Written by AbangNara | November 12th, 2010

didie alias

Terseksa mata, jiwa dan raga kami melihat gambar Didie Alias di MIFA baru-baru ini. Tak tahulah kalau korang suka kan. Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada blog Runwithme.

didie alias

didie alias

didie alias

didie alias

didie alias

191 responses to Seksa Kami Melihat Gambar Didie Alias di MIFA Ini

  1. Miss pocO says:

    kira mengancam g la tu…huhu…

    0
    0
  2. 2512 says:

    uuuwwweeeekkk…. nk muntah tgk…bg free pn xnak ar pmpuan mcm ni…

    0
    0
  3. ERK says:

    adieh.. kalo jamie lee curtis ok lg kot~..tua2 pun

    0
    0
  4. butter says:

    da knp dgn didie ni….buang tebiat ker…..aduyai, x bley blah tul la…..

    0
    0
  5. Miss pocO says:

    HAK SUAMI dikongsi bersama…bagus…bagus…

    no wonderla laki makan hati, pastu carik pompuan lain, pastu cerai…errmmm…alahaiii…

    0
    0
    • alahai dunai says:

      entahla..bw2la bertaubat..

      0
      0
    • Bunga says:

      Miss poco, i tgk comment2 u ni mcm
      marah btul dkt si didie ni. I tadelah ckp i menggalakkan tp nasha aziz tu pun berusia jgak seksi jgak tade pon org mengata bkan2 sbb dia cantik. Sbb dia hot. Sbb dia single? Ntahlah. Tp i rasa la, setahu i didie ni dr muda lagi mmg seksi. Bleh g tgk balik drama2 awal 90 an dlu klau x caya. So sape yg kata dia makin menjadi tu, anda salah. Lagi satu, apa bezanya da besuami n blum bsuami seksi2? Dosa lain2 quantity ke? Same je rasenye. So takyah la kritik dia buat mcm ni sbb ‘da ad laki tp nk seksi2 jugak’. Dan last skali, umur n anak dara sunti pnye kritikan tu tak masuk akal. Kirenye kalau pempuan seksi tu muda n masih anak dara lagi acceptable la drp yg da berusia n da kawin? Im not saying i like her style as a muslim, its not good. But that’s it. U can blame her for being a muslim n not wearing an appropriate outfit as a muslimah. But to blame her for being sexy despite the fact that she’s a married woman n not young, well… That’s wrong. N it’s not the reason y her husband left her for. Her husband even settled down with another sexy girl. It’s more bout the age than sexxiness for his infedility.

      0
      0
    • Tinta_Nada says:

      mulut miss poco xhengat…

      0
      0
  6. rubac says:

    Dia x rasa ke dia memalukan dirinya sendiri, dah tua x sedar diri, malulah dgn anak2…

    0
    0
  7. Blog Sensasi says:

    hahaha..supermodel…nampak macam lady gaga je kan hahaha

    0
    0
  8. Jay Damien says:

    aduhhhh~ terseksanyerrr………

    0
    0
  9. Blog Sensasi says:

    jom join contest di Blog Sensasi ada hadiah wang tunai

    0
    0
  10. […] Panas, Seksa Kami Melihat Gambar Didie Alias di MIFA Ini Submitted by selebriti on November 12, 2010 […]

    0
    0
  11. Miss pocO says:

    perasan anak dara sunti…

    0
    0
  12. jane says:

    ONE UGLY LADY

    0
    0
  13. Reena says:

    Motifffffff? Bajet hot ke kak?

    0
    0
  14. cili says:

    malu plak nengok…itu bg sesuai bdk 5 thn lerr.

    0
    0
  15. PEREKA FESYEN DIA YANG SALAH..
    PILIH ARTIS YANG XKENA NGAN USIA….

    KESIAN.. ISH3

    0
    0
  16. sunbreeze says:

    ermmm…per pon, i salute kat didie ni sbb dia kerja keras nk besarkan anak2 dia specially time dia ibu tunggal dulu…

    0
    0
  17. aries_april says:

    bang nara.klaurkan citer raja farah nikah jab td

    0
    0
  18. aini says:

    boleh kami tau MIFA tu stand for what?

    0
    0
  19. Sweet Hunny says:

    Haahahahahhahahah….
    whakakaakakakakaka….
    kuikuikuikuikuikuikuik….
    mmg mcm “””” jerk dia nie over giler!!!ko ingat ko model or nasha?nasha tue wat per pon tak nampak pelik atas stage coz mmg model.ko?hahaha

    0
    0
  20. RiRi says:

    wow kak didi ngancam!

    0
    0
  21. aku says:

    muda ( Tua )
    Lawa ( Hodoh )
    Hidup ( mati )
    seksi ( di seksa)

    0
    0
  22. ahm says:

    wah boleh tahan juga dia ni..hahaha

    0
    0
  23. nasyah says:

    kebangangan!!!

    0
    0
  24. +Negative says:

    wow! jeles dgn kemantapan body! tapi didie ni dari dulu2 mmg dah pun seksi. I don’t have complaint, tu kan kat runway..

    0
    0
  25. tin ton says:

    dia ni pun dah macam x betul ..

    0
    0
  26. Rayy says:

    hahahaaa… buang tbiat org tua nie… dh mcm badut sarkas aku tngok..

    0
    0
  27. aku serius says:

    Astagfirullah, astagfirullah, astagfirullah..

    0
    0
  28. nikamirul says:

    wahahha ngeri sial

    0
    0
  29. mamat says:

    tu le kdg2 dah biasa seksi .. sampai ke tua pon terbawa bawa .Sebabnya dah biasa .. dah x rase malu .. yg malu anak2 dan suami ..

    0
    0
  30. ku says:

    mulut pon boleh tahan dia ni ..

    0
    0
  31. nisha says:

    fashion designer to pikir pikir lah..buat la design yg bersesuaian..didie tu pulak takyah lah di perbadutkan oleh designer..organiser pun guna la otak..mesti ada do’s n don’s…jangan pikir nak buat duit masuk poket sendiri je n ambil kesempatan mempergunakan designers n celebs…especially Bumiputra Designers Assosciation tu kan melayu yang pegang..

    0
    0
    • silentgirl says:

      aku rase..dress tu x dbuat pon utk die..tp designer ni tgk artis mane yg figure bdn sesuai utk dress tu..die kan cekeding..tp aku pelik care catwalk die kat runaway tu..bole plak pose tkangkang n tlentok cm patah leher..hmm, designer skang ni ske design baju x ckup kain utk artis ni..artis yg bengong nk glekan publisiti pn pkai sauk je la baju tu..hmm..

      0
      0
  32. mami says:

    kesian pada didie, dia belum dapat hidayah dari allah, mudah-mudahan allah beri hidayah pada nya, sebelum ajal menjemputnya, insaallah amin

    0
    0
  33. spe2 je says:

    gedik!

    0
    0
  34. kau says:

    ni tema dia: mangsa fesyen. sbb tu la didi kena pakai cam badut, kalo pakai elok kang lari tema lak. kesian dd, hoho

    0
    0
  35. rin says:

    tahun lepas pun ada badut pondan yang berangan nak jadi supermodel..si amir luqman tu..pelek pelek lah dia orang ni..Ni semua BDA punya member di bawah asuhan puan president nya..

    0
    0
  36. didie alias says:

    thanks cz menegur aq……

    0
    0
  37. zurin says:

    tolong lah ini bukan nak megembangkan industry fashion di malaysia tapi hanya nak megembang kan poket orang orang yang tertentu.

    0
    0
  38. niki says:

    Didie Alias tu spaa….
    melayu/1malaysia & islam ke…?

    0
    0
  39. mariam says:

    Ingatlah dunia ini hanya sementara selepas ini kita akan ke alam barzah adakah ini yang hendak ditinggalkan untuk anak-anak dan cucu dan seterusnya……….

    0
    0
  40. Hannie says:

    moga didie diberi hidayah & masih berpeluang untuk bertaubat..insya allah..amin…

    0
    0
  41. Akoo says:

    Nii sekor lagii agen perosak bangsa dan agama.. leteyy arr derang nihh..
    Alfatihah utk Arwah Shamrin.. aku harap didi nihh menginsafi kematian arwah..

    0
    0
  42. SWEET says:

    Berapa umur Didie ni ek

    0
    0
  43. eeza says:

    npe ye artis kat malaysia ni brlumba2 nak pakai baju tak cukup kain…….tak kira yang tua atau yang muda…..
    memang laa..harga kain pun dah naik harga…janji tutup yang tuh jer cukup ler!! wakakaka…….bawa2 lah taubat sebelum terlambat…kami rakyat malaysia ni dah jemu, meluat dan jijik dengan perlakuan artis malaysia yg semakin berlumba2 nak tayng body yg sepatut nya di jaga auratnya …….

    0
    0
  44. gadis~ says:

    err..malu kot…da nak dekat sebaya ngan mak aku.. bajet lady gaga..gagak kot!!

    0
    0
  45. Cody says:

    pls lah u ppl…b open minded sikitlah…
    she’s nt so bad..i adore her…
    if ur gven a chance to do so,, u wud do it too…
    jgn berlagak alim.
    she’s just being herself..
    lovs Didie Alias

    0
    0
    • paper says:

      jadila ko fashion victim cam didi ni, xder saper nak. kalo yer pun nk open minded xsemestinya kena jadi badut…

      0
      0
      • Kasih says:

        open minded x bermakna kena terima segala benda yg open2 nie….

        kalo dr muda mmg dia seorg model mmg xder jengkel nya tp mslhnya bkn…

        kalo zaman muda nya tersgt lah seksi, tua2 nie bw lah berubah dan muhasabah diri….

        apa peranan suami x rasa terancam ke bini pakai cam nie?? tertayang segala yg menjd hak suami??

        xkan sbb bersuami muda, bini yg berusia pun kena pakai cam org muda…. insaf2 lah skit…. memalukan btl…

        0
        0
      • silentgirl says:

        hahaha..dress looks weird la..ahaa..if d designer ni msuk project runaway msti kne complaint. hmmm..didie pon blagak cm muda lg..da kerepot da kak..dlu leh la, muke bole blah lg.

        0
        0
  46. lisa says:

    pehal aku tgk dia mcm bangau lak eh?

    0
    0
  47. zf says:

    aku heran dgn artis melayu ni..tgk artis kaum lain mcm kavitha sidhu tu xde plak aku tgk die pakai mcm ni.sweet je tgk die..padahal bukan islam tu

    0
    0
  48. hot mummy says:

    alahaiiiii…. bini sape la ni ea… kesian…..

    0
    0
  49. anoneemus says:

    dia ni nak jadi lady gaga ni

    tp bukan lady gaga dah
    jadi didi gagap je.kekeke

    0
    0
  50. ibugreng says:

    Ishh..??? B Nara,,napa suka sangat buka aib orang nie.. tak pasal2 bersubahat ngan setan..bagi suma orang ngumpat dan ngata..ishh ngumpat tu kan lagi besar dosa dari membunuh..ishh ishh..

    0
    0
  51. Clipkertas says:

    hik hik gediksss….

    tp klu org yg tak tau die nie DD alias…
    org igt mmg die model kot… sbb bdn mmg cantik cam model..

    ape2 pun… mmg gedikksssss..

    0
    0
  52. non says:

    wow!

    0
    0
  53. Power Impian says:

    makaish…kesian pun ada..huhu

    0
    0
  54. popop says:

    ni lady gaga ke burung gagak..muhahahaha…

    0
    0
  55. thesoofiey says:

    Jadikan pengajaran kpd orang lain…benda mcm ni memang akn mengundang cercaan…tak kan nak bg pujian plak…dah tau xnak kena cerca…artis2 dan makhluk2 lain tu jgn buat!…penghuni bumi pun mcerca…tanda tak redha…bagaimana pula Tuhan? Tuhan dah cerca dan maki (baca: akan mturunkan azab) kpd golongan2 macam ni…jadikan tauladan.

    0
    0
    • Islam tak benarkan cerca individu, melainkan yang dah dicerca dalam Quran seperti abu lahab, firaun, namrud, dan yang dicerca oleh nabi seperti abu jahal, Abdullah bin Ubair(ketua munafik) dan sebagainya.

      Takkan tak pernah dengar hadis nabi melarang mengumpat, walaupun orang yang diumpat itu kurang ajar dengan lari begitu saja semasa nabi menyampaikan islam, ada sahabat mengata, lalu nabi menegah dengan berkata, “Sesungguhnya kamu semua telah memakan daging saudara kamu sendiri”.

      Nak bagi pengajaran tu tak salah, cuma jangan rujuk pada individu, rujuklah pada keseluruhan, contohnya “mereka yang pakai seksi”, bukannya “didie alias yang pakai seksi”.

      Niat dah elok, tapi matlamat tidak menghalalkan cara, telah dijanjikan orang yang diumpat itu akan pahala orang yang mengumpat, orang yang dengar umpat, yang sebarkan dan seangkatan dengannya (baca, tulis, share).

      0
      0
  56. [email protected] says:

    seksa baju dia,,,

    0
    0
  57. Lara says:

    siapa dia ni, tk pernah dengar pon? kalu tk pasal Nara tk ter-kenal! Watever la tpi baju tu …kerana designer badan hancur!! muaaahaha.

    0
    0
  58. mlankolia81 says:

    bila mata dan hati sudah buta, maka hidayah yg Allah berikan di depan mata pun sdh xnmpk lg…… xslh klau kt open minded, tp jgnlah pkaian pun nk kna open jgk akak.. bkn ape, klau smpt bertaubat, insya allah open je pintu syurga tu nanti.. yg dirisaukan kut2 pintu neraka plak yg open.. na’uzubillahi mi zaalik…..

    0
    0
  59. ieza says:

    didie…didie…x sedar lg ke dunia nie dah nak kiamat

    0
    0
  60. eyra says:

    LADY GAGA

    0
    0
  61. Miss pocO says:

    apa punya style baju daaa…

    sian laki dia…atau laki dia benarkan…

    dunia…dunia…

    0
    0
    • sopianhakim_05 says:

      X apalah biarlah dia rasa cikit waktu mudanya yg x smpat di rasakanya.maklumlah anak ramai x ckup buget nak beli kain,last ada org offer time ni dia sambar je.

      0
      0
  62. Rooney says:

    Biar lah dia pakai baju apa pun.

    Fashion, dah nama artis.

    Kalau tak suka jangan bukak BN at all.

    0
    0
  63. lady gigi says:

    ish3…tak sedar diri..orang makin tua makin insaf…semakin berubah ini tidak semakin jahil!

    0
    0
  64. awek cun says:

    pssssssstttttttt makcik ni..seksa weh..aik tiba2 aku teringat kt PELAKON WILMA MUHAMMAD..DULU DIA SEKSI GAK SKRG DH DIAM DGR CERITA DH JD ALIM..YE KE?

    0
    0
  65. suka ria says:

    wow.. hebat..
    dh tua2 pun meletop lg…

    0
    0
  66. arrizz says:

    cm lelaki jer..

    0
    0
  67. ciku says:

    dah mcm dlm antm ak tgk…

    0
    0
  68. miazarra says:

    YA’ALLAH………MENGAPA SANGGUP BERPAKAIAN SEDEMIKIAN RUPA…..BUKANKAH ANDA HARUS MENJADI CONTOH YG BAIK PADA ANAK2 YG SEDANG MEMBESAR…..JIKA IBU BEGINI PERILAKU CARANYA, JGN SALAHKAN ANAK2 ANDA ANDAINYA MEREKA TERGELINCIR……..INSAFLAH SEBELUM TERLAMBAT…..HARGAILAH PELUANG YG DIBERIKAN….

    0
    0
    • wiwi says:

      YA ALLAH jauhilah diriku, anak-anak ku dan ahli keluarga ku daripada perkara-perkara mungkar amiin.

      0
      0
  69. segerombolan perompak says:

    wow…ado gayo model…hikhik

    0
    0
  70. anastasiaemylda says:

    ok la tu…didie nak showoff kat alya tu sebenarnya…hikhikhik…nak tunjuk macam nie baru betul ala2 ‘lidigagap’….hehehehe

    0
    0
  71. kaca mata says:

    ala2 lady gaga ke

    0
    0
  72. Leo says:

    kesiannye dia..
    penonton pon macam takot je tgk… haha…

    0
    0
  73. mi bandung says:

    over..

    0
    0
  74. tikus munduk kiutmiut says:

    subahanallah…..bawa2 la mengucap didie oiiiiiiii….

    0
    0
  75. cinta says:

    suka hati dia la.. mengancam, menawan

    0
    0
  76. caya lah didi….apepun mmg la xsesuai pkai cam gitu.. tp aku minat kalo die blakon..mmg kelakor je rase nengok die nih…aku nk syor pgarah buat drama dlm tu ade didi, amyza adnan, raja azura,khairiah,mak engku.. wan maimunah…mesti best punye…

    0
    0
  77. sukeatiaku says:

    aku rase mcm nak je pinjamkan cermin aku kat makcik ne~kesian btol larr..

    0
    0
  78. hanie says:

    kalo tak silap aku didi ni mmg model…sama ngan bekas laki dia riduan tuh…masa kecik ada ja muka dema kat majalah semua…so..mmg pakai kena aja…cer ct,,comel camna pun aura model tada…

    0
    0
  79. shahrin says:

    baju sexy sgt..tk sesuai..tp gaya menarik..
    (www.vemillionclub.biz/shahrin)

    0
    0
  80. Sam says:

    Dia ni satu geng dengan Azizah Mahzan..da2 la tua

    0
    0
  81. fery says:

    anak aku yg 3thn tu pun….xnak pakai skirt mcm tu….
    katanya….”mama..kakak malu la mama”
    alhamdullilah smoga kekal sifat2 tu…

    0
    0
  82. mirra007 says:

    style mcm nk jd GaGa pown ad ak lihat..hua3~

    0
    0
  83. jeyna says:

    xheran pun nama pun dunia artis,kalau bagus xjadi artis la…artis kan dunia ana yg ampunya,pe nk heran….laki depa pun xkata pa,kalau bagus dah lama jd ustazah or ustaz…..

    0
    0
  84. Cik Seri says:

    ok jew… tapi nampak joyahh sangat~! mungkin pengaruh watak2 yg dia selalu bawak kat drama2 spektra

    0
    0
  85. uzeri says:

    Pelik orang islam dimalaysia ni.. yg kuar cam sembelit kat khalayak ramai punyalah mengutuk.. tapi yg berlambak kat pasaran tak tutup aurat.. tak de sapa bising….. mungkin benar Kita semua di zaman sekarang ni hampir semua ISLAM hanya pada nama… malah tidak hairan ada orang berani keluar kenyataan kubur dan dosa masing2…

    0
    0
  86. tin says:

    masuk surga..masuk neraka,itu tuhan punya kerja!

    0
    0
  87. Budak Hitam says:

    supo celako…xreti agamo..

    0
    0
  88. Miss Independent says:

    ade aku kesah? aku tak kesah. As long as dia blakon bagus, ok! dia nk pake cmno, tu hak dia.

    0
    0
  89. cikgu la says:

    kira pandai jaga bdan le tu….didie memang gila2 cikit..happy semacam je..apa pun saya suka dia…lakonan dia nak pula yg komidi negori besttttt

    0
    0
  90. pengomen tegar says:

    alang2 semua artis nk try bende baru..ce try bogel plk…mmg name top smpai ke menara kl…muhahahah

    0
    0
  91. Sabahan Boy says:

    Muslim ke Nasrani? gila :/

    0
    0
  92. amina says:

    Bising lah korang. Kalau korang tu baik sangat, takdelah korang bukak side ni. Dah terang terang benda ni dikira mendedahkan aib orang.

    So orang yang baca for sure lah tak baik manaa pon, including me. I know Im not that nice, not that good. Tapi I sedar diri. Ni tak, pandai cakap orang.

    0
    0
  93. chix says:

    perghhh….ha…ha…ha….dulu si didie ni berisi gak kan?….tgk dlm filem zaman2 90an tuh….p makin tue ni, makin kurus lak….maintain body…p dia ni dr dulu mmg dah seksi dah….

    0
    0
  94. la jelita says:

    makan hati alyah…. rasa nye didie lagi seswai jd twin lady gaga!!!!!

    0
    0
    • silentgirl says:

      ahahaha…alyah sgt xbleh blah! bole plak die ckp kt dlm rncangan ‘jgn tdo lg’..yg lady gaga kakak angkt die..bwekkk! pe yg bangga sgt nk jd lady gagap tu..freak seh!

      0
      0
  95. pic says:

    KESIAN KAT DIA
    MCM ORG XBETOI PUN ADE

    0
    0
  96. miss suka masak says:

    xtaw la nak cakap apa~~~

    (mod tkejot)…..

    akak didie………..

    body da cantik,,,,,,,,,,,,

    tapi 2la….

    dress 2 cam xsesuai jek ngan akak…

    maaf yer………

    juz my opinion~~~~

    0
    0
  97. mia says:

    what a mess…has she no shame especially to her children?

    what a role model!

    0
    0
  98. cha says:

    wat happen to her??!!!
    ASTAHGFIRULLAH

    0
    0
  99. Boring says:

    LADY GAGAK……

    0
    0
  100. kelawar says:

    dh tua2 ni, insaf la…
    dulu org time muda2 ckp ;
    “nnt dh tua aku taubat la..”
    tp skang bila dh tua;
    maseh mcm tu jgk…..
    mn janji2 time muda2 dulu~~
    adeh…. insaf la~

    0
    0
  101. lily says:

    kebodohan terserlah

    0
    0
  102. atien says:

    Ya Allah..Ape nak jadi ngn artis Malaysia…Dh la dh nk dekat tua…x taubat2 agi…

    0
    0
  103. yongzulaika says:

    subahanallah,bertaubatlah balik lah kepangkat jalan…

    0
    0
  104. eyna says:

    x kira siapalah yg berpakaian….kita ni org islam jd berhati-hatilah…

    0
    0
  105. Hani Anastasia says:

    kenapa korang ni? ada dia pernah mintak duit dekat korang? ada?tak ada kan? korang tau ke semua perkara susah senang manusia di muka bumi ni? setiap perkara ada reasons nya. kata2 tanpa usul periksa sering tersasar. jangan dengar kata mereka, berkata bila perlu. go Didie!

    0
    0
  106. ada aku kesah says:

    buat HAHA n ABANG NARA n those yang mengutuk mengeji mencaci menghina..masa u all tengah mengata mengumpat mengeji si didie tu tiba2 Allah ambik nyawa…apa kes? mati syahid ke? ingat tu semua termasuk dosa besar…x tutup aurat tidak termasuk dalam 7 tujuh besar yang Allah sebut dalam Al Quran !

    0
    0
    • HAHA says:

      eh bila ms plak aq mengutuk mengeji ni? dh tu ko nk sokong la menda alah kat atas tu yg dh sah2 haram? x tutup aurat tetap haram.. kalau dh haram blh mati syahid ke waktu ko mati aurat x tutup? alahai jahilnya. ada aku kisah? sguh kasihan…

      0
      0
  107. tonjol says:

    mamang kesian lah..didie gagal….

    0
    0
  108. nu..ui says:

    cantek ker???hahhaha

    buruk tol

    0
    0
  109. sonOfMar says:

    mcm x pakai baju jek…

    0
    0
  110. ron says:

    ..seksa!..seksa!

    0
    0
  111. bujang says:

    kenapa kau orang semua nak mengutuk pulak……nanti diri sendiri terkena Kutukan Dewata baru tau hahaha …..Apa apa pun I like it huhuhu ..Ada aku kesah….

    0
    0
  112. aku... says:

    pe sal gmbar dlm blog ni sume aku x leh tgk ye?

    0
    0
  113. zorro says:

    kehkehkeh..
    sikit lagi nak nampak tutttt…….

    0
    0
  114. ema says:

    mengancam betul dia sejak dua menjak ni

    0
    0
  115. Hdupsantai says:

    tersembur milo aku!!!!

    0
    0
  116. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    0
    0
  117. Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    0
    0
  118. wintergurl says:

    nak buat lawak kot

    0
    0
  119. anyss says:

    dia xde la tua sgt…usia beu 36 tahun laa…sme umo dgn erra fazira…
    i suke dia sbb kelakar huhu!

    0
    0
  120. aku says:

    mmg arr seksi..tp mcm x stim arr aku nengok…kekekke

    0
    0
  121. SaraLuna29 says:

    ish..mntang ape lak tuh…xmcm bju dh aku tgk…mcm badut..

    0
    0
  122. bakawali girls says:

    cantik didunia…akhirat cam ner lak tu…….emmm…..kesian suami dia nak menanggung semua nie….kepada suami tegurlah isteri anda sebelum terlambat….

    0
    0
  123. kukukiki says:

    aksi mengangkang tu x perlu kot!adoii..sakit mata

    0
    0
  124. alansakuragi says:

    askm, Betul2….Seksa tengok gambar Kak Didie……Hahaha….
    Tp….Whatever la…..Kalau Kak Didie nak pakai bj Seksi lantak lah, biarlah dia tanggung seksanya kat AKHIRAT nanti…..wassalam

    0
    0
  125. hanya insan says:

    bnyak2 la bertaubat…dunia dh nk kiamat…dunia akhir zaman…nauzubillah

    0
    0
  126. noni says:

    agak agak si dd ni balik dari show tu nak solat,malu tak ye dia ngadap Allah…

    0
    0