Written by AbangNara | December 23rd, 2010

heliza hafiz hamidun bertunang

Terdengar sahaja gosip Heliza dan Hafiz Hamidun akan bertunang disebarkan di beberapa blog gosip, terus kami menghubungi Hafiz Hamidun di BBM untuk mendapatkan pengesahan. Ternyata gosip ini tidak benar. Kata Hafiz Hamidun:-

[note]Actually taklah bertunang, kami berdua rapat sebab company saya ialah consultan untuk Heliza Helmi Production. Itu sahaja [/note]

Paling kelakar bila Hafiz Hamidun memberitahu kami yang ibu Heliza membuat lawak dengan bertanya “Berapa dulang nak hantar bertunang nie”. Nampak sangat memang perhubungan mereka tak lebih daripada kawan sekerja sampai mak Heliza pun boleh buat lawak sebegitu.

So kepada peminat Heliza dan peminat Hafiz Hamidun, anda masih anda peluang lagi. Gosip mereka berdua bertunang adalah tidak benar sama sekali. Don’t worry you can be happy now. Jangan lupa untuk jadi like Facebook Hafiz Hamidun dan Facebook Heliza untuk mengenali mereka berdua lebih rapat.

Lagi beberapa keping gambar Heliza untuk tatapan anda dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Manusia ganjil dalam subway

heliza tunang dengan hafiz hamidun

heliza tunang dengan hafiz hamidun

heliza tunang dengan hafiz hamidun

heliza tunang dengan hafiz hamidun

heliza tunang dengan hafiz hamidun

57 responses to Saya Tidak Bertunang Dengan Heliza – Hafiz Hamidun

  1. sayasukabeutiful nara says:

    comel je klu betol2 diorang bertunang pn

    0
    0
  2. hohoho says:

    Heliza sangat cumil ohh!

    0
    0
  3. ain says:

    ok kot diorg ni berdua…hihi

    0
    0
  4. qaseh says:

    x minat heliza huhu

    0
    0
  5. putcomey says:

    ok setuju!

    0
    0
  6. Rayy says:

    heliza2…. ko nie… comel sangat… sejuk mata memandg…
    mata bulaattt… lemah lembut… sopan santun…

    0
    0
  7. bulatnye mate die. suke ke die. kekeke

    0
    0
  8. hohoho says:

    aku perasan komen2 yang cakap heliza comel sume kena dislike. aku tau sape punya kerja. hohoho dengki btul lah

    0
    0
    • Rayy says:

      xley terima hakikat la 2 heliza mmg comeeyy…

      0
      0
    • pisau cukur says:

      hohoho, depa dengki tu…org hat lagu ni tak bole orag lain lebeh dr depa hahaha.. tapi aku mmg suka heliza, dia mmg comel dan lemah lembut…aku besa face to face gan dia, memang dia ni baik lah…lau jd gan hafiz pon sesuai juga, sepadan lah aaiihhhh…

      0
      0
  9. saya says:

    okay je ape kalau diorg bertunang pn..

    0
    0
  10. wina says:

    heliza comey!!!!! i loikeee . btw kalau dorang tunang n kawen pon , ok ape . sejuk mate ni tengok :)

    0
    0
  11. miss_pinky says:

    heliza mmg comel.
    sore pn sedap.
    :)

    0
    0
  12. cucuk says:

    uuu.. xpayah la heliza dgn hafiz hamidun.
    ramai lagi yg lebih sesuai dgn heliza. ops. saya bukan nak kata hafiz hamidun x ok ye. sy cuma bg pandgn je. lagipon, saya tau hafiz hamidun tu mcm mana orgnyeww~

    0
    0
  13. romeo says:

    Alhmdulillah.. Aku msih ada harapan.. Ahaks..

    0
    0
  14. wateve says:

    dorg tuh dengki yg ta minat heliza nie .
    heliza comel ouh .
    bertudung , jage batas pergaulan dye .
    minat gler dgn heliza .
    eh , mcm ta sesuai je dye dgn hafiz hamidon .
    kalau dgn shahir sesuai kot .
    same padan .
    hee

    0
    0
  15. Puteri Sejinjang says:

    ok la tu…sesuaaaaaaaaaaaaaiiiiiiii gitu…

    0
    0
  16. petra_dubies says:

    kan hafiz ni dah tunang lama n dah nak kawin pun… tapi bukan gan haliza…

    0
    0
    • petra_dubies says:

      cita dia tunang dulu leboh masa Akedemi Nasyid tu…
      sebelum orang cakap dia ada Skandal gan Aiman tu…

      sebelum tu lagi dia dah tunang

      0
      0
      • Puteri Sejinjang says:

        ape2 jela pet…

        0
        0
        • petra_dubies says:

          nant kecian kat tunang dia orang buat gosip mcm ni..
          aku cara dia nak kawin 12 01 2012, 01 01 11 tak ingat le sebab dia cakap dia tunang lama… setahun ke 2 tahun….

          0
          0
        • juli says:

          mmg dia da bertunang tp dia kan da putus. Pet ni lambat btl la…heheheee. sbnrnya Heliza ni da ada BF pn. Mak BF dia tu pegawai atasan kat putrajaya. saya pn tak minat hafiz hamidun ni. gila glamer and berlagak cam bgs. nyampah tgkdia nyanyi lagu maher zain dlm nasi lemak kopi o masa maal hijrah hr tu. tmpang glamer ar tu

          0
          0
        • petra_dubies says:

          dah putus ker
          sebab dia xpopuler sangat n xambik tau le

          0
          0
        • nora says:

          en petra, bukan ke hafiz dh putus dgn tunang dia akhir tahun lepas..ke diorang dh sambung balik..

          0
          0
  17. fyna says:

    alolololo…tomey pix heliza….

    0
    0
  18. dingdingdong says:

    bukn kee hafiz ni penah tunang n sudah putuss??? dgn org biasa… huhuhu..

    0
    0
  19. dingdingdong says:

    haaa tahun lepas heboh si hafiz ni putus tunang sudeeeee.. pet ni lmbt laa

    0
    0
  20. cilipadi says:

    tomey bulatnye mata dier…i likezzz…

    0
    0
  21. SWEET says:

    Wah tahniah dah grat rupanya

    0
    0
  22. comei nye dia..yg baik pd yg baik.ok ape dia org lw brsame.SETUJU SGTLAH.. MMANG COMEI TAHAP GABAN LAH SI HELIZA NI…pehhhhhh mmang terbaik dari ladang.

    0
    0
  23. AnneDeSilva says:

    daripada sumber yg leh dipercayai dorg kata mang takde paper pon antara heliza dgn hafiz nie..
    gosip jek..

    0
    0
  24. Lipstick Hijau says:

    Apis Amidun ne ade gosip yg dia gay kan??? sape pasangan die tu?? Aiman kan???? ape nak jadi daaaa……

    x minat pon!

    0
    0
  25. sum1 says:

    dengar cite heliza couple dgn doktor kerja kt sabah…doktor tu org n9 anak kpd pengarah sebuah kolej…

    0
    0
  26. Ola Oli says:

    suke tgk memek muke heliza…cute sgt2….comey…

    0
    0
  27. cikedi says:

    sgt comel la heliza ini….

    0
    0
  28. sape2 je says:

    suka heliza jgk…doakan die dpt jodoh yg terbaik dan berjaya dlm karier dia…

    0
    0
  29. manis manje says:

    cakap sum1 tu betul..dia bercinta dgn seorang dr di sabah. lama dah..tp pandai merahsiakan hubungan. katanya dah nak bertunang. baru-baru ni jumpa mereka di satu majlis. tapi tgk dari jauh je..dr tu tak handsome pun. hafiz hamidun jauh lebih handsome.

    0
    0
  30. hajimaru says:

    x sesuai langsung….hafiz hamidon sesuai ngan ak jerk…huah2

    0
    0
  31. Kek Lapis says:

    aku tak minat sgt heliza ni..tak tau la knp..

    0
    0
  32. takeshi laichi says:

    arghhh..gambo 1st heliza cm doll..tunang ngn kawe je la..hahaaa

    0
    0
  33. mek qlate says:

    neelofa lagi santekkkk

    0
    0
  34. nakal says:

    memng betul heliza da kapel dari matrik lagi.dia mmg pndai berahsia..dulu laki tu masih blaja.skrg mngkn da jd dktor kot..syafiq namanya…pernah juga dengar2 dgn 1peljar yg blaja kat rusia.ambik doktor juga…taste heliza ni memng tinggai n yg punya masa depan yg cerah.bukan artislah…

    0
    0
  35. silentgirl says:

    comel heliza ni..mate die bulat btol..heheh! hebat gak muda2 da ade company sndri..maybe sbb suare die x market sgt kot..heheh

    0
    0
  36. watever says:

    duhhh..sorry to say..shes using circle lens..to do that big eye effect..frankly to say..mata dia dulu much better..now..look fake and alien-like..strange..

    0
    0
  37. lynn says:

    sesuai gitu,,,hehe,,,

    0
    0
  38. krazix says:

    like.. seswai gitu

    0
    0
  39. nua says:

    erm x taw lar nk ckp ap..tpi ikot hti diorng la..kta nie sbgai mnusia doa la yg trbaik untk diorang..same goes 2 u all ..mlu lar klo kta asyk ckp ttg hdup orang len tpi kta sndri mcm kpal x de pndayung..hpefully kta sma2 bhagia n hdup mncri ktnangan dlm hdup yg sngkat nie..

    0
    0
  40. bdk says:

    knal dgn heliza ni..bkn mngutuk tp nmpak je muka baik..ingt lg dgn statement heliza dlu,ckp xpena lg bcinta,tp dkt kampus dlu heboh la dia ni couple dgn s/u agung mpp..waktu org sbuk2 organize msm,dorg bdua ni bdua2an d tmpt yg agak2 gelap..mcm 2 ke muslimah?

    0
    0
  41. izzanie says:

    heliza tolong lah jangan buat muker cantik lah sangat

    0
    0