Written by AbangNara | January 2nd, 2014

Selamat tahun baru 2014 Abang Nara ucapkan kepada semua pembaca BeautifulNara. Salah satu azam baru Abang Nara ialah tampil lebih bergaya dan menarik di khalayak ramai. Oleh itu, Abang Nara ingin kongsikan beberapa sebab mengapa kita (lelaki) juga harus pandai mengikuti perkembangan fesyen dan mempunyai penampilan menarik. Antara sebab-sebabnya ialah:-

  1. Penampilan yang kemas membawa aura positif. Lelaki yang mempunyai penampilan menarik mempunyai peratusan yang lebih tinggi untuk dihormati, dikenalpasti dan disegani orang lain.
  2. Bergaya menunjukkan kematangan kita sebagai lelaki
  3. Penampilan yang sesuai akan meningkatkan lagi keyakinan diri

Jangan ingat perempuan sahaja yang dihakimi menerusi penampilan dan cara pemakaian mereka. Lelaki pun sama juga. Malah ada kawan-kawan lelaki Abang Nara yang memang mengambil berat mengenai cara pemakaian mereka. Secara jujur, first impression Abang Nara terhadap mereka ialah “wow, smart juga member aku sorang nie”.

Abang Nara pasti ramai di antara anda yang anggap untuk mempunyai penampilan menarik perlu menggunakan wang yang banyak. Itu semua adalah tanggapan yang salah. Dengan nile.com.my, kita semua boleh tampil lebih bergaya pada harga yang sangat berbaloi. Abang Nara pun shopping kat sini jugak.

Jom tengok apa yang Abang Nara dah dan ingin beli di www.nile.com.my.

nile

Dari “straight cut” sehinggalah “slim fit”, banyak sangat pilihan jeans yang ada dijual di nile. Design yang ada pun smart-smart belaka dan banyak pilihan. Ada 100 lebih jeans dijual di sini dengan harga bermula pada RM44.40. Memang berbaloi kan?

nile

Jaket “hoodies” ini memang nampak poyo sedikit tapi kalau pakai di kala nak pergi tengok wayang memang stylo punya. Diperbuat daripada “cotton”, jaket ini juga boleh diguna kalau korang pergi bercuti ke Genting/Cameron Highlands. Guna masa bawa motor pergi kerja pun smart jugak. Harganya? Cuma RM30.90 sahaja. Kalau beli kat tempat lain boleh cecah RM86 nienie. Kiranya ada diskaun 55%. Murah kan?

nile

Ini salah satu baju kemeja kegemaran Abang Nara suka sebab ia adalah “slim fit”. Terserlah sikit badan “tough” Abang Nara.  Lagipun warna biru memang warna feveret diri ini. Kalau dating dengan wife pakai baju nie mesti smart gila. Murah pun murah. RM44.40 je.

nile

Kemeja dah ada, jeans dah ada, Polo T jangan dilupakan. Dengan hanya RM29, dah boleh dapat Polo T yang sempoi, selesa dan bergaya macam kat atas nie. Matchingkan pula dengan jeans yang baru dibeli. Jangan lupa untuk “tuck in”. Confirm kehenseman Abang Nara bertambah berkali ganda. Terbaik!!!

nile

Beg hitam ini  pasti akan menyerlah lagi gaya “professional” anda ketika pergi bekerja. Letakkan semua fail, buku nota dan alat tulis di dalamnya. Mudah dan pantas. Tak perlu nak kelam kabut dan nampak serabut. Harganya? Cuma RM49.90 sahaja.

nile

Kalau nak gaya yang ranggi sedikit, Abang Nara cadangkan beg ini. Boleh dibawa bersama ketika keluar bersama awek atau rakan-rakan. Tak pun kalau korang masih student, memang beg ini sangat sesuai. Muatkan semua buku di dalamnya. Abang Nara berani jamin pasti ada awek yang terkesima melihat kemachoan anda berjalan sambil menyingsing beg yang berharga RM41 ini.

Paling last sekali, jangan lupa untuk dapatkan seluar dalam untuk kecantikan dalaman kita. Ada 120 jenis design untuk dibuat pilihan bermula daripada RM9. Murah kan? Fashion boxer ada, fashion thong/jockstrap pun ada dan macam-macam lagilah.

Jadi tunggu apa lagi? Tahun baru marilah kita buat azam baru untuk tampil lebih smart, bergaya dan menarik bersama nile.com.my. Abang Nara yakin dengan penampilan terbaru ini, kita semua akan lebih yakin dan berkeyakinan tinggi di khalayak ramai.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 responses to Selamat Tahun Baru 2014: Lelaki Juga Harus Tampil Bergaya

  1. abang yang tak bangang says:

    nara gemok mana seswai pakai baju macam ni

    0

    0
  2. Peminat Nara says:

    Temgok gambar jeans ketat ,tersempal pulak pat dalam tu .

    Tapi i suka tngk Hoodie tu..
    Rm 30 kira murah jgk .

    0

    0
  3. Linzy Lonkang says:

    baju2 lelaki mcm nih byk ka ebay made in china design seme mcm taik

    0

    0
  4. Anonymous says:

    abam nara bleh tak directkan link ke page yg gmbr seluo jeans kaler biru ketat2 tu? gua cari dalam website nile tu dok jumpe pon… lawo seluo tu

    0

    0
    • Syamsul says:

      memang smart giler seluar jeans biru tu..
      yelah aku pun cari jeans biru tu kat Nile… tak jumpa pun, jenis lain ader lah.

      0

      0
  5. solidworks says:

    abam nara bleh tak tolong directkan ke link yg gambar leuo jeans kaler biru yg ketat2 tu?
    gua usha dalam nile tak jumpe pon jeans tu…

    0

    0
    • Anon says:

      ko klik gambar jeans tue.. nnt terus dia direct kat website.. e2 pn nak kena ajar..!!!!

      0

      0
      • pirlo says:

        alaa derr..tu pun mau sentap ka..gua nak seluar jeans yg exact mcm dlm pic tu..usha kat nile tu takde plak..

        0

        0
  6. wahhhhhh cantik2 ye semua abg naraaa ^_^

    0

    0
  7. melati says:

    Bila lah Nabil tu nak terkeluar dari Maharaja lawak tu? lawak sama jer asyik2 tiru jadi Bangl lah Indon lah macam takder Modal dah…

    0

    0
  8. melati says:

    Nara ni mesti suka kat Nabil yg tak lawak tu kan…lawak sama jer..

    0

    0
  9. Shhh says:

    Salam Abg Nara,

    Cer lah update tentang 4 drama yg tengah hot kat tv..Ariana Rose (tv3), Bukan Kerana Aku Tak Cinta (Astro), Projek Memikat Suami (Astro) dan Cinta Pandang Kedua (tv9)….semuanya best2 lah…jgn lah asik gosip jer..hehehehe

    0

    0
  10. puteri says:

    salam..abg nara sling beg yang kt atas tu da takde jual lg eh?

    0

    0
  11. […] Selamat Tahun Baru 2014: Lelaki Juga Harus Tampil Bergaya (18) […]

    0

    0
  12. […] Selamat Tahun Baru 2014: Lelaki Juga Harus Tampil Bergaya (19) […]

    0

    0
  13. […] Selamat Tahun Baru 2014: Lelaki Juga Harus Tampil Bergaya (20) […]

    0

    0
  14. […] Selamat Tahun Baru 2014: Lelaki Juga Harus Tampil Bergaya (21) […]

    0

    0
  15. […] Selamat Tahun Baru 2014: Lelaki Juga Harus Tampil Bergaya (22) […]

    0

    0
  16. […] Selamat Tahun Baru 2014: Lelaki Juga Harus Tampil Bergaya (23) […]

    0

    0