk vote utk faizal tahir…

    0
    0
  62. linda putra says:

    artis paling popular 2010 is …..SHAHEIZY SAM

    0
    0
  63. Rara says:

    kenapa sejak dua menjak ni didie suka pkai pelik2 sgt?
    publisiti murahan?

    0
    0
  64. dr ally says:

    target aku
    pnyanyi laki popular-ft
    pnyanyi wanita popular-yuna
    aku x taula ana rafali leh mng ke x, mklumlah dia kan mng ajl ari 2
    ttg yg dj 2 aku rasa sama ja cm taun2 lps…

    0
    0
  65. kemakemo says:

    ckp je nak dorang menang,,tp vote pon x,,skadar cakap mulot pe barang,,x dikira pon~!!muuahaha
    aku tgk je sbb ak x vote

    0
    0
  66. ekal says:

    Artis paling popular 2010 ialah Shaheizy sam! Faizal tahir asyik buat gimik je untuk popular!

    0
    0
  67. stakat list kan pilihan korang kat sini xde maknanye de… beli lah Berita Harian, hantar sendri. lepas tu ble aa nk komen lebey2. ni klu artis tu memang tak setuju lah, mcm2 lai komen erk.. klu korang antar smpi beratus borang tetiba artis kesayangan anda tak menang, dipersilakan komen lebey2.. klu tak diam je aaaa… antar jgn tak antar borang, mana tahu kot2 korang ade rezeki menang kereta..best tu….

    0
    0
  68. elya says:

    antara lisa atau sam menang bintang paling popular… tgk jela nnti.. mawi xde ke? hihihihi

    0
    0
    • meend says:

      sam la.popular db berbakat.tak nak ambik yg cun, but not talented.sam, sy mmg dpt rase, awk dpt glaran tu de!

      0
      0
  69. minah says:

    TAHUN NI TAHUN ZIZAN!!!!!!!!!!!!!1KOMPEM!

    0
    0
  70. justeayeos says:

    susah nak percaya ziana zain tak tersenarai dlm top 5 kali ni. belum pernah lagi nama dia tercicir dlm senarai. ni semua salah org ABP sebab tercicir nama ziana zain pada awal borang dikeluarkan. hmm mungkin bukan rezeki ziana zain dlm ABP kali ni. hope next time kesilapan tak berulang lagi.

    0
    0
  71. Gosipgurl_fea says:

    Zizan !

    0
    0
    • penChentaMuzik says:

      AHAHA…NI PN NGAM GAK..BANDING ‘lu pikir lah sendiri” TU..ahakxx…coz dia da terkena batang idong sndiri..h0h0

      0
      0
  72. loque says:

    nk stacy wt prsembahan utk abpbh thn ni…..

    0
    0
    • meend says:

      naikkan name stacy.kite nak dia bole fight ngan agnes yg belagak tu.4 me, stacy lg best!agnes tu, dahla gemuk.nyanyi live smput.dtg msia nk bkasar ngan artis kite.

      0
      0
    • penChentaMuzik says:

      AGREE…h0h0… she’s a real entertainer… superb.. bukan byk artis2 kite yg ble menari skali dgn nyanyi tsnpa semput..ahaxx…. anyway, i sokong die coz die ni xda sibuk promote publisiti murahan mcm certain artis muda2..hehhe..idup industri seni malaysia,,

      0
      0
  73. edalia says:

    kenapa yana samsudin xde dlm kategori drama atau filem paling popular…rasenye skrg ni byk die berlakon..xlogik maya karin…die berlakon filem ape tuk tahun lepas….ala ana raffali tu xde la popular sgt..baru masuk ajl25, baru org kenal..aku sokong yuna..tp tuk anugerah paling popular shaheizy sam atau zizan…

    0
    0
  74. silentgirl says:

    1) zizan mmg cool la
    2) sapakah? adi putra…smart
    3) & 4) bdk2 raja lawak ni mmg lawak la..
    5) stacy-comel
    6) sam- sempoi je die ni..
    7) shahir- hmmm..bese2 je..
    8) jimmy-comel…
    9) anuar zain kah?
    10) liyana jasmay-even aku xminat sgt ngan minah ni..but aku rase die ade style.
    11) elfira roy- bdk ni muda lg…tp da npk xpdn ngan age die…xyah make up2 lg comel..
    12) tlg ingatkan aku? booooo……xminat!
    13) rabanni- msti mng lg..
    14) zizan- i like!
    15) aliya- litip oren? nk sme ngan kuku? buruknya! i love her shuz..charles&keith
    16) lisa? mana mia? xangkut ke?

    0
    0
  75. nz21 says:

    Gilaa. Mulut orang2 kat sini memang busuk. Siti ada susahkn korang ke?

    0
    0
  76. aku adalah aku says:

    salam..wat xnak mngumpat n puteri bunian siber..sebenanrnya wahyu mmg allah turunkn pd nabi n rasul tp wahyu ni didatangkan dlm al_quran dgn pelbagai nama. Wahyu mknanya brita yg didatngkn dgn ilham,kalam n isyarat. Wahyu ni da namanya trsndiri cthnya..ilham alfitri lilinsan(ilham secara fitrah kepada manusia)
    aku terangkn ilham alfitri je coz ada kaitan dgn apa yg korg kate kt siti nurdrama 2..ilham fitri 2 cthnya pnah berlaku pada maryam r.a. ibu kpd Nabi Musa a.s. dalilnya dlm surah al-qashash ayat 7.(dan Kami ilhamkan kpd ibu Musa “susuilah dia,dan apabila kamu khuatir trhadapnya maka jtuhknlah dia ke dlm singai Nil….”
    selain 2 da gak nama ilham utk haiwan spt lebah dlm surh al-nahl n wahyu utk rasul termasuk dlm nma2 ni la tp sebut wahyu bkn ilham.. wahyu sama dgn ilham mcm aku terang mksdunya dr segi bahasa kat atas.
    salah clap harap perbrtulkn..so,korg kta siti nurdrama xdk ilmu lgsung?tp cmna dia tau sbut pasai wahyu klu xtau ilmu??maaf ye abg nara. juz .kgsi ilmu yg sy tau..

    0
    0
  77. Maimoon says:

    Kita sokong artis baru mcm ana rafali. Aku skadar menyokong. tidak mengundi

    0
    0
  78. Nur Amina says:

    aku sokong Mizz Nina, sebab dia kaya, ok

    0
    0
  79. ade la says:

    must la Shaheizy Sam..

    0
    0
  80. sya says:

    nak skit.. apa special nye yuna??? bkn anti yuna, cuma x paham npe rmai ske sgt dgn yuna.. mybe dy humble and muslimah tp yuna bese2 je mcm artis indie len..

    0
    0
  81. pari2 awan says:

    mcm bongok lar k0rg ni… Pasal artis pun nk btekak2… Ble msg2 tnjuk pndai tp sbnr nye x bpe nk ‘cerdik’ cm ni la jd nyer…

    0
    0
  82. gyulee gyuri says:

    patut nya abpbh ni kena ada lagi beberapa kategori untuk artis2 veteran..contoh pelakon veteran lelaki/perempuan..pastu penyanyi veteran lelaki/perempuan..ni tak..semua nak artis baru2..muda2..hot2…hot ke?hehehe…contoh artis veteran tu mcm fauziah nawi,,aida khalida..ramai lagi la..dorang tu pn kan berlakon..jd mak..jd nenek..patut di hargai jugak..dorang ni artis lama..kesian dorang berlakon penat2 tp xde anugerah untuk dorang..pelbagai kan anugerah tu..baru meriah..mmg la anugerah khas untuk artis veteran..tp apa salah wat gak kategori untuk dorang ni kan..saja ja pn bg cadangan..tiba2 terpikir…hehe

    0
    0
  83. kiroro says:

    PENYANYI LELAKI POPULAR

    Faizal Tahir

    PENYANYI WANITA POPULAR

    Yuna

    ARTIS DUO/BERKUMPULAN POPULAR

    Ana Raffali/Sohaimi Mior Hassan/Altimet

    PENYANYI NASYID POPULAR

    Raihan

    PELAKON TV LELAKI POPULAR

    Remy Ishak

    PELAKON TV WANITA POPULAR

    Tiz Zaqyah

    ARTIS BARU LELAKI POPULAR

    Shahir

    ARTIS BARU WANITA POPULAR

    Mizz Nina

    ARTIS KOMEDI LELAKI POPULAR

    Johan

    ARTIS KOMEDI WANITA POPULAR

    Noorkhiriah

    PELAKON FILEM LELAKI POPULAR

    Shaheizy Sam

    PELAKON FILEM WANITA POPULAR

    Lisa Surihani

    PENGACARA TV LELAKI POPULAR

    Aznil Nawawi

    PENGACARA TV WANITA POPULAR

    Sharifah Shahirah

    PENYAMPAI RADIO LELAKI POPULAR

    Faizal Ismail

    PENYAMPAI RADIO WANITA POPULAR

    Fara Fauzana

    0
    0
  84. kiroro says:

    BINTANG PALING POPULAR
    FAIZAL TAHIR!!!!

    0
    0
  85. eloise says:

    Aaron Aziz lah..

    0
    0
  86. reaza says:

    haha..nampaknya peminat muzik dan artis tempatan masih buta yer…
    DATO SITI TAK TERCALON?? sebab dia artis yg sangat verse tail…..sapa2 yg tak tau..HA..NI NAK BG TAU YER!!

    0
    0
  87. reaza says:

    SAMBUNGAN DARI YG ATAS!! NIE NAK BAHI TAU SIKIT YER…
    DATO SITI BUKAN TAK TERCALON YER..TAPI DIA MENARIK DIRI UNTUK JOIN..SEBAB KALAU DIA JOIN..SAH2 PEMINAT2 AKAN SERBU HABIS NAK VOTE DATO SITI..SEBAB DIA MEMANG LAYAK UNTUK MENANG…ADE KE YG LAYAK LAGI…NON HADO…OK…SEDAR SIKIT..HAHA..
    DATO SITI TAKDE PEGANTI YER….SAPE2 YG RASA SENANG HATI DIA TAK TERCLON TU..TOLONG BUKA MATA BACA K…DATO SITI YG MENARIK DIRI..SAH2 TAHUN NI ABP TAK BEST..SITI TAKDE BAGI SAINGAN..YG TERCALON TAHUN NI PUN X BEST LANGSUNG…KALAU SITI ADA..SAH2 AKAN MEMANG LA..PALING POPULER…YG LAIN TU..SORRY TO SAY..XDA AURA SEKUAT DATO SITI LAGI OK…DATO SITI MASIH PALING POPULER WALAUPUN X JOIN TAHUN NI…KORANG MAMPU..??!! JAWAPANNYA? TANYA DIRI SENDIRI LA..HAHA..JGN MELEBIH NAK CACI2 ORG OKEY..KALAU NAK TUDUH PUN..BIAR ADA FAKTA OK…HEHE..LANGSUNG X IKUT PEKEMBANGAN SEMASA…
    ANYWAYS..GUD LUCK TO ALL..BUT SITI STILL THE POPULER ARTIST IN MALAYSIA!!

    0
    0
  88. ShQyQ says:

    Siapa2 jer….

    0
    0
  89. marabahaya says:

    fara fauzana akan menang lah

    0
    0
  90. miumiu says:

    plz don’t juz predict,plz voteeeeeeee!!!
    anyway, ily shahir!

    0
    0
  91. IBINfarra says:

    johan lagi lawak pade zizan la…serius aku ckp zizan sendiri tak thn ngan lawak johan tu…haha…better stacy dr yuna….sorryyy jgn maraa….pilihan i sahaje….

    0
    0
  92. omputihcelup says:

    Sayangku semua…

    Wlupun ini hanyalah Anugerah untuk ‘popular’ sajew…alangkah baeknyew klu kite dpt buka minda dan memilih yg berbakat sajew…
    Pd pendpt saye…ABPP sewajarnye jatuh ke tgn Faizal Tahir atau Yuna…lihat n renungkan muzik yg mrk ketengahkan…jgn malapkan industri muzik dgn ketepikn bakat dan memandang popular saje…wlupun ini anugerah popular.
    Bukan tuk menidakkan bakat Aizat…sore die mantap…tp sy rase sore dan muziknye lebey ke arah Indonesia…x caye…cube dgr…its not genuine..sy ingat org Indon nyanyi…rupenye Aizat…
    Renung2kn laa..industri muzik tdk akan kemana selagi kite terlalu mengikut emosi…

    0
    0