Written by AbangNara | February 25th, 2014

Dayre (sebutannya adalah diary) ialah salah satu applikasi sosial seperti Instagram, Twitter dan Facebook. Apa yang membezakan Dayre ialah kesemua status, gambar dan kata-kata anda pada hari ini akan dimuatkan dalami  satu hari seperti anda menulis diari. Menariknya, selebriti-selebriti tempatan seperti Nora Danish, Zizan, Farid Kamil dan Tiz Zaqyah sudah pun mempunyai akaun Dayre mereka sendiri.

dayre nora danishDaripada apa yang Abang Nara perhatikan sebentar tadi, jumlah pengikut akaun Dayre Nora Danish sudah pun mencecah 5,600. Cepat sungguh. Kalau tak silap, baru semalam Nora Danish buat akaun ini. Akaun Dayre Tiz Zaqyah juga makin banyak pengikutnya. Nampak gayanya selepas ini akan lebih banyak pengguna Dayre untuk mengikuti perkembangan selebriti-selebriti kegemaran mereka.

dayre nora danish

Untuk memuat turun applikasi ini, anda boleh ke laman web www.dayre.me. Applikasi Dayre boleh digunakan oleh pengguna Android dan iPhone. Abang Nara pun dah ada akaun Dayre. Lepas ini makin meriahlah nampaknya. Jom ramai-ramai kita download Dayre.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 responses to Selebriti-Selebriti Tempatan Mula Gunakan Dayre

  1. Glamer Gilerrr says:

    Menarik ke??

    0

    0
  2. jojo sayang says:

    wat cekodok lg sedap

    0

    0
  3. big nose mama says:

    nora artis yang banyak masa boleh aje create macam-macam. aku tengok yang dah tua keriput pun sibuk nak mentenet. pergi belajar mengaji lagi elok.

    0

    0
    • debab says:

      betol

      0

      0
    • timun says:

      mak aku main candy crush…okey jek…

      0

      0
      • minah jambu merah biru says:

        nenek minah jambu pn main candy crush…nenek minah jambu dia main time kt dlm bus jadi dia tk boring hehe..

        0

        0
    • cLn says:

      Btol…banyak sgt social media..pastu jd tempat maki hamun, hasad dengki, bergaduh tanpa kenal sape org yg kite gaduh tu…org ni nak bela artis ni..org tu nak kutuk artis tu..last² bergaduh kat situ..esok² klu nak mati sempat ke nak mintak maap kan… Tp benda² sumer terpulang la pd individu tu sendiri..nak donlot ke x ke..yg penting jgn salah guna..kang ckp lbh² kena cop ustazah x bertauliah plak..wallahualam..

      9 + 1 = 10 … laakkkkkk!!

      0

      0
  4. syah says:

    nak follow g jer click taknk follow dok diam2 .. huh tu pun susah

    0

    0
  5. wutever says:

    si xiaxue tu lame dah kot pakai dayre orang malaysia je lembab!!! terhegeh2

    0

    0
  6. biarlah rhsia says:

    apa2 jek la….x penting pon….

    0

    0
  7. […] Selebriti-Selebriti Tempatan Mula Gunakan Dayre (14) […]

    0

    0
  8. Typical Malaysian says:

    Sebenarnya Dayre ni dah lama dh I dgr. Dari tahun lepas kot. I tau pun bkn sebab selebriti Malaysia bukak social media ni, sbb I peminat Audrey (blogger fourfeetnine.com) dan husband die, Timothy Tiah (co-founder Nuffnang Malaysia). Diaorg ada dayre so hari2 I akn baca. Selebriti Malaysia baru2 ni jer nak bukak (kecuali Hanis Zalikha, sbb die dh ada kalau x salah). I tau pun lps baca di Tim punya Dayre. Dunno what’s so special about these celebrities having a Dayre acc. Ikut korang lah, kalau nak follow, follow jer lah. Kalau xnak, takpayah nak bising2. Senang kan?

    0

    0
  9. […] Selebriti-Selebriti Tempatan Mula Gunakan Dayre (17) […]

    0

    0
  10. […] Selebriti-Selebriti Tempatan Mula Gunakan Dayre (18) […]

    0

    0
  11. […] Selebriti-Selebriti Tempatan Mula Gunakan Dayre (19) […]

    0

    0
  12. […] Selebriti-Selebriti Tempatan Mula Gunakan Dayre (20) […]

    0

    0