Written by AbangNara | September 27th, 2016

Ingat lagi tak lawatan Abang Nara ke Zabeeh Services Sdn Bhd untuk membuat tempahan korban sempena Hari Raya Aidiladha yang lalu? Sebenarnya, selepas selesai segala urusan di Zabeeh, Abang Nara telah singgah sebentar ke butik AinonKaman yang terletak berdekatan situ. Bukan apa, Abang Nara tertarik melihat telekung-telekung yang dipamerkan di situ.Terus Abang Nara masuk dan tengok kot-kot ada yang boleh dibeli untuk wife tercinta.

telekung ainonkaman

dan memang Abang Nara beli satu telekung untuk wife tercinta

Jalan-jalan selama 5 minit di dalam butik AinonKaman, terus Abang Nara beli set mini telekung Sayyidah untuk isteri tercinta. Kainnya berkualiti tinggi, mudah untuk dibawa ke mana-mana, selesa dan cantik sungguh. Memang sesuai untuk dijadikan hadiah buat isteri, awek, ibu, nenek dan adik beradik. Mesti mereka akan gembira sangat-sangat.

set mini telekung

Jom kita tengok apa yang akan anda dapat kalau beli set mini telekung Sayyidah dari butik AinonKaman ini.

set mini telekung

Wife Abang Nara dah pakai dan memang sangat berpuas hati dengan kualiti set mini telekung Sayyidah ini. Selesa dibawa sembahyang katanya. Tak panas. Lagi best sebab senang nak bawa ke mana-mana. Letak dalam handbag je. Testimonial daripada customer-customer lain pun semua sangat gembira dan bagi thumbs up.

set mini telekung

Kalau anda memang jenis suka pergi travel, ada set telekung travel khas untuk anda dari butik AinonKaman. Yang ini siap ada beg special untuk dimasukkan telekung tersebut. Jadi confirm tak tertinggal atau terlupa bila pergi travel. Letak je dalam beg khas yang diberi percuma apabila anda membelinya.

set mini telekung

Sama seperti telekung mini Sayyidah, telekung travel dari butik AinonKaman ini juga berkualiti, cantik dan sangat kemas rekaannya. Memang pilihan nombor 1 mereka yang suka pergi berjalan-jalan. Seang nak dibawa ke mana-mana.

set mini telekung

set mini telekung

Jom kita tengok dulu video telekung AinonKaman dibawah.

Jadi tunggu apa lagi? Hadiahkan set telekung dari butik AinonKaman ini untuk si dia yang istimewa dan gembirakan hati mereka sekarang. Banyak lagi jenis telekung yang ditawarkan yang boleh anda lihat di Facebook Butik AinonKaman. Insya Allah kualitinya amat berbaloi-baloi dengan harga yang ditawarkan. Tak menyesal punya. Kalau yang nak singgah ke butik mereka, bolehlah ke Batu Caves Centerpoint. Untuk maklumbalas yang lebih pantas anda boleh Whatsapp nombor ini 012-6731441 013-2401442.

Selamat membeli!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 responses to Selesa, Cantik & Berkualiti Sungguh Set Telekung Dari Butik AinonKaman Ini

  1. lia says:

    telekung nampak tangan. patutnya dipanggil tudung je

    0

    0
  2. Anonymous says:

    telekung ape nampak tangan…walaupon bukan aurat!

    0

    0
  3. Nur says:

    Nama pun MINI TELEKUNG…

    0

    0
  4. sentap says:

    rege dah lbh krg ct jah…jual telekung beratus2…

    0

    0