Written by AbangNara | December 27th, 2012

Pasti ramai yang tertanya-tanya tentang “taste” Zul Ariffin selepas dia membuat pengakuan mencintai Gayatri Su-Lin Pillai yang lebih tua daripadanya. Mana taknya, sebelum ini Zul juga pernah mempunyai hubungan dengan Abby Abadi yang juga lebih tua berbanding dirinya.

zul ariffin

Namun hari ini menerusi Berita Harian, Zul menafikan yang dirinya meminati wanita lebih tua. Menurut Zul, dia tertaarik dengan Gayatri kerana personalitinya, bukan usia. Kata Zul:-

Saya tahu ramai yang bertanya hal ini. Tapi sebenarnya, tidak benar saya meminati wanita lebih tua. Saya suka dengan Gaya disebabkan personaliti yang dimilikinya, bukannya melihat kepada umurnya. Boleh dikatakan kami sedang mengenal hati budi masing-masing. Kami baru menjalin hubungan. Mana tidaknya, baru tujuh bulan. Banyak lagi yang perlu kami lalui dan semua ini mengambil masa.

zul ariffin

Nak buat macam mana kan Zul jatuh cinta dengan wanita lebih tua. Asalkan bahagia sudah lah. Lagipun wanita lebih berusia memang lebih matang dan cara berfikir lebih bagus. Tak gitu? Apa kata anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

52 responses to Saya Tidak Meminati Wanita Berusia – Zul Ariffin

  1. berlari says:

    dah ngaku bercinta bagai lpastu ckp tak minat org yg berusia..kau ni nak publisti tahap ape lagi??childish!

    0

    0
    • katrina says:

      propa betul lah si zul nie…kita x suka si zul ni berlakon dr dulu sampai sekarang….x ada feel langsung…hensem lagi aiman hakim redza ~oopppssss

      0

      0
      • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

        yang sebenarnya :
        “SAYA TAK MINAT WANITA BERUSIA TP SAYA MINAT DUIT MEREKA!”

        0

        0
      • lala says:

        @berlari..mmg la die mengaku bercinta..yg die ckp x mnat org tua tu die nk ckp yg die suke tu bkn sbb mmg die suke stok2 tue..kalo die jmpe yg ade personaliti tp mude, die leh jgak la jtuh cinta kekdahnye kate ko..haa!<–da mcm mak jemah plak..

        #heymakjemahfemesok

        0

        0
        • Mak Jemah says:

          berbelit2 ayat ko ni lala.. jenuh mak jemah baca tau.. apapun zul mmg taste jugakla sedap je badan dia, kalau akulah.. aku akan makan si zul ni sampai lunyai.. pastu aku bagi kat kawan aku plak si baby AA tu biar dia ratah… bijak take advantage jugak si jantan propa sekor ni!

          0

          0
      • burung says:

        Jadah si aiman hakim redza.. pegi gali kubur sape yg ckp die hensem :p

        0

        0
    • Anonymous says:

      laki ni klau bg statement bkn main lg ayat tu…

      0

      0
    • noriesz says:

      abby, tlg komen x-chenta hati ko ni.. hahaha.. dont b hipokrit la zul.. bkn ko da ckp ke yg ko mmg suke wanita yg nmpk “matang”.. la ni ckp lain lak..

      0

      0
    • Selitone says:

      Thehehe…

      Malu lak nak ngaku taste gitu yerr???… auchakkkKK!! <– Geli plak aku rasa bila aku taip ayat ni.

      Hahaha… Tak salah pun kalau nak bercinta wanita yang 2X.. 5X… 10X atau 12X kali lebih tua daripada usia sebenar anda… yang penting… bukan isteri orang…

      Tapi sebaiknya, terus nikah lah eck!! sebab kalau bercinta lama-lama, takut nanti terjebak dalam aktiviti tidak berakhlak.

      0

      0
    • Anzalna naik bisul kat jubor says:

      propa sgt si zul ni.. kejap cakap gitu kejap ckp gini

      0

      0
  2. miss nurul says:

    tak payah bercintan cintun la.. nikah je terus. bercinta lepas nikah. lebih berkat

    0

    0
  3. NAZ says:

    ????

    0

    0
  4. NAZ says:

    Itu pilihannya..

    0

    0
  5. odek says:

    mmg ada lelaki yg suka pompuan lagi tua. sbb laki jenis ni selalunya tak suka pompuan yg gedik2 & mengada2 tak bertempat. yela selalu kan pompuan muda kan cepat merajuk. nak kena pujuk pulak. kalau malas nak layan mmg sesuai la cari pompuan yg lebih matang.

    0

    0
  6. saya OK je says:

    POMPUAN NI TAK LAWA. MEMANG LA KO TAK MINAT. DULU NGAN ABBY BOLEH JE BERCINTA? ABBY PUN BERUSIA JUGAK APA. WAKAKAKA

    0

    0
  7. Anonymous says:

    entah2 pompuan ni kot yg syok kat Zul… padahal Zul takde apa2 pun……

    0

    0
    • Anonymous says:

      tolong lah.. sapa yg kompang 1 kampung dia bercinta? tht lady tak bukak mulut pun lg… so sapa yg syok kat sapa?

      0

      0
    • Anzalna naik bisul kat jubor says:

      lantaklah dua ekor ni.. bosan aku dgn citer artis suam2 kuku cam ni. cakap belit2.. uwekkkkkk

      0

      0
  8. its me says:

    oo..ni la perempuan yg dia selalu bawa g zara bandar utama..i keja situ..slalu nmpak diaorg..i think zul boleh dpt lagi baik pada yg ini..dekat zara pon dah berpeluk sakan…haish

    0

    0
  9. mye says:

    ooo..tats girl la yg zul slalu bawak pegi zara bandar utama…propa nya la zul..kat dalam zara pon dah berpeluk sakan..free2 ja kami as a staff kat zara bandar utama tgk..haish

    0

    0
  10. n says:

    mengaku ajelah sy meminati duit die sbnarnyea..

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Aduhai jol..jol..x lawo bebeno pompuan tu…cam ne la taste ko ni..aku nengok pn x selera…tpi wit dia ko selera kan….

    0

    0
  12. Anonymous says:

    ustajah abby…mane ko…ko x nk menyibuk pasal bekas kekasih hati ko ni ke…dia dh bercinta ngan org tua cam ko jga…

    0

    0
  13. Anonymous says:

    UAA-ustazah abby abadi ( tangan didada mata keatas)
    tolong komen apa hukum zul ni becinta dengan pompuan tua.
    sah tak solat subuh dia pagi x? lagi satu saya nak tanya ,
    kita tau kan bantuan rakyat 1Malaysia akan diberi tahun depan, dan banjir berlaku dkt pantai timur skrang. persoalannya kenapa azwan ali xpakai tudung ?

    0

    0
  14. Anonymous says:

    ish…ish…ishhhh…..cam ni taste ko zol…..

    0

    0
  15. Anonymous says:

    anak ikan mak ikan…kwang2…

    0

    0
  16. omaswati says:

    muka cam siam pondan nk wt bini puihhhhhhhhhhhhhh

    0

    0
    • Anzalna naik bisul kat jubor says:

      boleh ke si zul nak didik pompuan ni? besar tggjwb kau zul.. klu ko boleh didik dia elok2 maka pahala besarlah utk kau.. hrp jgn dia masuk islam sbb nak kawin jela

      0

      0
  17. tasha shila says:

    apa la ko zul……baik ko pilih aku….

    0

    0
  18. kuli cabok says:

    nak ke die kat burit tua nie ??

    0

    0
  19. ess says:

    mati2 aku igt Gayatri Sue Lin Pillai ni pondan.. sbb kdg2 kluar kat TV3, bentuk bdn & cara ckp, suara mmg sebijik mcm pondan.. dgn garaunya.. rupe2nye pompuan… br tau.. heh!

    0

    0
  20. Nektipah says:

    Aish..x patut nk komen tapi x tahan dah tgn ni .. “Sakit plak ati nenek bila tgk mangkuk plastik ni!” Teringat apa yg dia buat kt Abby..ms kawan tu tgh mencr tempat mengadu..lalu kononnya dialah pendengar setia..maka kita pun kenallah makhluk yg kt x pnah kenal pun di saat job xdek nak nanggung anak lg..masalah jiwa dibuat dek bekas laki lagi.. sampai jatuh sakit hubungan ditentang plak ye..katenya..kesian nengok c Abby yg tulus sampai tdk mahu memperkatakn yg buruk2 ttg mangkuk plastik ni.. bestu.. ni c tua yg byk pilem ni xdek plak klorga ko tentang ye? haish! haish! sampai skrg x pnah tgk plak adenya pelakon nama zul ni? drama ape yg dia belakon? bila dia belakon?

    0

    0
  21. bedah says:

    tolong lah.. harap zul baca komen2 ni… gile ape.. xcun lgsung.. muke mak nyah.. abby lg cantik n ayu..

    0

    0
  22. abby says:

    Muka ko pun dah nampak berusia zul…

    0

    0
  23. Ratu minah jambu merah / biru says:

    pandangan pompan memang la dia ni tk jambuuuuuuu tapi pandangan lelaki macm si jol ni dia paling paling jambu dlm donia yg fana ni korang mana tau ! ape2 pon jol tk payah la nk tunggu lama2 kawin suuuuuuudahhhhhhh laaaaaaaaaaaaaaaaaa…

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Kawin ler…elak fitnah…

    0

    0
  25. Azira Anuar says:

    da mengenali hati budi tiba2 kata tak suka yg tua…mmg 7 kali bodoh la kau ni zul…ckp je la suka duit Gaya tu kan senang..org len pun snng nak paham, takyah belit2 statement…

    0

    0
  26. Manja says:

    Tempel kat gayatri lak…senang cari makan ma!!! Dulu dah tempel kat Abby smpi kering gam….skang gayatri palk. Dah naik sket g nnt blah la…cr lain lak. Entah2 kalu bleh Norman KRU pun die nak. Pastu leh dpt job no-stop sampai mati..hooyeahhh…cayalah Zul Ariffin.

    0

    0
    • Ina Shah Alam says:

      biasalah nak hidup, jantan camni cukup ramai kat KL tu.. jantan Taiping sekor ni tak habis2 propa..!!!

      0

      0
  27. Mektimah says:

    Bodohnye kau ZUL SI KELING NI DAH LA MUKA CAM BAPOK SIAM KAU NAK JUGAK MASALAHNYE AKU TAK TAU LA KAU DPT KE IDAK JOB ATAU DUIT DARI DIE. Baik dpt klu tak buat sia sia je. Klu nak memantat pon biarla yang lawa uolls. Masalahnye minah ni nak compare ngan bapok betul pon lagi lawa bapok betul.kau mmg takde taste dan dah membuat peminat lagi tak suka dgn kau.walahai bodonye zul nii. Tak kemana la agaknye kau kan

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Gua hilang respek bro..buat maluu dowh.hahahahahah. Tak selera lansung aku tgk minah ni.

    0

    0
  29. Anonymous says:

    alah yang bebenornye zul ni rapat dengan gayatri bersebab…tak kan lah ‘hensem’ macam zul ni nak amik gayatri jd isteri..FYI gayatri ni adalah penerbit tayangan unggul…orang yang yang ada ada duit dan terbit filem…macam2 filem eg: hantu ka limah…etc..sapa tak nak wei baik dengan penerbit, hari2 bole shoot film!!! aku rase zul ni jenis lelaki yang take for granted…menjadikan org sebagai batu loncatannya dlm lakonan..tengoklah dulu mane femes, tup2 bila ade gsip dengan abby yang jd terfemes jugak tu~

    0

    0
  30. Shalalalala says:

    Relevan lagikah dia ni dlm dunia filem,drama, tv????

    0

    0
  31. tom jerry says:

    leh tanye x reydyer,bende tu skali pe bende yea….
    ahakz!

    0

    0
  32. tom jerry says:

    aku rase ok lagi kalau laki bg ayat drp ANONYMOUS punye ayat kannnnn….

    0

    0
  33. tom jerry says:

    hahaha…drp ko pilih tasha shilap baik ko pilih nenek aku…!
    kuang kuang kuang

    0

    0
  34. Gelidowh says:

    Gua rasa zul ni mmg takde otak dowh.die buat camni lansung org hilang respek. Dah ler minah ni lansung tak cantek,bapok betul lagi cantik kot.aku TUNJUK ARTIKEL NI KAT GENG AKU SMALAM SEMUA TERBAHAK GELAK TERKEJUT MAMAT SASA PENGIKIS LAGI SANGGUP TIDO NGAN MINAH RUPA CAMNI..Geli LEPAS ni KLU KAU DPT PROJEK PON ORG TERGELAK JE SBB SEMUA TAU KAU KIKIS PRODUSER MINAH ITAM. Mata duitan tol

    0

    0
  35. tom jerry says:

    ahakzs…cian deh lo..zul…zul…agak2 la weyh…

    0

    0