Written by Bella | July 17th, 2017

Selepas memuat naik foto beliau bersama anak-anak serta suaminya, Gavin Edward O’luanaigh di akaun Instagramnya semalam, ramai yang beranggapan pelakon Serina Redzuawan sudah berbaik semula dengan Gavin.  Ini kerana, mereka kelihatan penuh dengan senyuman diwajah mereka seakan tiada sebarang kemelut rumah tangga yang berlaku.

Walaubagaimanapun, Serina memberitahu hubungan baik mereka berdua hanya kerana anak-anak dan Serina tetap akan meneruskan perceraian.

Selepas saya muat naik gambar tersebut, memang ada komen pengikut yang beranggapan kami sudah berbaik dan tidak akan bercerai. Tetapi, hakikatnya tidak seperti itu. Gambar tersebut diambil ketika kami sekeluarga berada di sekolah anak-anak bagi menghadiri aktiviti yang dianjurkan pihak sekolah.

Serina dan Gavin berkahwin  pada 1 Januari 2010 dan dikurniakan dua orang cahaya mata, Tristan Tareef, 6, serta Isabella Saffiya, 5.

Sumber Berita : Utusan Online

[jetpack-related-posts]

92 responses to Selepas Muat Naik Foto Bersama Suami Ramai Anggap Kami Sudah Berbaik Tetapi Hakikatnya Tidak – Serina Redzuawan

  1. c says:

    suatu hri nnti, anak pompuanpun akan jadi seksi…mak mesti jaga baik2, kalau bekas suami jaga bawa ke negara omputeh..nanti jadi seksa…

    1

    6
    • aku tahu says:

      nak kahwen ngan omputeh dan taknak cerai kita kena ikut mereka balik ke negara mereka. omputeh bosan duduk di malaysia, bermula dengan cuaca sehingga budaya kita langsung tak serasi dgn life mereka. nak sembang agama, jgn kahwen matsalleh. matsalleh veteran sahaja yg sanggup duduk malaysia,.

      28

      0
      • wekkkkkkk says:

        ya..la btul, dulu masa mula2 kawen, makan smbal balacan pun laki dia kata mcm mayonis…(dlm hati…la telan jela) tpi semua tu auta je…mana leh dia org lupkn pizza / cheese diorg…kan..tapi yg tua2 kt sini omputeh llakipun di sapu jugak oleh betina yg gersang…..tambah lgi kalau kaum tut….byk nmpk…

        3

        0
        • Tukang Masak says:

          Bila bab nafkah tok wan pandai pula bangkit pasal islam dan syariah. Bila bab aurat anak sendiri ketat terjojol sane sini. Penat aku melayan kisah anak org ada2 ni. Baik aku kikis balang kueh raya lagi bagus. Ada saki baki aku makan..

          23

          0
        • Mat Sahdo says:

          Elehhh!!Sorry, kalau dah merasa bagaimana sensasinya hotdog matsalleh, setakat kuih batang buruk melayu 12 minit dah pancut ko takkan pandang.
          Rindu le tu… cuma ego ko taknak ngaku kan? Nak jaga hati abah becok ko tu kan Serinah???

          6

          1
        • Jem says:

          lain kali cari negro zimbabwe.. mesti bahgia . Kau bawa kereta dia jalan kaki tengah panas pon x kisah!!

          1

          1
      • Cili says:

        Ego takmo mengaku. Takut Tok Wan tukar wasiat ke wey? Tok Wan kan Chef bertaraf 6 bintang… hihiks

        3

        0
        • Anonymous says:

          dah orang tu tak nak. nak paksa dia berbaik semula semata-mata nak puaskan hati fans buat apa?

          1

          0
    • Anonymous says:

      Kalau boleh perahankan rmtgga tu..dulu waktu nk kwin..bapak kau tk lengah2 terima..bangga dpt menantu omputih..pas tu abok pun tkde..maki hamun last2.

      4

      0
      • Anonymous says:

        Kifarah la dulu Chef Wan mengata org. Waktu Memey kawin ckp gown Memey mcm baru keluar washing machine. Nah, skrg yg baju baru keluar mesin tu lah kekal bahagia. Anak ko?

        6

        0
      • SitiKassem says:

        Kalau mcm laki si Faye bekas Elly Mazlin yg hauk kot la ko nak cerai. Laki ni comel kot. Baka baik. Dlm akbar Bahasa Inggeris cakap dia kasi duit dapor. So, siapa yang bercakap bohong mula2? Mungkin xsebanyak yg ko idamkan. Maklumlah ko kan anak chef terkenal. Besok anak2 ko dah masuk asrama duduk lah ko dgn kucing ajak bapak ko yg mulut mak becok tu sekali ye!

        7

        1
        • Anonymous says:

          entak2 mak becok dlm ni chef wan takpon… best fren dia azwan ali!

          1

          2
        • Mak Becok says:

          Lu dua ekoq ni memang spesis bangangHomo!Pi mampos lu si spesis jembalang sewel PENJAJAH/PARASIT/LANUN/PERASUAH DAPig/PAPig SingaPORK terutamanya sitiPONTIANAK-muka plg. HODOH tu!! Pontianak asli pun lari!

          1

          3
        • Anonymous says:

          Mak Becok pemakan dedak pro-Pak Jib. Tukang cuci spender Mat Maslan kut. Ataupun driver Nora Danish.

          1

          1
        • Mak Becok says:

          Terlepas dr. Tg. Rambutan ka lu si spesis anjing kurap anak haramHOMO penyamaq Zionis hina laknat ni?!!!

          Pi mampos jilat taik hanyir lu kat jamban, si spesis b*abi sewel hodoh penyamaq Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis yg. diSONDOL jub*q si pemakan taik dedak Penjajah Parasit/Lanun/Perasuah/Perogol/Pembunuh DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

          1

          3
        • Anonymous says:

          Mak Becok patut kawin sama Mat Over biar kena tampar sampai pekak!

          5

          1
        • Subway says:

          Alaaaa sitiiiii….duit dapor dengan duit nafkah mana sama. Kalau omputih mata biru ni x faham bab nafkah aku x kisah.yg melayu bodoh mcm Siti kasem lgbt ni lah buat laki melayu sukerrr. Hadap duit bini jer. Muka x semengah, prestasi tahap RON95. Ego tinggi gunung , konek sekangkang semut.pigidahhhhhh….

          0

          0
      • Kak Timah says:

        maaf off topik. kenapa aku tengok si serina ni goreng keow teow penang kt shah alam aritu ..,berlendir ala mee lakna? keow teow penang asli x salah akak kering bukan basah..letak kerang, udang, taugeh, kucai, bawang putih, telur, lada sulah sket dan kicap cair? bapak ko tak ajar ke?

        1

        4
    • Mak Bedah says:

      Serina ni ok rasanya tapi Tok Wan kot yng terlebih over. Tengok time Serina nikah dulu, Tok Wan yng over meraung time akad nikah. Terkejut keluarga sebelah mat salleh tu semua. Ingatkan Tok Wan yng …menopause!

      5

      0
    • Kounselor says:

      Aku rasa tanpa Chef Wan mesti dah berbaik-baik rujuk semula. Byk penceraian terjadi pabila ada pihak campur tangan. Contoh Fasha… sbb tu jgn masuk campur.

      11

      0
    • Kak Yam says:

      Nak laki menantu mat salleh tapi anak dan bapak sebijik Joyah mulut murai. Korang sesuai berjiram sama Rita Spenderudaini.

      2

      2
    • Hajah Neelofark says:

      Oh Gavin..,i want your babies! Cum to me…

      2

      0
    • minah jambu suka saahara yaakop says:

      gambar lama yg kau ntunjok tu dh kenape serina ??? tunjok la gambar kau tengah nangis ke ape ke….kau tunjok gambar tangah hepi ngan laki jadi dorang ingat kau ngan laki hepii tkde ape2 yg berlakuuu…

      0

      1
  2. Comeynyer anak..

    3

    0
  3. Aku says:

    Kesian… selalu anak jd mangsa.. Semoga membesar dengan sihat, berakhlak mulia dan berjaya.. All the best Serina.

    2

    0
  4. Senah Gemencih says:

    Like daddy like daughter. They are too typical Malays. They think they are above the average Malays. The fact is… perangai kampung Negeri Sembilan tu masih tebal. Seterusnya?

    9

    0
    • Mak Becok says:

      Nka hina bangsa Orang Asal/Indigenous Islam/Melayu kami & org. kpg. kami, apahal?!!

      Pi mampos jilat taik hanyir lu kat jamban, si spesis b*abi sewel hodoh penyamaq Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis si pemakan taik dedak si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

      1

      4
  5. Hajah Umi Kalsom says:

    kalu aku dpt pak mertua mcm chef wan aku pun rasa tak nak kawin. dengan mulut terjuih-juih pot pet pot pet…eee…tu pun ngaku lelaki?

    6

    0
  6. Anonymous says:

    Chef Wan dgn siapa dia tak mengutok dik? Balasan dunia la suka ngata org. Sebab itu org tua2 selalu bpesan “mulut lidah tu jaga”.

    Kan dah terkena pada anak2 sendiri. Kalau xreti nk insaf lagi tak tahu la nk ckp apa lagi!

    4

    0
  7. Jemah says:

    Asyik goreng keow teow penang yg x berapa menjadi tu ….laki balik dr opis nk cium bini tapi sebaliknya bau udang dan kerang campor bau kicap soya.
    Laki mana nk stim kak??? Daripada nk kasi duit ..terus simpan wallet dlm almari!

    3

    1
  8. aku bukan malaikat says:

    jahatnya komen2 korang.macamkan korang kenal betul dgn individu2 ni

    9

    0
    • Anonymous says:

      aku kenal sangat che wan tu. kalu x mengomel mencari salah org mmg x bernafas org tua tu. sibuk mengkritik adik beradik sendiri pun cari gaduh. dia sendiri….?

      0

      1
    • Fidot says:

      Takut aku baca komen2 org yg aku rs mostly bangsa melayu… Please la jgn jadi busuk hati & batu api sgt. Byknye manusia busuk hati skrg. Mentang2 skrg zaman type komen org x tau sape, kemain teruk korg tulis eh. Insaflah weh..x yah dok sebok hal rumahtangga dia. Kot2 yg komen ni ada yg budak sekolah lagi.

      2

      0
  9. chefwan says:

    baru chef wan ada akai…kompamg and propa lebih!!! aku rasa something wrong ngan family ni…………….satu family cerai berai..kah kah kah….bolej buat cerita 1 Family dalam sejarah…………….. sepatutnya vhef wan yg tegur anak anak ikut syariat islam..ni tidak dok bangga diri, kutuk orang mulut dalam longkang!!!

    1

    0
  10. kaki tabur says:

    nak omputih,nahhh sekarang hadap..

    0

    1
  11. Mak Becok says:

    Serina makin jelita bila nak bercerai; amek lu si mamat omputih kedekut ni! Aku harap Serina juga saman simpanan dia yg. mungkin disembunyikan di luar negara!

    1

    4
    • Anonymous says:

      Saman simpanan? Ko ni asal dr suku kaum mana???

      2

      0
      • Mak Becok says:

        Terlepas dr. Tg. Rambutan ka lu si suku spesis anjing2 kurap anak2 haramHOMO PORNO penyamaq Zionis hina laknat ni?!!!

        Pi mampos jilat taik hanyir lu kat jamban, si spesis b*abi2 sewel hodoh penyamaq Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis si pemakan taik dedak yg. diSONDOL kat jub*q oleh si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

        0

        2
        • Anonymous says:

          Mak Becok ni sah2 laki tinggal lari dgn maid kawin kt sempadan. Tu yg meroyan semacam. Boleh join Rita Rudaini la mak…tubuh kelab meraih spender se malaysia. :(

          3

          0
      • Anonymous says:

        Mak Becok mix… Kadazan sama Puak Kunta Kinte Kongo!

        1

        0
        • Anonymous says:

          Aku kenal mak becok..dia PONDAN..pondankan kalau gaduh maki hamun semua klur mengalahkan setan…
          Tk caya pas ni dia mesti balas komen kt bwh ni..komen dia serupa ajer..aku rsa dia ni pondan tkde kerja..dok mengangkang gentel buah pelir sambil baca dan komen beautifulnara..

          1

          0
        • Mak Becok says:

          Pi mampos lu si spesis2 dilahirkan sbg. pelac*r2 HOMO gila jub*q bab*i HANYIR-si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Parasit/Lanun/Perasuah/Pembunuh/Perogol DAPig/PAPig SingaPORK lu oi!

          0

          0
        • Anonymous says:

          Hahaha tu dia dh klur komen mak becok..aku suka dia reply..pantang di cabar…jinak betul mak becok

          1

          0
  12. Anonymous says:

    Semua bercerai. Last2 tinggal dgn periuk belanga bapak ko!!

    1

    0
  13. Anonymous says:

    rindu batang 7 inchi yg kulup ber cheese.

    0

    2
    • Mak Becok says:

      Pi mapos lu si spesis PEROGOL b*abi sewel hodoh penyamaq Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis si pemakan taik dedak yg. diROGOL kat jub*q oleh si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

      0

      1
    • Anonymous says:

      kulup pun takpe janji kesedapan.

      0

      0
      • Anonymous says:

        mak becok suka berbulu lebat. sebab teringat laki pertama dia true love…orgutan.

        3

        0
        • Anonymous says:

          Aku setuju..senyaplah nenek PONDAN!!!!

          0

          0
        • Mak Becok says:

          Pi mampos lu si spesis2 dilahirkan sbg. PEROGOL2 si pelac*r2 HOMO gila jub*q bab*i HANYIR-si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Parasit/Lanun/Perasuah/Pembunuh/Perogol DAPig/PAPig SingaPORK lu oi!

          0

          0
  14. Anonymous says:

    chef wan patut meminang mak becok. malam pertama main.. jiran2 ingat kucing mengawan. rupanya ..mak becok susah nk klimaks. maklumlh masing2 dh kering kontang mcm padang pasir!

    4

    0
    • Mak Becok says:

      Pi mampos jilat taik hanyir lu kat jamban, si spesis PEROGOL b*abi sewel hodoh penyamaq Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis si pemakan taik dedak yg. diSROGOL kat jub*q oleh si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

      0

      1
  15. Ramnah says:

    siapa nk meminang mak becok? hantaran nya mudah… kain buruk dan reban. bila angin becok tu dtg, sumbat je dgn kain buruk, lepas tu kurung….

    6

    0
  16. Anonymous says:

    Mak Becok patut kawin dgn Azwan Ali. Bila bergaduh masing2 lawan libas handbag.

    4

    0
  17. Anonymous says:

    mak becok terlupa bersunat. tu pesal meroyan. itu susah kalu perempuan biji dia dah liat sebesar buah zaitun. pisau pun x lut!!!

    3

    1
    • Mak Becok says:

      Lu ni mesti dilahirkan dr. spesis b*abi sewel hodoh penyamaq Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis si pemakan taik dedak yg. diSONDOL kat jub*q oleh si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/perogol/Pembunuh DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

      0

      1
      • Anonymous says:

        Kunyit kau laku tak nyah?

        0

        1
        • Mak Becok says:

          Dah puas MELAHAP lendir hanyir jub*q bab*i si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Parasit/Lanun/Perasuah/Pembunuh/Perogol DAPig/PAPig SingaPORK lu tu aaahhhh?!

          0

          0
  18. Mak Becok says:

    Patutlah makin ramai anak2 MUDA mcm. si spesis PSIKO sewel2 gila bab*i si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Parasit/Lanun/Perasuah/Pembunuh/Perogol DAPig/PAPig!

    Pi mampos masuk jamban si puaka2 bangsat PSIKO-LAHAP taik SETAN ni!

    0

    2
  19. Anonymous says:

    Ini yang susah bila nenek main internet @mak becok

    4

    0
  20. Anonymous says:

    Nenek Becok tu terlupa makan ubat ke wei.. kesiannya.

    1

    0
  21. Rizal says:

    Mak Becok patut jadi model papantanda Shell.. biar kena raba dgn jantan2 Melayu pervert!!

    Hihihi

    2

    1
    • Mak Becok says:

      Terlepas dr. Tg. Rambutan ka lu si spesis anjing2 kurap anak2 haramHOMO PORNO penyamaq Zionis hina laknat ni?!!!

      Pi mampos jilat taik hanyir lu kat jamban, si spesis PEROGOL2 b*abi sewel hodoh penyamaq Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis si pemakan taik dedak yg. diROGOL kat jub*q oleh si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Pembunuh/Perogol DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

      0

      1
    • Mak Becok says:

      Pi mampos jilat taik hanyir lu kat jamban, si spesis PEROGOL b*abi sewel hodoh penyamaq Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis si pemakan taik dedak yg. diSONDOL kat jub*q oleh si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Pembunuh/Perogol DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

      0

      2
      • Anonymous says:

        Senyap lah nyah. Ko pergi menjual kunyit nyah!

        1

        0
        • Mak Becok says:

          Pi MAMPOS jilat KANDANG bab*i, si spesis jembalang sewel PENJAJAH/PARASIT/LANUN/PERASUAH/PEMBUNUH/PEROGOL/PENYANGAK DAPig/PAPig SingaPORK oi!!

          0

          1
  22. Anonymous says:

    mak becok x berduit nk balik ke tampoi tu weyyy!

    2

    0
  23. Lalala says:

    Jgn kutuk Mak Becok. Bapak dia org terkenal bernama Charles Darwin. Org pertama mengaku manusia berasal dari …beruk. Mak Becok pun dah membuktikannya. Bye!!!

    2

    1
    • Anonymous says:

      mak becok dulunya jantan..pasal pernah putus cinta..berazam nk jadi mak nyah…jadi GRO pun tk laku pasal bawh masih berjuntai.nk gi thailand operate tkde duit..tu yg meragam tu..

      1

      1
      • Mak Becok says:

        Lu sekoq ni memang spesis bangangHomo!Pi mampos lu si spesis jembalang sewel PENJAJAH/PARASIT/LANUN/PERASUAH DAPig/PAPig SingaPORK oi!!

        0

        0
    • Mak Becok says:

      Terlepas dr. Tg. Rambutan ka lu si PEROGOL spesis anjing kurap anak haramHOMO penyamaq Zionis hina laknat ni?!!!

      Pi mampos jilat taik hanyir lu kat jamban, si spesis b*abi sewel hodoh penyamaq Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis yg. diROGOL jub*q si pemakan taik dedak Penjajah Parasit/Lanun/Perasuah/Perogol/Pembunuh DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

      0

      0
  24. Anonymous says:

    Bosang dgn gossip pempuan ni

    0

    0
  25. gatal betina says:

    what the fuck….betina ni gatal….

    0

    1
    • Mak Becok says:

      Pi mampos lu si spesis PEROGOL gatal dilahirkan sbg. pelac*r HOMO gila jub*q bab*i-si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Parasit/Lanun/Perasuah/Pembunuh/Perogol/Penyangak DAPig/PAPig SingaPORK lu oi!

      0

      0
      • Anonymous says:

        Jinak sungguh mak becok ya..suka layan komen2 orang….tk putus2 membalas komen..
        Inilah contoh ragam…half jantan half betina = PONDAN

        0

        1
        • Mak Becok says:

          Lu ni si jantan hodoh HOMO, mesti dilahirkan dr. spesis b*abi sewel hodoh penyamaq Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis si pemakan taik dedak yg. diSONDOL kat jub*q oleh si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Perogol/Pembunuh/Penyangak Porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

          0

          0
  26. Anonymous says:

    Copy, paste & copy paste je comment mak nyah becok ni…. Tak reti pakai keyboards mak nyah BAPOK Tua.

    0

    1
    • Mak Becok says:

      Pi mampos lu si spesis penyamaq jembalang HOMO sewel-si spesis PENJAJAH/PARASIT/LANUN/PERASUAH/PEMBUNUH/PEROGOL/PENYANGAK porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK oi!!

      0

      0
  27. wekkkkkkk says:

    aku ingtkan komen yg x serupa smpa 91 komen.hari ini ..bila baca..la…aku dh terlmbt komen…cuti 2 hari..dh basi lak nk komen..

    0

    0

Leave a Comment

Optional