Written by AbangNara | October 17th, 2009

Mesti Scha suka Abang Nara pilih dia sebagai artis yang dia paling suka. Compem kembang hidung Scha yang agak kemek tue. Hehehe. Pasnie nak mintak Scha jadi model rasmi BeautifulNara.com la. Rasa-rasa boleh tak? Layan Episod 2 Project Alpha BeautifulNara kat bawah nie.

Dan kepada mereka-mereka yang dah beli Xpax Blackberry Curve 8520 yang canggih manggih tue, kat bawah nie cara untuk korang pilih plan mana yang korang nak. Ada 2 plan, RM1 ngan RM2.50. Anda tentukan ~~.

blackberry plan

P.S: Best gile citer PAPADOM. Sila tengok sebelum habis kat wayang. Nanti kitorang bagi review.

43 responses to Scha Al Yahya vs Jojo Struys, Bang Nara Tetap Pilih Scha ~~

  1. Anonymous says:

    test r tnye bang nara..huhu…
    kompom abg nara suke law scha ok…
    huhu

  2. violet says:

    tnye r
    ne taw ok..
    huhu

  3. violet says:

    huhu

    • violet says:

      aik..napa mcm nih..tlg.tlg.

      • new moon says:

        violet…mane g org len sume?evrytime aku msuk msti smua xde…mane aries, kira, hantu, puts, tomeii, laluna, pingky, jojio n bumblebee??huhuhu……windu nk chat ngan korg…asal aku msuk je xde org…mntang2 ar korg lyn fb skg…tggal aku yee….huhuhuhu………

        • violet says:

          moon ko wat la fb..kan leh jupe aku..ko r aku srh mail x dak pon..sombong na…aku ada ja kt bn tp ko ja xdak masa aku ada…xpa..sok2 nk msk bn ckp na..

  4. bubble says:

    hencemnye abang nara~

  5. azizan4444 says:

    lawa banner tu…

  6. Dylan says:

    dah tonton semua episode project alpha beautifulnara!
    waiting for the rest to be out!
    then will join the project alpha contest! YAY!

  7. lanToK LeW says:

    hehehehehhehe…konpem scha nak tuh…hihihihihihi…..try lew tanya dia…

    • mawy says:

      chait bang nara nih,jojo tanyer awek dia,terus dia tanyer pakwe jojo kahkahkah.memang penggosip hangat la bang nara nih…

  8. zool says:

    Aku baru lepas tengok youtube project alpha ni..
    aku komen lain sikit.. Ko pakai baju Chelsea kan.. Mesti peminat Chelsea kan… Apahal pun Chelsea kalah ngan Villa.. Ha ha aha.. gembiranya aku

  9. ahli mesyuarat tingkap yg lain dh tdo ke…hehehe

  10. shah says:

    aku suka jojo

  11. aries_april says:

    Scha ttp mnjdi pjaan hti fmly aries. Lp lak. Pg smua. Weekend klau p tngk movie best gak ni. Tp da citer pa ar?

  12. ahlost says:

    Just finished watching your ep2… loading for ep3 now ;)

  13. ahlost says:

    Ohhh..i thought i’ve just commented but I didn’t see my comment wor.. huhu..

  14. violet says:

    yeza..
    pagi ahad yg ceria..

    kak nara o kak nara..
    miss u ma..lma violet x leh suk bn..

  15. dilot says:

    belum cuba belum tau…scha nak kot…….cube tanye die…

    dilot dah tgk semua episode project alpha beautifulnara!!!

  16. lanToK LeW says:

    nanti leh laa abg nara buka 1 page tok ajar kami cakap korea lak…hehehehehhehe…teringin gak nak blaja bahasa korea…..

  17. yula says:

    asal susah nak masuk bn
    sejak akhir2 ni

    • yula says:

      kak nara yula ltak pic yg kat roadshow playboy tu kat fb
      ade ke dorang cakap pic yula tu redmummy
      xpatut toi

  18. aries_april says:

    slmt ptng smua…
    ar…
    boring ar….

  19. aries_april says:

    asal Bn ssg sngt nk msuk….

    • new moon says:

      hai aries….long time no c….sehat?org saje try sggah ni…nti kem slm kt violet eh….

      • new moon says:

        aduhh…out dlu yekk….aries nti bgtau violet moon xreti nk wat fb…huhu….buta it…kem slm kt die k….muah2!

  20. arnamee says:

    Salam bang nara yg maik dikenali, scha suka..
    rasanya.apa lagi.

    semoga menang anak ibu ini;p

  21. boy says:

    tak update lah beautiful nara. janji update AT LEAST 2 – – 3 POST SETIAP HARI. JANJI KOSONG. Comments ni pun belum tentu baca. Puffttss!!

  22. gosipgurlfea says:

    bang nara pilih scha ye..aku pilih JOJO gak!!! ^_^

  23. last month 2.5 million hits .. wow!

  24. pinkypanthers says:

    scha pun dh solo dh ni…
    tgu pe lg gi ar usha2 bang nara oi…

  25. yan says:

    aku pun mnat giler kat scha ni…
    lakonan dia dlm awan dania mmg best siot…………..

  26. budiey.com says:

    undi budiey semua..

  27. yus nur ain salwati bt zaina says:

    apa khbar sekrang