Written by AbangNara | December 26th, 2014

Walaupun kini sedang berada di Bangkok bersama ibu dan abangnya untuk bercuti, Nur Fazura sempat memberikan sedikit kenyataan menerusi portal Murai tentang kontroversi yang sedang melanda dirinya dan Sara Ali. Boleh dikatakan ini adalah kisah yang paling hangat diperkatakan minggu ini dalam dunia hiburan tanah air. Pastinya tak ada pihak yang mahu melihat mereka berdua terus-menerus bergaduh, jadi kenyataan Fazura ini diharap dapat meredakan keadaan.
sara ali gaduh fazuraApa yang dapat Abang Nara simpulkan ialah Fazura memohon agar Sara Ali menonton terlebih dahulu program Facing UpTo Fazura. Kata Fazura:-

Saya ambil maklum serta meneliti maksud yang cuba disampaikan menerusi kenyataan Sara kepada media khususnya yang bertarikh semalam, 25 Dis. Apa yang saya boleh cadangkan agar Sara menonton dahulu episod tersebut.

Selagi tidak menonton dan memahami sendiri jalan cerita episod kedua FUTF yang meraikan persahabatan sebagai tema episod kedua itu, pasti sukar bagi Sara untuk mengubah persepsinya tentang tujuan sebenar episod tersebut ditampilkan sedemikian.

Saya tiada niat tidak baik terhadap Sara dan agak keliru dengan dakwaan yang dikemukannya di dalam media. Oleh itu saya sekali lagi menyarankan Sara untuk menonton FUTF. Akhir sekali, saya ingin mendoakan agar Sara Ali akan terus berjaya

sara ali gaduh fazura

Selain Sara Ali, pasti ramai yang akan turut sama menonton episod kedua Facing Up To Fazura untuk mengetahui apa sebenarnya yang diperkatakan oleh pelakon jelita ini. Sedikit sebanyak ‘rating’ program ini pasti akan naik. Namun itu semua tidak penting. Yang penting ialah pergaduhan ini ditamatkan secepat mungkin kerana ia tidak memberi apa-apa kesan positif sama ada kepada Sara Ali mahupun Fazura. Betul tak?

estee lauder bbwP.S: Cepat-cepat rebut peluang diskaun hebat sehingga 70% daripada Best Buy World Malaysia ini. Sampai 30 Disember je promosi ini. Hampir kesemua produk kecantikan, minyak wangi, beg tangan dan banyak lagi ditawarkan pada harga yang amat berbaloi sekali. Silalah tengok sendiri di laman web Best Buy World Malaysia, Facebook Best Buy World Malaysia dan juga Instagram Best Buy Malaysia. Jangan menyesal kalau tak sempat beli.

 

104 responses to Saya Tiada Niat Tidak Baik Terhadap Sara – Fazura

  1. aku says:

    kurrr..kurrr

    0

    0
    • Anonymous says:

      lakonan Fazura still kaku..cerita dia berlakon dengan Luna Maya Aaron Aziz tu…Fazura tenggelam terus dibayangi Luna Maya.

      0

      0
      • candy eye says:

        nama apa erk show fazura tu ? show tu tunjuk pasal apa ?
        tunjuk pasal hidup fazura dari bangun tido sampai tido ker ?
        lebih baik kita pergi bantu mangsa banjir.

        0

        0
        • heidi says:

          nak nasihat org bantu mgsa banjir…yg ko baca ni semua watpe… pegi la buat solat hajat ke..

          0

          0
        • candy eye says:

          @heidi
          saya sukarelawan mangsa banjir…sekarang time rehat, so saya datang lah sini baca komen. Kalau saudara heidi mempunyai banyak masa terluang….di alu2kan untuk mendaftar jadi sukarelawan.

          0

          0
        • One Direction says:

          so sekarang ni fazura berkawan dengan pondan lah yer ???????
          macam mana perasaan fazura berkawan dengan pondan ??? kalau i…i geli. !

          0

          0
        • Anonymous says:

          nak tgk hidung fazura separa mancung tak pointy lg ujung idung tu leh tgk youtube

          tajuk: tips kecantikan fazura
          minit ke 2:57

          kalo dulu mase dia jd pengacara tv2 golden teen stuff kot lg la penyet je..

          pape pon i love u fazura n neelofa uolls mmg cantik :)

          0

          0
        • Anonymous says:

          Perasaannya sama mcm bekwn ngn ahli one direction yg gay sorang tu.

          0

          0
        • Yahudi says:

          boleh tak episode Fesing Ap Tu Fas yg depan buat Fas pegi tolong mangsa2 banjir ??

          0

          0
        • arjuna says:

          Tahniah kepada fazura satu2nya pelakon Malaysia yg ada program reliti sendiri bertaraf antarabngsa. Saya suka fazura SBB salah sorang artist yg berspan santun n very soft spoken, selain cntik n jelita. Abaikan segla kmen2 negatif tntng anda, kerna u are still the best actress in mlysia…mga anda terus berjya n bertemu jodoh yg baik2 . amin

          0

          0
        • syasya says:

          berangan malaikat.. yg ko sibuk ambik tau psl artis tuh knp? pergi la turun padang tlg mangsa banjir tuh. stakat menaip kat sini, ko ingat ko dah level malaikat? puiii

          0

          0
    • mastura says:

      followers neelofa lebih banyak dari fazura.
      neelofa dah bertudung…..fazura bila lagi ??

      0

      0
      • kaka says:

        mastura
        bertudung klu pakaian mcm org x bertudung
        apalah bezanya…alah alah ko ni

        0

        0
        • just saying says:

          ada bezanya, di akhirat kelak bahagian yang tidak tutup aurat akan dibakar dengan api neraka…katakan lah dia bertudung tp berpakaian ketat..bahagian bertudung itu selamat dari api neraka. Kalau x bertudung and berpakaian ketat…kau pikir lah sendiri.

          0

          0
        • zass says:

          At least neelofa dah lepas saftu t’jwb dia as a Muslim, bertudung tu wajib ok, jgn menidakkan hukum

          0

          0
      • kelas mengaji says:

        aku sokong ko mastura!! fazura nih x reti nk insap kot gamaknye..patot lah kene rejek nan tmj.

        0

        0
        • kaka says:

          just saying…
          klu ckp bab akhirat maksudnya neraka yg ko ckpkan tu aku pun tau..
          mn kamu tau yg bahagian tertutup itu selamat? mgkn ko akan ckp aku ni cetek agama terpulang anggap la apa saje…pd aku lah lofa dgn fazura x de beza..biarpun lofa bertudung..pd akulah..

          ok jelaskan pd aku apa maksud menutup aurat dengan btl?
          ko jelaskan n ko anggap je la aku ni x tau langsung…

          0

          0
        • emo says:

          just saying… biar betul kalau itu fahaman engkau tentang TUTUP AURAT neh?? bila masa pulak aurat yang tidak dittp akan dibakar wlupu ketat?? ustaz ustazah mane yang ajar ne? kalau rasa dah cetek sangat ilmu agama tuh lebih baik DIAM!! daripada menyampaikan maksud TUTUP AURAT dengan tak betul nih. nnti takut org yg memang cetek akal mcm awak ne ikut baca boleh terpengaruh. salah penyampaian boleh jadi ramai lah yang pengikut awak nih nanti yee!!

          0

          0
        • kaka says:

          EMO

          KO TAU MCM MN DIA TAU N MCM MN DIA BLH FAHAM
          SB DIA PERNAH ‘MATI HIDUP SEMULA’
          BERANI X KENA TMPT BL BG STATEMENT BINGAI PUNYA
          JUST SAYING

          0

          0
        • Y says:

          Aduhai just saying …. kan ada hadith Nabi … Berpakaian tapi telanjang ( berpakaian ketat ). Pakai tudung ada unsur tabaruj spt bonggol unta. Hukum Haram krna Pakai tudung tp tdk menutup aurat.

          Just saying mana pula yg awk blajar tu. Tak perlu susah2 nak fikir. Paling ringan kat neraka pun spt Abi Tholib. Sebesar Ibu jari api neraka itu. Maka mengelegaklah otak kita. Tak payah lah nak kata part mana2 tak kena dn yg kena dgn api neraka tu. Otak tetap menggelegak. Sanggup ke?.

          0

          0
      • pooorah says:

        Lol.. Kau bangga lofa pakai tudong camtu, serupa tak pakai, nampak bentuk tetek sluar ketat baju sendat??????? Lol… Artis x bleh jadi idola laaaa.. Diorg ni melahirkan pengikut sesat bangang macam kau yg puja dia.. Get a life mengaji kubor..

        0

        0
        • Malasian all like this? Teruknye says:

          Ko ni cam bagus je..ala org alim gtu, tapi kata2 yg ko pakai tu ya Rabbiiii ada unsur lucah.. tak mencerminkan cara teguran org islam langsung

          0

          0
      • Amoi Comel says:

        sarah ali hodoh fazura cantik.
        g jumpe beautician cepat. suruh dia suntik

        0

        0
    • whocares says:

      Ala ni sekadar drama sebab nak hangatkan rating facing up to fazura je….padahal belakang2 ok je….nak naikkan rating semata2 supaya jangan sendu…

      0

      0
  2. Anonymous says:

    1st…

    0

    0
  3. Organdalaman says:

    Go on jelah faz
    Tutup buku lama bukak buku baru

    0

    0
  4. kaka says:

    x pernah berkesempatan nak tgk…
    tp apa yg aku blh komen..
    ‘bila syg jgn syg sgt, bila benci jgn benci sgt’
    sb hati kita ni adakalanya x blh nak cakap
    kejap keras blh jd kejap lembut..
    pd fazura n sara smg kalian muhasabah diri kalian
    krn apa yg terjadi hanya anda shj yg tahu..

    0

    0
  5. ct says:

    mcm x bergaduh pn. mcm dilaga2 kan adala.

    tukar kot perkataan bergaduh tu dgn salah faham @ misscommunication je.

    adios.

    0

    0
  6. Fazz says:

    Kenapa aku rasa ni macam propa je eh? Sebab nak naikkan rating FUTF tu je? Errr

    0

    0
  7. Anonymous says:

    ni semua politik media…ermmm

    0

    0
  8. bella says:

    aku tgk FUTF xde pun si fazura ni burukkn sarah ali. dia kt ada org smpaikn kt dia sara ali ckp buruk pasal dia. dia tnya sara ali pasal tu. sarah ali pun dah minta maaf. lepas tu si sarah ni jnji nk jmpa fazura lepas balik dr bosnia pd 17hb (lau aku x silap) konon rindu bagai tp dia x tunaikn jnji dia.lau fazura betul nk burukkn sara ali ni dah lama dia cite apa yg si sara ni dok mengumpat pasal dia. sarah ni kluarkn kenyataan cm bongkak je xnk maafkn fazura. terus hilang minat aku kt sara ni..huh!!!

    0

    0
  9. Anon Tak Bernama says:

    lol, ni semua saje diadakan utk naikkan rating rancangan si Fazura tu. cayolah cakap den. lulz. takkan dia nak create the issue dan umumkan di TV. come one lah.

    0

    0
  10. kelas mengaji says:

    x lame lgi pajura nih dapt lah jemputan jadi cover tuk playboy pye mgzine

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Aku harap diorang dua boleh baik semula.. so, aku boleh ajak threesome nanti. Sekian.

    0

    0
  12. facing up down pajure says:

    aku rase fazura nak glamour balik sbb dulu x kesah glamour ke tak yg penting ada kekasih hati,sekarang dah tak de sibuk cari kontroversi…

    0

    0
  13. .. says:

    SAJA NAK PROMOTE CITER TUH LAHHH.. LUPA TAJUK COZ KURANG AMIK TAHU..

    PUBLISITI MURAH AS USUAL .

    0

    0
  14. WhatDoYouThink says:

    Saya ambil maklum serta meneliti maksud yang cuba disampaikan menerusi kenyataan Sara kepada media khususnya yang bertarikh semalam, 25 Dis. Apa yang saya boleh cadangkan agar Sara menonton dahulu episod tersebut.

    Selagi tidak menonton dan memahami sendiri jalan cerita episod kedua FUTF yang meraikan persahabatan sebagai tema episod kedua itu, pasti sukar bagi Sara untuk mengubah persepsinya tentang tujuan sebenar episod tersebut ditampilkan sedemikian.

    Saya tiada niat tidak baik terhadap Sara dan agak keliru dengan dakwaan yang dikemukannya di dalam media. Oleh itu saya sekali lagi menyarankan Sara untuk menonton FUTF. Akhir sekali, saya ingin mendoakan agar Sara Ali akan terus berjaya
    *Macam ade unsur2 promote program tu je* drama je kot…hmmm

    0

    0
  15. falnaz says:

    Hshshs

    0

    0
  16. ain suzana says:

    cerita mcm ni pun berhari2… bukannya havoc sgt pun.

    0

    0
  17. Anonymous says:

    fazura lawa sara buruk ok bye

    0

    0
  18. Saja says:

    benda remeh mcm ni pn nk gaduh…aku rasa la si faz ni x ad pn buruk2 sara sgt..ni semua cuma salah faham kot…klau btl la dia org bergadoh..tu la..len kali klau baik sgt ngan seseorg tu jgn terlalu baik sgt..

    0

    0
  19. Bulat says:

    Pazura bg alasan sbb ctr tuu berkenaan cerita dan kisah hodup die.. kene bercakap benar.. haaa. sila laaa bercakap benar tentang KISAH2 yang lain pulak pazura oiiii….

    0

    0
  20. Bukan orang alim says:

    ya betul 2,kalau nak cakap benar. .Boleh tak fazura cakap benar kenapa kene tinggal oleh tmj?

    0

    0
    • ramainya org bodo.sedeh says:

      episode tu psl persahabatan kan?apakah bodo sgt nak tiba2 cerita psl tmj.
      aku tak tengok rancangan ni tapi ikut logik pun bukan semua hal kita nak cerita.
      mana yg boleh, di beritahu. tak nak orang tau, simpan.
      apakata kau buat realiti sendiri dan cerita kisah benar kau dari a-z, orang lain yang tak nak cerita dari a-z tu kau abaikan shj.

      0

      0
  21. siapa fazura sebenarnya says:

    ada kawan yg tengok rancangan fazura kat E! bertanya dia ni muslim atau non muslim, sebab pakai seluar pendek…dah bagi tau dia ni melayu muslim sejati, malangnya orang tak percaya dan gelakkan pula jawapan kite, kalau Yuna memang semua kenal seorang artis muslimah dari Malaysia

    0

    0
    • ramainya org bodo.sedeh says:

      ewah2 kwn2 kau tu baru keluar dari gua ke.
      fazura seorang je ke muslim yg tak bertudung dlm dunia ni hingga org tak pecaya dia melayu muslim. cerita rekaan kau ni dah pernah digunakan sebelum ini.
      cakap je kat kawan ko yg tak wujud tu, fazura melayu islam tapi tidak menjalankan suruhan Tuhan supaya menutup aurat.
      tak payah nak reka cerita yang dah recycle sejuta kali ni

      0

      0
      • Y. Berckp brdasrkn pengalmn. says:

        Cerita diats bkn rekaan. Gelak bkn krna tdk prcaya tp krn perli Org Islam.Non muslim skrng ini prcaya bhw sbnrnya melayu skrang ini tdk smestinya Islam. Dngrlh sndri ceramah pllitik dn Church apa yg mrk fikir tntang mlayu. Agknya adik itu tdk fhm mksd gelak menyindir.Skrng ini ramai jg melayu yg bkn Islam scra total krn akidahnya sdh luntur. Mmpersendakn hukum2 Allah tanpa rasa yg dia adlh muslim shingga thp boleh jatuh murtad. Org Mukmin semestinya Muslim tp Org Muslim tdk semestinya Mukmin. 11 golongn muslim yg di bangkitkn di Pdg Masyar klak, Hnya 1 Glongan shj yg masuk syurga. Ngerikn

        0

        0
        • Anonymous says:

          Mmg rmi org guna cite di ats. Terutama kt bn neyh.
          Bkn semua org mcm awk yg cite brdsr pngalaman.

          0

          0
        • martha says:

          Hai..betul ke ada dgr ceramah d church? Ceramah d church will never mention pasal agama lain. Never. Ntah pa pe la.

          0

          0
        • Y says:

          Bukan ceramah church tp ceramah politik. Di church tu isu sensitif klu discuss disini. Bukan nak burukkn nama church. Tp isu murtad mengenai my niece. Under Jais di Sel. Bukan cerita mengenài org lain tp kluarga sy sndri. Tdk sesuai di sini. Since awk mention sy bg clue pd awk.

          0

          0
        • Y utk martha says:

          Sy minta maaf kpd awk krna menyinggung prasaan penganut kristian. Sy mmg tak spatutnya mention tp sy sdh trsilap. Jk sy kena kutuk disini pun sy trima. Sy sndri born muslim tp keturunan sy tdk. Beginilah martha … sy risaukan akidah umat islam. Sy prlu jaga agama dan sedarkn umat Islam. Sy hnya mnjwb komen diats dn tanpa di sedari sy sdh trbuat silap. Surah Al Kafirun dn Surah Al Ikhlas. Sy Jaga Agama sy dan martha Jg Agama awk. Sy sndri ada kwn kristian dn pernah baca bible dn ramai kwn non muslim sbb itu sy tahu bgmn segelitir dr mrk berfikir. Maaf skali lg.

          0

          0
    • pooorah says:

      U fonna burned in hell..!

      0

      0
      • pooorah says:

        Gonna burned in hell..!

        0

        0
        • ramainya org bodo.sedeh says:

          eh eh ehh tetiber plak..kau ke orang yg reka cerita tipu kat atas tu, bodo lebih kurang sama shj. Entah kau masuk neraka aku masuk syurga. Amin..aku bukan sokong faz nak seksi tu bodo, aku bagi idea cara nak jawab kepada kawan yg kunun2nya wujud tu. Sbbnye macam adegan beruk baru nampak manusia2, manusia yg berkawan dgn beruk tu terkedu kerna beruk tak percaya. Ada plak orang tak percaya bila diberitahu org tak tutup aurat tu memang muslim macam tak pernah nampak manusia2 lain pula, logik sikit. Dulu siap gunakan kawan cina, kawan omputih, itu je lah bahan, cuba buat kisah tu biar logik dan benar, dasar kuat menipu ada hati perasan masuk syurga. katakan tidak pada penipu dan pereka cerita.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Malaikat mana pi dtg bn mengkomen neyh?
          Smpt jatuhkan hukuman ke neraka lg.
          Ada kelayakan ye.Kui3.Curlasss nok.

          0

          0
        • pooorah says:

          Buat citer pasal nak ngapikan perasaan org lain benci org lain konon org tu tak nampak islam adalah prbuatan hati busuk dan jahat berniat jahat.. Simple.. Tukang karut tuan tulis kisah dongeng diatas will go to hell kalau x mintak maaf ngan fazura..
          And.. Kpd yg x cerdik buta mata hati semua, masuk hell bukan sekadar pakaian, ngumpat hina tulis sindir niat jahat hati bangkai pun hukum hell gak tauuuuu… Korang dah banyak pahala nak sedekah kat fazura eee? Tuhan bagi brain tu, kau pakai.. Kau bukan perfect.. Lol..

          0

          0
  22. kat says:

    tak suka tengok pompuan melayu pakai seluar pendek! tak bertudung ok lagi la.. nasib la kalau ada yg sangka die geng kafir, kalau dah masuk rancangan E! mesti ramai orang luar negara perati dan nak tahu hal dia ni..

    0

    0
  23. anonymous says:

    dah ada melayu muslim dan melayu non muslim

    0

    0
  24. Ribeng says:

    Nasib baik Lisa surihani tak pakai seluaq pendek dalam rancangan E!

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Try kawan ngn neelofa lak hahhaha

    0

    0
  26. gadis bandar says:

    Entah2 yang jeles dengan Fazura ni orang2 kampung berpikiran kolot..
    Kalau orang bandar..tak heran kot apa2 tentang Fazura….kalau tak suka jangan tengok lah..biar jer anak2 anak buah atau cucu yang minat dan meniru gaya superstar Fazura yang happening dan cantik ni…yang follow tu tentu suka gaya hidup Fazura..yang tak suka tu kolot tapi yang urban pasti derang tak kisah pon anak2 mereka ikut style Fazura yang enjoy life…sebab i tengok yang follow IG dan tengok reality hidup Fazura di E..suka jer tengok Fazura..
    Mungkin ada seorang dua yang akan mengikut langkah Fazura jadi artis yang berkawan dengan lelaki yang berkedudukan tinggi dan enjoy clubbing…kalau muslimah pakai tudung suka dengan Fazura follow dia di fb dam IG pasti bakal anak2 pon sosial coz apa yang mereka suka pasti jadi kenyataan…mereka jadi artis yang ternama macam Fazura pasti bangga…so urban okay…gogo girl…Sara tak setaraf Fazura…kecantikan Fazura mengatasi artis2 Malaysia lain…Lisa tu muka lebar…Sara seperti budak yang tak classy…Fazura the bomb..

    0

    0
    • Anonymous says:

      nmpk sgt ko ni sbnrnya nk burukkn fazura tp dgn cara berpihak pd dia.
      hahhahaaha…cara ko ketara sgt..bca komen ko pun da leh tau.
      klu ko suka melepak kt beautifulnara ni komen psl artis2 bermakna anak2 ko nanti jadi social mcm beberapa artis yg ko suka komen dn ambl tau. atau pun jadi mcm ko, dajal dunia yg memecahbelahkan manusia.

      0

      0
      • gadis bandar says:

        Yes cam you juga kan…semoga anak2 you jadi macam fazura…bangga kan?

        0

        0
        • Anonymous says:

          hahahaha..mengaku gk ko akhirnya.
          aku bkn peminat fazura, lantak dia dgn peminat dia nk jdi ape.
          teruk2 komen org kt dia, komen ko plng dasyat serupa dajal.
          hahahha..berpura2 suka tp tikam blkng hahahahhaha.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Biarlah dia..Mungkin cara hidup mereka serupa miss Fake lol..anak orang biarlah diorang aturkan.

          0

          0
      • gadis bandar...the real one.. says:

        Ada juga yang menyamar…please lah…
        anyway..
        Reverse psychology is a technique involving
        the advocacy of belief or behavior that is opposite..
        hopefully our girls tidak mengikut tingkah laku yang bukan norma orang melayu..choose your life so people respect you bukan dicerca..

        0

        0
  27. emmmm says:

    ini sume poyoo!!!

    0

    0
  28. mak orang says:

    Peminat2 Fazura pasti bangga kalau anak2 mereka enjoy life macam Fazura…suka ..maksudnya senang dengan perangai dan kecantikan Fazura…dapat dating banyak lelaki..gi holiday…dapat party…ada kekasih mat saleh….percayalah termakbul kesukaan anda…

    0

    0
  29. benten says:

    best gak dapat tengok pompuan melayu tayang peha…kalau nyanyi pakai macam miley cirus lagi best..

    0

    0
  30. Pertiwi says:

    Selagi duduk ngaku rakyat malaysia ni, takkan habis org ngata pasal aurat, bagus juga komen kat atas yg tak sokong, tak kisah le apa cara asalkan jangan digalakkan artis berpakaian seksi, pakai seluar pendek tu memang dah keterlaluan, nanti anak2 pun nak tiru, yg bagi komen kata org bodoh dan macam beruk tu pedulikan je dah memang keturunannya macam tu

    0

    0
    • Perwiri says:

      Erm mana komen yg sokong pki seksi tu? Kbnykn komen x ada sokong, jauh mggalakkan. Yg buat org x suka, ckp mcm ahli surga tp mulut hazzab kadebah.
      Sape x serba slh btl x? Baru nk like, tup2 mulut mcm ahli neraka.
      Ko luah perasaan x puas ht ni sbb hajat ko komen ko kt atas yg nak kecam artis ko x suka tu x kesampaian ke. Sabar..Cubalah komen elok2 klau diri tu mmg niat betul2 nk kongsi kebaikan.

      0

      0
  31. Bini2 says:

    Jangan mudah terperdaya dgn tipu daya syaitan bertopeng manusia yg sentiasa menidakkan kebenaran tugasnya…

    0

    0
  32. Anonymous says:

    Terus jelah literally Facing up to Fazura, jumpa depan-depan, selesai baik-baik. Kan senang. Masalahnya nak selesaikan masalah guna orang perantara, manalah nak tahu keadaan sebenar.

    0

    0
  33. Meletop2 fazura skang
    sejak buat comeback sana sini ade pasal dia
    syabas..anda bjaya buat diri popular smula..
    nasihat aku
    jg tgkhlaku
    jgn buat org benci
    Jg disiplin
    humble dgn peminat
    Bykn bkwn dgn org biasa..bukan lgbt
    buat umrah

    0

    0
  34. kat says:

    alahai bn ni dah jadi tempat orang tak puas hati jadinye…sibuk je pasal syurga neraka bagai la.. org sume tulis nak bagi pandangan masing2 je, takde siapa mulut tak elok kat sini, dah blog gosip pasal artis memang gitu rupanye…memang tak elok la tulis org bodoh ke beruk ke atau makian, biar si artis cik fazura maklum sendiri dan buat penilaian, rilek je

    0

    0
  35. bosan betul says:

    bagi like atau dislike je mudah, klik je, ni asyik2 ahli syurga dan neraka all around..perrggh

    0

    0
  36. Anonymous says:

    Boringlah duk baca cerita dua org ne. Lantak p lah dorang nak gadoh ke baik. Errr meluat! Childish!

    0

    0
  37. Kaki Kipas says:

    Hooraay horaaay

    Gado lagi
    Gado lagi

    0

    0
  38. nana says:

    naseb baik x kawen ngn TMJ..love Johor

    0

    0
  39. divakerr says:

    ahhh aku tengok cerita fazura ni menyerlahkan ke-bimbo-an dia lagi, memang dia cantik tapi omg sungguh dramatik nya hidup ko dengan drama putus kawan la cakap belakang la, tp benda naikkan rating dia la kan lagi orang nak tengok cite ni, pastu hidung dia macam mancung semacam jer…

    0

    0
  40. divakerr says:

    one more thing, episod dia play dressup kat shopping mall masa kt butik farah khan tu.. macam sakai je aku tengok, mana ada orang buat gitu, melainkan munahhirzi tapi tu acceptable la, fazura dengan kengkawan sendu dia buat aku rasa sakai sesakai sakainyer, patutla tak dapat geng dengan kerabat kahkah!

    0

    0
    • Manusia2.... says:

      Ku ingatkan fans pajure jer yg menonton rncgn dia.
      Rupa2nya haters pun sanggup buang masa nak tonton.
      Haih.Pelik2.

      0

      0
      • Anonymous says:

        aku lagi tak paham dengan mentaliti ‘peminat je tengok’. like duh hello? setiap benda ada pros and cons, haters and peminat, kalau takde haters semua ni aku rasa tak naik cerita fazura ni.

        0

        0
        • EPPINUYEW says:

          YUP pelik. Ofkos bkn pmnt shj tengok, xmnt pun ada tengok.
          Tapi haters?? Jauh ko nk corner2 tntg pro kontra mentaliti bgai, yg plng utama skli ialah terbukti tujuan utama nk tengok utk cr kslhn dan cr bhn kutuk/fitnah. DUH. Lg xphm org yg myokong benda camni

          0

          0
  41. anonymous says:

    ramai yg tulis komen nyindir fazura kat sini.. tapi rasanya sindiran yg betul gak…pasai apa.. wanita melayu memang tak ngam sangat dgn urban yg keterlaluan ni, sampai bila2 pun, nak melawan arus ni payah sikit, duduk kat tempat omputih boleh kut, takde sape2 tahu, Allah je yg tau..maaf saya

    0

    0
    • Anon says:

      Betul tu..tapi rasanya 80% dari sindiran itu bukan disebabkn oleh apa yg awk mention di atas. Cube perati komen2 mereka. Kebanyakannya,
      1) Haters
      2) Peminat Artis Lain (Biasanya artis yg tak ngam dengan fazura)
      3) Hati Hitam (hari2 layan BN kerana cari artis-artis yg boleh kutuk. Hobi)

      0

      0
  42. tengkorak mu! says:

    fazura, ni cara murah glamourkan diri yang makin suam ke? sara ali tu pulak org tak kenal..so ini cara nak lakukan sara ali ke? muak derr!! takde cara yg lebih elok ke? cerita2 bodoh mcm ni pun nak buat2..mcm budak terencat akal aje korang dua org..

    0

    0