Written by Bella | July 26th, 2016

Sepanjang minggu lepas sehinggalah ke hari ini, isu suami Adira iaitu Dato Red bermesra dengan Ruhainies masih lagi menjadi bualan ramai.

Terbaru, akhirnya Adira telah tampil membuka mulut mengenai kontroversi suaminya itu. Jelas Adira, beliau mengakui emosinya sedikit terganggu kerana  isu berkenaan.

Walaubagaimanapun, beliau tidak merasa dendam terhadap Ruhainies kerana pelakon itu sudah menjelaskan perkara sebenar kepadanya.

Hati isteri mana yang tidak emosi berhadapan insiden sebegini. Sejujurnya saya terguris dan meminta ruang untuk menenangkan fikiran. Saya tidak mahu membuat kenyataan dalam keadaan marah. Apa pun saya tidak menyimpan dendam terhadap Ruhainies kerana dia sudah menjelaskan perkara sebenar. Mengenai video itu, biarlah mereka menyelesaikannya sendiri.

Adira juga berharap tiada pihak yang mengaitkan video berkenaan dengan rumah tangganya.

Pada masa yang sama, Adira mengakui beliau kini sudah hamil dua minggu dan hanya membuat ujian menerusi kit kehamilan di rumah.

Melihat pada situasi sekarang yang agak tegang dan panas membabitkan suaminya, Adira membuat keputusan untuk menangguhkan hasrat beliau ke hospital untuk mendapatkan pengesahan kehamilan oleh doktor.

Memang benar saya kini hamil dua minggu. Tetapi saya belum dapat pengesahan doktor sebaliknya hanya mengagak usia kehamilan berdasarkan kiraan sendiri. Ujian pun saya buat sendiri selepas membeli kit kehamilan. Masih terlalu awal sebenarnya untuk saya kongsikan dengan umum tetapi suami sudah maklumkan dulu. Buat masa ini paling penting adalah kandungan, perkara lain saya tolak tepi.

Seorang isteri sebolehnya akan cuba bersabar dengan sikap suaminya. Hmmph, namun kami rasa jika benar Adira sudah mengandung, lebih baik untuk pergi ke hospital untuk mendapatkan pengesahan lanjut.  Sebenarnya bayi didalam kandungan lebih penting daripada kontroversi.

Sumber Berita : BH ONLINE

106 responses to Saya Tidak Menyimpan Dendam Terhadap Ruhainies – Adira

  1. nok gebuzzz says:

    sakit hati kan!mcm tu la wife 1st dia rase…tapi x leh nak salah pompuan jer,jantan giler p*** kannn….jantan gampang!

    0

    0
    • taik nasi lemak busuk sangat ????? says:

      aq rasa nak kentut aja kat perampassss… bgi sedarrrr
      tak pun selek taik nasi lemak kat mukeeee…

      0

      0
      • kentut nasi lemak dalam belon ???? says:

        orang2 gatal miang patut bagi bau kentut nasi lemak jee pagi2 …. tak pun simpan kentut dalam belon lepas tu letopkann kat muka ..bagi bau

        0

        0
        • TakMasukCampur says:

          Suka tengok cara Adira. Cool aje tak menggelabah pun. You go girl!!!

          0

          0
        • Tiada Simpati says:

          Takkan nk cakap pedih kot. Malu la…kena lah terima. Tak payah nk mgeloh. Ko kawin dgn buaya…tabah je lah kan??? Next?

          0

          0
        • Lorat2 says:

          Gelojoh betul la Dato muka kawah ni. Tak sampai setahun. Lelaki mcm ni kena humban dlm kandang buaya je! X layak hidup. Si Ruhainies tu pun satu. Merenyam dah x tahan ke? Masaalah betol la korang..,

          0

          0
        • Wonder Woman says:

          Betina2 garit merenyam sesuai la dgn Dato miang ni. Jadi alat pemuas nafsu la korang. Sebelum Adira pun dok beromen dah dgn retis.

          Korang pilih..korang tanggung la risiko. Nak bersedih x guna…silap2 no 4 bakal muncul..

          0

          0
        • erni says:

          mmg xpayah dendam bagai adira.. 1st wife pn cool jek.. xkan die lak nk gelabah lelebih lak kan.. over la kalo cmtu..

          0

          0
        • Mother says:

          Besok cerai…seluar dlm pun tagih..sekarang tabah la. Ambil piala pusingan dri Rita Rudataik!!!

          0

          0
        • Lalala says:

          Laki ko 2 yg gatalllll…..da la x hensem…ewwww geli aku dgn every stetmen jantan 2….eh x jilake…

          0

          0
        • Wanda says:

          Selalunya org ngandung, org ucap tahniah. Ko lagi kena kecam Adira. Tu la jalan hidup perampas yer. Rasakan derita isteri tua pula….

          0

          0
      • Anonymous says:

        positif ape? dlm hati meroyan..tahan sabar je..
        mpk sgt laki dia jenis miang..

        0

        0
      • ahkak puaka says:

        jadah haram apanya dok kentut2 x habis2?? babi

        0

        0
      • Anonymous says:

        Telan je lah Adira houiii. Dah gitu lah jawin dgn lelaki ketagih seks. Ko jdi kilang penyedap je lah..

        0

        0
        • Akak Vogue Nyahhhh! says:

          Tengok muka Adira ni pun akak taw. Muka lesu x bermaya. Muka x cerdik. Dah la selekeh. Mcm makcik2 nk pergi ajar mengaji gitu. Ko ghase?

          0

          0
      • Kiah says:

        Nak kesian pon x boleh. Ko lebih tahu perangai laki ko. Habuan la kawin jantan kaya kaki pompuan. Nk emosi2 buat pe…terima seadanya. Ko yg cari pasal. Telan je lah madu baru…fresh terbaik dari ladang!!!

        0

        0
        • Anonymous says:

          Nak kesian buatper. Inilah prinsip wanita lindungan kaabah zaman moden ni. Syurga disana yg dicari. Kongsi laki pun xper…sanggup walaupun muka laki mcm perogol bersiri!

          0

          0
      • Nekelehhh says:

        Dah kena setempek baru nk rasa terguris pelbagai. Dulu waktu ko nikah..kemain lagi. Cantik ke muka ko yg pucat lesu mcm Michael Jackson tu? Heh..suloh la cermin. Budak AF je pon bukan Miss Universe!

        0

        0
    • Alahai says:

      Keadilan pada bini tua. Rasakan…terima lah habuan ko wahai Ju On. Asalkan kaya, pakat2 tadah. Dah buncit dia cari lain…

      0

      0
      • SoliqueRepublicOfDiva says:

        Murah nya harga diri wanita tudung sekarang. Rela dijadikan hamba seks gitu. Lebih baik jadi nyah…hakhakhak!!!

        0

        0
        • Black says:

          takpe lah dia hamba seks pun asalkan dia sah laki bini.
          then, apa yang baiknya jadi nyah? kalau mati tak bertaubat TERUS KENA LAKNAT ko tak tau ke?

          menaip tu biarlah ada batasan.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Aku rela jadi nyah asalkan x berkongsi batang jadi sandaran. Malam ni dato cucuk bini tua..lepas tu cucuk bini muda pulok besok. Kalu alim warak takpe gak. Dato pun muka ala ikan pekasam. Nur pun xde. Eeeeuw!

          0

          0
        • Ragam Lelaki Poyo! says:

          Aku setuju dgn diva…gunakan alasan poligami tujuan memenuhi naluri seks. Jantan2 Melayu bukan boleh ada duit sikit. Konon ikut Nabi time kawin. Time kasi nafkah…haram. Duit susu anak pon miss.

          0

          0
    • Puan Pink says:

      Adira, kau ingat kau muda..ada lagi yg muda. Ingat kau cantik sgt? Dah berisi kau kt umah gigit jari. Laki kaya dok sedap2 dgn bakal madu. Betina2 vonggok nk cari syurga kononnya laaaa..makan hati!

      0

      0
    • Tilla says:

      Pengajaran…jantan loaded je terus nikah. Tak kenal hati budi terus sambar. Padahal jantan nk sedap…ego nk pasang bini ramai. Tengok muka pun geli. Konon nk jaga naseb wanita. Pasal x pasang janda pompuan yg x mampu? Retis juga ko rembat. Ikut nabi la sangat..pftttt!

      0

      0
    • Lantak Lah Bebal says:

      Tak nak lah campur problem betina2 tkde harga diri n pendirian. Ada lagi betina zaman moden yg terdesak cenni. Byeeeee!

      0

      0
    • kutu says:

      nape dato merah ni takmo try uqasha ek? kan muslimah tu (spt yg diidam2kan)

      0

      0
    • Lipstick Unggu says:

      Demi syurga kena la tabah sis… Telan jer segala kepahitan. Itu la ciri2 wanita muslimah alaf kini…berkonsepkan nilai2 murni. Korangkan suka share kemaluan si laki dgn wanita2 lain. Konsep sharing is caring..KATANYA! :D

      Opssss…

      0

      0
    • Kah x3 says:

      Lepas ko sedekah pookie, Dato pun cari lagi.

      Sesuai muka kaw!!!

      0

      0
  2. aku tetap aku says:

    sebab kau bodoh. kalau si perasan datu merah jambu tu kawen no 3 baru padan muka.

    0

    0
  3. anon says:

    Nak berdendam buat ape, laki dia yg gatal miang, lelaki gila glamer. Lupa daratan, dia tak ingt yg dulu drebar lori je. Bila senang sikit mulalah tak sedar diri. Sepatutnya jantan tak guna ni concentrate kat famili dia drp sebok duk kejar perempuan lain. Mesti first wife dia mkn hati sb masa susah bersama2 dgn dia, tapi bila senang dah sebok mengatur bini. Dasar buaya darat…Hilang respek pd lelaki mcm ni.

    0

    0
    • AA says:

      anggaplah yg lelaki ini sedang diuji…. asalnya lorry driver aje… Allah dah beri kesenangan, lain pulak yg dibuatnya (mengatur bini..)… tu la kan.. a typical malay man!

      0

      0
  4. izzy says:

    Nasib la badan adira oooii…! hati isteri mana yg x emosi konon.. hati kau je lah yg tau istilah emosi? datin red pya hati x pyh emosi? buat kt org, x lama pun… kna batang hidung balik! sy sarankan ruhainies klu kawin dgn dato, silalah bermesra2 di khalayak ramai dan jgn lupa share2 kn di ig atau fb anda ye.. baru kau tahu erti penyesalan!

    0

    0
  5. Anonymous says:

    geli tgok muka laki dia ni…gatal,miang..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    isteri no 1,mst terima yg no 2, yg no 2 mesti terima yg k-3, yng k-3 pula mst terima yg k-4, yg k-4 mst la terima yg 1,2,3..mcm ni la khdpn dato merah ni nanti..sbb dia ni jenis lelaki yg tak pndai puas…

    0

    0
  7. Anonymous says:

    elok jantan mcm ni buat nasi kangkang je..x sampai setahun khawin ngan adiri gatal cari pempuan lain.

    0

    0
    • Anonymous says:

      haram..khurafat

      0

      0
    • biarbetik says:

      Khurafat klau manusia buat cuba suruh anjing, kucing tau monyet kangkangkan…hahaha

      0

      0
      • dandellion85 says:

        Kucing kangkangkan? Kahkahkah…cam comel jer. Hihi, sakit perut aku gelak. Kalau nasi kangkang kucing…silap2 haribulan btambah miang pula datuk red XD XD

        0

        0
  8. Anonymous says:

    Datin Red cool jer… Ko plak gundah? Apa kata ce rasa sikit sebanyak pe yg datin rasa dulu.. kata berbagi kasehhh… berbagi duka juga lah… sikit sorang rasa.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Nk sangat dato..hambek. Telan jgn x telan…

    0

    0
  10. MERAH JINGGA says:

    bubuh perasa lain pulak adira.. kot sama je.. tu yang datuk asik carik yg lain..kwang kwang kwang..

    0

    0
    • ZAMZAM says:

      DATIN RED PERASA STRAWBERRY, ADIRA PERASA IKAN MASIN JERUK, SATU MANIS SATU PEDAS..CARIK YG PERASA BELACAN PULAK ..HAHAHA

      0

      0
  11. Whatever.. says:

    Retis mee segera…dato pun cari lain dgn segera!

    0

    0
  12. mamalara says:

    Setiap perbuatan pasti ada balasan samada perbuatan baik atau buruk. Itu janji ALLAH dan janjiNya adalah pasti. Adira, kau sendiri yg pilih jalan hidup ni jadi bersedialah dengan apa juga ujian. Suami kau baru bermesra-mesraan dgn bakal yg ketiga, kau dah terguris. Sedangkan kau yg kedua dah sah jd isteriny, jd apa pula perasaan isteri pertamanya?. Baru terguris masih boleh di polish, tapi hati yg pertama dah hancur berkecai. Macamana nak cantum? kosny lagi mahal tuu…

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Akak dah rasa apa yg datin Red rasa. Akak berharap yg kedua dpt rasa apa yg akak rasa. Bukan menggalakkan suami kawin lagi tp hati ni rasa dah kena blok…tak tau lagi apa rasanya

    0

    0
    • wonderwoman says:

      bertabah ya kak. moga kebhagiaan akak bukan terletak pada suami. carilah kebahagian yang akak boleh cipta sendiri. gi holiday ke, girls night out ke. holiday ngn anak ke. doa moga akak bertabah, amiin

      0

      0
  14. X says:

    Pendam je tu.nanti bila kena kat minah muka tahan kentut tu,baru adira kata rasakannn!.mcm bini pertama juga..kata kat adira rasakannnn.tapi dulu redo je.Apa nak buat.takkan nak meroyan.nanti lagi kena kutuk.apa2 pun hidup living dead!

    0

    0
  15. adira sendu says:

    adira ni dari awal kawin dgn datuk red ni tau citer pasal pregnant..pregnant..pregnant. nak sgt dia anak dgn datuk red ni. kali ni ter’pregnant lagi..baru 2 minggu dah riuh satu malaya.org awal kehamilan diam2 sudah..nanti jadi mcm hari tu gugur baru ko tau.awal kehamilan kandugan mana kuat lagi.nak announce pun bgtau lah nanti bila usia kandugan dah 3 bulan & ke atas. ni kes nak meraih simpati ke ape adira ooiii!! adira sendu. :P

    0

    0
    • ayam says:

      Kan husband dia yg announce, bukan dia kotttt

      0

      0
    • aa says:

      alah tu taktik nak distract attention je tu. supaya org sebok citer psl pregnancy pulak, tak focus dah kat citer pelok pinggang dah.

      0

      0
  16. jamalishadat says:

    Isteri Pertama : Isteri waktu Susah Senang
    Isteri Kedua dan Seterusnya : Isteri Waktu Sudah Senang
    Sekian, Harap Maklum

    0

    0
    • Mimi says:

      dengar cerita isteri pertama bukanlah datin red.
      red ni dah ada isteri sebelum jumpa datin red.
      itu ke punca datin red ni hadap je telan semua kepahitan. hehe

      0

      0
      • zaza says:

        klu ada wife sblm datin di kira datin sorang yang tabah dan memilih dato bkn sbb kekayaan…dia isteri setia…kawen dgn dia br jantan kaberet ni kaya….so dia isteri kala susah dan dah senang datin masih dalam pantang jantan ni kawen ngan betina pucat lesi….kau rasa….pedih ..sedih tapi datin telan…SEKARANG bila jantan ni gatal lagi batangnya nak tambah…kau adira aka betina pucat lesi nak rasa apa….sedih???? padan dgn muka kau…tahu kau nak tel ruhainies tu….yang datin dulu smpi sakit msk hospital masa dia masih dlm pantang..ada dia call kau ckp jgn kawen ngan laki dia???? ehh lupa nak ckp kau kena test darah dah mengandung ni sbb kau dulu kan ada hubungan sejenis ngan pengkid..bahaya tau

        0

        0
        • Anon says:

          But still syarat dia nk kahwin dgn drebar lori sayur tu datin red suruh ceraikan frst wife..apa yg Aku nmpk karmaaa

          0

          0
        • justin baba says:

          sape yg tabah? datin red ke first wife yg dh kne cerai. cer jelas kan teori kau tu

          0

          0
  17. Anonymous says:

    Nampak sgt cinta xde harga. Dia buat kaw mcm gundek.

    0

    0
  18. red says:

    adira sendu,bukan dia yg announce ..tp pakcik red tu yg beria2

    0

    0
  19. sue says:

    Pity both of the wives.. I am sure both of them feels the sadness and pain of being betrayed by the same useless person. Bukan nak cakap apa.. tapi kalau dah jadi suami sekian lama dgn bini pertama, dah jadi bapak org dgn anak2 sekian lama, takkan kematangan, keprihatinan and kebijaksanaan sbg ketua keluarga kepada famili tak ada. Kahwin senyap2 dgn bini no. 2, bini no. 1 sedih, telan ja.. Dah berbini 2, pi buat hal dgn betina lain (terang2an pulak tu). Kali ni bini no. 1 & 2 sedih.. (bini no. 2 baru dapat tahu dia hamil).. kena telan jugak. C’monlah. Wake up, selfish dude! Jgn Allah bagi ujian yg berat kat hang, tarik balik nikmat & rezeki yang diberiNya selama ini, masa tu baru nak insaf bagai. Be. A. Gentleman.

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Tabah je. Emosi waktu mgandung kan jdi lain. Harap bersabar…ujian ko lah. Nasi jadi bubur..,

    0

    0
  21. ZOOOM! says:

    PEMONGAK LAH ADIL..

    0

    0
  22. Smart Gal says:

    Betina bodoh senang diperkotak katikkan. Korang jgn jadi mcm diaorang ni…..

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Nak berdendam pun x guna. Dia pun kongsi cinta dan kote dgn bini tua. Rasa la kerak peluh dato gatal batang nie!

    0

    0
  24. melati says:

    zzzzzzzzzzzzzz

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Loser 3 ekor!!!

    0

    0
  26. Faramen says:

    Alah,datin red pon bkn bini yg 1st..dia sndiri perampas,syarat nak kawen kene ceraikan bini pertama…telan jelah bila dato red bawa adira

    0

    0
  27. Gina LaBelle says:

    Budak Sabah kenapa la korang bodoh sangat huh? Lagi satu budak Johor..poyo padahal ulu…

    0

    0
    • ginavo says:

      kau mau ka kemaluan mu sampai d dahimu? berani ko main-main dgn sabahan? ko ingat ilmu sabhan x sampai ke tempat mu. ko tunggggguuuuuu

      0

      0
      • Nara says:

        Allah lebih berkuasa dr ko setan gondol. Terbakar lah ko dlm neraka besok ye!

        0

        0
      • Sarawakian Girl says:

        Nak berbomoh kak gina pemende? Ko gi bomoh kan. puak2 abu sayaff sulu yg menceroboh perairan negeri ko dulu la. Aman sikit Pulau Sipadan tu woi!!!

        0

        0
  28. Anonymous says:

    Ni x masuk dlm kategori khalwat ke???

    0

    0
  29. Anonymous says:

    x sangka lorry sayur driver dia ni…..

    0

    0
  30. Congrats!!! says:

    Abby Abadi juga yg bahagia. X rela dimadu you!!!!

    0

    0
  31. Anonymous says:

    time bini pregnant pun ada ht nak cari lain…mmg dasar jantan tak boleh dibuat laki.

    0

    0
  32. Anonymous says:

    betui ke datin red bukan no 1? lg satu nk tanya kenapa panggil datuk red dan datin red?

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Dato ni x lah kaya mana pun yg berebut-rebut sangat ni. Korang dah kenapa? Terdesak mcm dah xde maruah!!!

    0

    0
  34. Doratheexplorer says:

    Tanak ckp bynk.. cuma nk ingatkn dunia ni bulat.. what goes ard comes ard.. best tk rasa die bila dlt tau laki kau buat jalang ngn betina lain.. bestkan.. hahhaha

    0

    0
  35. sentap says:

    ayat cover line coz dah malu…kifarah dh smpi…dlm ati ko mesti nak terajang level 10 kat nora danish celop tu…kena la dua2 hantu bedak…

    0

    0
  36. Anonymous says:

    Besok laki ko cucuk Ruhainez tu..lagi pedih. Ko kan rasa x diperlukan. Mcm tu la bini tua rasa. Sabarlah wanita solehah yew…sendiri cari penyakit. Laki gatal ko preggy ke…ko kosong ke dah gatal tu gatal lah…dah nasib kau nak kawin laki gatal sbb ko pun dulu gatal!!!

    0

    0
  37. Anonymous says:

    Hambek ko… Terguris pun dah xde kesan. Ko pun bukan suci murni dah la nikah sorok2.

    Dato pun bukan cinta ko separuh nyawa dik. Nak sedap koteh dia ja. Ngerti tak bahlol?!

    0

    0
  38. iamaydajebat says:

    HELLO EVERYONE TOLONG SEDAR, DATO RED YANG GILA PUKI! im not a fan of adira not ruhainese. but tau la hati perempuan macamana. yang suami dia ni tak sensitive langsung. fuck off dato red

    0

    0
  39. Anonymous says:

    BORING BOSAN BORING BOSAN BORING BOSAN…TAK ADA MODEL MUKA LAIN KER ASYIK ASYIK MUKA BOLAT BESAR PENUH SATU PAGE D.RED
    NEXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXTTTTTTTTTTTTTTTTT

    0

    0
  40. entah says:

    nan red nan bured ni amik viagra kut, hope cpt sikt jantan bodoh ni kena kencing manis

    0

    0
  41. Antioranggatalcamdatobured says:

    Nasib le ko adira.. ko yg gelojoh sgt terima pinangan Dato Bured ni dulu. Mg dasar miang keladi, eeee tgk muka pun geli dow

    0

    0
  42. Noon says:

    adira….suami kau tu memang lelaki tak guna….dia tau kau pregnant pun masih nak berdating. aku rasa kau ni memang dah kena tipu big time lahh.

    0

    0
  43. Anonymous says:

    Manisnya madu….

    Not!!!!

    0

    0
  44. Babe says:

    Huhuhu adira hoiii laki ko 2 gatal meroyamm..llki mcm ni mmg xkn puas…minta d jauhkn la…siap buat video lagu madu 3…provok..provok..provok

    0

    0
  45. Anonymous says:

    Hahahah…nasib perampas. Rasakan..,

    0

    0
  46. Anonymous says:

    Jadi mangsa permainan Dato. Sebab nya kau desperate, low self esteem..

    0

    0
  47. AKU says:

    YESS YESS ADA PELUANG NO3 HAHAHAHA

    0

    0
  48. Anonymous says:

    what u give,u get back

    0

    0
  49. Anonymous says:

    Anggap lah bakal madu ko yg ke 3 jodoh nye. Artis ni kalu kawin dgn laki org je..jodoh lah alasannyer!

    0

    0
  50. Karma itu kurma says:

    Sendiri pilih..sendiri tanggung beb. Nak sangat dato…rasakan. Yg muda ko xnk..laki org ko rembat. Kau bukan yg terakhir malah akan jadi bini tua coming soon!

    0

    0
  51. Non says:

    Time adira kahwin dgn datok ni..datin red dlm pantang..betul ke..

    0

    0
    • menyampah aku says:

      betul…lepas tu 2 mggu dia x lalu makan sampai masuk hospital,,,kesian kan…ada x datin call adira masa tu..x de…tp adira cemas siap call ruhainies..masa kau mengeletis rampas laki datin red dulu kau x de perasaan kan

      0

      0
  52. dandellion85 says:

    Kucing kangkangkan? Kahkahkah…cam comel jer. Hihi, sakit perut aku gelak. Kalau nasi kangkang kucing…silap2 haribulan btambah miang pula datuk red XD XD

    0

    0
  53. noname says:

    Teruknya bahasa para pengomen disini.. Mcm x ada adab..

    0

    0
  54. NOT RED FANS says:

    JANTAN KEBERET KAU BACA KOMEN2 KAT SINI..BIAR KAU TAHU ORG MENYAMPAH TAHAP INFINITI KAT GELAGAT KAU YG MIANG KELADI…PERSAN HENSEM..KAU PERNAH TGK CERMIN X…MUKA BERLUBANG BEKAS JERAWAT…BERBULU CAM MONYET..GIGI TUNGGANG LANGGANG TU HENCEM….PERASAN GILA MAMAT NI…AKU DOAKAN ALLAH TARIK BALIK REZEKI KAU…KAU SAKIT …ANAK ADIRA MATI @ LAHIR CACAT…PASTU TGK SAPE MASIH SETIA NGAN KAU….

    0

    0
  55. sumandak says:

    Kepada Adira . Saya orang sabah . Perempuan juga . Sebelum kau kahwin kan , saya tgok semua gambar2 kau semuanya SENYUM dan CERIA tau …. Tapii , bila kau sudah kahwin dengan Dato Red . Dan kes scandal dia itl . Temgok gambar kau balik , nampak sangat tak happy tau . Why Adira ? Kalau tak happy langsung , rasa terseksa di hati dan saya boleh nampak mata kamu macam panda sudah TOLONGLAH bercerai sama dia .. Please Adira ? Yg cerita dalam perut itu boleh settle .. Cuma nasihat saya , tak happy dalam perkahwinan kasih tinggal dan cerai . Cari lelaki yang memang hormat sama perkahwinan . Bukan jenis ini . Kesian kamu

    0

    0