Written by AbangNara | August 18th, 2012

Sungguh pantas masa berlalu. Esok sudah hari raya rupanya. Di kesempatan ini, Abang Nara dan keluarga ingin mengucapkan selamat hari raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin kepada semua pembaca BeautifulNara. Berhati-hati memandu di jalan raya semasa pergi dan pulang dari kampung masing-masing.

hari raya

Kalau makang ketupat, rendang dan lemang itu, jangan makan banyak sangat. Kang sakit perut kang. Kalau ada lebih tue, hulur-hulurlah kat Abang Nara. Paling penting, jangan main mercun. Kang tak pasal-pasal putus pulak jari. Apa pun selamat hari raya Aidilfitri kepada anda semua.

16 responses to Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Dan Batin

  1. lANt0k leW says:

    selamat hari raya gak tuk beautifulnara n semua…..sedih x dapat cuti raya tahun ni :-(

    0

    0
    • selamat hari raya bang nara dan isteri!

      0

      0
      • drogan ball ada 7 biji semuanya says:

        salam aidilfitri kpd semua umat islam x kira dimana shj anda berada, kalau ad yg terasa hati dgn komen aku, minta maaf byk2 lah, saja jer gurau2 nasihat

        0

        0
    • Selitone says:

      Saya, Selitone…

      Ingin memohon ampun maaf kepada En. Nara dan isteri sekeluarga.. para artis, rakan pembaca dan pengomen dalam laman ini. Maaf jika ada yang terasa dengan komen komen yang telah saya taip selama ini.

      Dan yang terakhir… dinda Tiz ku tersayang… Abang ucapkan Selamat Hari Raya yer dikk… nanti kita main mercun bola sama sama… kang adik masuk jel…. abang Selitone ziarah bawak kuih dalam bekas kedap udara… romantik gitu…

      Muah muah muah buat para RAKAN B. NARA semua…!!!

      SELAMAT HARI RAYA…

      0

      0
      • drogan ball ada 7 biji semuanya says:

        selitone, x leh bla. ha3 salam sayang kt tiz zaqyah ker hahahah, mengamuk mak encik kt rumah kan malam2 raya ni hahahahha

        selamat hari raya, duit raya jgn lupa

        0

        0
  2. cicakiut says:

    Selamat hari raya abg nara… kalau ada terkutuk, terumpat, terkata macam man belon dan sebagainya harap dimaafi kalau abg nara terasa…

    0

    0
  3. Raja minah jambu 24jam mengadap computer dh tukar kaler says:

    Selamat hari raya bang nara n keluarga ! bang nara balek kt kampong mana bang nara ? minah jambu dh sampai pn kt singapore rumah nenek minah jambu…..ang pow hari raya tkde ke bang nara ? lov u bang naraaaaaaa

    0

    0
  4. […] Sungguh pantas masa berlalu. Esok sudah hari raya rupanya. Di kesempatan ini, Abang Nara dan keluarga ingin mengucapkan selamat hari raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin kepada semua pembaca BeautifulNara. Berhati-hati memandu di jalan raya semasa pergi dan pulang dari … Continue reading → […]

    0

    0
  5. di kesempatan ini sy ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri buat abg nara dan keluarga serta semua pembaca dan pengkomen blog beautifulnara
    maaf zahir batin you olssss
    muahhhhhhhh

    0

    0
  6. BabySandra says:

    maaf zahir batin

    0

    0
  7. raya raya raya!!!!!!!!!!!! says:

    samat ari rayer,maaf terkutuk,terngumpat,tertonggek,kekeke….

    0

    0
  8. boni kacak says:

    selamat hari raya aidilfitri juga kepada blogger beautyfulnara.. maaf zahir dan batin :)

    0

    0
  9. Melvina says:

    That’s a slick answer to a challenging qusetoin

    0

    0
  10. […] Cerita Artis Selebriti hari ini, Sungguh pantas masa berlalu. Esok sudah hari raya rupanya. Di kesempatan ini, Abang Nara dan keluarga ingin mengucapkan selamat hari raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin kepada semua pembaca BeautifulNara. Berhati-hati memandu di jalan raya semasa pergi dan pulang dari … Continue reading ? […]

    0

    0
  11. […] Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Dan Batin (14) […]

    0

    0