Written by AbangNara | September 26th, 2014

RM100,000. Banyak kan? Agaknya apa yang akan anda lakukan sekiranya memenangi wang tunai dan hadiah bernilai sebanyak itu? Fuh~~~ Macam-macam boleh dilakukan. Boleh pergi jalan-jalan keliling dunia, boleh beli kereta baru, boleh bayar down payment untuk rumah, boleh gunakan untuk persiapan perkahwinan dan macam-macam lagilah. Kalau Abang Nara, sebahagian daripada tue akan digunakan untuk pergi jalan-jalan kat Eropah dan sebahagian lagi simpan untuk hari tua.

rhb now

salah satu impian nak beromantik dengan wife di Eiffel Tower

Impian Abang Nara akhirnya boleh dicapai kerana RHB Bank kini sedang mengadakan pertandingan ‘Let’s Transact with RHB Now’ yang menawarkan wang tunai dan hadiah bernilai sehingga RM100,000. Pertandingan ini telah pun bermula sejak 8 September yang lalu dan akan berakhir pada 30 November ini.

rhb

Ada 2 cara untuk menyertai pertandingan ‘Let’s Transact with RHB Now’ ini namun perkara WAJIB yang anda harus lakukan hari ini ialah pergi ke cawangan RHB berhampiran dan buat permohonan RHB Debit Card. Hanya mereka yang mempunyai akaun RHB Bank berpeluang untuk memenangi hadiah yang super awesome ini. Ala, 10 minit je nak bukak akaun. Tak lama pun. 10 minit untuk RM100,000. Berbaloi sangat kan?

rhb

Dah ada akaun RHB Now dah? Cara pertama untuk memenangi wang tunai dan hadiah bernilai RM100,000 ialah melakukan transaksi RHB Now sebanyak mungkin. Mininum transaksi yang perlu digunakan ialah RM30. Boleh gunakan Internet Banking atau Mobile Banking. Namun nasihat Abang Nara, gunakanlah Mobile Banking sebab lebih banyak penyertaan yang akan diberikan sekiranya anda menggunakan Mobile Banking. Tak percaya? Cuba tengok perbezaannnya di bawah:-

rhb

Boleh top up kredit handphone, boleh bayar bil, boleh hantar duit guna PayPal dan macam-macam lagi cara untuk mendapatkan penyertaan. Lagi banyak transaksi yang dibuat, lagi tinggi peluang untuk kita menang. Kalau dah bayar semua bil dan dah tak ada transaksi untuk dilakukan, jangan risau sebab ada cara kedua untuk memenangi hadiah yang ditawarkan dalam peraduan ‘Let’s Transact with RHB Now’. Cara ini lagi senang. Hanya perlu kekreatifan anda je.

rhb

Gunakan kreativiti anda dan muatnaik gambar yang menunjukkan apa yang anda akan lakukan sekiranya memenangi wang tunai dan hadiah bernilai RM100,000 yang ditawarkan oleh RHB Now. Contohnya yang macam Abang Nara dah buat kat awal-awal artikel nie. Abang Nara percaya korang boleh buat lagi kreatif. Hantarkan gambar dan slogan hebat anda itu di laman web RHB ini. Tapi boleh hantar satu entri je tau! Jadi hantarlah gambar dan slogan yang paling hebat untuk menang hadiah best di bawah ini.

rhb

Terbaik kan hadiahnya? Jangan lupa ajak kawan-kawan, ahli keluarga dan juga pakwe/makwe anda untuk sertai peraduan ‘Let’s Transact with RHB Now’ ini. Lagi ramai lagi meriah. Tips dari Abang Nara, silalah bayar bil-bil air, eletrik dan Astro bulan ini menggunakan RHBNow. Jangan lupa berdoa semoga dimurahkan rezeki. Maklumat lanjut mengenai peraduan awesome ini layari laman web RHB.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 responses to Senangnya Nak Menang Hadiah Bernilai RM100,000 Dengan RHB

  1. amoi says:

    Sebelum menang 100k tu, dorg pow kite2 ni lebih dari 100k utk bayar dkt dorg..HAHAHA…ingat senang2 ke bank nak bg duit gitu je!

    0

    0
  2. RHBSUCKS says:

    RHB Bank paling lousy. Dari segi overall saya kasi 0.5 bintang dari 5 bintang. Tak masuk contest ni pun tak apalah asalkan tak jadi customer RHB lagi. Merepek banking system RHB ni. Oh and btw RHB, saya selalu pergi overseas kalau limit saya berpuluh ribu then setakat RM50 pun terlewat bayar tak sampai 2 minggu than due date sedangkan bulan2 lain semua on time takkan lah nak block card? Menyusahkan orang bila travel. Your effort to attract more clients ni, thanks but no thanks.

    0

    0
  3. mantap sekali gan kalau kita dapet hadiah sebanyak itu bisa digunakan untuk sodaqah ya buat fakir miskin nah sisanya kita pakai untuk travel gimana hehe…

    0

    0
  4. […] Senangnya Nak Menang Hadiah Bernilai RM100,000 Dengan RHB (3) […]

    0

    0