Written by Bella | July 25th, 2015

Pernah dilabel sebagai seorang yang gedik, Ayda Jebat kini sekali lagi dihimpit kontroversi apabila timbul dakwaan beliau sedang menjalinkan hubungan dengan aktor berbadan sasa Zul Ariffin kerana sering dilihat mesra bersama jejaka tersebut.

Walaubagaimanapun, Ayda menyatakan buat masa ini beliau masih lagi solo dan tidak menjalinkan hubungan istimewa dengan mana-mana lelaki. Buat heroin drama bersiri M.A.I.D itu, beliau anggap segala gosip berkaitan dengannya sudah menjadi asam garam dalam dunia lakonan.

Saya masih solo. Belum terikat dengan mana-mana lelaki. Saya percaya gosip dengan Zul Ariffin hanya usikan yang menjadi resam dunia lakonan apabila gandingan pelakon itu dilihat menjadi. Saya tahu status dirinya sudah berpunya.

Jadi tak timbul soal saya nak ‘caras’ buah hati orang lain. Semua yang dilakukan atas pakai kerja. Apa yang saya lakukan bukanlah sengaja menyakiti hati sesiapa. Semuanya sekadar mempromosikan kerjasama terbaharu kami menerusi drama rantaian MAID.

Mungkin sudah sering bergandingan bersama Zul Ariffin dalam beberapa buah drama, peminat sudah mula terpikat dengan lakonan mesra mereka. Namun, harus diingatkan bahawa Zul juga sudah mempunyai kekasih hati dan tidak mungkin pasangan ini akan bersatu di alam realiti. Sudahlah, jangan terbawa-bawa sangat emosi dalam drama tu cik Esah oii..

Sumber Berita: BH PLUS

 

16 responses to Saya Tidak “Caras” Kekasih Orang Lain – Ayda Jebat

  1. cha_cha says:

    wow!!!i’ m the 1st..halawehhhhh..never uols…anyway..juz 2 say slmt ari rya.

    0

    0
    • amoi says:

      mmgla x caras…tp aku tgk ko tu mcm suke dkt si zul…cara pandangan pun leh nampak…cuma disbbkan zul tu bf org..ko bawak hati yg lara..hahahaa…ada jodoh x kemana kan :D

      0

      0
  2. cha_cha says:

    woww!!! i’m the 1st..halaweiii….never uols..anyway juz 2 say slmt ari rya…

    0

    0
  3. anon says:

    Ape caras2 ni….husband or boyfren mana boleh dicuri2. Dah mmg lelaki2 ni tak bahagia dgn pasangan masing2, so beralih haluan lah, kenapa nak salahkan satu pehak je. And honestly aku bkn peminat ayda…..

    0

    0
  4. melati says:

    muka hantar kebun…hukum tembak , caras kekasih Bohsia ..Mat Rempit boleh lah…

    0

    0
  5. ummhanani says:

    Kenapa asyik Ayda je kena ? Yang dah ada girlfriend tu tak payah tanya ke? Dia la yg patut kena lebih sebab dia yg dah ada relationship. kalau isu naik patutnya dia la yg kena hencap dulu. Bukan Ayda, dia single lagi, tak ada ikatan dgn sesiapa pun. Tak adil betul!!

    0

    0
  6. jingle_jick says:

    kalau aku zul ariffin, dah lame aku doggy ayda nie….perghh best

    0

    0
  7. anon says:

    ahhh lantakla janji ra 200% raya best….aku suka semua lagu dlm citer tu, lagu dato Siti, najwa latip, simpan rahsia by asmidar, maafkan aku by esfan Dan last sekali lagu LAH, best Sgt, tgok citer tu sebab nak dgr lagu. tq pengarah kerana kekalkan lagu tu dlm ra 200% raya

    0

    0
  8. Orked ungu says:

    Annoying la die ni.. Dok bgesel gesel dgn si zul tu.. Peminat dia buta ka apa? P la nasihat sket..

    0

    0
    • ummhanani says:

      sama naik la weh. bukan ayda jerr. tengok promo Hlive Maid tu si Zul tu yg lelebih pegang2 bahu n tangan ayda. So jgn tuduh Ayda sorang. Zul tu pun patut kena jugak. Be fair.

      0

      0
      • xoxoxoxo says:

        Bila rasa malu dah takde. Rugilah Ayda, tanpa ikatan tapi izinkan org pegang2, peluk2 dlm drama atau luar drama. Rugi..rugi..

        0

        0
        • Anonymous says:

          Ayda Jebat ni jadi stock GELI-GELI, RAMAS RAMAS SI ZUL ….ELOKLAH..sorang getik nak mampos macam budak spm tak pass…sorang lagi jantan cabaret….!!!!!

          0

          0
  9. minah jambu says:

    kalau caras pon tkpe si jul pom belom lagi kawinnn kalau aida dh bekenan rembat aje la …!

    0

    0
    • ummi says:

      Setujuuuu!! this is a free country. May the best woman win.
      Bukan runtuhkan masjid lagi. tapak masjid pun takde dalam plan. Ko rembat jer dik. Ko duduk baik-baik pun orang tuduh engko jugak. Baik buat betul2 kalau dah gitu . Bior puas hati org yg tuduh engko tu. win-win situation la.

      0

      0
    • cik meng says:

      aku setuju sangat..lagipun si zul tu pun nampak jugak suka kat si ayda ni… sweet couple… mudah2an la diaorang ada jodoh… amin

      0

      0