Written by AbangNara | October 31st, 2013

Adakah ini pengakuan cinta versi gadis Melayu yang malu-malu kucing? Adakah Johan As’ari memahami apa yang cuba disampaikan oleh Shila Amzah? Abang Nara yakin banyak peminat yang gembira dengan perkembangan hubungan mereka berdua ini. Terbaru, Shila mengakui akan menerima dengan hati terbuka sekiranya ditakdirkan Johan As’ari adalah jodohnya.

johan as'ari

Seringkali dilihat berkongsi gambar mereka bersama, Abang Nara rasa Shila dan Johan ini memang ada jodoh. Muka pun sama. Sekali pandang macam adik beradik. Kata Shila kepada Mstar Online:-

Kami lebih selesa akrab tanpa perlu meletakkan ia sebagai satu hubungan pasangan bercinta. Johan juga antara sahabat saya yang paling rapat dan saya terima dia dengan hati terbuka sekiranya dia merupakan jodoh saya satu hari nanti,

johan as'ari

Yang menariknya, kehadiran Johan dalam hidup Shila memberikannya aura positif dan semangat untuk lebih fokus kepada kerjaya. Amboi amboi amboi. Ibu bapa mereka berdua pun sudah saling mengenali. Memang eloklah sangat tue. Tambah Shila lagi:-

Saya percaya ibu dan ayah mempunyai perasaan yang kuat terhadap kawan-kawan anak mereka di mana mereka boleh mengagak baik buruknya perangai seseorang itu. Alhamdulillah dia (Johan) hadir dalam hidup kami membawakan aura positif dan kalau nak tahu mak saya dan mak dia sudah lama berkenalan rupa-rupanya. Ini membuatkan jalinan antara keluarga kami juga semakin kuat. Dan pada masa sama saya dan Johan saling memberi semangat dalam kerjaya masing-masing

johan as'ari

Kepada Johan As’ari, Shila seolah-olah sudah memberi “green light” kepada anda. Silalah mengambil langkah seterusnya kalau benar-benar sudah berkenan. Jangan tunggu lama-lama. Nanti lama-lama dikebas orang. Kalau Johan taknak, ramai lagi yang menaruh hati pada Shila. Jadi sebelum melopong, baiklah pergi “chop” dulu. Hehehe. Tak gitu?

P.S: Iklan kereta terbaik sepanjang 2013

99 responses to Saya Terima Dengan Hati Terbuka Jika Johan As’ari Jodoh Saya – Shila Amzah

  1. Anonymous says:

    xsuka shila

    0

    0
    • Fahrin Ahmad says:

      fahrin pun terima dgn hati terbuka,,
      jom kahwin…klik me..

      0

      0
      • red says:

        giler ko ND lala x suka…..berbisankan Dato’ okey! haha

        0

        0
        • Neeolga says:

          Ha, pung pang… pung pang la satu Malaya, besok bila putus buat video airmata berdarah depan sejadah masuk YouTube dan kami tengok pun mata naik bernanah. :(

          0

          0
        • Mariah Kari Pap says:

          eh eh, bukankah hari tu cakap nk tumpukan pd kerjaya nak ke amerika, ke china ke nigeria segala? asyik nk berboypren je kerja ko kan. x habis habis.

          0

          0
        • Ombak Kertu 2 says:

          persoalannya…. lagu siapakah yg akan dinyayikan shila bila putus nanti ???? hehehehehehe

          0

          0
        • Bencinta says:

          persoalannya, adakah dia akan dipukul lagi. hahahahahaahhak

          0

          0
        • ND Lalat says:

          shila ni taste anak datuk je. anak2 petani, peternak dan peladang dia x nak.

          0

          0
        • Nah Ambik Ko Bedah says:

          “Hidung Saya Akan Terbuka Keluar Hingus Tatkala Bila Putus Kelak”

          LOL

          0

          0
        • Sila Google says:

          Izreen Azmida pt2 !!!!!!!!!!!!!

          0

          0
        • huhuhu says:

          wahhh nmpknye taste kerabat ND lala ni nk yg anak somebody jer kannnnn!
          maknanye betul la gosip yg kata dlu makbpk dia rejek ms S.A bcinta dgn grew sebalik tabir, pstu dgn sharnaz bole plk sbb anak datuk..atlast putus jgk! Now dgn johan anak datuk jugak…xtau la ape nasib psni.

          xpyh nk feeling2 “sy terima itu ini” “esok lusa ko meroyan plk, kang segala bagai lagu plk yg ko cipta. sinetron apakah lps ni.

          Johan..adui.dlu dgr gosip kata dh ada pilihan hati wanita blkg tabir, rupanye S.A ni ker. alahai…

          Anyway, aku suke tgk dorg bedua ni, nmpk sepadan, muka pn ada iras. tp x suke cara dorg cr publisiti cmni…benda tak pasti TAK pyh nk tunjuk canang kt org la. besok dh nk nikah br ko bgtau hokeyyy!!

          fmli gler glamer nk VIP sajer!

          0

          0
        • Alahai Kan Saja says:

          Ni lagi satu RCW versi muda. Gatal tak terkira.
          Nasik minyaknya entah ke mana. Kompang canang dah masuk media.
          Bila putus kau nangis macam Yahudi dirasuk histeria.
          Apa daaa..

          0

          0
        • tutttt says:

          congrats ! okey la johan dpd shaanaz yg panas lagi baran tooo

          0

          0
        • zarra says:

          Eh…kejap yer dua….haritu mcm bru jer dengar xbersedia dirisik sesiapa dlm massa 2tahun.

          Aku pun dpt rasa sharnaaz ni baik…cuma pendapat aku, mmg biasa budak skinhead pangai mcm tu. Cuba kenal btl2 bru tau prangai sebenar. Tp bab kaseh sayam mmg no 1. Teringat kes banjir msa sharnaaz nk hantar shila blk dulu tu. Punyalah sharnaaz jaga…klu x mau mati couple ni dulu dlm kete.

          Kt ig dia siap pesan bagai sbb dia tahu shila mst ikuti dia.
          Xplk aku nmpk dia kutuk2 family shila ke hapa tp sbalik nya shila n family, dkt ig, dkt tweet siap kutuk bagai kata meroyan gila bayang. Blh tahan juga mulut2 diorg skluarga.

          Shila, sbnr nya ko tu show off. Bt2 relax sudah…ingatlah….jgn kita sangka ia baik tp dah tentu sempurna. Baru bercinta kentut pun wangi, jgn sok dah clash satu dunia ko hint2 sikap ex….adoiyaiiii

          Klu mcm ni lah, doa aku semoga ko berjodoh dgn sharnaaz semula, dan aku harap masa tu family ko ase trhutang budi dgn sharnaaz tu.

          0

          0
        • Damia says:

          bapak shanaaz pun datuk jugak

          0

          0
        • Pelajar Malaysia London says:

          who cares anak datuk ? lain la anak Bill Gates ke..anak Sultan Brunei ke…anak Ananda Krishna ke..anak David Beckham ke. kat Msia boleh la ko berlagak. kat overseas..tiada siapa peduli tak diperlukan.

          0

          0
      • Kak Jemah v 2.0 says:

        sorry la, SA tak boleh lawan kegigihan Yuna !!!
        shila hoi, tak serik2 nangis keluar hingus dlm youtube ke?
        pergi kerja la hoi. contohi la yuna.
        dah keluar album baru. best album ingerris dia.
        tu baru namanya msia boleh dik hoi.

        0

        0
      • Betik says:

        payudara Fahrin Ahmad kat atas tu lebih besar dari payudara Shila. Sudahkah anda membuat pemeriksaan utk kanser payudara????? kekekekekeke

        0

        0
        • Mak Ayam Nilla says:

          haih, lorat la minah ni sekor. putus bising, bercinta bising.
          udah-udah la tu. tumpukan pd kerjaya.
          buat malu nama bapak ko je !

          0

          0
        • SimpliSenah says:

          Anak datuk tu weiii, haruslah kompang dipukul kuat-kuat supaya seantero pelusuk Asia tahu.

          Tangkap dan cekup awal2. Condo mesti dah ada, BMW dah tersedia, saham dan ASM dah terlabur. Masuk rumah cuci kaki saja. Everything is taken care of la katanya kan?

          Gitu je pompuan2 sekarang. Cinta era kad credit. Tak sampai setahun putus dah ada calon. Dunia oh dunia.

          Cinta ????

          0

          0
        • miss ynwa says:

          urm…..miss suke lg shanaz la actually…..
          mmg ler ganaz baran tp sbrnye org yg cam gini la…
          bile die syg sesaorg tu kn…die syg gilew2 nye
          die protect hbs2 nye…nyamuk pon xbg gigit….silapnye shanaz tu xhormat NDlala n vangang sgt p tweet kasar2 kat S.A …die lupe pbuatan die public fgure….ko daa pilih johan, urmmm semoga berbahagia la ek!!!!!! kbai tutup pc..muntah darah!

          0

          0
      • benci tgk fahrin kat atas ni says:

        bengong la die ni..setiap kali komen mesti cam cipan!!

        0

        0
    • Wawa Zainal says:

      saya dah kahwin, saje nak bagitau..
      klik me ya..

      0

      0
    • Aaron Aziz says:

      comelny shila, rasa nak kahwin dgn dia pulak..
      klik me pliss..

      0

      0
    • SILA LA CUBA says:

      ….yang penting album ingerris baru Yuna ‘Nocturul’ best !!!!!!!!!

      0

      0
    • zuanzuan says:

      ha, jaja lagi kisah cinta dan feeling2 nak bercinta, nanti bila da putus boleh ko lari ke china ye dik shila, tidak bercinta dan selesa berkawan, tp pic berdua2 an membuktikan ada sesuatu antara korang berdua, sila berlajar dr perkara yang lepas.

      0

      0
    • Oooooo Begitu says:

      Johan ni jenis cepat jatuh cinta!!!!!

      0

      0
    • (*_*) says:

      Hmmmm pun sy rasa juga johan ni spesis cpt jatuh cinta.

      0

      0
  2. Anonymous says:

    aku 1st laa..hoho

    0

    0
  3. Anonymous says:

    hohoho

    0

    0
  4. fara says:

    err…emm..okay.

    0

    0
  5. Markonah says:

    tahniahhhhh!

    0

    0
  6. cicaq chantek says:

    klo bace ig shahnaz nampak sangat die kecewa ~ adakah sbb family dia disish mcm tuh ?

    0

    0
    • dena says:

      tak bekenan si shila ngan johan… xtau knapa mata aku mcm tu..

      0

      0
    • 3+9 says:

      Eh…kejap yer dua….haritu mcm bru jer dengar xbersedia dirisik sesiapa dlm massa 2tahun.

      Aku pun dpt rasa sharnaaz ni baik…cuma pendapat aku, mmg biasa budak skinhead pangai mcm tu. Cuba kenal btl2 bru tau prangai sebenar. Tp bab kaseh sayam mmg no 1. Teringat kes banjir msa sharnaaz nk hantar shila blk dulu tu. Punyalah sharnaaz jaga…klu x mu mati couple ni dulu dlm kete.

      Kt ig dia siap pesan bagai sbb dia tahu shila mst ikuti dia.
      Xplk aku nmpk dia kutuk2 family shila ke hapa tp sbalik nya shila n family, dkt ig, dkt tweet siap kutuk bagai kata meroyan gila bayang. Blh tahan juga mulut2 diorg skluarga.

      Shila, sbnr nya ko tu show off. Bt2 relax sudah…ingatlah….jgn kita sangka ia baik tp dah tentu sempurna. Baru bercinta kentut pun wangi, jgn sok dah clash satu dunia ko hint2 sikap ex….adoiyaiiii

      Klu mcm ni lah, doa aku semoga ko berjodoh dgn sharnaaz semula, dan aku harap masa tu family ko ase trhutang budi dgn sharnaaz tu.

      0

      0
  7. Anonymous says:

    kalau bercinta ckp YE…kalau x bercinta ckp TIDAK…susah sangat ke….

    0

    0
    • ... says:

      entah diorang tu baru nak kenal lebih2… nilai elok2 dulu ke apa.. senang2 jer engko suruh diorang mengaku cepat2 YE atau TIDAK… adehhh..

      0

      0
    • mak eton says:

      mungkin diorang takut nak cakap YA ..kalau YA esok2 tak jadi lagi kan da tambah lagi gosip kat BN ni..nak cakap TIDAK tapi hati ada bunga2 cinta pulak..

      0

      0
  8. mekjah says:

    first

    0

    0
  9. adnan semput says:

    sudah2 la tu shila. bercinte je keje ko. muak dah. cer ko fokus kerjaya ko kat china tu, bole x?

    0

    0
  10. mekjah says:

    sweet

    0

    0
  11. Anonymous says:

    jgn cakap x ad ap2 ye…sedar2 nti keluar video ombak rindu part 2 plk….

    0

    0
  12. apa cerita juliana banos says:

    Shila ,sila contohi diana amir ..dah seminggu nak kawin baru hebah kan…ni u baru bagi green light kot..Jangan tonjolkan sangat yang diri you tu senang jatuh cinta dalam masa setahun ..Thank you !

    0

    0
  13. Hana says:

    @apa cerita juliana banos, part statement mana yg Shila tonjolkan sangat yg dia senang jatuh cinta? Cuba faham kan statement dia betul2, jgn ikut sedap jari aje type. Dan kalau dalam masa tempoh setahun jodoh dia dah sampai, siapa kita nak persoalkan semua tu? Asal kan dia pandai jaga diri dan nama baik keluarga sudah.

    0

    0
  14. hani says:

    yawning aku bce pasal shilalat ni.. bercinta je kjenye.. bru cinta kot dh show off.. ptot la putus.. dh nk kwen bru kecoh la machaa.. az & wz lg mau sorok depa ad hubungan.. yg kau lg bikin panas.. puuihhhh!

    0

    0
  15. Anonymous says:

    shila ni tak abis2 nak tarik perhatiaan org ….dia ni sbnrnya gedik secara halus tak tunjuk terang2 ……udah2 la nak perhatian sian koooo

    0

    0
  16. bear says:

    x yah nak muka sama berjodoh sgt la abg nara…aku muka sama dgn si dia dulu,nape xde apa pun jd?

    0

    0
  17. Anonymous says:

    k dah xyak merepek melalut…xpyah masuk fasa bercinta…dlm islam pun xgalakkan bercinta ms ikatan yg xhalal..kang macam2 jd nanti..
    merisik then nikah..xyah nk canang2 yg ko rapat ke serasi ke hapee..dh fmly 2-2 kenal suke same suke ape lg ikat la dgn ikatan yg sah…dr segi cite ko ni nmpak noo ko suke die..kalau rase terburu2 xyah duk heboh yg ko serasi ngn die,die laki yg rapat ngn ko…kang sejarah berulang lagi..huhuu

    0

    0
  18. ain says:

    manusia ni..bila hati dia KOTOR,dia SUKA CERITA BURUK orang..kalau hati dia bersih,dia tak suka cerita..jadi kita nak KENAL hati kita kotor atau bersih,kita suka cerita buruk orang ataupun kita TUMPANG DENGAR.. kita boleh TAHULAH kalau hati kita bersih atau kotor…(ustaz azhar idrus)..

    0

    0
  19. mizz says:

    haa iyolah….byk sgt cito kawen jelah…xyah haih dok canang2 dia bagus ka dia baik ka…kang da kawen ada ikatan saha kami doakan kebahagian ekau shila oii… ada plak org panas hati baca statement ko nti…

    0

    0
  20. HATIKECEWA says:

    JOHAN???..MINAT SGT KAT JOHAN,,TIDAK!..:-(

    0

    0
  21. jj says:

    selalunya statement *saya terima dengan hati terbuka kalau dia jodoh saya* ni keluar dr mulut org2 yg mmg betul2 tgh mengenali antara satu sama lain tapi x berani nak kata bercinta atau x sbb x confirm lagi.

    atau pun, shila xnak heboh sbb takut jd mcm dulu. KALAU x nak org mengata bergosip, x payah la nk letak gamba mesra berdua sangat ye shila mahupun johan. sekiannnn.

    kalau dah jodoh dorg, semoga cepat kawen dah bahagia sehingga ke akhir hayat.

    0

    0
  22. narareader says:

    Udahlaa..tak payah nak gedik sangat buat macam-macam statements mahupun sentences. Kalau tak jadi nanti buat malu ja. Takkan tak belajar dari pengalaman lepas Dik Shila oi?

    0

    0
  23. jual karipap itu halal... says:

    diorang sgt comel bersama…..

    0

    0
  24. bravooo says:

    Shila, kalau yaa pon, sentences hg mcm nak ckp yg dlu tu teruk sgt? kalau teruk x kan smpai dua tahun bercinta pak nd n mak hg x nmpk lg ka kwn hg tu baik buruk? dh break nak canang sana sini ka dia buruk? aku lebih respect shanaaz and family dia, sbab depa x bermuka, yg sudah tu sudah, sharnaaz mungkin teringat kat hg sbab dia syg, cuma kerana baran dia org chop dia mcm2, tp hati budi cukup baik. aku tgok ig pak n mak hg boleh2 dok kutuk sharnaaz, tak pa Allah maha kaya n adil. aku rsa hg x ptut kutuk ex hg, dia sikit pon x kutuk hg and family hg..sudah2 la…hope hg bahagia walaupun cara hg ckp mcm menunjuk benda yang belum pasti. Keredhaan Allah bukan terletak pd ibu bapa sahaja, tp niat mereka kena betul.

    0

    0
  25. brittt says:

    Shila, kalau yaa pon, sentences hg mcm nak ckp yg dlu tu teruk sgt? kalau teruk x kan smpai dua tahun bercinta pak nd n mak hg x nmpk lg ka kwn hg tu baik buruk? dh break nak canang sana sini ka dia buruk? aku lebih respect shanaaz and family dia, sbab depa x bermuka, yg sudah tu sudah, sharnaaz mungkin teringat kat hg sbab dia syg, cuma kerana baran dia org chop dia mcm2, tp hati budi cukup baik. aku tgok ig pak n mak hg boleh2 dok kutuk sharnaaz, tak pa Allah maha kaya n adil. aku rsa hg x ptut kutuk ex hg, dia sikit pon x kutuk hg and family hg..sudah2 la…hope hg bahagia walaupun cara hg ckp mcm menunjuk benda yang belum pasti. Keredhaan Allah bukan terletak pd ibu bapa sahaja, tp niat mereka kena betul.

    0

    0
  26. bunicit says:

    Shila, kalau yaa pon, sentences hg mcm nak ckp yg dlu tu teruk sgt? kalau teruk x kan smpai dua tahun bercinta pak nd n mak hg x nmpk lg ka kwn hg tu baik buruk? dh break nak canang sana sini ka dia buruk? aku lebih respect shanaaz and family dia, sbab depa x bermuka, yg sudah tu sudah, sharnaaz mungkin teringat kat hg sbab dia syg, cuma kerana baran dia org chop dia mcm2, tp hati budi cukup baik. aku tgok ig pak n mak hg boleh2 dok kutuk sharnaaz, tak pa Allah maha kaya n adil. aku rsa hg x ptut kutuk ex hg, dia sikit pon x kutuk hg and family hg..sudah2 la…hope hg bahagia walaupun cara hg ckp mcm menunjuk benda yang belum pasti. Keredhaan Allah bukan terletak pd ibu bapa sahaja, tp niat mereka kena betul.

    0

    0
  27. SHA says:

    bosannnnnnn….

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Shila dan Johan sama2 dah suka. Parents pun dah kasi green light. Duit pun dah berkepul dalam akaun. Apa yang ditunggu lagi? Jangan tunggu lama2 , nanti lama2 semua peminat muak…Takut nanti ada je orang ke tiga yang kacau daun.

    0

    0
  29. Anonymous says:

    pening la tengok yang komen gmbar wawa zainal, aaron aziz & fahrin ahmad.
    Sape penah klik? jadi ape ekk?..

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Sy tk suka johan…entah knp sy rasa dia ni hipokrit n apa yg ditonjolkan tu bukan diri dia yg sebenar…anda semua blh tgk bla ada wartawan2 interview …jawapan dia byk yg mcm ada something wrong somewhere…byk org rasa dia baik cz pernah masuk sklh agama but ustaz yg npk alim pun belum tentu alim…n sy mula tak suka dia bla dia start menafikan hubungan dia dgn izreen azmida krn sebelum tu dia pernah mengaku bercinta but bla tba2 popular n berlakon dgn fasha sandha so mulala lupa diri n menafikan sekeras2nya dia tak pernah bercinta dgn izreen…n 1 lg asyik gosip cinta je johan ni pun macam mudah jatuh cinta if rapat skit dgn dia so mulala nk menaruh hati…

    0

    0
    • shilajohn says:

      Aku agree dgn ko…ada sekali aku mtk johan ambil gambar dgn anak aku…mmg nmpk johan ni xikhlas. Johan ni hipokrit. Yg shila tu plk gedix.

      Tgk tweet shila hari ni mcm bang si sharnaaz. Mama zee tu pun backup anak bagai..rupa nya blh tahan juga mulut mak dia.

      0

      0
  31. kjus jackets says:

    Your blog is beautiful thank you very much for your share.You can also to look at my home page maybe have what you like

    0

    0
  32. layankan ajee says:

    statement shila mcm lbh sudu drp kuah jee..

    0

    0
  33. Next Oi says:

    Brapa umur shila ni ?
    Da gatal nk berlaki ke ?
    Next ….

    0

    0
  34. shila amzah minah poyo says:

    shila ni mmg jenis poyo tak bertempat laa..tak payah la nak glamourkan diri kau yg tak glamour tu dgn cerita2 jantan mcm ni..kejap dgn dia ni, kejap dgn dia tu..dah takde benda lain yg lebih berfaedah utk dikongsi ke? or bila wartawan tanya, kau jawab dgn cara yg lebih elok tak boleh ke? nampak sgt mcm kau terhegeh2 kat lelaki ni apsal?? malu le!!

    0

    0
  35. Penyapu says:

    semuanya gatal…

    0

    0
  36. anon says:

    Amboi3….pelajar M’sia London……bangganya kamu kat London ye, sampai kene beritau semua org. Aku kene letak…”pelajar M’sia wat master Birmingham” lah kalau gitu. Kalau aku komen, aku cuma letak Anon je. Tapi kalau komen aku kat Daily Mail, aku letak nama lain lah. Neway, psl Shila ni, biarlah dia nak bercinta dgn sape2 pun. Tak ade kene mengena pun dgn kita…..jealous much???

    0

    0
  37. Oi says:

    Agaknya da jadi trend nk belaki cepat kot?
    ambil la masa utk lebih matang sblm jadi seorang isteri .

    0

    0
  38. minah jambu merah biru says:

    dh memang Aasari tu jodoh kauuuuuuuuuuuu tk payah nk cakap banyak lagiii kalau dh suka sama suka tu cepat2 kn peg kawinnnnnnnn ! kalau tk tau hantaran ape nk mintak si Aasari tanye aje si Diana amir dia pakar ape nk mintak hantaran Nye ok !

    0

    0
  39. Linzy Longkang says:

    cam nih kompen bole rembes charnaaz yg ganaz ituh best nyer, shila ko baik balik ker quangdou habiskan lagu2 ciner tuh ramai org nak dgr slang mandarin ko

    0

    0
  40. Lan Todak says:

    Ko tunggu botak! aku kendurikan kan kau dengan ND Lala sekali!

    0

    0
  41. Kerengga Langsing says:

    Artis murahan mohon publisiti hidup peribadi takut tiada yang peduli. Yuna tiada kontroversi sehangat begini. Baru up sikit macam2 perangai. Contoh x baik untuk remaja2 yang meningkat dewasa. hem hemm hemm..

    0

    0
  42. kak senah says:

    ni seangkatan dgn aliff aziz ni..

    0

    0
  43. NOCTURNAL says:

    miasays:
    October 31, 2013 at 7:01 pm
    Keluar album inggeris tp suara dan lagu x sedap buat ape..

    HELLO MIA,

    TELINGA KO PEKAK KE?KO DA DENGAR KE LAGU DLM ALBUM YUNA?KALO BELUM JGN PANDAI DOK NGATA BUKAN2…

    SOKONG LA ARTIS TEMPATAN YANG BERJAYA DI LUAR, BUKAN KEJE KONDEM ORG JER….APTB

    0

    0
  44. jumboo mumboo says:

    apek VS lan todak

    0

    0
  45. srin says:

    nd lala cepat2 lah kawinkan anak dara kau, tak abis2 dgn kisah cintan-cintun……. setakat poular kat cina je, very boring story

    0

    0
  46. agp says:

    pasangan jongos + hipokrit + poyo

    0

    0
  47. nocturnal says:

    Abg nara..cerita ka ckit pasal album baru yuna…blog2 kat us byk bg highlight pd album yuna…malaysia xde ke?

    0

    0
  48. merembess says:

    gatal gila ko nak berlaki shila..dah x sabar nak masuk labour room ek?

    0

    0
  49. kaduk says:

    dari dulu lagi aku perati. memang baka penggedik. tengok ‘senyum kembongkan pipi nescaya dimple muncul suam-suam kuku’ pun dah tahu. lemah gemalai n ayu dibuat-buat. nak ambik pic kena habis comel. stok minah gedik macam ni memang melambak kat luar. typical.

    0

    0
  50. apa cerita juliana banos says:

    kepala otak budak baru nak naik memang macam ni..dalam erti kata lain..agas…semua jantan nak test ..

    0

    0
  51. […] Saya Terima Dengan Hati Terbuka Jika Johan As’ari Jodoh Saya – Shila Amzah (97) […]

    0

    0
  52. […] Saya Terima Dengan Hati Terbuka Jika Johan As’ari Jodoh Saya – Shila Amzah (98) […]

    0

    0