Written by AbangNara | December 31st, 2010

selamat tahun 2011

365 hari bakal berlaku. Cepat sungguh masa berlalu. Seperti angin yang bertiup. Sudah tentu 2010 banyak kenangan untuk anda dan untuk kami jugak. Ada yang kenangan best, ada yang kenangan sampah dan ada yang kenangan tak ada rasa. Apa pun kita ambil semuanya jadikan teladan dalam hidup.

Malam ini sambutan tahun 2011 akan diadakan secara besar-besaran di Malaysia. Nak celebrate boleh tapi janganlah sampai mabuk dan accident. Kang tak pasal-pasal mati di tahun baru. Orang lain bersemangat sambut tahun baru, kita pulak mati di tahun baru. Tak ke sedih tu?

Azam 2010 dah tercapai ke belum? Kalau belum tak apa. Kita sambung azam tersebut di tahun 2011. Selamat tahun baru semua. Semoga 2011 membawa lebih erti dalam hidup kita.

Baca Yang Ini Pulak:-

37 responses to Selamat Tahun Baru 2011 Dari BeautifulNara.com

  1. Jebat Malaya says:

    1st…. selamat tahun baru jugak… hehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
    • mamanyabudi says:

      happy new year utk smua….moga d tahun baru 2011 akanmemberi sinar yg baru untuk anda…..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • anil says:

        tahun baru…semangat baru…yg lama biarkn brlalu.. yg buruk jgn diulangi..yg baik dteruskn lagi….

        smoga tahun 2011 kte mnjadi insan yg lbh baik dr sebelum ni….smoga sumenye brjalan dgn lancar,jauhi la dr segala musibah…………….

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
    • darila says:

      selamat tahun baru!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Blog Sensasi says:

      selamat tahun baru 2011……kenangan yang terindah jadikan teladan dah kenangan pahit jadikan iktibar untuk tahun mendatang

      Yang sensasi tetap di Blog Sensasi…visit it

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  2. Lipstick Hijau says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 18
  3. jane says:

    SELAMAT TAHUN BARU 2011……kepada beautifulnara dan semua komentor disini……hopefully we will have a good start of the year…..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  4. Merpati Putih says:

    epy new year 2 all BN readers

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  5. mmmmm says:

    cantek la nombo 2011 tu……….
    ape2 pon selamat tahun baru kpd pembace blog ni…….=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  6. kurus says:

    happy new year 2011 untuk nara n kompani, n semua kt sini.
    utk riri, belacan hangus, kasih, gilo, merpati putih, suka masak, dan kesemuanya.

    all the best in 2011 n many-many more. B)
    8) :0 :) :D

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  7. Ulat Sutera says:

    tggal la syg tggal la pujaan(2010) n slmt btmbah usiaku(2011)..muahahaha..hepy new year!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  8. gosipgurl_fea says:

    happy new year eve to all beloved beautifulnara fans. hope the next year will be a good journey to everbody! ^___^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  9. petra_dubies says:

    SELAMAT TAHUN BARU SEMUA,,, SEMOGA IDUP LIBIH SEMPURNA N LEBIH BAIK DARI TAHUN YANG SESUDAH

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  10. Mem Besar says:

    Salam Thn 2011 !!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  11. miss jah says:

    selamat tahun baru 2011 semua !

    pssst.. : tahun ni nk slalu2 komen kat BN la ;D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  12. no name says:

    tu gambar kt university aku skang..hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  13. intanberlian says:

    selamat tahun baru abang nara, moga tahun 2011 lebih baik dari tahun 2010. amin.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  14. effie says:

    Selamat Tahun Baru.. Apepun Malaysia telah mengakhiri tahun 2010 dengan kejayaan yang membanggakan. Semoga kehadiran tahun 2011 memberi kejayaan yang berterusan! Keep it up!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. mat gosip says:

    selamat tahun baru buat semua rakyat Malaysia. Azam baru tahun baru dan moga tahun 2011 hidup lebih bertambah baik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Nor says:

    Hai.. Happy New Year Everybody..

    Btw.. This pic is gmba batch graduating 2011 for vanderbilt University right.. Because I am here at Vanderbilt University right now and in batch 2013.. LOL.. bleh masuk beautifulnara gmba ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. omg says:

    omg! mngape letak gbar white house???cis!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. SELAMAT TAHUN BARU 2011 DARI SAYA DI EKSPRESI RUANG

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  19. kurus says:

    terima kasih 2010. tahun ini aku bahagia sangat.
    bnyak prkara baik brlaku. tk sprti 2009, sgt mencabar, hampir aku trsungkur.
    terima kasih jugak kpda bn. n semua kwan2 kt sini.
    u made my year.

    20:13
    out to barbeque

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. gosipgurl_fea says:

    japan first~~ happy new year everyone!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Rayy says:

    Selamat menyambut tahun baru semua… tahun baru, azam baru, semangat baru!!

    perancangan tahun baru, nak mendirikan rumah tangga..
    Insyaallah.. =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. BlackBerry00 says:

    ~~ Happy New Year 2011 to everyone…!!! ~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. azam baru says:

    epy newyear alll!!!hope this year lebeyh bek dari before year..=)))))

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Reena says:

    Selamat tahun baru..semoga 2011 membawa lebih keceriaan dan kejayaan kepada kita semua. Jaga kesihatan, hindari kejahatan..dekatkan diri dgn kebaikan. Insya Allah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. PASHA PANDA says:

    abang nara malam tadi kita lepak kat hotel ……, pastu kawan kita cakap dia nampak lisa surihani ngan geng2 dia lalu kat lobby,masatu kawan kita kat lobby,masatu kita xde kat lobby,sedih gak ter miss nak tgk lisa,pasti dia gojes

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Keep up the good piece of work, I read few posts on this website and I conceive that your site is rattling interesting and holds circles of good info .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0