Written by AbangNara | August 31st, 2009

merdeka

Untuk semua pembaca BeautifulNara, kami mengucapkan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang Ke 52. Semoga merdeka kali ini lebih bermakna daripada merdeka yang sebelumnya. Semoga negara kita akan lebih maju dan selamat di masa hadapan. Yang penting, semoga virus H1N1 akan berjaya dikekang sebelum merebak makin teruk.

Untuk para artis Malaysia, selamat Merdeka jugak. Jangan pergi celebrate kat kelab-kelab atau parti pulak. Duduk rumah sudah la. Tapi kalau korang nak gi gak celebrate kat parti-parti, kelab-kelab dan sebagainya, janganlah marah pulak kalau tetiba gambar terlampau korang keluar kat BeautifulNara. Bukan salah kami tak sound awal-awal. Hehehe.

Dan untuk pembaca yang masih berjuang dalam menjadi pemenang pertandingan pengkomen terbanyak, hari ini adalah hari terakhir komen anda dikira untuk pertandingan tersebut. Jadi berusahalah sebaik mungkin. Tapi kalau boleh lepas pertandingan nie pun harap still maintain komen jugaklah. Jangan terus senyap sepi jer.

Merdeka, merdeka, merdeka!!!

Baca Yang Ini Pulak:-

43 responses to Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Yang Ke 52

  1. dau kedaong says:

    Yah000….. MERDEKAU !!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. nisa says:

    salam kemerdekaan…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. ntah la..... says:

    Merdeka…..
    Semoga terus menjadi negara yg merdeka tanpa sebarang penjajahan fizikal dan ideologi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. ntahla..... says:

    selamat Merdeka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. ctzen says:

    ye lah, ye lah… merdeka..
    salam merdeka untuk semua..
    salam2 jangan tak salam…
    dari takdi den nunggu nak masuk sini. la ni baghu dapat…
    dah dapat, ngantuk pulak…
    tido le oii…nak bangun sahur pulak kang..
    salam tido pulak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. babyfawah says:

    Selamat menyambut Hari kemerdekaan yg ke 52..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Penari Poco2 says:

    Merdeka…merdeka…merdeka…!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      poco… kompem aa ko menang pengomen paling top kat cni… aku pun wase weird gak yg ko ni memanjang ade heheh… mmg keje ko dok depan pc erk… good luck !!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        xder eh…
        aku tgh boring sbnrnyer…
        xtau nak buat per so aku layan lar bn…
        menang kalah aku x kesah…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. lanToK LeW says:

    selamat menyambut hari merdeka…..
    MERDEKA…!!!!!!
    MERDEKA…..!!!!!!!
    tapi sayang….kita belum merdeka lagi dari segi yang lain…huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Rumplestikin says:

    Merdekaaaaaaaaaaaaaaa..:)….selamat pose gak…………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Zaza Muhammad says:

    Merdekaaa!!! Harap2 xde aa yg anjurkan kat club2 tuh.. tu bkn merdeka tu, tp cari bale!!
    Alang2 dah berada lam bulan mulia ni, kan ke bagus anjurkan kiamullai ke solat hajat berjemaah disamping wak terawih…. selain dpt pahala dpt gak mintak semoga Allah kekalkan kedamaian dan kemakmuran negara kita…insyaallah…amin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. ricky says:

    salam kemerdekaan dan salam ramadhan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. pingkypanthers says:

    MERDEKA MERDEKA MERDEKA…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. aein says:

    ade jugak yg nak laungkan merdeka ari nie…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. violet says:

    MERDEKA MERDEKA MERDEKA..
    bertuah dok kt msia….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. aein says:

    violet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. ninikebayan says:

    salam semua,

    dah lama nenek tak join beri komen kat BN ni..oleh kerana hri ni hari merdeka bagi malaysia nenek ucapkan pada kengkawan nenek kat sini selamat menyambut hari merdeka yg ke 52.semoga bumi malaysia dirahmati allah swt selalu.

    p/s:rindu tengok muka piere andre kat kosmo hehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. pening says:

    Bersyukurlah kita d Malaysia ni..kalau kt tmpt lain, mcm2 kejadian haau-biru terjd…hargailah kemerdekaan negara kita…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. benci indon says:

    sy slalu bce gosip kat cnie..
    mmg besh lmn web nih!!! congrats!!
    sy tregerak ati nk bg commnt sbb bru join group fcbook TV3..kat c2 byk lah org INDON mngutuk org MALAYSIA..yg peliknya FB TV3 lgsung xtapis..die biarkn je or mmg xamek kesah la kn…sakit hati ble bce kutukan mereka…
    yg ade FB 2 silalah join group TV3 lau nk bce kutukan, sumph seranah, n keji mereka kat kite ni ha..di waktu ngr kite mnyambut kmerdekaan msih ade org yg jeles n nk ajak perang!!! celaka lah kamu sume wahai INDONanjing!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      no komen…bibik aku org indon…huhuhu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • babyfawah says:

        peduli apa aku..amah aku pun indon gak mentang2 aku kat overseas sukati di nak berenti keja pasal dia tak nak jaga mertua aku..bkn lama pon jaga sebulan je..babi betul…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • babyfawah says:

      org indon memang melampu..samseng no.1..sebab tu bala dtg bertimpa-timpa..aku tgl kat luarnegara aku ada tgok satelite tv..media indon bkn main..hari ni mahasiswa tnjk perasaan dpn kedutaan malaysia d indon,baling telur busuk ,mcm2.dorg ni sngaja cri pasal,pdhl org malysia rilek je..menurut pndgn aku org mlysia lbh beradap dr indon..mlysia lbh berbudaya.kalu korg nak tau hampir semua stesen indon kat tv membuat siaran lngsngg bebentuk hiburan (maksiat)smbil bersahur dn sebelum berbuka..cubalah siarkn org ngaji ke,zikir ke..tobatlah wahai indon…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. myia says:

    i like rihanna

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. mizatul arif says:

    semoga negara kita merdeke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. [...] Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Yang Ke 52 (39) [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Hello, i feel that i found you visited my web page so i came to ‘return the favor’.I am attempting to find issues to improve my web web site!I suppose its ok to use some of your respective suggestions!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Penari Poco2 says:

    hilang…takziah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0