Written by AbangNara | August 7th, 2013

Esok adalah Hari Raya. Di kesempatan ini, Abang Nara sekeluarga ingin mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin. Maafkan sekira ada tersalah silap dan terlepas kata sepanjang anda membaca BeautifulNara.

selamat hari raya

Gambar di atas ialah gambar raya tahun lepas. Jangan lupa untuk LIKE Facebook BeautifulNara dan follow Twitter BeautifulNara. Manalah tahu Abang Nara nak bagi duit raya kan? Apa-apa pun, hati-hati memandu dan pastikan makan rendang banyak-banyak.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 responses to Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin Kepada Pembaca BeautifulNara

  1. gulahati says:

    Pertama lagi… bosan la asyik jadi pertama. Korang bbetul lembab la… jangan guna modem dial-up lain kali. Guna la doogle macam aku. Aku beli mahal… ohh lupa… korang miskin… korang tak mampu.

    0

    0
    • Olga says:

      SAYA NAK MINTAK MAAF ATAS KETERLANJURAN MULUT PUKA SY SELAMA NI

      0

      0
    • Olga says:

      SAYA NAK MINTAK MAAF ATAS KETERLANJURAN MULUT PUAKA SY SELAMA NI

      0

      0
    • Selitone says:

      Selamat Hari Raya Nara… ngko tetap belon di hati ku… hahahaha!

      0

      0
    • Fakka says:

      Aku tak pernah buat salah dgn korang… yg salah korang… dislike komen aku sampai hidden. So? Korang yang patut minta maaf…

      Korang minta maaf sekarang… CEPAT!

      0

      0
  2. ,, says:

    Orang lain sibuk blik raye,xder mase nk bkak bn nie..ko plak sibuk nk jdi first dlm nie..ape daaa…x balik raye ke….

    0

    0
  3. Akus says:

    SELAMAT HARI RAYA ABG NARA ..MAAF ZAHIR BATIN..MOGA BERTAMBAH MAJU LAGI AKAN DATANG..

    0

    0
  4. deheart says:

    Selamat Hari Raya Aidilfitri juga buat abg Nara sekeluarga..:)

    0

    0
  5. BUNKFACE NO.1 says:

    selamat hari raya kepada orang2 kat sini, abang nara, pekerja2 nara…kalau ada salah silap ku susun sepuluh jari mohon maaf, selamat hari raya maaf zahir dan batin

    0

    0
  6. ellysha says:

    Salam Aidilfitri to Abg Nara & Family. Semoga Aidilfitri kali ini memberi seribu kemanisan dan penuh bermakna.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    selamat hari raya nara…ape2pun ko punya bini lagi cantik daripada neelopak

    0

    0
  8. 87777777 says:

    selamat hari raya nara…ape2pun ko punya bini lagi cantik daripada neelopak

    0

    0
  9. kayra says:

    selamat hari raya aidilfitri kpd abang nara sekeluarga dan semua rakan di beautifulnara. maaf zahir dan batin. :)

    0

    0
  10. tacacila says:

    selamat hari raya abg nara & keluarga, pengomen2 sekelian tak kire la mulut puaka ke mulut longkang ke, ostad/ustazah segera ke, semua sekali. maaf zahir batin.

    0

    0
  11. Zain Sardin says:

    Aku pun nak ucap Selamat Hari raya kat seme geng2 pengomen di sini sama ada setuju atau pon tak sepakat dengan pendapat aku kadang2 tu. Kbai

    0

    0
    • Nek Joan Rivers says:

      Ahah yek… Sorry kalau TERkutuk, TERdislike atau memang sengaja mengutuk and mendislike lol. Abang Nara theme baju raya smurf yek? Jangan mare abg Nara… Mini Nara tu cute :)

      0

      0
  12. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    Selamat Hari Raya semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…. Selamat Hari Raya bang naraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hehe…..! helo bang nara minah jambu dengar bekas suami Atilia dh meninggal pada malam hari raya tadi malam jam 12 tengah malam tadi betol ke? dengar2 dia sakit barah hati ye ke bang nara ? tolong siasat bang nara betol ke berita yg minah jambu dapat ni…..kalau betol mari kite sama2 doa kn semoga roh Nye di tempat kn di dalam golongan orang2 yg di sayangi Allah amin..

    0

    0
  13. zoe says:

    Selamat Hari Raya Aidilfitri,maaf zahir dan batin kepada sume pengomen di blog beautifulnara ni,wlaupon aq lnsung x kenal korang,heheheheh…

    0

    0
  14. selamat hari raya aidilfitri maaf zahir & batin kepada seluruh muslimin & muslimat….

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Selamat Hari Raya Nara dan keluarga. Maaf zahir dan batin. Terima kasih menghidangkan berita-berita hiburan terkini. Rajin rajinlah update ye Nara. Salam lebaran.

    0

    0
  16. Ustaz Pilihan Ramai says:

    Izinkan saya buat satu teguran ikhlas buat Nara….sebelum tu saya mohon maaf jika ianya akan mengguris hati Nara….Saya ada sedikit teguran buat Nara…bergossip adalah tidak amat digalakkan dalam islam dan apatah lagi menyebarkan gossip. Saya pasti ini sumber rezeki Nara…tapi tidakkah Nara tahu ini adalah berdosa! Tolonglah rujuk pada yang pakar, apa hukumnya ada blog mcm ni. Bermula dengan 1 gambar dan ayat dan seterusnya menjadi bahan umpatan semua. Nara…sedarlah ini adalah salah 1 channel umpatan dizaman IT dan kau yang memulakan dulu. Sudahlah…Nara punya anak dan isteri, saya pasti ‘blog’ ini menjadi sumber makanan kat anak bini Nara…xterasa malukah dan berdosakah Nara memberi makan minum dgn hasil penjanaan -chain umpatan’ ini? Tolong lah….hentikan semua ini…

    0

    0
    • apakah hukumnya arbok dan makcik2 yang sibuk bergalak menjatuhkan hukum di laman gosip ???? ya anda fahamkan sendirirk. haramkan URTV, Melodi, Mangga, Oh Bulan, Rotikayasssss dan yang sehempedu denganyasss

      0

      0
  17. Nora Usatzah says:

    Saya ada sedikit teguran buat Nara…bergossip adalah tidak amat digalakkan dalam islam dan apatah lagi menyebarkan gossip. Saya pasti ini sumber rezeki Nara…tapi tidakkah Nara tahu ini adalah berdosa! Tolonglah rujuk pada yang pakar, apa hukumnya ada blog mcm ni. Bermula dengan 1 gambar dan ayat dan seterusnya menjadi bahan umpatan semua. Nara…sedarlah ini adalah salah 1 channel umpatan dizaman IT dan kau yang memulakan dulu. Sudahlah…Nara punya anak dan isteri, saya pasti ‘blog’ ini menjadi sumber makanan kat anak bini Nara…xterasa malukah dan berdosakah Nara memberi makan minum dgn hasil penjanaan -chain umpatan’ ini? Tolong lah….hentikan semua ini…

    0

    0
  18. Afla says:

    Awat wife makin tembam?? iye ke pic tahun lepas. Hhahahahah gurau je yaa… Selamat Hari Raya Maaf sekiranya salah n silap.. =)

    0

    0
  19. dini omel says:

    comelnye wife abg nara… tp baby boy yg boolat tu lg omel..!! geramnyer tgk pipi dierr

    0

    0