Written by AbangNara | September 17th, 2009

Kepada semua pembaca BeautifulNara, kami ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin. Hati-hati drive balik ke kampung. Jangan laju sangat dan jangan perlahan sangat. Kalau jem tue jangan marah-marah. Biasalah jem di hari raya. Semua orang nak balik kampung.

Pohon ampun dan maaf kepada semua jika ada tulisan kami yang mengguris hati dan perasaan anda semua. Kami cuma insan biasa yang penuh dengan kekurangan. Maafkan diri kami ini. Buat artis-artis yang ada membaca blog kami ini, kalau ada yang terpanas sangat ke ayat kami, maafkanlah ek.

Sekali lagi selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin. Kalau ada wat rumah terbuka tue jangan lupa jemput kami. Hati-hati di jalan raya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

199 responses to Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin

  1. Delimasaraa says:

    selamat hari raya……………..

    “kepulangan anda dinantikan”..berhati2 di jalanan

    0
    0
  2. Delimasaraa says:

    Indahnya sungai yang mengalir
    Nyamanya angin yang beralun
    Kicauan burung dipagi yang dingin
    Bersama terbitnya mentari

    Terbayang sanak saudara
    Gurauan sesama keluarga
    Mesra berkunjung ruih suasana
    Riang menyambut hari mulia

    Kini ku di perantauan
    Di kota indah dan menawan
    Tapi hati rindu pada kampung halaman
    Desaku yang telah di tinggalkan

    Ku memohon maaf serta ampun
    Salamkan ku kirim pengganti diri
    Doa restu ayah serta ibu
    Menjadi penawar
    Rindu syahdu di hari raya

    0
    0
  3. EclipsE says:

    Adik tersayang segak bergaya
    Mengait kuih di atas para
    Suasana riang di Hari Raya
    Bermaaf-maafan riang gembira…

    0
    0
    • Delimasaraa says:

      Suasana riang di Hari Raya
      Bermaaf-maafan riang gembira,
      wahai artis2 jgnlah marah di hari raya,
      kami di BN just suka2 riang dan gembira….

      0
      0
  4. Delimasaraa says:

    hahahaha………..

    0
    0
  5. EclipsE says:

    kak nara di cucuk duri,
    di cucuk oleh anak Pak Jali,
    puasa penuh Raya Aidilfitri,
    kalu tak penuh rayalah Depavali . . hik…

    0
    0
    • Delimasaraa says:

      bg pihak kak nara :-

      BN penuh hepi,
      gosip baru view tak kira waktu,

      baju2 dh kak nara beli,
      penuh ke tak saper tahu??

      0
      0
  6. lilies says:

    Selamat hari raya buat semua pembaca BN baik org biasa or artis… Semoga di hari mulia ini jgn lar kte saling menyakiti sesama kte..amin.. Pada yang blik kg tuh,bebaik blik..jgn kelam kabut sgt..ingat mak ayah tok nenek kat kg tuh..=)

    0
    0
  7. violet says:

    raya raya raya…
    ahaksssssss

    0
    0
  8. virgo says:

    salam aidilfitri buat semua pembaca BN….
    maaf zahir dan batin….

    0
    0
  9. EclipsE says:

    Ampun dan maaf apa yg terkhilaf:
    Mohon halalkan apa yg termakan.
    Semoga dlm menjalani sirah :
    kita kembali kpd FITRAH.

    Raya dinanti-nanti,
    anak bulan dicari-cari,
    nak tunggu ape lagi,
    dah sampai masa kite nak ber-happy-happy.. :-)

    0
    0
  10. violet says:

    ye page ni utk bermaafan yer..
    jgn ada langau msuk k….
    hik hik

    0
    0
    • Delimasaraa says:

      langau dan lalat sentiasa memerhati,
      apakan daya kami disini,

      ucapan mohon kemaafan kami beri,
      semoga langau dan lalat bisa terus disini….

      0
      0
  11. Delimasaraa says:

    kak nara,

    naper tak buat kad raya khas untuk kami???pastu tempek kat atas tu..

    0
    0
  12. Delimasaraa says:

    kepada artis2….,

    maafkan diri ini…di hari yg baik yg bakal menjelma tiba, saraa menghulur sepuluh jari mohon keampuan…

    bab pantun ini :-

    makan lemang dengan rendang atuk,
    dihari raya kita bersatu,
    saraa bukan sajer nak mengutuk,
    keyboard ini yang berantu…

    0
    0
  13. Jojio says:

    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

    Semoga dengan rahmat dan limpahNya,
    kehadiran aidilfitri kali ini akan disambut dengan lebih bermakna
    dan mengeratkan hubungan kita sesama umat seadanya

    Seikhlasnya
    saya hulurkan salam takzim memohon kemaafan
    andai terkasar bahasa mahupun tersalah laku sepanjang perkenalan kita

    Akhir kata
    Selamat Hari Raya Aidilfitri
    Maaf Zahir Dan Batin..

    Mohd Zulkefli

    0
    0
  14. ammey says:

    sELamAT hArI RaYA mAaf ZaHir BatIN..
    SeLaMaT hArI rAyA AiDiL fITRi…
    BuAt SeMuA kEnGKaWAn bn…
    ;-) lebar x amy snyum heheheheh

    0
    0
  15. EclipsE says:

    masak air di dlm cerek..
    ambil lemang di ats para..
    abang nara tsenyum beraya bsama awek..
    beramai ramai serbu umah kak nara…

    0
    0
  16. EclipsE says:

    selamat2 hari raya…
    adik kakak serta ibu bapa…
    tahun ini kite gumbira…
    tahun depan mungkin kita bduka…hehehehe…

    0
    0
  17. Delimasaraa says:

    semoga hari raya ni hari yg penuh kegembiraan………..

    wahai kawan2 lelaki jgn lupa byr zakt yerk

    0
    0
  18. EclipsE says:

    la mane sume org lari ney??
    dh g beraya ker??
    woi…woi…korg raya kt mn tue??heheheh..

    0
    0
  19. Delimasaraa says:

    …………………………..

    0
    0
  20. LaLuNa says:

    selamat hari raya semua

    0
    0
  21. Delimasaraa says:

    meh kita senaraikan perkara2 yg kita MESTI BUAT di pagi raya:-

    1 – makan dengan sebanyaknya sblm gi masjid…..sebab dh tak puasa…..

    2- sebelah malam, si anak dara sibuk lah gosok baju cam kat kedai dobi….

    3- terlupa, dh pakai make-up dh pakai tudung cantik2..lupa plak blm amik air smayang…

    0
    0
  22. yula says:

    SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN

    0
    0
  23. Delimasaraa says:

    perkara pertama aku buat di pg raya (MESTI) ;-

    – cari anak tudung..sebelum di cekup oleh kakak aku dan adik aku…..jd aku kena sorok dulu br pi mandi

    0
    0
  24. Delimasaraa says:

    dijemput semua untuk hadir ke rumah saraaa yerk…..bila2 masa….

    tempat : machang, kelantan

    0
    0
  25. yula says:

    asal diam je ni

    0
    0
  26. tOmEii says:

    Askum sume teman2 ku y disayangi n dirindui…..

    sELamaT Hari RayA aiDiLFitrI MaaF zAhIR & BaTin…..

    ampunkn segala kata2 y telah ditulis oleh tomeii selama tomei join cni y mne kalu ada melukakn hati sape2…..

    10jari dihulur tnda memohon keampunan semoga kte sume dpt bermaafan dan persahabatan kte dpt dikekalkn…..

    0
    0
    • violet says:

      wslm…
      ampun maaf mu kuterima.
      tp tgn mu ku tidak smpai utk salam….
      ;)

      selamat ari raya
      maaf zahir jer..
      batin aku xde ngn ko..
      hihi

      0
      0
  27. tOmEii says:

    xlpe jgk kpd sume wgra bn t’utama skli tuk kak n bang nara ….

    SALAM AIDILFITRI….

    semoga aidilfitri kali ini dpt memberikn kte sume lbh kebhagiaan & keberkatn…..

    0
    0
  28. rienaali says:

    selamat hari raya aidilfitri wat kak nara n abg nara,, pada sume,,riena nk mintak maaf andai ader terlanjur kata, terkasar bahasa n terlajak bicara,,harap bulan baik ni membawa 1000 kerahmatan buat kiter sumer,,,

    kak nara n abg nara jgn lupa mai umah riena ek,,kat kg sungai mulia gombak,,lorong 6,,umah warna kuning tau,,,,dtg ek,,,
    heheheh

    0
    0
  29. nenekpunkz says:

    selamat menyambut hari raya aidilfirtri maaf zahir dan batin hehe…nek bz ckit hri ni..huhuu..pasti ramai orang blik kampong esok ni kan??hati2x dijalan raya okay!!

    0
    0
  30. nenekpunkz says:

    aik nape gmbr nenek hilang??cuba skali lgi..

    0
    0
  31. nenekpunkz says:

    yay…berjaya…huhuu..herm tk der org ke??

    0
    0
  32. pingkypanthers says:

    SELAMAT HARI RAYAAAAAAAAA……………………….

    0
    0
  33. Zaza Muhammad says:

    Salam Aidilfitri Maaf Zahir batin untuk Seme warga BN dan jugak pengkomen2 setia seme2…
    Bese aaa klu terkomen dan terterasa tuh ampun le… ambe ni manusia biasa je, kekdg tu maksud kite lain tp pemahaman org2 ni berbeza2….
    Kpd yg blk kg travel2 tuh, berhati2 lah di jalan raye… don’t rempit2 and drift laks… Semoga hepi beraya ngan family tersayang……

    0
    0
  34. selamat hari raya utk semua. jgn lupa minta maap kat mak bapak. hidup alpha…

    0
    0
  35. new moon says:

    testing2….percubaan 1, 2, 3…bla2….

    0
    0
    • aries_april says:

      BLN SRNG JE KER KAT SNI?

      0
      0
      • tOmEii says:

        ai moon…..ok x kt cni

        0
        0
        • new moon says:

          hihihihihi…………..ade pn…..ok jerk….mai la….err….aries bak blik mkanan2 tu blh x?hihihi…org dh mai la plop….huhuhu……

          0
          0
      • new moon says:

        wuuuaaaaaa……aries je ke yg mai?sedey nye….wat open house tp xlaku….huhuhu….aries je yg mai…..xpe la aries, pulun la sume2 kt ats meja tu…amek la sate lontong soto lemang ktupat mi kari char kuew teow n kuih2 tu haaa……..tapa wat blik kt org2 kg pn blh…..huhuhu….hangus duit….wat open house org xmai plak…. :(

        0
        0
  36. aries_april says:

    test test

    0
    0
  37. violet says:

    semekom………..
    ada org x????
    violet nk raya ni……
    nk wet raya….
    mkn x nk……………………….

    0
    0
    • tOmEii says:

      ada…..cni ok cket….
      kalu x lembp gler…..
      10 min br komen submit….
      hampeh tul…..
      eclipse ada x kt cni….
      ke die gi page ats skli……
      pi pggl die…..huhui

      0
      0
  38. aries_april says:

    la…xda orng rpnya..
    :-(

    0
    0
  39. tOmEii says:

    2 ari je lg nk raya tp aq dh raya dl..,.huhu

    0
    0
  40. aries_april says:

    5 ari dh x jmpa korang kan?
    indu la.

    0
    0
  41. violet says:

    moon aku rindu ko…………

    0
    0
    • tOmEii says:

      moon je ker…..
      cedeyny……sob…..

      0
      0
    • new moon says:

      haha…aku windu ko gk, yg len pn aku windu gk….pas ni ko msti windu aku lebey2 lg coz aku dh abes practical dh…so no more office, no more free internet, no more quick internet access….huuuuu……….sedey…..pas ni aku xtau lg bile aku akn chat ngan korg blik….wuaaaaaa………….

      0
      0
  42. aries_april says:

    la…
    korang p mn lak ni?
    aries bru nk join u all blik ni.

    0
    0
  43. tOmEii says:

    korg rini keje pnuh ker…..

    0
    0
  44. tOmEii says:

    lapor la……
    spe xpose rini…..
    agkt ketiak ye…huhu

    0
    0
  45. violet says:

    silent mud pe korang

    0
    0
  46. tOmEii says:

    lol xde org dh ker

    0
    0
  47. ANneDeSilva says:

    morning guyss..

    0
    0
  48. ANneDeSilva says:

    Selamat Hari Raya..
    maaf zahir dan batin…utk smua and Team BEAUTIFULNARA..

    0
    0
  49. aries_april says:

    xda orng ker ni?
    korang blah page na lak ni?

    0
    0
  50. aries_april says:

    asal BN ni slow sngt ni?

    0
    0
  51. ammey says:

    amy pn nk ucap smt hari raya gak kt suma pengomen bn nih..wlaupn amy dak bru kt cni tp kdng2 asa cm dh lma cz skongan kwn2 suma..10Q for that..
    sELaMaT hAri RaYa suma,amy mtak maaf byk kt suma smestinya amy da trkasaq gan kwn2 suma,jmput la ke umah rya nt hehe (aloq staq),juadah kbnyakan amy yg wt cz mak sbuk siapkn tmphan bju rya owg..hehe..
    emm amy pn xtaw nk ckp pe dh la,cm karang kad rye la plak dah..huhuu…….
    opsss lupa plak kt kak n abg nara,smt hari raya..
    tue je…k….

    p/s: violet,aries,tomei.ann,moon,lanuna n sapa yg baca…

    k slmt hari raya maaf zahir je hihi…
    tulus dari: [email protected]

    0
    0
    • violet says:

      slmt ari raya kt amy…
      maaf la law aku ni terksr bhsa…tp bhsa aku mmg cmtu..tp yg penting aku x de nk gdh kt sapa2..kt bn ni cr kwn..so 0-0 k…
      luf…

      0
      0
    • tOmEii says:

      selamat hari raya tuk emey gak…
      tomeii pon mtk maaf bebyk kalu ada spe2 trasa ngn ayt2 y tomeii tlis selma tomeii join cni……
      ampun maaf dipinta kpd sume org…….

      0
      0
  52. ANneDeSilva says:

    balik kamponng…

    0
    0
  53. violet says:

    MOON
    sok sok ko xder xder la geng susuan aku.waaa…sedey aku….sapa nk wat susu aku….isk2…ko nnt ad ms ym ngn aku taw…e-mail ker..isk isk..sedey nih….

    0
    0
  54. tOmEii says:

    xde org ker,,,,,,
    bsny,,,,,,,

    0
    0
  55. ammey says:

    k aku sma 0-0…
    ko fre ke…..
    aku tme ni la da owg mati la pa la…….
    yg aku duk boring tiap2 ari xmati huhuu…..hihihi
    npa slow sgt neh tenet…huh ;-(

    0
    0
  56. […] Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin (197) […]

    0
    0