Written by AbangNara | January 10th, 2011

twitterdatuksiti2

Menarik sungguh apabila Datuk Siti Nurhaliza sudah pun mempunyai Twitter yang rasmi. Dan tepat jam 12 malam ini, Datuk Siti bakal menyambut hari jadinya yang ke 32. Doa kami dan jutaan peminat anda sudah pastinya agar Datuk Siti cepat-cepat dapat menimang cahaya mata.

Untuk anda semua, sila follow Twitter Datuk Siti Nurhaliza di @siti_nur11. Setakat ini baru 130 orang yang follow Datuk Siti. Ini sungguh memalukan untuk sesorang yang bertaraf Diva. Paling minimum Datuk Siti kena ada 50,000 follower. Baru diva da vas gitu.

Cepat pergi follow dia sebab Datuk Siti suka tweet gambar-gambar dia yang comel. Tak percaya sila baca entri ini sepenuhnya untuk melihat gambar-gambar yang telah ditweet oleh Datuk Siti.

twitterdatuksiti

twitterdatuksiti3

twitterdatuksiti4

twitterdatuksiti5

twitterdatuksiti6

112 responses to Selamat Hari Jadi Datuk Siti, Kini Sudah Ada Twitter

  1. saya says:

    happy birthday siti!!semoga Allah bukakan pintu hati datuk utk pakai tudung dgn cara yang betul.aminnnn

    0
    0
    • ZON BEBAS says:

      happy birthday tok ti.. may Allah bless you..

      apa2 pun, i follow twitter tok ti..

      0
      0
      • Twitter Garbage says:

        Entah2…personal assitant yanfg Twitter kan? Jangan terpedaya you ols !

        0
        0
        • Karma says:

          Kesian Siti—————-> mandul ! :(

          0
          0
        • gerek says:

          x baek ckp mcm 2…hdp ni ibarat roda…arini kita kata org esOk2 mgkn kena kt kita…x pn anak2 kita…x baek taw…

          0
          0
        • Puteri Bunian says:

          beb!!
          Ingat hukum karma!!!
          Jgn kerna Mulut satu keturunan ko binasa!!!!

          0
          0
        • littlemia says:

          ish x baeknya kamu ni karma……….

          0
          0
        • papadom says:

          betol3x..siti mmg mandul sbb dato k da ada anak..balasan tuhan akibat rampas suami org..

          0
          0
        • nurelle says:

          sume yg kte ckp tu satu doa..xbulehh ke doakan orang yang baik baik sikit ek..erm…haishh..

          0
          0
        • Budak nakal says:

          Setuju. Balasan Allah buat Siti…yg mandul (kerena rampas kebahagian orang lain)! Lepas tu lah, amat liat nak pakai tudung. Itu semua dugaan.

          Semoga ada pengajaran buat artis2 muda. Amin

          0
          0
        • Ex-fan says:

          BETUL…DAH TAK ADE ANAK…BOSAN..TWITTER LAH!

          Kah kah kah !

          0
          0
        • Jentayu says:

          Kalaulah aku jadi CT tak tidur malam aku…ye lah, dah lah rampas suami orang sampai bercerai, lepas tu tayang kekayaaan pulak tanpa segan silu. At the end, kau tetap perampas & peruntuh suami orang, kan???!!!!

          Aku dah hilang respect sama Siti. Ya Allah, lindungilah aku dari sifat takbur, angkuh dan tamak haloba!

          Amin!

          0
          0
        • emkay land says:

          dia terkena hukum karmasutra..sbb tue xde rejeki dpt anak…

          0
          0
        • Ahaks says:

          Reti ke Tok Ti tu menaip?
          Reti ke apa itu ‘log in’? ;)

          0
          0
      • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

        cutenya dato CT, love u love u love u….. =)

        0
        0
      • Kasih says:

        epi besady ct…. pnjang umur, murah rezeki, berjaya dlm idup serta hdp aman bahagia bersama suami dan keluarga tercinta… Amin…

        ttg baby, samada cpt atau lmbat tu smua urusan Allah, kita sbg hamba Nya hnya perlu berusaha tnpa henti.. insya Allah akan smp jua anugerah tu nnt, Amin…

        0
        0
    • Lipstick Hijau says:

      Semoga DCT trus cemerlang dlm dunia seni…..amin…

      0
      0
  2. @reps says:

    betul ker nama tu?? sitinur11.. motif 11. tak ada nama cantik sikit ker? *matilah carut CT

    0
    0
  3. Dauspozi says:

    Mak aihh.. betul ke akaun Twitter Datuk Siti tu..?.. hoho

    0
    0
  4. AbangNara says:

    akaun tue confirm betul. kalau tak camner leh tweet gambar-gambar kat atas tue. tak gitu?

    0
    0
  5. aman says:

    selamat ulang-tahun kelahiran. =)
    11-01-11. cun giler nombor. huhu~

    0
    0
  6. peace says:

    .mntp……..

    0
    0
  7. marshmallow says:

    apasal ngn 1st pic?? tok ti ada asma ke??

    0
    0
  8. min says:

    tomeyyy nye tok tie..:D

    0
    0
  9. min says:

    tomeyyy nye..baby tuu..hehehe

    0
    0
  10. Lolyat gang says:

    Reti ke ct main twitter ni
    Dia kan org kampung
    Hahahah

    0
    0
    • tyra says:

      xbaek ckp g2…org kg dier pn ley pkai porsche…kte nie mampu ke?

      0
      0
      • ardy says:

        klu kampung pun apasal?
        hina sangat ke budak kampung?
        aku pun bukan budak kampung, tp betul kata tyra, org kampung bawak porshe… malah kete kat umah berderet dah
        orang yang perasan urban, ada twetter segala bagai hutang kete blm abis bayar (tu pun klu ada kete lah)
        huhuhu…

        0
        0
        • lolyat gang says:

          yes
          bdk kampung adalah hina

          0
          0
        • papadom says:

          aku sokong lolyat.bdk kampung mmg xsedar diri..

          0
          0
        • Kasih says:

          bdk kg tu hina?? hbs korang ni asal mana?? xder kg ke?? sdar skit sbb krn kg lah kita yg kt bandar ni bole hdp…

          kalo xder org2 kg ni, sapa nk tanam padi, kelapa sawit, getah sbg tu?? korang yg claim dok bandar tu ke nk wat?? sedar skit diri kita ni sumer pun org kg tau… even lau yg lahir kt bandar pun, tu pun kira kg gak walau kg advance dr kg yg hulu tu… kg ttp kg, jgn dihina org2 kg…

          0
          0
        • tuing says:

          hina kepala hotak ko…
          kt mana hinanye…ko tu mulia sgt ker..?

          0
          0
        • NUWA says:

          lolyat gang ni mnda kg budak gila ni kan asal tanjung rambutan! asal org ckp psl dct jer dia n gang tamsuk c papadom tu naik gila! korang 1 gang ni g jumpe doktor gile la weiiiiiiiiiii

          0
          0
        • papadom says:

          pe yg bagus sgt kt ct tu?..pura2 je bagus..si saerah tu baru nikah sebulan je da beranak..

          0
          0
    • lolyat gang says:

      org kampung bwk porsche
      mesti nampak janggal
      haha

      0
      0
    • littlemia says:

      hamboi ingat org bandar je ke reti twitter ni..come on la….yg jadik ceo2 yg jadik manager2 skrg smua dari kg tau…….plzzzzz la…..

      0
      0
      • lolyat gang says:

        patut la syarikat mesia byk lingkup n korup

        0
        0
        • mama org says:

          sedar x?? datuk..nenek..moyang..smua org dlu2..smua berasal dri kg…

          mne ada bndar lg???

          hina org kg sma jgk hina kluarga sndiri yg dlu se memang nyer berasal dri kg??klo mcm tu mmg hina jgk lh kluarga kamo….

          0
          0
      • jeritan batinku says:

        btol..even pm,menteri2 n rmai org bsar2 asl dr kg

        0
        0
    • Kesian Kan says:

      Tok Dul tak ade kerja..maklumlah..anak pun tak ade lagi..apa lagi Twitter lah kerja nya.

      Kesian kan….? :(

      0
      0
  11. gosipgurl_fea says:

    gambar yang di capture dalam kereta memang comel habis. suka sgt!!

    0
    0
  12. haha says:

    aaaaaaaaaaa terliur tgk rak kasut die. ni baru sikit kot….

    0
    0
  13. bunga kiambang says:

    happy birthday Dato’ Siti Nurhaliza… moga terus sukses dalam karier seni, perniagaan dan dunia pengacaraan yang baru Siti ceburi… moga Siti cepat2 dapat anak…amin… mesti comel lote mcm Dato K n Kak Ct… hehe~

    0
    0
  14. tah sape says:

    happy birthday Dato’ Siti. mudah2an cepat menimang cahaya mata

    0
    0
  15. otto says:

    apsal aku tgk gedik gle siti tweet?mcm bkn siti je..

    0
    0
  16. Aza says:

    As Salam,
    Happy Birthday Dato’ Siti Nurhaliza.
    Semoga di panjangkan usia muda dan di rahmati Allah selalu.Di kurniakan zuriat soleh dan solehah.Di kasihi Suami,Keluarga dan peminat2 selalu,Amin.

    0
    0
  17. whatever says:

    M A N D U L ! ! ! :(

    0
    0
  18. hajimaru says:

    x BAIKNYA KO NK NGUTUK ORG MANDUL..TU SUMA ALLAH PUNYA KEJA…URUSAN ALLAH JGN CBUK2 PERTIKAIKAN…

    0
    0
  19. Maimoon says:

    X paham ape tujuan artis buat tweeter. Nk cipta kontrovesi ke? Mcm2 cerita keluar nanti mcm abby abadi

    0
    0
    • hukhuk says:

      apsal lak ngn abby?slh ker abby luah prasaan die kt social networking cmni?acc die,hak die..
      sketi die r nk tulis ap..
      wecckk~~!

      0
      0
    • sayang gila bayang says:

      Abby Abadi…gila talak & meroyan!

      0
      0
    • emkay land says:

      xde…lepas nie dia nak letak video dia n dK kat atas sofa ke…..lantai ke……lg senang…..x le org tgk si dk tu x kuat..

      0
      0
  20. ain says:

    whatever….sedap la ko kutuk org mandul…bile dah kene batang hidung sendiri baru tau !!(walaupun aku ni bukan peminat siti)

    0
    0
  21. what the? says:

    sekali pandang nampak baik, tiga empat kali pandang macam … ada sesuatu yang tak kena dengan dia.

    0
    0
  22. adaakukesah says:

    u ols ni x bek cakap org mandul..tu sume dugaan Allah tuk org2 yg terpilih. mana ada perempuan yg tak nak zuriatkan? sume org nak anak sndr

    0
    0
    • Saya says:

      Ntah la, kdg2 apa yg kita lalui skrg mungkin sbb kesalahan dia dolu,minta maaf kalo salah..tp nih bdasarkn pengalaman org2 keliling ;-

      – dolu masa zmn blajar kakak sy ajk tmn bawa kwn dia jumpa Ustaz kat Bangi, kwn dia xngandung lps 11thn kwin. doc tuh suh dia minta maaf kt mak dia, uztaz tuh kata mak dia ada terasa hati dgn dia. ustaz tuh pesan suh wat baik/amik hati mak dia gak..lps sethn tuh dgr2 dia dh bsalih

      – 2thn lps kwn sy bercerita perkara yg sama, adik dia dh 3thn kawin xngandung,doc kata laki/bini OK. lps tuh diorg gi jumpa ustaz kat Klang, ustaz tu pesan supaya bykkan bsedekah sbb kononnya mereka laki/bini nih kedekut dan boros duit pd duniawi. 2minggu lps dh ngandung.

      mmg la btol apa yg kita buat nih semua ketentuaan Allah, tp kdg2 mungkin bersebab..mungkin ada slh/silap kat mana2/sapa2..wallahualam

      0
      0
      • CILI PADI says:

        @ SAYA: APA YG AWAK KATA TU MEMANG BETOL!

        ADEK KAWAN SAYA KAHWIN 11 TAHUN BARU DPT ANAK.. DIA SENDIRI MENGAKU MUNGKIN KERANA KESALAHAN YG LALU DIA SUAMI ISTERI LAMBAT DPT ANAK.

        LAGI SATU SEDARA SAYA, SUAMI ISTERI DAH KAHWIN 12 TAHUN MASIH TAKDE ANAK.. MENGHARAP NAK ANAK SGT. SI ISTERI DAH PEGI UMRAH TAPI SAMPAI SEKARANG BLUM ADA TANDA2 MENDAPAT ZURIAT
        SAYA TERFIKIR DLM HATI.. MACAMANA NAK ADA ZURIAT.. DENGAN IB SENDIRI TAK MESRA, SUAMI ISTERI MASIH NAK ENJOY, DGN ANAK2 SEDARA TAK MESRA… ANAK SEDARA TU BABY BERAK DLM LAMPIN.. DIA SUAMI ISTERI GELI NAK PEGANG.

        SESUNGGUHNYA ALLAH SWT MAHA BERKUASA.

        0
        0
        • Saya says:

          tu la, wallahualam..kdg mungkin sbb salah kita dolu, kdg mungkin Allah nk bagi kita pahala atas kesabaran kita, mungkin dgn cara lmbt dpt zuriat kita kan berubah dan berubah utk cr kebaikan @ mungkin Allah nk dia lbh masa melayan dato K, semua yg berlaku ada sbb, sbg ,manusia kita kena usaha,doa & bserah..dari baik kpd lbh baik.

          0
          0
      • dewi says:

        sy ada sedara yg kawen thn 2006 x dpt anak lg..sbnrnye dulu sy btul2 nyampah dgn die sbb slalu cari pasal dgn sy smp sy menangis2..kdg2 tnpa sedar sy duk harap die xkn dpt anak smp bile2..pastu skrg ble die x dpt2 anak sy jd rasa bsalah..huhu lari topik pula

        0
        0
  23. akulahpompuanittew says:

    happy bday Sitiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!Love u lah!!!muahhsss!!!

    0
    0
  24. cilipadi says:

    happy bday …xdinafikan siti memang cantik..

    0
    0
  25. miss_pinky says:

    happy birthday dato siti.
    moga dis year ad rezeki dpt anak, amin. :)

    0
    0
  26. ladymira says:

    dato’ siti, dengan doa tahun 2011 nie dato’ pregnant.. amin..

    0
    0
  27. Aida-nureen says:

    Aah aku pun harap die cpt2 la pregnant..elyana baru kahwin dh pregnant….die tu dah bertahun2 belum lokat lagi…..berusaha la cikit

    0
    0
  28. anieziesai says:

    hapy besday dato’ ct…!!!!
    smoge thn ni…menjd thn yg amat bermakne….& istimewa…;)

    smoge panjang umo & dmurahkn rezeki….

    jdkn segale kritikan & kutukan itu..sebagai semangat…..

    we luv u ct…!!!!!!

    0
    0
  29. nhs says:

    ADE AKU KESAH??!

    0
    0
  30. Cool Daddy says:

    tak sangka dato’ siti ada asma…

    0
    0
  31. Sri Bridal says:

    hepi besday dato’ siti.
    me always luv u
    :)

    0
    0
  32. tongek says:

    bukan ct ni .. dia mana ada masa benda yg remeh temeh ni ..

    0
    0
  33. Y says:

    aku bukan peminat siti,tp aku doakan agar dia cepat diberi rezeki tuk dapat anak,supaya dia boleh berubah menjadi insan yg lagi berguna n plg tidak membuka hati dia tuk betul2 bertudung,sakit mata tgk dia mempermainkn tudung sebagai 1 aksesori bukan tuntutan agama,mmg itu nnt dia kena berjawab sendiri ngn tuhan,tp memandangkn kami sesama islam aku xrasa bersalah sikit pun utk menegur cara dia..

    0
    0
  34. ardy says:

    slmt hari jadi!!!
    susah sikit peminat nak caya selagi blm keluar dr mulut siti sendiri bahawa itu adalah twetter nya
    sekali dia kuarkan statement dia ada twetter, pasti ramai akan serbu
    bt masa skrg, mungkin dia sendiri nk privasi… tak moh kecoh2 atau tu bukan siti punya. hehehe
    FB dia pun dh lama tak diupdate (ke dah update tp aku tak tgk?)
    hehehe

    0
    0
  35. kurus says:

    happy birthday siti yang ke..jap..32 ek?
    semoga berbahagia hidup dunia n akhirat jua hendaknya..
    tang beby tu.. ilek jerk..tenangkan diri.. smua org ada bahagian masing2

    0
    0
  36. zieza says:

    Happy Birthday Dato CT..smoga sentiasa brjaya dlm bidang yg diceburi & cepat2 menimang cahyamata..

    0
    0
  37. anis says:

    selamat hari jadi dato siti nurhaliza
    kami sentiasa sayang dan sokong dato

    0
    0
  38. LOUIS says:

    hppy 32nd besday CT.congrats..semoga murah rezeki & menimang chaya mat dalam waktu tdekat ini.1 je pesanan boleh tak CT bertudung betul2, CT nampak lebih sopan dan manis dengan imej CT yg bersih…sekian terima kasih

    0
    0
  39. oren says:

    mak aihhh kasut. tu kasut basahan je. kalau himpun smuaaaaaaaaa, huh…xterkira agaknya

    0
    0
  40. anabobo says:

    comei comei. comei cm baby. grrr

    0
    0
  41. basi says:

    kite tak tau anak tu jadikk mcm mane. mane la tau dpt anak tapi perangai mcm setan, sebab tu la kadang2 seseorang tu xde zuriat or mungkin ade something yg kita tak tau yg menjadi rahsia Allah. moga2 kita dpt zuriat yg solehah:)
    jgn la ngutuk siti atau org lain.

    tak tutp aurat: dosa
    mengata org: dosa
    sama je kan?

    0
    0
  42. saya says:

    Tok ti… makin tinggi la sanggul..rambut makin panjang ekk…
    rindu rambut tok ti..bila tok ti nak lepaskan rambut..asyik sanggul ja

    0
    0
  43. saya lagik says:

    tok ti…sanggul makin besar la..
    rambut panjang ek..
    bila tok ti nak lepaskan rambut…rindu nak tgk

    0
    0
  44. fcukk says:

    pegi lah megandung dulu ct…. buff day sume x guna lah… dah tua apa lagi buff day….tu lah menganggu rumah tangga org lain ini lah balasan tuhan…kan x dpt anak…. x malu ke…

    0
    0
    • Saya says:

      nk loikkee tapi cm xsmpi ati plak..nk disloiiikke tp stuju je apa yg awak kata..aduh, nk pilih yg mana 1 nih??isk..

      0
      0
  45. farapink says:

    slamat ulang aton tok t.. gamba la tu.. gojes..!!

    0
    0
  46. suamiku mat motor says:

    Kalaulah aku jadi CT tak tidur malam aku…ye lah, dah lah rampas suami orang sampai bercerai, lepas tu tayang kekayaaan pulak tanpa segan silu. At the end, kau tetap perampas suami orang, CT ???kan!!!!

    Ya Allah, lindungilah aku dari sifat takbur, angkuh dan tamak haloba!

    Amin!

    0
    0
  47. Siti fariza hanim says:

    Happy birthday Dato Siti Nurhaliza.. Semoga sentiasa diredhai dan dirahmati Allah.. Amin…..

    0
    0
  48. Ryn says:

    i suka yg 2nd last pic tu..cute

    0
    0
  49. nang nak says:

    gambar ngn baby tu mesti anak saerah kn?huhu…

    0
    0
  50. Ruby says:

    Sedih plak saya tengok komen2 kat sini..apa salahnya kita doakan Tok Ti cepat dapat baby? Ni x…asyik2 komen ‘mandul’…tau x, kalau Tok Ti tu bukan mandul cuma xda rezeki nak dpt anak lagi, doa ‘mandul’ tu gerenti kena balik kat korang nanti…x mandul..anak cacat ke apa…Tok Ti xyah doakan mcm tu pun…Allah ada.. Kenapa susah sangat nak cakap benda yang baik? Awak yg asyik condemn artis2 ni (bukan Tot Ti sahaja) baik sgt ke? Kalau stakat mengutuk sebab nak tunjuk baik kat internet, x payah la..tu lebih teruk dari orang yang awak semua kutuk2 tu..kalau dah confirm awak tu baik mcm malaikat, xpa la…nak menegur tu gunala bahasa yg elok…kalau kita tegur guna ayat2 yang pedih dan x sopan, agak2 org yg kita nak tegur tu nak ikut ke? Ingat…perkataan yang keluar dari mulut kita menunjukkan keperibadian diri kita sendiri..

    Tu je dari saya..saya pun bukan malaikat..sekadar mengingatkan

    0
    0
  51. SYEMY says:

    ASSALAMUALAIKUM…MAAF MENCELAH..PENDAPAT SAYA…MANDUL ITU BUKAN KEJIAN…DIA SATU PENYAKIT YG MASIH ADA RAWATAN..CUMA PERKATAAN TU AGAK SENSITIF LA..DLM KEHIDUPAN CT, DIA HAMPIR KE ARAH KESEMPURNAAN..TP WALAU MACAM MANA PUN…TAK SEMPURNA SATU PERKAHWINAN TANPA ANAK..HARAP BANYAKKAN DOA DAN RAWATAN YE CT…MUAH!

    0
    0
  52. kakikomen says:

    nape tok ti suke tulis ‘assalam’ ek kt twitter die…cm tergantung plak..nape x assalamualaikum ke,…mcm pelik la plak…hye ct2…

    0
    0
  53. nik says:

    sungguh menarik entri ni…. cerita sentiasa terkini….

    0
    0
  54. tok ma says:

    Saya pun percaya dgn hukum tuhan. First sekali dia kena minta maaf dgn Zawiah iaitu bekas isteri datuk K. Kerana dia telah melukakan hati seorang perempuan.

    0
    0