Written by AbangNara | October 8th, 2009

Awal dah keluarkan statement kata dia tidak terlibat dengan cinta tiga segi antara Scha dan Fahrin. Tatau macam mana kuar gosip pasal dia bercinta ngan Scha, mungkin taktik je nak menghangatkan lagi Sehati Berdansa.

Rupanya Awal dah ada pilihan sendiri yang BUKAN artis, tapi dengarnya bekerja dalam bidang seni gak. Haa baguslah, mungkin lebih memahami kerjaya Awal. akdelah kalau Awal balik kol 3 pagi kena baling pinggan pulak….Deorang cadang nak kawin dalam 2 tahun lagi. Tapi sementara tengah bercinta ni takmau kecoh-kecoh nanti tak jadi pulak.

ha betul jugak, kang dah kecoh ramai pulak member2 lama call balik, xBf call pulak..yolah dah gelemer dating artis… apa pon Bang Nara adalah tu can nak ngorat Scha haha.

82 responses to Scha bukan girlfriend Awal daa…

  1. ammey says:

    oit…..

    0
    0
  2. budakcute says:

    klu betol scha nie putus ngn fahrin..xde la sbb lain melainkn fahrin terpikat ngn aku… hehehehehehe.. gurau je

    0
    0
  3. ammey says:

    mkn jom….

    0
    0
  4. EclipsE says:

    i dun like schaaaaaaaaaaa…
    sore cam jantan…
    saket tinge aku dgr sore dia…huhuhu..

    0
    0
    • budakcute says:

      nnt mase scha tu brkate2..ko tutup la tlinge eclipse.. sore die mcm tu bkn sbb salah die wei..tu anugerah.. tetibe aku jadik baik..jgn marah ha..

      0
      0
    • hantupensil says:

      eklipse suara mcm tu la best..
      hehehe…
      meremang bulu tengkok tuh..
      huhuhuh

      0
      0
  5. Penari Poco2 says:

    lg2 scha…
    errrmmm…alahai…

    0
    0
  6. Rin says:

    ala, astro mmg x hbs2 nk wat publisiti mcm ni…
    kalo bab sehati bdansa tu mcm2 hal dorg nk taruk bg sume org tgk..
    dr pserta, juri n pngacara hbs nk d buat2 cerita..
    last2 hampeh jek, ending nya, bkn sume pnonton astro ‘mngenang’ aka rindu dgn shati bdnsa pon.
    usahkan plak nk mngundi.

    0
    0
  7. asparagus says:

    1st

    0
    0
  8. asparagus says:

    berbalik pada kisah fasha…
    jika tiada org nak masuk minang… dan still masih tiada org jugak…

    bagi aku la, masuk minang ko…

    kisah scha ni pun satu…. ko amik aku jela jadi pakwe ko…..

    0
    0
  9. Jojio says:

    Mean…Scha singgle le sekarang ni….ha ha ha ada can la…..

    0
    0
  10. EclipsE says:

    bengang akuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!
    komen sume error…………
    tannnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  11. budakcute says:

    fahrin bg akt aku..qabil pun aku nk..

    0
    0
  12. budakcute says:

    ha la..bg aku la..xkn fahrin pun ko nk kot..

    0
    0
  13. apple_green says:

    sedapnya kalaw tengah hari ni makan bersayurkan asparagus….
    tapi aku puasa…
    takpe2…..sabar ye pewot….

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      puasa yerk…
      buka nanti mkn apple ijau lg sedap…
      hehehe…jgn hot yerk…
      nnt kene jual…

      0
      0
  14. pinkypanthers says:

    pe2 jerklah……

    0
    0
  15. Penari Poco2 says:

    HAI GUYZ…
    ngantuk aaarrr…

    0
    0
  16. Penari Poco2 says:

    mana lelain nie…
    tgh lam jamban ker…

    0
    0
  17. budakcute says:

    jauh di mata..dekatkn la..alahai..kerinduan rupenye..

    0
    0
  18. pinkypanthers says:

    arini cam x meriah jerk…
    dowang gi umh trbuka lg ke?
    poco ko dh sht ke?

    0
    0
  19. pinkypanthers says:

    aku punya ar suka nengok dowang ni…
    tup2 x mnjdi la plakkn…
    agk2 apa syilpnya yerk…
    si scha ke?si fahrin ke?

    0
    0
  20. EclipsE says:

    tannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
    komen byk yg error…

    0
    0
    • pinkypanthers says:

      apsal cam lmbb jerk ni…
      kmen nk gi pun pnyalh lmbb…
      tonnnnnnnnnnnnnnnn…………..

      0
      0
  21. budakcute says:

    giler lapa aku nie..

    0
    0
  22. budakcute says:

    tu la..sib baik kat cnie type je..klu kene ckp..ngn ank tekak aku skali trplanting kuar..

    0
    0
  23. pinkypanthers says:

    sunyiiiiiiiiiiii……………..
    lalalalala…..
    agh boring thp gbn aku ni……………

    0
    0
    • ctzen says:

      scha mmg ada talent, pandai blakon…
      cam natural jek..
      tapi abg2 dia dlm awan dania tu, cam hampeh..
      ganaz konon, tak mjadik langsung weh,
      cam tgk cite kekanak lak…

      0
      0
  24. lanToK LeW says:

    hihihihihihi…try laa abg nara ngorat scha tu…huhuuhuhuhuhu…mana taw sangkut ke…..heh

    0
    0
  25. MEME says:

    eeee…..pompuan ni ta malu ke dikaitkn ngan bf org? gedik jmuka 2…mkn membesar lobang idong plak. masukkn kepala gorilla pon boleh. hmm…bagus gak kalau si scha 2 ska kan “ABANG BEAUTIFUL NARA” – sama hodoh, sama padan-

    0
    0
  26. memey says:

    awal tu couple dgan betty..adik umie aidalah..

    0
    0
  27. tina.. says:

    askum…scha sbar jak la klo ada jodoh x kemna2 tu
    yg dtg 2 hanya coban dari ALLAH…..ok :)

    0
    0
  28. porno izle says:

    I was very pleased to find this site. This is an intelligent and well written article, you must have put a fair amount of research into writing this. Thank you

    0
    0