Written by AbangNara | June 16th, 2011

gambar perkahwinan tomok

Itulah gambar bakal isteri Tomok yang lebih dikenali sebagai Ayu. Abang Nara pernah keluarkan entri yang bertajuk “Inikah Ayu, bakal isteri Tomok?” dan ternyata tekaan Abang Nara adalah tepat. Cantik, menarik dan tertarik sungguh isteri Tomok. Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.

gambar perkahwinan tomok

Kad kahwin Tomok pun menunjukkan keekslusifan majlis yang bakal dijalankan. Untuk pengetahuan, Ayu berusia 31 tahun dan merupakan seorang bekas pramugari. Dengar ceritanya mereka berdua sudah bercinta lebih daripada 8 tahun. Wallahualam.

Di kesempatan ini Abang Nara ingin mengambil kesempatan mengucapkan tahniah dan selamat melayari alam rumah tangga kepada Tomok dan isteri. Lagi beberapa keping gambar kad kahwin Tomok dan Ayu dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Madammondoq.

gambar perkahwinan tomok

gambar perkahwinan tomok

gambar perkahwinan tomok

gambar perkahwinan tomok

30 responses to Selamat Pengantin Baru Tomok & Ayu

  1. lin li says:

    tahniah …. :)

    0

    0
  2. saya comei says:

    congratss tomok

    0

    0
  3. lin li says:

    tahniah tomok dan pasangan …… :)

    0

    0
  4. black swan says:

    doakan semoga berjalan dgn lancar..ameen,=D

    0

    0
  5. yanz says:

    kad mahal2…pastu baca buang…membazir jugak

    0

    0
  6. koqin karemo says:

    perghh… tibe2 je dgr nk kawin dh… btw, congrats to tomok

    0

    0
  7. redcarpet says:

    canteq kad kwen…

    0

    0
  8. Azliana Zee says:

    Congrats tomok… tolong suakan keatas skit rambut u yer lepas ni… rimas tgk kan.. bwh rambut tu mesti berminyak2.. plus kalau pki setanjak agak buruk rupanye kalau rambut itu tetap menepek di dahi..TQ

    0

    0
  9. Azri Khair Abdullah says:

    abg nara, npe cm lain je muke dr yg abg nara pnye post tuh? huhuhuhuhu

    0

    0
  10. beauty says:

    exclusivenya kad..i agreed pasal tang rambut tu..bukannya tak hensem tomok ni..tapi stail rambut tu tak sesuai la dik non…

    0

    0
  11. isabella says:

    x-lusif & cantik kad tomok.. takperlah, dia kan artis, kenalah ada kad yg x-lusif,nnti dia bagi kad 30sen, semua org kata dia kedekutlah pulak.. ngee~ semoga bahagia dgn pasangan, always support u tomok… :)

    0

    0
  12. Queen Cobra says:

    Tomok tu bkn aper..keningnyer luas, psl tu kene dawn sikit rambut tu. Kalau kasi blakang semua kan berkilat tang tu…Harap maklum..

    0

    0
  13. shizuka says:

    tahniah tomok n pasangan….

    0

    0
  14. ekin says:

    nice card….congrats

    0

    0
  15. nick says:

    cantiknyerr kad kahwin tomok…tahniah!!

    0

    0
  16. aIZA says:

    TAHNIAH TOMOK N PASANGAN..SMOGE BAHAGIA.. :)

    0

    0
  17. yazeed says:

    TAHNIAH tomok.
    tp please, ubah style rambut. nyampah aku. dah lame sgt style tu.

    0

    0
  18. chantika kamala says:

    Patah hati lah niiihhh…tapi aku always suport tomok!!!meskipun dia menikah dengan wanita yang usia nya lebih tua dari tomok…. ;)

    0

    0
  19. beya says:

    taniah Tomok dn pasangan. Semoga kebahagian hari ini untuk selama-lamanya…..

    0

    0
  20. halimunan says:

    Yelah Tomok nampak kureng sesuai stail rambut tu. Ubahlah lain pulak . lelaki rambut panjang nampak tak ensum….iras2 pon……..aura kelakian hilang.

    0

    0
  21. padanlah Tomok n Ayu x nampak beza pun lebih kurang sebaya…janji hati dah suka , muda sangat pun buat apa x matang, selamat pengantin baru Tomok , jadilah suami yg. b/jawab, sayang isteri…..bimbinglah isteri kejln. yg. diredai Allah….bersatu teguh bercerai roboh.

    0

    0
  22. nurul says:

    tahniahhh :)

    0

    0
  23. ayu ni kawan sefakulti saya..umur dia dh nk masuk 32..mmg cantik orgnya..hitam manis..

    0

    0
  24. beautifulaku says:

    ABG NARA NI SEJAK DAH KAHWIN,DAH X UPDATE2 BLOG NI,LEPAS NI BOLEHLA TUTUP BLOG KOT, TUMPUKAN PD KELUARGA JER LAA

    0

    0
  25. fana says:

    ya ke isteri tomok ni bekas PRAMUGARI? bukan bekas staf customer care AEON JUSCO ke? hmm.

    0

    0