Written by serenity | October 6th, 2015

Semalam, gambar Ridzuan Hashim bersama teman wanita Hans Wong yang menggunakan nama Carmen Emirda di Instagram dan artis hot Fara Mendoza telah menjadi viral kerana orang ramai mempersoalkan mengapa Ridzuan meraikan ulangtahun kelahiran wanita itu di kelab malam memandangkan usianya.
 photo redzuan-has-2.jpg

Hari ini melalui mStar Online, Ridzuan menjelaskan bahawa dia tidak kenal Carmen dan Fara dan hanya bergambar atas permintaan mereka sebagai peminatnya.

Saya ke kelab kerana mahu berjumpa dengan penerbit antarabangsa di sana. Ketika berada dalam kelab terbabit, dua wanita itu memanggil saya kerana mahu bergambar.

Mereka bergambar sebagai peminat. Saya pun tak kenal siapa mereka. Tetapi lain pula jadinya apabila foto itu menjadi viral di internet.

Ridzuan juga menjelaskan orang ramai tidak sepatutnya menjatuhkan hukum bahawa individu yang berada di kelab malam bertujuan untuk berfoya-foya.

Tidak semestinya orang ke kelab malam itu jahat. Saya ke sana pun sekiranya ada urusan-urusan tertentu. Bukan mahu berseronok, apatah lagi saya mempunyai anak-anak yang sudah besar.

Sementara itu, Ridzuan memberitahu yang dia ditawarkan menjalani uji bakat bagi membintangi filem Hong Kong sebagai seorang gengster.

Untuk filem itu saya perlu jadi gengster yang tahu tiga bahasa iaitu Thailand, Myanmar dan Kantonis. Agak mencabar, tetapi saya akan cuba juga.

Selain itu, ada juga beberapa penerbit negara luar mahu saya terlibat dengan filem terbitan mereka namun semua itu masih lagi dalam perbincangan.

Rupanya itulah yang sebenarnya terjadi. Kapsyen yang dimuat naik oleh Carmen telah menimbulkan salah faham dan mungkin kerana itu dia memadam gambar tersebut. Sepatutnya dia memberitahu bahawa dia mengajak Ridzuan bergambar sebagai peminat, bukan begitu?

Ridzuan yang pada masa kini diingati dengan watak ketua gengster bernama King dalam filem ‘KL Gengster’ telah berjaya menarik minat penerbit antarabangsa untuk membintangi filemnya. Diharap Ridzuan akan berjaya terpilih untuk membawakan watak mencabar tersebut. Bersama kita doakan.

Jom saksikan Bangsawan 'Anak Raja Anak Papa' pada 9-11 Oktober 2015 di Auditorium DBKL. Maklumat lanjut sila hubungi 03-26148200/8262 atau fb: mysenibudaya atau layari www.jkkn.gov.my #mysenibudaya #jkknhq

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Wednesday, 30 September 2015

21 responses to Saya Tidak Kenal Dua Wanita Di Kelab Malam itu – Ridzuan Hashim

  1. Anonymous says:

    oooo x knallll tpi gaya bgambar tu mcm dh knalll sgttt…

    0

    0
    • Lovelyvic says:

      Tak kenal… tp si Carmen siap tag ucap thanks kat Ridzuan Hashim sbb celebrate besday dia… poyo2 je..
      Berlakon kat dalam drama je… kat realiti tak payah berlakon dah…

      0

      0
      • Anonymous says:

        KAH3!
        sengaje je kan ko letak gambar muda dan sekarang.
        tau ler dulu rambut lebat tak hengat!

        0

        0
    • aaaaa says:

      giler ngko tak kenal mendoza..femes uolls.. hakak cendol yg tak gi clubbing pn kenal sheolls

      0

      0
  2. Anonymous says:

    eh300x jawapan mcm fizz la.. x knalll…

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Hahahaha kesian kedua dua wanita tersebut… Semua yg bernama retis pun dorang nak menempel… Sendiri upload pastu kantoi pastu delete… Pastu acah2 org celebrate bday die..lol Ntah sapa2 la dorang dlm industri hiburan.. Kesian

    0

    0
  4. maria ozawa says:

    isunya pakcik tua botak ada kt kelab malam..
    kenal atau x ngan betina tu citer lain..
    suda2 la tu pakcik…pakcik da tua..
    bawak2 la g berjemaah pulak..ye pakcik ye..

    0

    0
  5. A.A.K says:

    iyer ker x knal? bkn abe botz ni kaki clubbing ker?

    0

    0
  6. otak nara says:

    dah nak mampos pun join club lg ye…esok org2 dlm club tu yg usung jenazah si tua keparat ni…huh

    0

    0
  7. redszuan tipu says:

    tipu…dolu2 ak pnh nmpk dia enjoy kt club….siap cium peluk lak tu…bkn fitnah tp nmpk ngan mata kapla sendiri..dia tu saje bt xkenal…xmgkn la xkenal dorg..phuiii….xsedo diri lg diri tu dh tua

    0

    0
  8. Liza haron says:

    Tak de apa la.. Dia g sana relax2 minum air sirap sambal tngk org Main chess aje ..
    Btw LURAH MENDOZA TU Bohong la kalau pak cjik tk jeling ..

    Kompom balik GOYANG jap

    0

    0
  9. Mona says:

    Hahahahaha.. Jawapan kelakar ya amat!!!! Msg2 taknak mengaku kenal, tmasuk la si fizz. Fara berdosa tu patut malu everytime jantan menafikan kenal. Btw, jantan tua tak sedar diri ni mmg kaki club & minum. Tak payahla ko menafikan bagai, ramai saksi pnh nmpk aksi2 ko dkt club.

    0

    0
    • mona fendi says:

      tahnya…cam kan orang sekeliling buta pekak tuli…kot ye nak menafikan agak2 lah pokcik…

      0

      0
    • Hanes says:

      betina murahan mcm dua orang tu hanya utk stok penyedap batang jantan gatal jer. mmg tak heran pon sentiasa dinafikan & dilabelkan benda yg tak elok. hahaha.

      0

      0
    • Gayah Jual Keledek Goreng says:

      tak heran satu hari nnt kalo ada yg merakam & sebarkan aksi2 jahanam si jantan tua yg tak sedor diri lg botak ni. biar terbeliak biji mata dia!

      0

      0
  10. kutu says:

    punya la banyak tempat lain boleh bincang kat kelab ngn bising hingar bingar tu jgk nak diskas.
    jwpn kliche.x kenal.
    kesian pompuan2 murahan tersebut..semua kata tak kenal diorang..hahaha

    0

    0
  11. Lara says:

    Huk aloooh Tok Wan ni, cakap macam kita kita ni masih di zaman 80an, kalau dulu yer la kau cakap apa pun orang bukan tau kau bohong… bukan pestime pun orang nampak kau kat kelab malam. Dah pergi tu mengaku jer la, lagi bajet2 suci.

    0

    0
  12. Anonymous says:

    hahahahaha..tau xpe..

    0

    0
  13. mak c kina says:

    blh ke nk bincang kt nite club?kot kt golf club tu aku caya la..

    0

    0
  14. makcik bedah says:

    makcik bedah sedih ni…acik tertanya2..mak ayah budak pompuan dua org ni xkesah ke anak dia masuk club, sexy maxi and berkepit ngn jantan pastu kena kutuk ngn public..mak ayah downg mmg xkesah ke? kalau anak acik dah lama kena tonyoh ngan cili kalau buat peragai gni..acik sedih utk mak ayah dowg,…

    0

    0
  15. Jade says:

    Take elok ckp dua perempuan tu perempuan murahan. Kesian diorg. Org muda mungkin x sampai hidayah lagi. Kita ni bila mati x tahu baik ke tidak. Entah 2 diorang semua yg dlm gambar hujung hidup dia lebih baik dari kita semua.

    0

    0