Written by AbangNara | April 18th, 2014

Akhirnya setelah sekian lama berdiam diri mengenai khabar angin aksi berciumnya di KLIA dengan teman tapi mesranya, Randy Seidman, Nur Fazura tampil memberikan kenyataan pertamanya semalam. Mengakui baru mengetahui mengenai khabar angin itu, Fazura nyata terkejut dengan dakwaan tersebut.

fazura bercium di klia

Kata Fazura menerusi MalaysianDigest:-

Buat apa ya? Siapa yang keluarkan dulu? Cium yang macam mana…? Bercumbuan ni ada macam-macam jenis. Saya tak faham. Saya tidak tahu cerita apa yang anda semua dengar.

Saya tidak ada komen. Anda semua kata saya bercium tapi saya pun tak tahu bercium yang macam mana. Saya bersama kawan-kawan saya di KLIA, itu saja. Saya tidak ada melakukan apa-apa aksi bercium.

Saya tak tahu. Saya baru dengar tentang hal ini, hari ini. Anda semua patut tanyakan pada orang yang membuat cerita itu kerana dia yang lebih tahu. Jangan tanya saya.

fazura bercium di klia

Walaupun sebelum ini dikatakan ada gambar dan video aksi Fazura itu, namun sehingga ke hari ini tiada sebarang bukti dipertontonkan kepada khalayak ramai. Yang bagusnya, Fazura tidak marah kepada pihak yang menyebarkan cerita tersebut. Respek Abang Nara dengan ketenangan pelakon ini.

Saya okay saja. Ini semua tidak ada kaitan dengan saya. Terpulang kepada yang buat cerita. Kalau dia rasa dia betul, betul lah. Saya yakin Allah lebih nampak apa yang setiap manusia buat. Jadi apapun iat dia, itu antara dia dengan Allah

fazura

Diharapkan dengan penjelasan Fazura ini, semua pihak berpuas hati. Secara logiknya takkanlah artis sepopular Fazura ingin melakukan aksi sumbang di khalayak ramai. Nampak sangat tidak logik. Mungkin ada pihak yang cemburu dengan keakraban Fazura dan Randy sehingga sanggup menyebarkan cerita tidak masuk akal ini. Apa pula kata anda?

P.S: Rekaan sinki moden yang amat kreatif

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 responses to Saya Tidak Ada Melakukan Apa-apa Aksi Bercium – Nur Fazura

  1. jasmin says:

    fazura sgt cantik…

    0

    0
    • Anonymous says:

      cantik tapi FAKE!

      0

      0
      • Anonymous says:

        fazura memang cantik..
        suke tengok.

        0

        0
        • hey uolssss ni fakezurah laaa…..ingat hanis sulaya tue ker yg suka bt aksi jijiks dgn somi org…….eiksssss

          0

          0
        • TAK SIUM PUN... says:

          Ok lar tu tak “SIUM SIUM TP PELUK PELUK JER…”. Bab ni betul ye mmg cara hidup dorang…. tak yah sentap tp kebenaran….biasa la tu klu melayu cantek berpendidikan cara hidup kebaratan & berduit…. aku duduk oversea bila mat saleh man wlpn da tua nak peluk jer.. aku kata ” i’m sorry”… Blh jer buat alasan slagi tak d jdkan budaya @ cara hidup peluk tu mcm tak salah… lg dorang respect sbb aku berprinsip … MELAYU TAK PENTING TP ISLAM PENTING … BAWA DIRI KAT MANA PUN ADA PRINSIP… Matlamat tak halalkan cara..

          0

          0
      • blerrrrrr says:

        mintak maaf lah pada kami tak cantik (idung kembang bagus utk sidai cermin mata besar2….hahaha ) tapi setuju- Fake! dah tengok jauh bezanya muka minah ni bila tak bermekap tebal. Nothing special, you will never look twice.. Body pon ….alahai.

        0

        0
        • Bersyukur. says:

          Manusia dikurniakan dengan kecantikan masing2. Kalau awak rasa dia xcantik ramai lagi cakap dia cantik. Fake tu pun terpulang pada individu. Jangan asyik nk menilai orang.

          0

          0
        • Anonymous says:

          excuse me…hidung kembang ke mancung ke itu kan kurniaan Allah…at least dia bersyukur n xsmpi wat plastic surgery ubah mcm2 tu yg fake! siapa kita utk mempersoalkan n mempersendakan ciptaannya

          0

          0
        • blerrrrrr……y mulut you longkang sgt ckp hdung dia mcm tue??
          not nice tauu……nobody’s perfect k…..take note!!

          0

          0
        • ak xnak bagi nama says:

          astaghfirullahhal’adzim,
          ko kutok fizikal die means ko kutok Allah,
          Allah yang mencipta makhluk kat dunia ni, ko secantik mana pun, Allah nak tarik senang je, kecantikan means nothing

          BTW, ak IMO, fazura sgt cantik, sgt suwit and ade aura,

          0

          0
    • narareader says:

      Mace-mace..kalo hok ado video tuh jange lupo buboh skali, jange bt fitnah ke ore.

      0

      0
    • Olga says:

      YANG BERCIUM KAT AIRPORT TU HAMIS SURAYAT DGN ROMIANG KOT

      0

      0
    • hellokitty says:

      Fazura mmg cantik. Minat gilaaa kt dia. Tapi sedih la banyak kali I komen kt ig dia, dia mesti padam. Padahal komen cakap “you cantik sgt”, tu je. So I unfollow lah ig dia, I guess dia x suka I jadi peminat dia. Herm :(

      0

      0
  2. fazura says:

    xphm kenape ade manusia yg suke menabur fitnah dan berbohong pd org laen .. pe yg dia dpt?????? mnyusahkan org laen ade la..sabar la Fazura awk cantek dan xprnh kacau org sbb tu org laen jeles … hehehe .. peace yow

    0

    0
  3. Nellysa says:

    Yesza! tuan empunya badan lebih tahu!

    0

    0
  4. fab says:

    ala si minah fake ni.. bukan lebih dari tu pun ko pernah ke????? hahahaha

    0

    0
  5. nenek jebat says:

    suke tgk pic fazura dulu dgn TMJ..hehe JOHOR!!!luaskan kuasamu!! ALE ALE ALE

    0

    0
  6. Cik Beltinsik says:

    Ape yg best kat pulau langkawi ni eh? Ade idea tak… *baca Nara jap sementara tggu laki akak mandi XD

    0

    0
    • mastura says:

      kenapa akak tak pergi bercuti kat Pulau Redang ?
      kalau akak bercuti kat sini..saya bagi akak diskaun.
      Pulau Langkawi tu sesuai utk bercuti dgn family…kalau nak honeymoon pergi lah Pulau Redang..ada privasi sikit.

      0

      0
    • cik lastik says:

      Cik Beltinsik,

      memanjang cerita pasal laki ko kan.asyik2 mandi..melampau tau!
      kita doa ajelah fazura tu tak buat benda yang tidak baik,

      msg to fazura : contohilah Cik Beltinsik, dia kawen baru dia cium2, mandi2..hhahaha

      0

      0
  7. dunia gila says:

    fazura depan kamera ja pandai cakap..bila belakang hmmm menggelabah…sembang tak ambil tahu pasal komen2 orang tapi asal orang komen buruk sikit block asal nasihat sikit BLOCK!..tu apa?? tak ambil tahu komen orang lain lagi?? she’s just need a chill pill..fake always fake dan suka cari pasal dekat laman sosial.. tak boleh tengok orang lebih sikit semua nak sindir… *i hope u baca fazura*

    0

    0
    • hid says:

      Dulu heboh pasal video s*** dengan mat salleh, aku pon pernah tengok, kawan tunjuk, memang sebijik muka dia. Tu pon dia tak mengaku jugak. Kesian betol

      0

      0
  8. BOLA MANISS says:

    “There is no ugly woman, only lazy ones.” So fazura is beautiful.

    0

    0
  9. myra says:

    sampai ke sudah xde pun videonya.. kalau ada mesti dah lama kecoh org fwd or sebar kat fb bagai.. KLIA tu ramai orang.. takkan la sorang pun xde yg nampak. adoi ada otak pikir laa.. zaman internet dial up je yg percaye citer tanpa bukti.. gambo2 instagram retis boley je korang korek2.. bukti yg dikata ada tanak plak di tunjuk.. ke mmg xda sbenarnye??

    0

    0
  10. paukaya says:

    takkan la kamu nk mengaku kamu brcium tu..

    0

    0
    • yeler tue says:

      sbb xder bukti mmg ler x ngaku.. cube kalo ader bukti kan?? kalo engko org tuduh mencuri xde bukti mesti ngko ngaku kan??

      0

      0
  11. nok gebuzzz says:

    cite dah lama mcm ni pun still lagi nak di canang…buat ape??lantak dy la….

    0

    0
  12. Genius says:

    cis… sikit lagi silap nak komen silap nak tanya bila hanez bercium… konfius betul muka you dua..

    0

    0
  13. Over says:

    “Bercumbuan ni ada macam-macam jenis. Saya tak faham..” mcm bab kiss tu dah ad experience style mcm2 je

    0

    0
  14. hid says:

    Dulu heboh pasal video s*** dengan mat salleh, aku pon pernah tengok, kawan tunjuk, memang sebijik muka dia. Tu pon dia tak mengaku jugak. Kesian betol

    0

    0
  15. hukhuk says:

    jangan sampai video terkeluar akak oiii..serammmmmmm

    0

    0
  16. org melayu ni tak habis2 ngan fitnah ,dengki mendengki & kutuk.mengutuk ..bukankah itu semua perkara2 yg yg dilakhanati tuhan..sudah2lah tu wahai manusia sekelian …apa2 pun fazura tetap cantik @jelita…jangan marah..LoVe u All……

    0

    0
  17. lalala says:

    tetttt….
    x ngaku tu dia..

    0

    0
  18. […] Saya Tidak Ada Melakukan Apa-apa Aksi Bercium – Nur Fazura (34) […]

    0

    0