Written by Bella | February 25th, 2015

Jika sebelum ini kita telah digemparkan dengan sekumpulan pengganas yang ingin menyerang mahkamah kerana tidak berpuas hati dengan pentadbiran negara dan telah menggunakan foto Nora Danish dalam video mereka, kini mereka telah tampil dengan video baru dan menggunakan foto Jaafar Onn pula dalam ancaman ingin membunuh Ketua Polis Negara.

Nora Danish sebelum ini telah membuat laporan polis berhubung perkara tersebut dan mengakui merasa fobia untuk keluar dari rumah kerana khuatir akan keselamatan beliau.

Pengganas yang dikenali sebagai Anak Malaysia Anti Demokrasi mengugut mahu membunuah Ketua Polis Negara dengan meletupkan kereta beliau dan menunjukkan adengan tersebut dalam video mereka.

Mengapa pengganas memilih untuk menggunakan foto artis? Adakah kerana mereka ingin menarik minat ramai? Walaubagaimanapun, perkara ini harus dipandang serius kerana ia mengancam keselematan negara.

Sumber Berita: Facebook Friends Of BN

32 responses to Selepas Nora Danish Jaafar Onn Pula Muncul Dalam Video Pengganas

  1. Daddy Che Ton says:

    Ni pun mesti AZWAN ALI dengki ni. Hengkau nak jeles ke pengganas tak pilih kau Azwan Ali?

    0

    0
    • Ritu vs Aya says:

      Ikot kau la nak bubuh gambar sapa pon. Jangan letak muka Kak Rosmah jer dah laaa.. x selera pengganas nak mengganas

      0

      0
    • Anonymous says:

      hahahahahaha joke of the year. next Azwan Ali punyer gambar. budak2 ni free sangat nanti dah kena tangkap menangis melolong mintak tolong mak bapak. mak bapak korek tabung nak bayar duit lawyer nak defend anak. tolonglah jangan berangan nak jadi cam Islamic State dok post video ancam orang.nanti korang pulak yang terancam.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Islamic State yg Melayu punyer version. tak der senjata api pakai mercun pun jadilah pas tu taruk gambar artis. pengganas amateur. kalau berani nak ancam orang letaklah gambar ahli politik ker, tok ti ker, sultan ker, anak raja ker, mufti ker, pegawai polis atau tentera berpangkat & berprofile tinggi ker & etc. baru kau tahu nasib kau.nanti dok dalam penjara cuci jamban.

        0

        0
        • Anonymous says:

          eik pengganas pun ikuti perkembangan dunia artis.apasal-lah kau gunakan gambar Jaafar Onn, tak boleh tido malam nanti orang tua ni dibuatnya.Makin femeslah Jaafar Onn hoiiiii…..ader yg jealous jugak nanti.

          0

          0
    • Anonymous says:

      HAHA…komen ko win

      0

      0
  2. peguam says:

    urmmm speechless.

    anak cina tgah sibuk mncari duit nak majukan diri sendiri
    anak india berusaha menaikkan taraf hidup
    anak melayu??? buang masa mcm ni.
    kan bagus klu ko cari kerja, naik pangkat n hidup mewah baru lah org nak respect ko. klu berani bukak la topeng tu bro!!!

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Cukup-cukuplah dengan propaganda macam ni. Bangsa lain sibuk cari duit dan majukan diri sendiri. Bangsa ni tak habis-habis buat propaganda. Lagi 10 tahun dengan keadaan macam ni, tak mustahil kita merempat di negara sendiri nanti.

    0

    0
  4. Bini zul ariffin says:

    Nasib baik dorang xguna gmbo laki aku. Muahahaa.

    Eh. yg kes nk bom mahkamah tuh terjadi x ?

    0

    0
  5. meknot says:

    ape makin merepek la org skrg,, meluat pulak hari2 ade berite merepek jd viral.. dah terdesak sgt ke nk jd famous kat media massa.. jelak

    0

    0
  6. rora says:

    lol. aq sikit pon tak goyang dgn kumpulan gampang ni .

    0

    0
    • bobo says:

      tu la pasal…tgok isyarat tgn dia bagi kat kwn dia suruh gerakkan kereta mainan tu.samseng taik kucing je ni hahahaha nora takpyh takut ye.dorang nk bintang dr nora je tu…bagi 1 bintang ckup hahahahah

      0

      0
  7. Anonymous says:

    ni bukan hero..ni namanya, sampah masyarakat!.. negara elok aman, nak buat huru hara..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Iye ke?Kalu betol dh lama kena tangkap..polis malaysia kan terer…

    0

    0
  9. suki says:

    bangunlah anak bangsa melayu..jangan lena d ulit mimipi siang..

    0

    0
  10. Qu lup says:

    X yah pegang gambar artis smua ni klau dia org nk mengganas sngat..main kan je iklan Qu Putih..muntah hijau smua org..

    0

    0
  11. amboi says:

    sah pengganas ni pun baca beautifulnara

    0

    0
  12. Anonymous says:

    21321321

    0

    0
  13. Anonymous says:

    kohkohkohkoh

    0

    0
  14. jayjay says:

    Bebal, bengap, bodoh, bangang & bongok berganda keturunan budak2 ini, culminating in this lot. Semoga cepat masuk penjara.

    0

    0
  15. anon says:

    sakit otak aku dengan orang cmni

    0

    0
  16. Raihana says:

    Pengganas? Bukan pengecut ke? Sama lah mcm si kejam jihadi john yg kerat leher org yg tak berdosa tu. Suara pun di edit, muka pun kalau boleh mata pun tak nak tunjuk..chicken sungguh. Pengecut! Bila lah dunia nak aman..sebab tu i love animals drpada spesis sendiri. Mereka lebih menyayangi, compared to manusia yg semakin kejam..haishh what’s going on?

    0

    0
  17. minah jambu sayang nenek says:

    ape dh jadi ngan budak2 Malaysia skarang ni dh makin berani mengeluarkn kate2 ugutan takot pulak minah jambu dengarrrr…helo anak Malaysia anti demokrasi korang jangan la buat macm niiii kite stay kt Malaysia aman dn makmur tkde kacau ape2 pon …okkkk aje stay kt Malaysia jalan sini ada makan jalan sana ada makan kt mana2 pon ada makan lah. tk susah nk cari makan kt malaysiaaaa laok paok dia memang sedapppp .. orang Malaysia jangan buat prangai cmgini nanti orang takotttt…

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Kenapa gambar artis ? Entah2 mereka ni musuh Nora dan Jaffar Onn tak?

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Kalau berani sangat, tunjuk muka la woi

    0

    0
  20. burung Qu Qu says:

    Sah,attention seekers diaorang ni. Sewel tahap gaban. Dah bosan ngadap muka gelfren ke? Kalo kena tangkap ,mengadap dinding lokap ler jawabnye..Nak tiru IS, tahap kamera video pun tak cukup clear ,choy..bikin malu jer.
    Next picture,zizan .hmm, may be?

    0

    0
  21. Anonymous says:

    inilah nasib orang yang:-
    1. kurang kasih sayang
    2. x ada otak
    3. mengada yang amat
    4. darjat lebih redah drp orag gila

    0

    0
  22. Anonymous says:

    kurang kasih sayang….nk tjk mcm hero tp tkt nk tjk muka…ada hati nk bunuh org…bunuh diri sendiri dl..xpn bunuh ahli keluarga dl sb xpdi nk didik ko org okkkkkkkk

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Jaffar onn kata2 dato onn jaffar…mcam klu je..entah ler

    0

    0