Written by AbangNara | March 15th, 2016

Selamat hari jadiSelamat hari jadiSelamat hari jadi LAZADA. Ya, rasanya masih belum terlambat untuk Mawarkan ucapkan selamat menyambut hari jadi kepada Lazada. Jangan tak tahu yang bulan Mac adalah bulan rasmi kelahiran Lazada.

Apa istimewanya kelahiran Lazada ini kepada pembaca Beautifulnara. Bersempena dengan hari jadi Lazada ini, Beautifulnara  telah bekerjasama Lazada membuat kajian kepada 5 produk terhangat yang dibeli secara online oleh rakyat Malaysia. 

1. Drypers (Lampin Pakai Buang)2. Power Banks

3. USB Stick4. Shake ‘N’ Take Blender 5. Food Container Laa….Kajian jer.??? Sabar..sabar…Dah tentulah bila dah buat kajian, Lazada akan menawarkan PENJIMATAN HEBAT kepada anda 5 produk tersebut.

Barulah betul kan? Ada kajian dan ada penjimatan. Jangan bertangguh lagilah, 5 produk terhangat dibeli secara online oleh rakyat Malaysia ditawarkan diskaun habis-habisan oleh Lazada bersempena hari jadi mereka, selama 4 hari bermula 15-18 Mac ini.Nie barulah putih..eh silap..nie barulah Lazada.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 responses to ~~Selamat Hari Lahir Lazada~~

  1. nur kaseh says:

    Errrr..sejak bila ada penulis bernama mawar putih kat blog nara niee…tak prasan plak aku…geli lah…mawar putih….kah kah kah

    0

    0
  2. mawar berduri says:

    Aku pun perasan. Dari dulu mmg adalah. on & off.

    0

    0
  3. tak tipu says:

    LAZADA ni service tak bagus. barang sampai tak ikut due date.

    0

    0