Written by Bella | February 24th, 2017

Menerusi  foto terbaru Awal Ashaari dan isterinya, Scha Al-Yahya di Instagram, ramai yang tertanya adakah Scha sedang hamil anak kedua? Ini kerana bahagian perut Scha nampak sedikit “berisi” ataupun memboyot keluar seakan sedang hamil.

Peminat sudah mula mengucapkan tahniah kepada mereka berdua dan ada yang turut mendoakan agar perkara itu adalah benar.

Berikut antara komen peminat di Instagram :-

Walaubagaimanapun, sehingga kini Awal dan Scha masih belum memberikan sebarang kenyataan mengenai khabar angin ini. Jika perkara ini benar, kami pasti peminat mereka sudah tidak sabar untuk melihat pasangan ini menambah cahaya mata dan selepas ini Lara juga ada teman bermain.

20 responses to Scha Al-Yahya Sedang Hamil Anak Kedua?

  1. Anonymous says:

    Camera trick je tu..

    0

    1
    • Udah lerr says:

      Tak payah lah berlakon jd anak dara mcm citer kat astro skrg tuu… tak kena langsung sbb dh lemau sangat…. tak real langsung tak best….

      21

      0
  2. Anonymous says:

    awal2 lagi org jarang umum…selalunya lepas 3 bulan…

    2

    0
  3. Anonymous says:

    power juga awal ni ye.

    2

    2
  4. tweety2805 says:

    syaqiqsidik => jannah xterima orang xtutup aurat…..
    betol gakkkk……
    huhuuuuuuuu

    6

    1
  5. Mat Ronggeng says:

    Ok. Checklist untuk baby baru saya dah sediakan utk couple ni:
    1) Borang permohonan untuk penaja sekarang di buka….
    2) New account utk Instagram, Snapchat, Facebook…DLL lagi
    3) Borang BURUH KASAR perlu di isi – baby baru perlu bekerja sebalik sahaja dilahirkan.
    4) Program Astro terbaru called TO-“LOL.” untuk new baby.
    5) New swiss bank account… utk baby baru punya income…Income tax free.

    Sesiapa nak tambah sila kan

    4

    4
  6. melati says:

    Amin , ….harap2 anak kedua jgn lew Perasan Comey lagi yew Scha…hmmmmmm

    3

    3
  7. Ammmmmmma! says:

    kain baldu tu yg berat rasanya..nampak terjatuh ke depan sebab dia mengiring ke arah suami kan..rasanya tak pregnant la.

    0

    1
  8. Anonymous says:

    Dalam instragam scha buat gym kerap jugak.

    0

    1
  9. Bunga says:

    Lepas beranak esok mula la drama kekwat Si awal jantan diva ni..Update pic tak nampak muka anak,update Bape panjang kain bedung baby,update anak berak tahi kaler apa,update lara pegang Tgn baby(baby takde muka) ,sume la die update.Satu je die tak update ,iaitu RUPA anak tu nnt.Agak2 duit da nipis Baru update pic budak tu.Buat IG! Yela laki bini kan hidup atas penat lelah anak…JERK!

    2

    4
  10. C bunga bodoh says:

    Nama da cantik “bunga” tp bau dn taik! Bodoh btl ko bunga,memfitnah jgn nti ko branak pinik ko pula jual ank ko tuk beli make up ko hahaha ko trlalu bodohlah bunga

    0

    1

Leave a Comment

Optional